https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga= ... a1b5cc5f56

U svakom slucaju red je bio da se ovaj segment čarne malo....
Moderator: Benq

Jest jarane, par stranica ispred. I o tome se priča na ovoj temi ima 3 dana.Nefs-i Mulhima wrote:Ne znam je li iko postavio ovo na forum, ali evo korekcija za internet pakete, i ostale ofc:
https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga= ... a1b5cc5f56
U svakom slucaju red je bio da se ovaj segment čarne malo....
od juce ga nema, i kontam da će ubaciti neki novi. Molim te mozes mi reci jel ukinuto ono obavještenje na PINK MUSIC . pošto sam na poslu trenutnoMTV wrote:Ukinut duplikat Hayatovci
Nisam znao da ga od juce nema. Pogodi, jos uvijek stoji ali se moze gledat, kao sto se sve moze gledatiafanalen wrote:od juce ga nema, i kontam da će ubaciti neki novi. Molim te mozes mi reci jel ukinuto ono obavještenje na PINK MUSIC . pošto sam na poslu trenutnoMTV wrote:Ukinut duplikat Hayatovci
e jbg, al kad može i onako ko i svaki drugi extra je.MTV wrote:Nisam znao da ga od juce nema. Pogodi, jos uvijek stoji ali se moze gledat, kao sto se sve moze gledatiafanalen wrote:od juce ga nema, i kontam da će ubaciti neki novi. Molim te mozes mi reci jel ukinuto ono obavještenje na PINK MUSIC . pošto sam na poslu trenutnoMTV wrote:Ukinut duplikat Hayatovci
E ako si ti taj koji je inicirao ukidanje čarobnih brzina ima da te spamamosemirsar wrote:E moj saka, evo, pravio bi ja jopet frkicu...![]()
Izgleda mi promjenili raspored onijeh brzina, ili cak ukinuli?!!
Mislim da ne može, ali je pametnije da ode u Igmansku i pita da učine izuzetak!raskopusa wrote:da li se usluga logosofta moze staviti u "stanje mirovanja". drug ide i inozemstvo,namjerava ostati bar sest mjeseci.bezveze je da placa ako ne koristi usluge od telefona,tv do interneta.
A evo meni sa regularnih 18 na 10 spao.. Nešto subas sam htio napisati da mi internet nije vise onako brz kad se uspostavilo da je i drugima isto
u igmanskoj,dvije dame ce ti uzeti pare.South Blue Mama wrote:Novi sam korisnik i zanima me za pocetak da li negdje postoji bas Logosoftovo naplatno mjesto, generalno ne volim davati posti ni bankama pare za nesto sto sama mogu obaviti
Hvala
BBI mi je "na nogu" pa cu ujutro provjeriti, u svakom slucaju hvalaraskopusa wrote:u igmanskoj,dvije dame ce ti uzeti pare.South Blue Mama wrote:Novi sam korisnik i zanima me za pocetak da li negdje postoji bas Logosoftovo naplatno mjesto, generalno ne volim davati posti ni bankama pare za nesto sto sama mogu obaviti
Hvala
ima i u bbi centru...bar je bilo.
Djaba ces ici u BBI ukinuli su to naplatno mjesto u decembru 2013.South Blue Mama wrote:BBI mi je "na nogu" pa cu ujutro provjeriti, u svakom slucaju hvalaraskopusa wrote:u igmanskoj,dvije dame ce ti uzeti pare.South Blue Mama wrote:Novi sam korisnik i zanima me za pocetak da li negdje postoji bas Logosoftovo naplatno mjesto, generalno ne volim davati posti ni bankama pare za nesto sto sama mogu obaviti
Hvala
ima i u bbi centru...bar je bilo.
Kod mene zeleno dugme na daljinskomdimba wrote:Raja jel iko skontao kako da ukljuci njemačke titlove na njemackim kanalima ? vidio sam da se moze preko teletexta ukljuciti ali nisam jos skontao ?![]()
![]()
Ima, to je stari fol za gluhe osobe. Toga se sjećam par godina unazad odeš na teletext i upališ titl. Ali da li to radi preko LOL uređaja, nisam siguran. Možda najbolje da prvo provjere kod tehničke podrške.semirsar wrote:Kod mene zeleno dugme na daljinskomdimba wrote:Raja jel iko skontao kako da ukljuci njemačke titlove na njemackim kanalima ? vidio sam da se moze preko teletexta ukljuciti ali nisam jos skontao ?![]()
![]()
Cekaj, njemacke titlove na njemackim kanalima?! Ima i to?
E to sam znao jos na starom analognom satelitskom receiveru, ali nisam upratio za LOL, otud moja zbunjenostSakazulu wrote:Ima, to je stari fol za gluhe osobe. Toga se sjećam par godina unazad odeš na teletext i upališ titl. Ali da li to radi preko LOL uređaja, nisam siguran. Možda najbolje da prvo provjere kod tehničke podrške.semirsar wrote:Kod mene zeleno dugme na daljinskomdimba wrote:Raja jel iko skontao kako da ukljuci njemačke titlove na njemackim kanalima ? vidio sam da se moze preko teletexta ukljuciti ali nisam jos skontao ?![]()
![]()
E to sam znao jos na starom analognom satelitskom receiveru, ali nisam upratio za LOL, otud moja zbunjenostsemirsar wrote:quote="Sakazulu"]Ima, to je stari fol za gluhe osobe. Toga se sjećam par godina unazad odeš na teletext i upališ titl. Ali da li to radi preko LOL uređaja, nisam siguran. Možda najbolje da prvo provjere kod tehničke podrške.semirsar wrote:Kod mene zeleno dugme na daljinskomdimba wrote:Raja jel iko skontao kako da ukljuci njemačke titlove na njemackim kanalima ? vidio sam da se moze preko teletexta ukljuciti ali nisam jos skontao ?![]()
![]()