Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
vrbas1979
#7601 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Klasičan primjer osobe koja slijepo zaluta u političke vode. Stari bi kazali: više ne zna da li bi piškio ili kakio...
-
kakavdanakneiskustvu
-
Krushna mrva
#7603 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ovdje jos jedino Fahro zna pricati, ovo ostalo vezalj do vezaljakakavdanakneiskustvu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/radoncic ... /130617098
-
kakavdanakneiskustvu
#7604 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Krushna mrva wrote:Ovdje jos jedino Fahro zna pricati, ovo ostalo vezalj do vezaljakakavdanakneiskustvu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/radoncic ... /130617098
čudna situacija,fahro napada dodikovog čovjeka,do sad su obično bili saveznici
-
vrbas1979
#7605 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kako temperature skaču tako se malo i Fahrudin gubi u svemu... Zadnjih dana kod njega baš prokuhalokakavdanakneiskustvu wrote:
- Danguba
#7606 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
kakavdanakneiskustvu wrote:Krushna mrva wrote:Ovdje jos jedino Fahro zna pricati, ovo ostalo vezalj do vezaljakakavdanakneiskustvu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/radoncic ... /130617098
zar sumnjas da nisu jos...
opleti malo scepane da se ja branim od dzihatlija...
-
Krushna mrva
#7607 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Tu je ping-pong disciplinu Tihic smislioDanguba wrote: opleti malo scepane da se ja branim od dzihatlija...
-
dede merdzane
#7608 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ovo pljuvanje po Radmanovicu je usluga Dodiku, posto medjed ne zeli da ga skida preko Nezavisnih radi unutrasnjeg mira u stranci.
Mada ne vidim kakav ce rezultat postici preko Avaza. Nesto smrdi ovdje.
Mada ne vidim kakav ce rezultat postici preko Avaza. Nesto smrdi ovdje.
- Arc_Angel
#7609 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Auuuuuuuu sto ih je fahraon otresao ko slinu pa su se odmah prepali i povukli
http://www.klix.ba/vijesti/bih/milorad- ... /130618090
Sta bi ovo
sta keze preCednik "nije morao ovako da reaguje"
http://www.klix.ba/vijesti/bih/milorad- ... /130618090
Sta bi ovo
sta keze preCednik "nije morao ovako da reaguje"
-
dede merdzane
#7610 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kako zna kad treba sagnuti glavu. Sta ti je zivotinjski instinkt. A usput pokazao koliko je Radmanovic beznacajan u RS.
- Desnik
#7611 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Fahro poštenjačina 
- Agron P
#7612 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
U do kraja neizvjesnoj utrci za nasljednika Fikreta Abdića pobjedu je ipak odnio Fahrudin Radončić alias Risto Đogo
http://www.klix.ba/vijesti/bih/slozna-b ... /130624029
Đogo nazdravlja sa Sredojem Novićem krivcem za smrt male Belmine i predlagačem neustavnog zakona o JMBG, kojim bi ova nadležnost otišla na razinu entiteta iako je dosad kao i u svakoj državi bila na državnom nivou. Nović je i pokretač hajke na Emira Suljagića i koaliciju 1.Mart zajedno sa medijima iz RS i Dnevnim tariguzom u vlasništvu Riste Đoge. Tu su naravno bile komplet delegacije SNSD-a i SBB-a sem Mileta Dodika koji na njegovu veliku žalost nije mogao biti prisutan zbog obaveza u majci Rusiji. Tu je bio i "moralni" Mirsad Kebo. Naravno sve uz pokroviteljstvo njegovog veličanstva ambasadora Moona. Sad je i potpuno jasno da je projekat Risto Đogo njegova ideja.
Đogo nazdravlja sa Sredojem Novićem krivcem za smrt male Belmine i predlagačem neustavnog zakona o JMBG, kojim bi ova nadležnost otišla na razinu entiteta iako je dosad kao i u svakoj državi bila na državnom nivou. Nović je i pokretač hajke na Emira Suljagića i koaliciju 1.Mart zajedno sa medijima iz RS i Dnevnim tariguzom u vlasništvu Riste Đoge. Tu su naravno bile komplet delegacije SNSD-a i SBB-a sem Mileta Dodika koji na njegovu veliku žalost nije mogao biti prisutan zbog obaveza u majci Rusiji. Tu je bio i "moralni" Mirsad Kebo. Naravno sve uz pokroviteljstvo njegovog veličanstva ambasadora Moona. Sad je i potpuno jasno da je projekat Risto Đogo njegova ideja.
- bogumila
#7613 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Agron P wrote:U do kraja neizvjesnoj utrci za nasljednika Fikreta Abdića pobjedu je ipak odnio Fahrudin Radončić alias Risto Đogo
- Danguba
#7614 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Na malog kepeca se ne isplati trositi rijeci. On je davno rekao svoje. Moze se jos malo kofrciti a poslije izbora nece ga biti nigdje.
-
Basvod
#7615 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
I novi miljenik kod MZ u Bosnjaka je ...
- Danguba
#7616 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
...pa moze predstavljati MZ a Bosnjake BiH, tesko. Koga je prevari, prevario je. Nema vise doktora i inzinjera da bi pali na njegove lijepe rijeci.Basvod wrote:I novi miljenik kod MZ u Bosnjaka je ...
- Agron P
#7617 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Risto Đogo!!!Basvod wrote:I novi miljenik kod MZ u Bosnjaka je ...
- Desnik
#7618 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
fahro poštenjačina = risto đogo = smiljko šagolj

