Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

soccerfan88

#7601 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by soccerfan88 »

Halalite nisam bio na netu :-D :-D
Evo :

http://www.ebay.com/itm/BOSNIA-AND-HERZ ... 35d8ae5058 samo Dzekin dres

http://www.ebay.com/itm/BOSNIA-AND-HERZ ... 35d8874cc4 Vedin

Onog linka vise nema :sad: :sad: Ja kupio prije par sedmica ako nadem neki drugo postavim vam :)
isx

#7602 Dres reprezentacije BiH

Post by isx »

Ovaj grb gadno izgleda, mogli su ga odraditi malo veceg od pivskog cepa.
missko

#7603 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

soccerfan88 wrote:Halalite nisam bio na netu :-D :-D
Evo :

Onog linka vise nema :sad: :sad: Ja kupio prije par sedmica ako nadem neki drugo postavim vam :)
Ovo je kopija fuš. Onaj bijeli od forumasa weltschmerz je original kakav prodaje i adidas
soccerfan88

#7604 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by soccerfan88 »

missko wrote:
Evo :

Ovo je kopija fuš. Onaj bijeli od forumasa weltschmerz je original kakav prodaje i adidas
Pa moj je ko njegov. Ovdje sam pokusao naci nesto slicno jer fraer od kojeg sam ja preko ebaya narucio, ne pridaje vise. A imao je i plave i bjele. :) :) Ja bjeli Pjanin narucio, isti ovakvav.
missko

#7605 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

soccerfan88 wrote:
missko wrote:
Evo :

Pa moj je ko njegov. Ovdje sam pokusao naci nesto slicno jer fraer od kojeg sam ja preko ebaya narucio, ne pridaje vise. A imao je i plave i bjele. :) :) Ja bjeli Pjanin narucio, isti ovakvav.
Nije ovaj plavi ni slican.
Pogledaj njegov bijeli ima i etiketu i sasiven je original i ono jest original samo grb stari
hodža

#7606 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by hodža »

weltschmertz wrote:Evo upravo mi je stig'o dres.. Po meni najbolja kopija

S tim da je samo naš grb stari, nije ovaj novi.. Al' je kvalitet odličan i što je najbitnije logo Adidasa je izvezeno.. Ma fantazija kopija.. :bih:

daj ba link :D
soccerfan88

#7607 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by soccerfan88 »

[/quote]
Pogledaj njegov bijeli ima i etiketu i sasiven je original i ono jest original samo grb stari[/quote]
Ne kontas me. Moj izgleda potpuno kao njegov. Isti. Momak preko kojeg sam ja kupio ne pridaje vise na ebayu i izbrisao je account. Ovo sam ja pokusao naci slicne. Znam bolan da nije isto. :-D Ali momak preko kojega sam ja narucio imao je plave i bjele kopije. Izgleda isto orginal samo sto je stari grb i prisiven je. :) Jel ti sad malo jasnije? :wink:
missko

#7608 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

soccerfan88 wrote:
Pogledaj njegov bijeli ima i etiketu i sasiven je original i ono jest original samo grb stari[/quote]
Ne kontas me. Moj izgleda potpuno kao njegov. Isti. Momak preko kojeg sam ja kupio ne pridaje vise na ebayu i izbrisao je account. Ovo sam ja pokusao naci slicne. Znam bolan da nije isto. :-D Ali momak preko kojega sam ja narucio imao je plave i bjele kopije. Izgleda isto orginal samo sto je stari grb i prisiven je. :) Jel ti sad malo jasnije? :wink:[/quote]
Tako reci. Ali ja sam komentarisao ove linkove sto si postavio a ne tvoj dres koji nisi postavio ove plave s ebaya sam gledao i uzivo i vidi se da je kopija a za bijeli svaka cast original 100%
soccerfan88

#7609 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by soccerfan88 »

missko wrote:
soccerfan88 wrote:
Pogledaj njegov bijeli ima i etiketu i sasiven je original i ono jest original samo grb stari
Ne kontas me. Moj izgleda potpuno kao njegov. Isti. Momak preko kojeg sam ja kupio ne pridaje vise na ebayu i izbrisao je account. Ovo sam ja pokusao naci slicne. Znam bolan da nije isto. :-D Ali momak preko kojega sam ja narucio imao je plave i bjele kopije. Izgleda isto orginal samo sto je stari grb i prisiven je. :) Jel ti sad malo jasnije? :wink:[/quote]
Tako reci. Ali ja sam komentarisao ove linkove sto si postavio a ne tvoj dres koji nisi postavio ove plave s ebaya sam gledao i uzivo i vidi se da je kopija a za bijeli svaka cast original 100%[/quote]
Sporazumismo se konacno :-D :-D Bilo ih je ba pravo puno. Spaha, Pjana, Dzeko,Ibis,Miske i ja koliko se sjecam Salihovic. Pojavili se haman odma kad su ovi dresovi izasli i ja nisam obratio paznju na grb i kupim sebi. Al dres fakat ko bombona. Orginal izgleda, jako udobarn, sve odlicno uradeno. Samo eto taj stari grb. Mozda jos nabavi pa stavi da prodaje.
burekodsira

