Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
noiserr

#7601 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by noiserr »

todd_smith wrote:Ma ne mogu suplje jarane. Da je otisao Zahirovic i Pandza, pricalo bi se sto nije isao Besic i slicno i kada bi nas Argentina iskarala bilo bi Pape ti si kriv sto si ih zvao. Sada kada ih ne zove, aaa Pape ti si kriv sto ih nisi zvao. Nikome ne mozes ugoditi. Nisi dobio poziv, primi vijest kao musko, nemoj da budes placipicka kakva.

Stevanovic, Zahirovic, Arslanagic itd, sve momci koji su sa podignutom glavom primili vijest i ispali gospoda sa odgovorima. A ovaj neka daje grozne izjave i narusava ugled iste te reprezentacije koja mu eto toliko znaci. Ko te jebe, neces vise nikada zaigrati nakon ovoga i zbog toga ne mozes nikome prigovoriti niti na koga svaliti kada si sam kriv.
Tako je, meni je zao te sve trojice, ali realno, nemozes povesti 40 igraca. Najbolji idu, ja bih licno prije poveo Zahirovica ili Stevanovica nego TSS ali su sasvim malo igrali ove sezone tako da nije za zamjeriti.
noiserr

#7602 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by noiserr »

It_is_a_Leclerc wrote:Ima li neko možda snimljen današnji ispraćaj, da se pogleda ? :)
ima dvije stranice unazad:
Pjanic15 wrote:
SmokingMan

#7603 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SmokingMan »

Stevanovića posebno,kako je samo dobro igrao u Vojvodini,sve dok nije odabrao pogrešnu sredinu za sebe. :-?

Mada za njega ima još vremena da pokaže svoj sav talenat,ali španska liga realno nije za njegov domet.
Itakoto

#7604 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Itakoto »

Borise dragi sta rece i osta ziv!? Krvi ti iz nosa sta ti bi?
Evo da ne znam momka pa hajde... :roll:
al-em

#7605 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by al-em »

ne vjerujem ja ovom portalu nista,ocekujem da ce boris ovo negirati u narednih par dana

cuj bljesak :twisted:
Ajatolah_

#7606 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Ajatolah_ »

Josip321 wrote:
SmokingMan wrote:
Velkoski wrote:Zadnji pasus je morbidan, ostalo je više-manje ok, ima pravo na svoje mišljenje. :D
Ja,Kolašinac mu nikako ne valja,roditelji mu sve to sredili preko kafe da zaigra za BIH,komotno se mogao do kraja provaliti i reći kako Draxler i Max Meyer,a i Goretzka nisu zaslužili poziv od Loew-a.A boooo,Hrgota almost as Messi,nothing less! :!: :oops:
Promašio si ceo fudbal!!!
Mislim da nije mislio na to. Odnosno siguran sam. Mislio je kako se sa nekima treba sjediti i nagovarati ih. A on je pristao igrati bez ikakva nagovaranja. O tome je riječ.
Htio je reći kako se sastajalo s Kolašincem i pregovaralo, a isto to se nije uradilo sa Hrgotom. :wink:
Itakoto

#7607 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Itakoto »

A otkud Boris ili neko drugi zna da se nije pregovaralo i sa Hrgotom? Mislim, wtf!? Kao da vecini nas (99.99%) ne bi bilo drago da i Hrgota zaigra za BiH!
Morski_Pas

#7608 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Morski_Pas »

Edin H. wrote:
Veliki borac, uglavnom sve sto je rekao stoji osim da je Sunjic dobar igrac. Poredjenje odnosa prema Kolasincu i Hrgoti stoji.
Pa dobro, Safetov odnos je bio odvratan i prema Kolasincu ("pjese nece stici"). Ustvari, bio je odvratan prema svim potencijalnim reprezentativcima osim clanovima Seadove Germanije. Arslanagic premlad, Prcic nestandardan, za Salatica nije cuo itd.