- vatrogasac
-
StupskaBitanga
#7620 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ovo je naslovnica na webu Avaza

a ovo u PDF izdanju

ko je ovdje normalan?

a ovo u PDF izdanju

ko je ovdje normalan?
- Danguba
#7621 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Covic i scepo vec mjesecima trune da se povlace ali ne vidim konkretne poteze.
Bili su tu rokovi do kraja marta samo sto nisu rekli koje godine.
Sto smrad od covjeka moze stete nanijeti to deset pametnih ne moze ispraviti.
Bili su tu rokovi do kraja marta samo sto nisu rekli koje godine.
Sto smrad od covjeka moze stete nanijeti to deset pametnih ne moze ispraviti.
U izjavi se dalje navodi da "subjekti povezani sa strancima među dužnosnicima BiH koji ne misle ni na što drugo osim na svoje osobne interese, imaju namjeru da, ugrožavajući nacionalne interese svoje zemlje i pribjegavajući takvim instrumentima i objavi neosnovanih i neutemeljenih informacija, jedino služe neprijateljima naroda Irana i Bosne i Hercegovine."
-
vrbas1979
- Danguba
-
The BEN10
#7624 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... mo-ni-usli
Opa Miško...
- SBB nije u vlasti kada je federalni nivo u pitanju i to građani trebaju znati. Da li je tome kriva opstrukcija SDA ili nesposobnost SDP-a da mi kao SBB ili dva HDZ-a budemo dio Federalne vlade, više nije ni bitno. Ja sam, objektivno govoreći, pesimista da je nekim legalnim sredstvima moguće doći do toga da postanemo dio vladajuće ekipe - rekao je Radončić.
Odgovorio je i na pitanje o sastancima i konsultacijama s predstavnicima SDA, kazavši da oni nemaju veze s odnosima u četvorki.
- Pregovori koji se obavljaju nemaju veze sa time. SBB je uvijek bio odgovorna opozicija koja je glasala za proevropske zakone. To što SDA i SBB razgovaraju rezultat je političkog sazrijevanja SDA da treba razgovarati sa svima, jer nije bilo do nas – rekao je Radončić.
Na novinarsku konstataciju da mnogi ocjenjuju kako bi odnos SDP-a i HDZ-a mogao ovisiti o imenovanjima u HT „Eronetu“ te da je premijer FBiH Nermin Nikšić izjavio da se može očekivati da stranke koje nemaju svoje ministre u Vladi FBiH, a u parlamentarnoj su većini, dobiju neka mjesta u nadzornim i upravnim odborima, Radončić je pojasnio.
- To su klasične borbe za fotelje i jedna neprincipijelna stvar u kojoj SBB vjerovatno neće učestvovati. Mi, ako nemamo kapacitete da ponudimo ekonomski boljitak građanima, nećemo učestvovati u vlasti niti će nas neko varati malim bananama, u smislu - uzmite to direktorsko mjesto. U vlast se ulazi na bazi cjelokupnog koalicionog ugovora. Mi ne možemo bio dio nečega u šta nismo ni ušli - zaključio je Radončić.