#7610 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by burekodsira »

a gledajte ovoga sto se jos prodaje pod modelom za 2014

Image

sa zutim/zlatnim elementima :thumbup:

jes da je proso voz ali eto, nisam ga do sad vidio ovako u ponudi niti ga je ikad repka nosila (steta)
weltschmertz

#7611 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by weltschmertz »

Evo drugovi.. Navalite .. Meni je stig'o za 12 dana..
http://www.camisetasfutbolcielo.com/130 ... andia.html
MilkyWay9

#7612 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by MilkyWay9 »

Gdje mogu naruciti dres za cijenu oko 40-50 eura? Postavite link ako znate.
isx

#7613 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by isx »

Meni jedno nije jasno. Ako ćemo ovaj dres nositi do sept 2015, zašto su svi šopovi koji su ga prodavali spustili cijenu da rasprodaju zalihe nakon našeg ispadanja? Kome sam god poslao mejl da upitam kad stižu nove zalihe, rekli su mi da proizvođač više neće dostavljati taj dres. Ovo se ne dešava za dres koji će se još godinu dana nositi.

Slično se dešava sa svim reprezentacijama koje su ispale sa SP, ili nisu učestvovale, a kojima je sponzor adidas.
http://www.jdsports.co.uk/product/adida ... rt/033772/
http://www.jdsports.co.uk/product/adida ... rt/031633/
MilkyWay9

#7614 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by MilkyWay9 »

isx wrote:Meni jedno nije jasno. Ako ćemo ovaj dres nositi do sept 2015, zašto su svi šopovi koji su ga prodavali spustili cijenu da rasprodaju zalihe nakon našeg ispadanja? Kome sam god poslao mejl da upitam kad stižu nove zalihe, rekli su mi da proizvođač više neće dostavljati taj dres. Ovo se ne dešava za dres koji će se još godinu dana nositi.

Slično se dešava sa svim reprezentacijama koje su ispale sa SP, ili nisu učestvovale, a kojima je sponzor adidas.
Mozda je sada neka akcija. Sjecam se da je isto ovako bilo i 2012 kad nije bilo npr. Austrije snizili su dres u pola cijene.
missko

#7615 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

Ja bi svima preporucio da uzmu ovako ovu majcu i negdje gdje se printaju brojevi ostave da im isprintaju grb i to je taj dres koji se prodaje
http://www.11teamsports.de/fussballbekl ... weiss.html
isx

#7616 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by isx »

MilkyWay9 wrote:
isx wrote:Meni jedno nije jasno. Ako ćemo ovaj dres nositi do sept 2015, zašto su svi šopovi koji su ga prodavali spustili cijenu da rasprodaju zalihe nakon našeg ispadanja? Kome sam god poslao mejl da upitam kad stižu nove zalihe, rekli su mi da proizvođač više neće dostavljati taj dres. Ovo se ne dešava za dres koji će se još godinu dana nositi.

Mozda je sada neka akcija. Sjecam se da je isto ovako bilo i 2012 kad nije bilo npr. Austrije snizili su dres u pola cijene.
Reduced to clear nije trenutna akcija. Time se rješavaju preostale zalihe bez da se nabavljaju novi.
and

#7617 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by and »

ima li se gdje naručiti onaj šuškavac u kojem su izlazili igrači?
fosil

#7618 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by fosil »

and wrote:ima li se gdje naručiti onaj šuškavac u kojem su izlazili igrači?
I ja bih volio znati. Danima rovim, ali nista.
missko

#7619 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

Spala cijena i suskav ima na 50€
legionar2010

#7620 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by legionar2010 »

Nikad ne bi kupio onaj krs za 15,88 i dajete pare tim brazilcima il kome vec, ako vec kupujete onda kupite bar orginal adidas dres za 35 pa prisijete ili natisnite grb i brojeve bar je orginal adidas, jer tim kopije nit su kvalitete ili imaju previse sintetickom matriala (pitaj boga mozda i odpadna reciklirana plastika) koje mogu biti i rakotvorne na kozu. Nije sve to je jeftino i dobro. Dres se ne kupuje svaki mjesec zato kad vec dajes pare onda bolje kupiti orginal ili sacekati razprodaju i bar dio tih sredstava se vrati u savez ovako ama nikad bas nikad ne bi kupio tu kopiju za 15 eur nikad.
Kal El

