Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#76101 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

mojne ba o omladinskim pogonima, vi za cimirota kazete da je vas nema dalje :lol: :-)
u nedostatku vlastitih, mislim da jos dulju spominju na ovim pitarskim portalima, nazor ga guraju i u repci sto ti je rec, vrvite od talenata.dosad :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#76102 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:pa ko je reko da se ne treba radovat pobjedama, mojne mijesanja baba i zaba. zna se o cemu ja govorim.
krpa kapiten zelje, pa jel to normalno al realno? :-) :lol:
Ljudi skontali da mu daju kapitensku, znači da je normalno.
I kod nas je Velkoski, rekao bih zasluženo.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#76103 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

U pravu je suma al` donekle. 50% ovog naseg uspjeha je zasluga odnosa unutar kolektiva. Nije ovo samo "ljubav prema Sarajevu", nego pokazatelj zajednickog uspjeha. Zato i ovolika radost.

:nargila:
Logovan

#76104 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

sumirprimus wrote:da tomo i ahmet ...
pokusavam da ovog gore ignorisem al evo da mu odgovorim, boli me ba uvce za vas derbi vas je nije moj, ja komentiram pojedine igrace.
ahemtovic soping kraljica, ljubljenik grba, izjavljivac pretjerane ljubavi i slicne prodaje ubleha i vlage...

uglavnom nidje izdanka pita :lol:
Nisi baš u pravu za boldirano. :-D

Normalno da te boli uho za naš derbi, ali u ovoj situaciji gdje neopravdano kritikuješ Rahmanovića, moraš uzeti u obzir da su se osvojila tri bitna boda za titulu u gradskom derbiju, 6 bodova se zadržalo, tako da i treba da slavi onako kako je slavio.
Tomahawk11
Globalni moderator

#76105 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

sumirprimus wrote:mojne ba o omladinskim pogonima, vi za cimirota kazete da je vas nema dalje :lol: :-)
u nedostatku vlastitih, mislim da jos dulju spominju na ovim pitarskim portalima, nazor ga guraju i u repci sto ti je rec, vrvite od talenata.dosad :lol:
Pa momak se još u Leotaru deklarisao kao navijač FKS.
Samo lagano, mi smo prije kaskali sa omladinskim pogonom, odnosno nije rađeno kako treba.
Malo vremena je prošlo otkako se ozbiljno rade, rezultati se već vide.
Logovan

#76106 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

sumirprimus wrote:mojne ba o omladinskim pogonima, vi za cimirota kazete da je vas nema dalje :lol: :-)
Sad već počinješ pričati gluposti.
Company85

#76107 Re: Premijer liga BiH

Post by Company85 »

Za Krpica nije normalno ali zbog cinjenice da navija za Sarajevo, ali i Selimovic im je pitar, nije mu mrska ova pobjeda bila :mrgreen:
sumirprimus

#76108 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Logovan wrote:
kakve gluposti? daj nekog prije cimirota a da je valjo i da je kosto?
sad ste tek poceli zadnjih par godina skupljat djecu po bosni, sto ne kazem da nije pametna stvar, proizvodnja igraca i njihova prodaja dabogda neki klub ovde bude samoodrziv bez ovog bitnog faktora..i naravno investitora koji ce pokriti godine dok se taj krug ne zatvori.
vama tek sad dolazi na naplatu ta sigurnost u onom tanu..
realno nista vi bolje nistte funkcionisali u odnosu na ostatak lige do dolaska tana. ista bara isti krokodili i isti dilovi, puno klanova, sjecikesa i krvopija.
znaci promjena zakona o sportu ulazak privatnog kapitala, organizacija omladinskih pogona, rekonstrukcija stadiona terena da bi liga a sa njom i klubovi isli naprijed..
sumirprimus

#76109 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

i jos nesto, da ti ne ostanem duzan, nije tema sa derbi nego bh pl tako da imam puno pravo komentirat i ostale ako i kad ja hocu, a ne samo slobodu.ok

p.s gdje su manijaci sa teme nestali, nije ovo fer plej, borite se za evropu sto se tolko grohnuli? nije valjda da vas jedan poraz na derbiju toliko izvinkla izbaci? sta bi tek bilo da izletite iz lige? :D
sumirprimus

#76110 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

celik sta reci, antifudbal dobro sam im reko i onda se ljute kad im istinu kazes.
par dobrih rezultata i odma se iz visegodisnjeg zimskog sna bude i hoce u evropu.ako ako :D
sumirprimus

#76111 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

gdje je onaj travnicanin sto za celik navija?
evropa vas ceka, frizider ko apoteka
ima ajdin i cihat arslan
moze mirno da se spava... :zzzz:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#76112 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote:i jos nesto, da ti ne ostanem duzan, nije tema sa derbi nego bh pl tako da imam puno pravo komentirat i ostale ako i kad ja hocu, a ne samo slobodu.ok

p.s gdje su manijaci sa teme nestali, nije ovo fer plej, borite se za evropu sto se tolko grohnuli? nije valjda da vas jedan poraz na derbiju toliko izvinkla izbaci? sta bi tek bilo da izletite iz lige? :D
ljudi iznenadjeni sto je Sarajevo pustilo Zrinjski a njih nakantali :mrgreen:
sumirprimus