Na pitanje može li se prije izbora 2014. godine očekivati neka nova parlamentarna većina, odgovorio je:
- Ne znam, zaista. Mislim da je sve to gatanje. Moja procjena je da će SDA i SDP i dalje ostati da vladaju FBiH kao što to stalno i rade. Oni svake sedmice imaju svoju vladu koja ima više od 50-60 tačaka dnevnog reda. U javnosti se stvara pogrešna percepcija da SDA nije u vlasti. Svakako da je u vlasti. Neka nastave raditi svoj posao.
Opa Miško...
- Danguba
#7625 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Zbog frustracija doticnog, za ovo treba prevodilac.- SBB nije u vlasti kada je federalni nivo u pitanju i to građani trebaju znati. Da li je tome kriva opstrukcija SDA ili nesposobnost SDP-a da mi kao SBB ili dva HDZ-a budemo dio Federalne vlade, više nije ni bitno. Ja sam, objektivno govoreći, pesimista da je nekim legalnim sredstvima moguće doći do toga da postanemo dio vladajuće ekipe - rekao je Radončić.
Odgovorio je i na pitanje o sastancima i konsultacijama s predstavnicima SDA, kazavši da oni nemaju veze s odnosima u četvorki.
- Pregovori koji se obavljaju nemaju veze sa time. SBB je uvijek bio odgovorna opozicija koja je glasala za proevropske zakone. To što SDA i SBB razgovaraju rezultat je političkog sazrijevanja SDA da treba razgovarati sa svima, jer nije bilo do nas – rekao je Radončić.
Na novinarsku konstataciju da mnogi ocjenjuju kako bi odnos SDP-a i HDZ-a mogao ovisiti o imenovanjima u HT „Eronetu“ te da je premijer FBiH Nermin Nikšić izjavio da se može očekivati da stranke koje nemaju svoje ministre u Vladi FBiH, a u parlamentarnoj su većini, dobiju neka mjesta u nadzornim i upravnim odborima, Radončić je pojasnio.
- To su klasične borbe za fotelje i jedna neprincipijelna stvar u kojoj SBB vjerovatno neće učestvovati. Mi, ako nemamo kapacitete da ponudimo ekonomski boljitak građanima, nećemo učestvovati u vlasti niti će nas neko varati malim bananama, u smislu - uzmite to direktorsko mjesto. U vlast se ulazi na bazi cjelokupnog koalicionog ugovora. Mi ne možemo bio dio nečega u šta nismo ni ušli - zaključio je Radončić.
Na pitanje može li se prije izbora 2014. godine očekivati neka nova parlamentarna većina, odgovorio je:
- Ne znam, zaista. Mislim da je sve to gatanje. Moja procjena je da će SDA i SDP i dalje ostati da vladaju FBiH kao što to stalno i rade. Oni svake sedmice imaju svoju vladu koja ima više od 50-60 tačaka dnevnog reda. U javnosti se stvara pogrešna percepcija da SDA nije u vlasti. Svakako da je u vlasti. Neka nastave raditi svoj posao.
Napokon je shvatio da su mu potrebne banane.