kaze neko dole ima samo 10 ljudi, akze admovic pa posaljite par policajaca da zauzmu gras
GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- uglavnomja
#7601 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
kaze neko dole ima samo 10 ljudi, akze admovic pa posaljite par policajaca da zauzmu gras
-
mamiiiii
#7602 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
upravo takobubi_mama wrote:Pa ovo je odobravanje ucjenjivanja od strane GRAS-a.
Pa radice opet 2 meseca i cim crjevo na lijevo,opet strajk.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#7603 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sarajevski_Marlboro wrote:Bukvalno nijedan autobus sada ne vozi na potezu Ilidža-Baščaršija, samo komercijala jedna u sat vremena. A narod stoji
A na tim stajalištima neće biti uvaženi/e zastupnici/ce :
Čardžić , Konaković , Zukić , Papo , Malić . Ademović , Srna-Bajramović , Fazlija , Mehmedić , Radeljaš ,...i svi ostali koji će sjesti u svoje preudobne limuzine i odjedriti u nepoznato........
Jadni građani
- Muhamed Đakmić
#7604 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Nije Ademović ni najmanje pozitivna ličnost, kabadahija klasični, no dobro. Na bolje i nismo navikli.
-
mamiiiii
#7605 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
dobar Ademovic kakvih ima
- Nisrin
#7606 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa ako ih ima samo 10ak u krugu GRASa zasto onda lijepo ne zauzmu sa specijalcima ONO STO IM PRIPADA, JER JE OVO KRADJA OD STRANE GRAS-OVACA?!!!
Zamislite kako ce se raja ponasati prema vozacima i revizorima kad pocnu sa radom?
I kakav je to strajk, svi fino sjede kuci, zasto tih "1000 i nesto cobana" sto "zele da rad"e nisu dosli ispred zgrade Skupstine da kazu u cemu je problem i ko im brani da rade...kad su vec taoci ...
Zamislite kako ce se raja ponasati prema vozacima i revizorima kad pocnu sa radom?
I kakav je to strajk, svi fino sjede kuci, zasto tih "1000 i nesto cobana" sto "zele da rad"e nisu dosli ispred zgrade Skupstine da kazu u cemu je problem i ko im brani da rade...kad su vec taoci ...
-
hhaarree
#7607 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
to je i ademovic reko i po meni je u pravu al jbgNisrin wrote:Pa ako ih ima samo 10ak u krugu GRASa zasto onda lijepo ne zauzmu sa specijalcima ONO STO IM PRIPADA, JER JE OVO KRADJA OD STRANE GRAS-OVACA?!!!
haj pisite sta se desava nisam u mogucnosti da pratim uzivo
imal kakav prenos na netu
-
bull21
#7608 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
I opet im dali rok. Pa ovo samo kod nas ima. Svaka vam čast Vlado. Svaka vam čast. Umjesto da već budu bez posla, vi im dajete još rokova... i na kraju će opet stara priča biti, tresla se gora - rodio se miš...
-
Sarajevski_Marlboro
#7609 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
I nikako mi nije jasno sta onaj ministar obrazovanja ceka i ne prekida nastavu. Ovo je dno dna, u svakom smislu.
- bubi_mama
#7610 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Po meni Ademovic bi bio upravu da je ovo legalan strajk,a ne obustava rada. Ali ovo je cista ucjena Grasovaca, i sad treba da se sa njima pregovara jer imaju neke zahtjeve. Koliko svatih vlada nema vise pojma sta su njihovi zahtjevi jer oni su isplaceni, dalo im se sve sto se obecalo. Sta vise da im se da? O cemu da pricaju? Jedino o njihovom javasluku i bezobrazluku. Vlada treba da prvenstveno misli na gradjane, jer mi svaki dan gubimo,sto materijalno sto zdravstveno (odose nam zivci
). Opet ponavljam ovdje sad Skupstina kantona pravi zastoj,a ne premijer i ministar.
I misljenja sam da su Bubici odrjesene ruke on bi itekako znao kako bi zavrsio sa nehljebovicima,nije do njega.
