Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bordovito gdje pobjeze pito.....Ovo je za Zelju bio samo malo jaci trening. Spektakl se ocekuje tek na Grbavici...Sad slobodno mozemo reci imamo KUP......Pa sve pa sve i da izgubimo ovu utakmicu. Zar nam je ovo neka konkurencija.
bili smo i bolji a i fizicki smo spremniji
jedino je falila ta zavrsnica, al opet mirso plus visca
dosta za veceras, u dolini cupova lagano do dizanja pehara i slavlja
Vec sam rekao...Bekric pored ovakvih protivnika izgleda kao Zidane,volio bih ga vidjeti u reprezentaciji.
Sve u svemu,Zeljeznicar je znatno bolja ekipa.
nek se jufke dobro zapitaju,trebamo li mi u ovoj ligi namjestati utakmice..kad nadigras tim koji ti je nejveci konkurent u prvenstvu sa 60% lopte na njihovom terenu,svaka rijec je suvisna
nijaza cuvamo za europske tekme,jer protiv ovakvih klubova u ligi,sramota je kupovati,mi smo vec na europskom kolosijeku
čulum kardinalan ...
sreća naša pa ni ovi iz Borca se ne snalaze najbolje.....
ali sve u svemu VRLO solidna tekma...gledao sam za vikend onu izmedju Dinama i Hajduka ...znaš šta smo mi za obje ekipe
na Grbavici prognoza: 2:1 i dovidjenja i prijatno, dodjite nam opet.....
zeljonista wrote:nek se jufke dobro zapitaju,trebamo li mi u ovoj ligi namjestati utakmice..kad nadigras tim koji ti je nejveci konkurent u prvenstvu sa 60% lopte na njihovom terenu,svaka rijec je suvisna
nijaza cuvamo za europske tekme,jer protiv ovakvih klubova u ligi,sramota je kupovati,mi smo vec na europskom kolosijeku
hajd nek' neko proslijedi Platinijevu kućnu adresu Nijazu... mora nešto obaviti...
Rutinski odigrana utakmica, bez previse rizika, postignut gol na strani. Pregazili smo ih trkom i zeljom, mada smo nekoliko puta glupo ispadali u odbrani, vise zbog lopti koje je sredina izgubila, helem nejse Brko ce to srediti.
zeljonista wrote:nek se jufke dobro zapitaju,trebamo li mi u ovoj ligi namjestati utakmice..kad nadigras tim koji ti je nejveci konkurent u prvenstvu sa 60% lopte na njihovom terenu,svaka rijec je suvisna
Otprilike Sa nepovoljnim suđenjem, rekao bih, onaj Žarić je trebao 3 žuta dobiti
Veceras sam vidio jedan ozbiljan tim. Tim koji u svakom trenutku djeluje stabilno; bez panike, nabijanja napamet lopti i sl.
Borcu ni sudije nisu pomogle. Onaj Drasko je trebao dobiti 2 crvena kartona. U revansu slijedi rutinska ovjera. Nadam se da ce se za Euro tekme dovesti bolji napadac. Jbg, Lazo...mora to bolje.
PS Visca ne bi zabio da nije Nijaz podmazo golmana.
Pozdrav i cestitke svim navijacima Zelje koji su bodrili najdrazi tim na ovom gostovanju, super je izgledala tribina, potom legendarnom brki, igracima,
Visca je pravi jocker.
Lijepa majska noc, po meni uvertira za jos ljepsu 19.05.10. akobogda.
Pozz svima.