Da nije Juke k*rac vi gledali Kolasinca u Brazilu, iso bi Haris Bukva ili neki drugi Seadov biser.
karanana

#7609 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by karanana »

koliko je igraca otislo za USA?
23,24,30....?
Morski_Pas

#7610 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Morski_Pas »

karanana wrote:koliko je igraca otislo za USA?
23,24,30....?
21 igraca + vrso, hadzic i tino
plagijator1975

#7611 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov

Post by plagijator1975 »

Morski_Pas wrote:
karanana wrote:koliko je igraca otislo za USA?
23,24,30....?
21 igraca + vrso, hadzic i tino
:lol::lol::lol:

⭐⭐ Nexus⁴ ⭐⭐
karanana

#7612 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by karanana »

dobar. slazem se.
Edin H.

#7614 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Logovan wrote:
todd_smith wrote:'Ne želim da me se shvati pogrešno, da sam nacionalist, jer nisam. Imam prijatelja svugdje i svoju zemlju volim kao i bilo tko iz Sarajeva. Ali

i onda oplete kao nacionalista.

Daleko ti kuca od repke bila, jer sada se vidi sta je sta.
Jest levat ispao. :roll:
A sta konkretno nije tacno u onome sto je rekao, je li to nije u pravu kada kaze da u sirem izboru nema igraca iz najboljih klubova u BiH Sirokog i Zrinjskog, da on sam nije mogao uletiti barem na siri spisak, da su vise trebali pritisnuti Hrgotu, da se podilazi zvijezdama u reprezentaciji? Mislim da se jedino provalio rekavsi da je Sunjic dobar igrac.

Boris je uvijek srcem odigrao i ne vidim razloga da ga se sada napada.
todd_smith

#7615 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Edin H. wrote:
Logovan wrote:
todd_smith wrote:'Ne želim da me se shvati pogrešno, da sam nacionalist, jer nisam. Imam prijatelja svugdje i svoju zemlju volim kao i bilo tko iz Sarajeva. Ali

A sta konkretno nije tacno u onome sto je rekao, je li to nije u pravu kada kaze da u sirem izboru nema igraca iz najboljih klubova u BiH Sirokog i Zrinjskog, da on sam nije mogao uletiti barem na siri spisak, da su vise trebali pritisnuti Hrgotu, da se podilazi zvijezdama u reprezentaciji? Mislim da se jedino provalio rekavsi da je Sunjic dobar igrac.

Pa prica o nacionalizmu i poziva da se zovu igraci iz kluba u cijem statutu stoji da ne mozes igrati ako nisi hrvat tj katolik.

Kurva o postenju prica.

Ili mozda vidi sebe da je u rangu igraca Premijer Lige Bosne i Hercegovine pa se na to vadi kao zovite i njih pa da mogu i ja igrati.

I onda komentar da je njemu neko rekao da mora 1 Hrvat eto biti pozvan je malo reci gadan. I to najjace mi eto Hrvata moramo zvati da igra za Bosnu. To je nemoguce. Samo Bosanac i Hercegovac moze igrati za Bosnu i Hercegovinu.
limeni

#7616 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by limeni »

Edin H. wrote:
Logovan wrote:

u ovoj premijer ligi nema najbolji klub, imas cetiri ekipe na nekom nivou a ostalo je sve cirkus..
inace ne treba nikoga zvati iz nase lige ako gledas kvalitet, ako reda radi pozoves nekoga onda neke mlade kao sto su hodzic, zakaric ili cimirot.
boris pandza je jedini koji kmeci, nizerazredan igrac koji nikada nije bio ni blizu jednom elviru rahimicu ili sanelu jahicu.
a ova dvojica se i ne ljute toliko iako su bolji igraci.
nek se svi ugledaju na malog stevanovica i ja se nadam da ce upravo on uletiti na spisak ako se nedao bog neko povredi.
najhinjavi u ovom slucaju su hrvatski nacionalisti iz hercegovine koji su mu jebavali sve od a do z sto igra za mrsku bih a sad ga grle i kazu da je pandza njihov i da drzava majorizira hrvate :D
Morski_Pas

#7617 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Morski_Pas »

Nemoze me niko ubjediti da u Zelji, Sarajevu, Sirokom ili Zrinjskom nema igraca boljih od Vrsajevica, Tina i Hadzica. Pa Hadzic koji se do jucer borio za opstanak u austrijskoj ligi se nije vidio protiv rezervne mlade reprezentacije :-)
todd_smith

#7618 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Ima igraca, 2-3 MAX, ali da budu na klupi i to je to. Ako mislis da ima, ne pratis nasu ligu kako treba onda.
Edin H.