#76113 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

samo dokaz nista bez zive love..
manijak1

#76114 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

sumirprimus wrote: p.s gdje su manijaci sa teme nestali, nije ovo fer plej, borite se za evropu sto se tolko grohnuli? nije valjda da vas jedan poraz na derbiju toliko izvinkla izbaci? sta bi tek bilo da izletite iz lige? :D
Nema nema titule , nema nema Evrope
sve i da ispadneš ,
Željo Željo volim te

Ti se pojaviš kad hoćeš , isto tako i nestaneš , tako da nema razloga ni potrebe da prozivaš što neko nestane ili što nekog nema .
Logovan

#76115 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

sumirprimus wrote:
Logovan wrote:
sad ste tek poceli zadnjih par godina skupljat djecu po bosni, sto ne kazem da nije pametna stvar, proizvodnja igraca i njihova prodaja dabogda neki klub ovde bude samoodrziv bez ovog bitnog faktora..i naravno investitora koji ce pokriti godine dok se taj krug ne zatvori.
realno nista vi bolje nistte funkcionisali u odnosu na ostatak lige do dolaska tana. ista bara isti krokodili i isti dilovi, puno klanova, sjecikesa i krvopija.
znaci promjena zakona o sportu ulazak privatnog kapitala, organizacija omladinskih pogona, rekonstrukcija stadiona terena da bi liga a sa njom i klubovi isli naprijed..
:facepalm:
Ne kažem da ih imamo pun klinac i nisam te citirao radi ovoga, nego rekoh ti da pričaš gluposti radi drugih stvari.

Sad sa ovim drugim postom si počeo bespotrebno pametovati. Eto ja nisam znao ništa od ovog napisanog, tebe čekao da mi objasniš. :mrgreen: :mrgreen:

Od Rahmanovića i njegovog slavlja pogledaj dokle si stigao. :lol:
sumirprimus

#76116 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

manijak1 wrote:
sumirprimus wrote: p.s gdje su manijaci sa teme nestali, nije ovo fer plej, borite se za evropu sto se tolko grohnuli? nije valjda da vas jedan poraz na derbiju toliko izvinkla izbaci? sta bi tek bilo da izletite iz lige? :D
Nema nema titule , nema nema Evrope
sve i da ispadneš ,
Željo Željo volim te

Ti se pojaviš kad hoćeš , isto tako i nestaneš , tako da nema razloga ni potrebe da prozivaš što neko nestane ili što nekog nema .
brato ne lazi, ne iskrivljuj istinu, ja sam jedan od najredovnijih na ovoj temi, ubio me bog ako lazem :lol: :izet:
sumirprimus

#76117 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Logovan wrote: :facepalm:
Ne kažem da ih imamo pun klinac i nisam te citirao radi ovoga, nego rekoh ti da pričaš gluposti radi drugih stvari.

Sad sa ovim drugim postom si počeo bespotrebno pametovati. Eto ja nisam znao ništa od ovog napisanog, tebe čekao da mi objasniš. :mrgreen: :mrgreen:

kakav ba sad fejspalmp? daj argument, argumentom me zakaci potkaci udri misko slobodno :thumbup:
daj jedno ime.
za rahmana stojim i dalje, s obzirom i poznavajuc svu situaciju, sramotno jasta nego sramotno.prstdole za rahmanovice.da ne pricam dzaba dalje
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#76118 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote: brato ne lazi, ne iskrivljuj istinu, ja sam jedan od najredovnijih na ovoj temi, ubio me bog ako lazem :lol: :izet:
isti se obojica, de sutite, titati :mrgreen:
sumirprimus

#76119 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

kakvo ba isti, nismo daltonisti :lol:
sumirprimus

#76120 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

sta ono ibro opet belaja pravio? :-)
a to je druga liga okej okej necu vise.. :skoljka:
Logovan

#76121 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

sumirprimus wrote:
Logovan wrote: :facepalm:

kakav ba sad fejspalmp? daj argument, argumentom me zakaci potkaci udri misko slobodno :thumbup:
daj jedno ime.
za rahmana stojim i dalje, s obzirom i poznavajuc svu situaciju, sramotno jasta nego sramotno.prstdole za rahmanovice.da ne pricam dzaba dalje
Pa čitaj šta ti pišem. Čitaj da si ti meni živ i zdrav hiljadu godina. Pročitaj rečenicu ispod facepalma. :D

A facepalm je zato što si stigao do Cimirota i do raznih Cimirota i to bez razloga, preko Rahmanovića i njegovog slavlja.
Bazinga1234

#76122 Re: Premijer liga BiH

Post by Bazinga1234 »

sumirprimus wrote:sta ono ibro opet belaja pravio? :-)
Bojim se da to nije tema današnje emisije. :oops:
sumirprimus

#76123 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

Bazinga1234 wrote:
sumirprimus wrote:sta ono ibro opet belaja pravio? :-)
Bojim se da to nije tema današnje emisije. :oops:
a jeste poceli najaci u ligi bez premca nema niko ravan a sto je najgore imate iskustva u cvajti i znate kako to dole fercera, samo posteno pa ko koga :lol:
p.s al da se ogradim od standardne pljuvacine, i pored svega, a ne mislim samo na ispadanje, opet bi vise volio vas u ligi nego olimpika, plastican klub 1 kroz 1.
i vjerovatno buduci teren fk sarajva. :D
tcz

#76124 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

sumirprimus wrote:
Logovan wrote:
kakva laz :shock: mitomani bi ti pozavidili :D
sumirprimus

#76125 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

tcz jel manijak il pita? ovo z vuce na zeljo :lol:
a sta je tacno laz?
Locked