Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma ni blizu, ko kod zelje , ovo je jos od prosle uprave sve isto.
ko sto sam reko jalove pobjede, samo zamaskiraju stvarno stanje.
sumorna realnost je totalno drukcija
pa nece naravno, al nece ni onako, mentalitet nula.
kontam ja da su oni svi placenici, i da misle prvo na sebe.
al ima nesto sto se i obraz zove. odakle si poniko i to. dostojanstvo. nisi pita neces nikad ni bit, palanacka filozofija zivota.
sumirprimus wrote:pa nece naravno, al nece ni onako, mentalitet nula.
al ima nesto sto se i obraz zove. odakle si poniko i to. dostojanstvo. nisi pita neces nikad ni bit, palanacka filozofija zivota.
pa upravo to, vanila ja husrefa nikad nisam gotivio , otkako je kod nas, bas jer je pitar bio. i ok pitar je.sta ce drugo bit? radnik iz bijeljine?
pricamo sportski al jebga malo i ljudski
Znači zato što je vaš, nije trebao onako proslaviti pobjedu? Kakve veze vi imate sa derbijem?
Odakle je poniko? Vidim da je rođen u Sindelfingenu, Njemačka.
Ima titulu i kup sa Mariborom. Sigurno da se i tamo radovao.
Ne mogu igrati samo igrači koji su rođeni u Sarajevu, pa da kažemo da je legitimno da se samo oni raduju.
Šta da rade Crepulja, Velkoski, Halilović, Lazić, Tatar, da sjedu sa strane kad bude titula i kuliraju?!
Znači zato što je vaš, nije trebao onako proslaviti pobjedu? Kakve veze vi imate sa derbijem?
Nije njihov. Igrao je samo u omladinskom pogonu kod njih. Nema ni jednog nastupa za prvi tim.
ma nije to tomo, ko kad bi ne znam ko je kod vas poniko od mladjih kategorija, oni su ja mislim zadnji prvaci bili u slobodi, jel u kadetima il u juniorima ta generacija, kad su zeljine vrsnjake tohnuli.
jnaravno da ce se veselit, al znamo mi svi, razlike izmedju veseljenja i nekih ovih pretjeranih uvlakusa.al haj.
ja ostajem pri svom stavu, palanacka filozofija, suncokreti, vjetrorepi , saginjaci, skupljaci magle i zvjezdane prasine.bljak.
sumirprimus wrote:ma jok sad je vas, proso sve kategorije u pitama, ko said, jebte al je akademija radila
ko cimirot
Pa nije, hajde realno, momak se rodio u Njemačkoj, kod vas bio samo u mlađim kategorijama i onda za Novi Pazar.
Eno sad Said...jah, i Ahmetović, zaboravio si
da tomo i ahmet ...
pokusavam da ovog gore ignorisem al evo da mu odgovorim, boli me ba uvce za vas derbi vas je nije moj, ja komentiram pojedine igrace.
ahemtovic soping kraljica, ljubljenik grba, izjavljivac pretjerane ljubavi i slicne prodaje ubleha i vlage...
sumirprimus wrote:ma nije to tomo, ko kad bi ne znam ko je kod vas poniko od mladjih kategorija, oni su ja mislim zadnji prvaci bili u slobodi, jel u kadetima il u juniorima ta generacija, kad su zeljine vrsnjake tohnuli.
jnaravno da ce se veselit, al znamo mi svi, razlike izmedju veseljenja i nekih ovih pretjeranih uvlakusa.al haj.
ja ostajem pri svom stavu, palanacka filozofija, suncokreti, vjetrorepi , saginjaci, skupljaci magle i zvjezdane prasine.bljak.
Pa eto, ja sam pri stavu da treba ispoštovati bivši klub u direktnim okršajima prilikom postizanja gola i slavlja, ono da to bude umjereno, a ovo ostalo, radovati se pobjedama, tituli, pa to mi je normalno i nema tu šta.
sumirprimus wrote:da tomo i ahmet ...
pokusavam da ovog gore ignorisem al evo da mu odgovorim, boli me ba uvce za vas derbi vas je nije moj, ja komentiram pojedine igrace.
ahemtovic soping kraljica, ljubljenik grba, izjavljivac pretjerane ljubavi i slicne prodaje ubleha i vlage...
uglavnom nidje izdanka pita
A na golu
Pa onda onaj što je prebacio onom za ćune i prvog gola
Nije njihov. Igrao je samo u omladinskom pogonu kod njih. Nema ni jednog nastupa za prvi tim.
Pa eto njihov je, obzirom da je bio u omladinskom pogonu.
pa ko je reko da se ne treba radovat pobjedama, mojne mijesanja baba i zaba. zna se o cemu ja govorim.
krpa kapiten zelje, pa jel to normalno al realno?