#7619 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

todd_smith wrote: Pa prica o nacionalizmu i poziva da se zovu igraci iz kluba u cijem statutu stoji da ne mozes igrati ako nisi hrvat tj katolik.

Kurva o postenju prica.

Ili mozda vidi sebe da je u rangu igraca Premijer Lige Bosne i Hercegovine pa se na to vadi kao zovite i njih pa da mogu i ja igrati.

I onda komentar da je njemu neko rekao da mora 1 Hrvat eto biti pozvan je malo reci gadan. I to najjace mi eto Hrvata moramo zvati da igra za Bosnu. To je nemoguce. Samo Bosanac i Hercegovac moze igrati za Bosnu i Hercegovinu.
Ako im to stoji u statutu (znam da se u praksi primjenjuje), taj statut je diskriminatoran i treba ih tuziti Sudu za Ljudska prava. Medjutim to ih jos uvijek ne sprijecava da igraju u reprezentaciji, premda postujem ono sto je limeni napisao, jer ocigledno poznaje nas fudbal. Ipak djeluje nelogicno da pozoves nekoga iz Zelje, npr., a nikoga iz redova prvaka. Ponavljam, on govori o sirem spisku, ocigledno je svjestan da nisu na nivou da idu na Svjetsko prvenstvo.

Sunjic. Jednostavno nisi u pravu, ja sam iz izvora jako bliskim Savezu istu pricu cuo za Sunjica jos prije nekog vremena. U principu je momak rekao vec poznate stvari.

Ta prica o bosanskohercegovackom patriotizmu jednostavno nije nikada pila vode (nazalost), jer je BiH zemlja tri konstitutivna naroda, te su cak i komunisti imali mehanizme zastite od majorizacije. U sportu je to naravno kompleksnije, jer ne bi trebao nekoga zvati samo sto pripada odredjenom plemenu, ali koja je alternativa.
todd_smith

#7620 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

A Sven nije Hrvat nego cistokrvni musliman? Ili posto kvari Pandzinu teoriju, onda je samo Safetova krv, pa je zato i dobio poziv?
It_is_a_Leclerc

#7621 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Oj pito.
Kakav Široki, Zrinjski.. Šta vam je ljudi..Samo dno evropskog poretka Liga. I mi bi takve vodili u Brazil. Prestrašno, majkemi.
Paul F.

#7622 Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Ma tip je neozbiljan skroz.
Pripreme u Sarajevu jer Pape udovoljava novinarima ? Ako postignemo uspjeh u Brazilu to neće imati veze sa selektorom ? Ima tu još bisera.
Last edited by Paul F. on 27/05/2014 18:40, edited 1 time in total.
Morski_Pas

#7623 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Morski_Pas »

todd_smith wrote:A Sven nije Hrvat nego cistokrvni musliman? Ili posto kvari Pandzinu teoriju, onda je samo Safetova krv, pa je zato i dobio poziv?
Sven je dobio poziv jer je Seadov, kao i Hadzic koji zamalo nije postao austrijski drugoligas i koji nije mogao meda protiv Fedora Predragovica i Safeta Sivsica :run:
Morski_Pas

#7624 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Morski_Pas »

It_is_a_Leclerc wrote:Oj pito.
Kakav Široki, Zrinjski.. Šta vam je ljudi..Samo dno evropskog poretka Liga. I mi bi takve vodili u Brazil. Prestrašno, majkemi.
Hoces reci da bi Anel Hadzic na primjer dominirao u PL?
Udbas

#7625 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Udbas »

Edin H. wrote:
Logovan wrote:

Eto, koga bi ti pozvao iz Zrinjskog? Možda je trebao zovnuti Milana Muminovića, ali to onda ne bi ispunilo onaj drugi kriterij.
Post Reply