I misljenja sam da su Bubici odrjesene ruke on bi itekako znao kako bi zavrsio sa nehljebovicima,nije do njega.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#7611 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa nije valjda gotova sjednica ?
-
The Realist
#7612 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ademović ili mulja, ili se ne zna izražavati.
Bubica je to dobro rekao, nije tačno da njih par drži ostale kao taoce. Većina je krenula u obustavu rada, neka odgovaraju.
Ako ovi pregovori trebaju poslužiti tome da se identifikuje taj određeni broj radnika (očito manji) koji želi raditi, onda OK, ne trebaju i oni ispaštati, ali ako služi tome da se sve smiri i nastavi kako je bilo, onda je ovo očito štimanje nekome.
No, kako izgleda, barem su Himzaniji dani odbrojani, te još nekima, mada sam siguran da ih više treba biti.
Bubica je to dobro rekao, nije tačno da njih par drži ostale kao taoce. Većina je krenula u obustavu rada, neka odgovaraju.
Ako ovi pregovori trebaju poslužiti tome da se identifikuje taj određeni broj radnika (očito manji) koji želi raditi, onda OK, ne trebaju i oni ispaštati, ali ako služi tome da se sve smiri i nastavi kako je bilo, onda je ovo očito štimanje nekome.
No, kako izgleda, barem su Himzaniji dani odbrojani, te još nekima, mada sam siguran da ih više treba biti.
-
goran16v
#7613 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Sjooo Ademovicu price...
Idi u GRAS i pricaj bez ikakvih uslova i garancije da se poceti raditi!
Ako iko pridje GRAS-u prije nego ovi pocnu voziti posrali su se sami sebi posred glave!
Ima on neki jak interes da pocnu pricati! Zalosno je to sto ce se Ademovic, ako ovako nastavi, posrati na sve kredite i zasluge koje je zaradio (ko i nekadasnji sef mu) .
Ima on neki jak interes da pocnu pricati! Zalosno je to sto ce se Ademovic, ako ovako nastavi, posrati na sve kredite i zasluge koje je zaradio (ko i nekadasnji sef mu) .
-
hhaarree
#7614 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
jel to gotovo 
- uglavnomja
#7615 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
gras ima 2 sindikata, a ne zna se ko je organizatorbubi_mama wrote:Po meni Ademovic bi bio upravu da je ovo legalan strajk,a ne obustava rada. Ali ovo je cista ucjena Grasovaca, i sad treba da se sa njima pregovara jer imaju neke zahtjeve. Koliko svatih vlada nema vise pojma sta su njihovi zahtjevi jer oni su isplaceni, dalo im se sve sto se obecalo. Sta vise da im se da? O cemu da pricaju? Jedino o njihovom javasluku i bezobrazluku. Vlada treba da prvenstveno misli na gradjane, jer mi svaki dan gubimo,sto materijalno sto zdravstveno (odose nam zivci). Opet ponavljam ovdje sad Skupstina kantona pravi zastoj,a ne premijer i ministar.
a ademovic hoce da radna grupa prica s nekim "koga nafata" u krugu grasa
-
mamiiiii
#7616 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
zvala sam ih jutros jer mi dvoje djece ide u skolu gradskim prevozom njihov odgovor je slijedeci imamo evidenciju iz svih skola prevoz je koliko toliko normalizovan i nema potrebe za prekidom nastave osim psovke nisam imala sta drugo da kazemSarajevski_Marlboro wrote:I nikako mi nije jasno sta onaj ministar obrazovanja ceka i ne prekida nastavu. Ovo je dno dna, u svakom smislu.
- bubi_mama
#7617 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma Ademovicu rijecnik negdje blizu Savudina Simsirpasica.
De,ba nek nekog nafataju da pregovaraju. Hajd,ba.
Mislim
De,ba nek nekog nafataju da pregovaraju. Hajd,ba.
Mislim
- O'zone
- Globalni moderator
#7618 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Forumaši ja Vam naređujem da sutra u 4 ujutru prestanete sa forumanjem i nikad više ne počinjete ako to ne uradite ja ću se sastati sa svojim ukućanima u Srijedu pa ćemo da razmotrimo šta ćemo Vam opet narediti.
