Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jimmy McNulty wrote:Mozda poglupo pitanje ali postoji li u carsiji kod nas neki sahovski klub u koji se covjek moze uclaniti tj otici tamo da ga ljudi nauce igrat makar malo. Ne znam ni figure poredat kamoli sta vise i malo sam omatorio (skoro 24 ljeta).
Skoro pogledah emisiju o Karpovu i Kasparovu i ostah zapanjen, samo o tome danima mislim, bas bih volio malo da naucim da makar mogu tatu izazivat na meceve
Bold-
Sahovski klub ti je u novoj zgradi u Skolskoj ulici gdje je Carpe Diem. Prodjes kroz onaj prolaz, i prvi ulaz sa te strane.
Sta se ti keslas?
Jbg ja sam sebi star, ljudi sa 24 god su svasta nesto uspijevali u zivotu a ja bukvalno nista nisam napravio od zivota xd a vise sam mislio da sam star za ucenje da se igra sah.
Otici cu i vidjeti sa njima kako to ide, da li bi ucili nove clanove i slicno. Hvala Bata na odgovoru.
Jimmy McNulty wrote:
Sta se ti keslas?
Jbg ja sam sebi star, ljudi sa 24 god su svasta nesto uspijevali u zivotu a ja bukvalno nista nisam napravio od zivota xd a vise sam mislio da sam star za ucenje da se igra sah.
Otici cu i vidjeti sa njima kako to ide, da li bi ucili nove clanove i slicno. Hvala Bata na odgovoru.
Sve je relativno moj Dzejmse Meknalti. Nismo svi rodjeni da budemo Tesle i Andrici, a vecina ljudi su prosjecni, cim ubacis jace kriterije za ocjenjivanje
kakavdanakneiskustvu wrote:blatuska petlja ipak nije zatvorena za saobracaj
Ja baš kontam otkud uopšte ta priča o zatvaranju kad ono imaš šta i vidjet! Biće veselo al hajd, izdžrali smo i GGM i poplave i svašta nešto.
Nek se radi i popravlja...
Direkcija za ceste Zeničko-dobojskog kantona obavještava učesnike u saobraćaju da će doći do potpune obustave saobraćaja na petlji “Blatuša” u trajanju od 120 dana, računajući od ponedeljka 26.10.2015. godine, zbog izvođenja radova na rekonstuciji oštećenog mosta na petlji.
Saobraćaj se obustavlja na osnovu Rješenja broj: 08-27-42-3080/15 od 19.10.2015. godine, izdatog od strane Federalnog ministarstva prometa i komunikacija i Rješenja broj: 12-27-18742/15 od 22.10.2015. godine, izdatog od strane Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline Zeničko dobojskog kantona.
Saobraćaj će biti preusmjeren na petlju “Radakovo”.
Kantonalna direkcija za ceste Zeničko-Dobojskog kantona
Ja sam predao ali nisam pozvan. Cuo sam da su neke djevojke zvali na razgovor. Ali posto sam ja za nosaca Samuela predao ako su poceli unositi onda su vjerovatno primili ljude za to, tako da nista od mene
Pozdrav svima na ovome podforumu, pitanje za vlasnike poslovnih objekata iz Zenice, zna li iko dokle je stigla apelacija na Ustavnom sudu FBiH u vezi placanja KGZ-a?
clio_dci120 wrote:Pozdrav svima na ovome podforumu, pitanje za vlasnike poslovnih objekata iz Zenice, zna li iko dokle je stigla apelacija na Ustavnom sudu FBiH u vezi placanja KGZ-a?
Nazovi Udruzenje poslodavaca Zenice i pitaj. Cini mi se da im je kancelarija dole u onoj zgradi ispod Poste 6 na Jaliji.
Mislim da se KGZ ne treba placati ali ne smijem garantovat. Mislim da ti ovi iz Udruzenja Poslodavaca mogu reci.