#7621 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Kal El »

Nikad goru kopiju nisam vidio :lol:

Image
weltschmertz

#7622 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by weltschmertz »

legionar2010 wrote:Nikad ne bi kupio onaj krs za 15,88 i dajete pare tim brazilcima il kome vec, ako vec kupujete onda kupite bar orginal adidas dres za 35 pa prisijete ili natisnite grb i brojeve bar je orginal adidas, jer tim kopije nit su kvalitete ili imaju previse sintetickom matriala (pitaj boga mozda i odpadna reciklirana plastika) koje mogu biti i rakotvorne na kozu. Nije sve to je jeftino i dobro. Dres se ne kupuje svaki mjesec zato kad vec dajes pare onda bolje kupiti orginal ili sacekati razprodaju i bar dio tih sredstava se vrati u savez ovako ama nikad bas nikad ne bi kupio tu kopiju za 15 eur nikad.
Slažem se donekle.. Čim odrade dresove koji budu imali nešto po čemu će se razlikovati od ostalih ide oriđiđi, to je 100%.. Ja imam 2 Legeina dresa (original) i nije mi nikad bilo žao dati pare za to.. A ja sam maksuz naručio da vidim kako izgleda, a da budem iskren najvjerovatnije ću sebi plavi originalan kupit', al' samo kad naprave dresove koje će se isticat'..

I da, dres nije krš uopšte.. Šteta što nisi bliže da se i sam uvjeriš.. Mislim da nam ovo tuše kao originale hladno..
;-)
missko

#7623 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

weltschmertz wrote:
legionar2010 wrote:Nikad ne bi kupio onaj krs za 15,88 i dajete pare tim brazilcima il kome vec, ako vec kupujete onda kupite bar orginal adidas dres za 35 pa prisijete ili natisnite grb i brojeve bar je orginal adidas, jer tim kopije nit su kvalitete ili imaju previse sintetickom matriala (pitaj boga mozda i odpadna reciklirana plastika) koje mogu biti i rakotvorne na kozu. Nije sve to je jeftino i dobro. Dres se ne kupuje svaki mjesec zato kad vec dajes pare onda bolje kupiti orginal ili sacekati razprodaju i bar dio tih sredstava se vrati u savez ovako ama nikad bas nikad ne bi kupio tu kopiju za 15 eur nikad.
Slažem se donekle.. Čim odrade dresove koji budu imali nešto po čemu će se razlikovati od ostalih ide oriđiđi, to je 100%.. Ja imam 2 Legeina dresa (original) i nije mi nikad bilo žao dati pare za to.. A ja sam maksuz naručio da vidim kako izgleda, a da budem iskren najvjerovatnije ću sebi plavi originalan kupit', al' samo kad naprave dresove koje će se isticat'..

I da, dres nije krš uopšte.. Šteta što nisi bliže da se i sam uvjeriš.. Mislim da nam ovo tuše kao originale hladno..
;-)
Ma onaj tvoj bijeli je oridzinale eto ja imam plavi original i mogu ti detalje uslikat da uporedis da je sve isto
weltschmertz

#7624 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by weltschmertz »

missko wrote:
weltschmertz wrote:

;-)
Ma onaj tvoj bijeli je oridzinale eto ja imam plavi original i mogu ti detalje uslikat da uporedis da je sve isto
:thumbup:

Još nisam uslik'o detalje unutar dresa.. One deklaracije i plus čini mi se na desnom ramenu (opet iznutra) ima neka mala deklaracija na kojoj je QR code i piše Adidas i još neke informacije.. ;-)
missko

#7625 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

weltschmertz wrote:
missko wrote:
weltschmertz wrote: Slažem se donekle.. Čim odrade dresove koji budu imali nešto po čemu će se razlikovati od ostalih ide oriđiđi, to je 100%.. Ja imam 2 Legeina dresa (original) i nije mi nikad bilo žao dati pare za to.. A ja sam maksuz naručio da vidim kako izgleda, a da budem iskren najvjerovatnije ću sebi plavi originalan kupit', al' samo kad naprave dresove koje će se isticat'..

;-)
:thumbup:

Još nisam uslik'o detalje unutar dresa.. One deklaracije i plus čini mi se na desnom ramenu (opet iznutra) ima neka mala deklaracija na kojoj je QR code i piše Adidas i još neke informacije.. ;-)
Pa isto sve ko i kod mene ima i taj QR code jer sam vidio kod tvog na sivenju gdje su konci da je odradjeno kao i kod originala sve vrhunski. Kolika je postarina za onaj bijeli?
Post Reply