Ma dajjjjjjjjjjjj! Zar neko misli da će oni ujutru izvesti vozila
Kemo je u pravu što ih tjera da dole odu i pričaju sa radnicima samo ga niko ne konta Vlada neće da ide jer bože moj oni su vlada.
elem očekujem nastavak sjednice u Srijedu i da vidim te silne nove zaključke koje će iznijeti.
Jebo majku ubleha
Ma dajjjjjjjjjjjj! Zar neko misli da će oni ujutru izvesti vozila
Kemo je u pravu što ih tjera da dole odu i pričaju sa radnicima samo ga niko ne konta Vlada neće da ide jer bože moj oni su vlada.
elem očekujem nastavak sjednice u Srijedu i da vidim te silne nove zaključke koje će iznijeti.
Jebo majku ubleha
-
HM 2011
#7619 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Trebalo bi im se obratiti kao neformalnom skupu - ako hoće da saslušaju, ako neće ne moraju....
- bubi_mama
#7620 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Znaci,placem od smijeha
Ma u rangu sa Nadrealistima

Ma u rangu sa Nadrealistima
Last edited by bubi_mama on 08/04/2013 22:47, edited 1 time in total.
- Nisrin
#7621 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
A imamo i medije za 10ku, da niko sa kamerom ne moze otici sad u krug GRASa da vidi ko je tu i da nam uzivo prenesu :S
Ovi iz GRASa su mi NEJASNI, da niko od njih nije dosao dosad u Skupstinu da BAREM NESTO KAZU, radi se o njima, oni su napravili belaj, a ponasaju se kao da se nista nije desilo!!!
Ovi iz GRASa su mi NEJASNI, da niko od njih nije dosao dosad u Skupstinu da BAREM NESTO KAZU, radi se o njima, oni su napravili belaj, a ponasaju se kao da se nista nije desilo!!!
-
a.dis
#7622 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Mislim da jedan iz grasa sjedi u skupštini.
-
hhaarree
#7623 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
pa i himzanija je napustio s onim haverom fol ko je ko on, umjesto da su poslali normala covjeka da lici na nesta da ih predstavlja al jok, e neka im himze sad ce da ga glabaju svi
-
zippoo87
#7624 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
jao ovog Radeljasa čobana,pa ja ono u stali ne bi zaposlio a kamoli on neki zastupnik il sta vec (nadam se da nije ministar)
- slucajni prolaznik
#7625 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Skupstina KS daje nalog - naredbu pucistima GRAS-a da sutra u 04.00 sati deblokira drzavnu imovinu i pokrenu javni saobracaj!!!! U protivnom - STA?
Ako resorni misnistar i Vlada KS u ovih sedam dana nije htjela odgovoriti na pozive Vlade KS da pokrene tramvaje, zasto bi to uradili sutra ujutro? Sta im SKS i Vlada daje zauzvrat, koje uslove im ispunjavaju. Kako cujem - nikakve, vec se veceras zastupnici samo kuraze i glume skupstinskog Ramba
Zasto na ovoj posebnoj Skupstini nije bilo direktorice GRAS-a?
Sta ce biti ako se GRAS-ovci ogluse o poziv u 04.00 sati? Onda se zastupnici ponovo sjesti i zasjedati... i tako opet daniuma, mjesecima i godinama
Ministar MUP-a Pecanas ce izjavio da nece upotrebljavati sredstva prisile...
Ako resorni misnistar i Vlada KS u ovih sedam dana nije htjela odgovoriti na pozive Vlade KS da pokrene tramvaje, zasto bi to uradili sutra ujutro? Sta im SKS i Vlada daje zauzvrat, koje uslove im ispunjavaju. Kako cujem - nikakve, vec se veceras zastupnici samo kuraze i glume skupstinskog Ramba
Zasto na ovoj posebnoj Skupstini nije bilo direktorice GRAS-a?
Sta ce biti ako se GRAS-ovci ogluse o poziv u 04.00 sati? Onda se zastupnici ponovo sjesti i zasjedati... i tako opet daniuma, mjesecima i godinama
Ministar MUP-a Pecanas ce izjavio da nece upotrebljavati sredstva prisile...