Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
fole13

#7601 Re: FK Sarajevo

Post by fole13 »

OVI STO SIRE LAZNE INFO DA JE POCJEPAN TRANS S LIKOM VEDRANA TREBA BAN
Baltazar_khan

#7602 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

burek_in_space wrote:
fole13 wrote:OVI STO SIRE LAZNE INFO DA JE POCJEPAN TRANS S LIKOM VEDRANA TREBA BAN
Shta da radim zhivota ti, ako nema zvanichne informacije od strane MUP-a ZHK, a slichna stvar se pishe i na portalu?! :-?
UNFKS wrote:Zastava sa Vedranovim likom je ipak ostala citava, ali je prilikom pretresa policajac zguzvao i bacio u stranu te su stoga nasi mislili da je pocjepana. Medjutim, to neopravdava cinjenicu da se njegova slika nije mogla pojaviti u bilo kom smislu na stadionu, dok su se sa druge strane ponosito viorila fasisticka obiljezja.
burek_in_space

#7603 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

Hvala Balthazar :thumbup:
cunga lunga

#7604 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

PriNc_ba wrote:da se mene pita Banetu bih pokazao izlazna vrata iz kluba ;) hajd budi ti sta hoces privatno i imaj misljenje kakvo hoces i radi sta hoces al na utakmici debil tri prsta dize likovima koji ga provociraju s tribina :-) debil u svakom slucaju ;) al eto valjda ga vrijedjalo sto mu nisu *ebali mater cetnicku nego balijsku pa da im skrene paznju ccc fkt svasta
Ma nidje veze..
to mi je bio jedan od jacih detalja na utakmici!
Ripicipi

#7605 Re: FK Sarajevo

Post by Ripicipi »

cunga lunga wrote:
PriNc_ba wrote:da se mene pita Banetu bih pokazao izlazna vrata iz kluba ;) hajd budi ti sta hoces privatno i imaj misljenje kakvo hoces i radi sta hoces al na utakmici debil tri prsta dize likovima koji ga provociraju s tribina :-) debil u svakom slucaju ;) al eto valjda ga vrijedjalo sto mu nisu *ebali mater cetnicku nego balijsku pa da im skrene paznju ccc fkt svasta
Ma nidje veze..
to mi je bio jedan od jacih detalja na utakmici!
Ja fakat nigdje nisam vidio da je DIZAO tri prsta, drzao je ruku spustenu kod pokazivanja 3 prsta, tj. mislim da je nesto drugo u pitanju, a ne provokacija :)
The 51st State

#7606 Re: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

jebem ti drzavu u kojoj zivim, otvoreni ustasluk i nacizam, fuj.
a mi tanki, sto jeste, jest'.
Baltazar_khan

#7607 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

The 51st State wrote:jebem ti drzavu u kojoj zivim, otvoreni ustasluk i nacizam, fuj.
a mi tanki, sto jeste, jest'.
Poslije 60 i kusur godina ponovo se viore zastave III Reicha na ovim prostorima. Sramota...

Iluziorno je očekivati da ih savez kazni sa jedno 5 utakmica bez publike kako i zaslužuju. Organizator dopušta onakve zastave da se unesu na tribinu? Kazniti ih treba.

Kristić komentator me malo razočarao nije ništa rekao kada je kamera u krupnom kadru zumirala onu zastavu na tribinama...

Naša igra nije bila na nivou fakat su nam potrebna nova pojačanja.
luckylaka

#7608 Re: FK Sarajevo

Post by luckylaka »

Daj ba manite se komentara o dekoru u listici.Nista novo a ni staro.Kukasti krizevi i ostala ustaska obiljezja treba samo da su podstrek bordo igracima na terenu a ono jadno i bijedno.Ne mogu shvatiti da Mirza pojacava napad u 86 min.Sta ceka.Tesko nam se.
cigara

#7609 Re: FK Sarajevo

Post by cigara »

Neka neko javi Mirzi da se utakmica ne dobija poslije 85. min
north

#7610 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Borac i Lištica definitivno bolja ekipa, sramotno jeste, ali što je istina-istina je :roll:

Lištica lagano postaje naša noćna mora, još ako nas u kupu okrenu, što je sasvim izvjesno, onda stvarno porediti se sa njima kada je kvaliteta u pitanju nema smisla, 10 bajrama ih nismo pobijedili :x
Suđenje sa njima uvijek korektno, ali kad ne znamo-ne znamo, šta da se radi :-) .....

Što se tiče fašizma, ništa iznenađujuće od primitivaca.....

Sa Željom smo realno bare-bare, ali kada se pogleda naš i njihov raspored na proljeće, ni tu nemamo nimalo razloga za optimizam....

Realno bez izuzetno jakih pojačanja na proljeće, mi nema šanse da budemo iznad 4 mjesta, sreća pa je Zrinjski baš zaostao, inače da nam oni pušu za vrat, pali bi i ispod 4-og, ovako ne vidim nikoga drugog ko bi mogao zaprijetiti za tu poziciju.....

Jadna majko na šta smo spali, da se "zadovoljavamo" sa 4 mjestom :roll:
Je li 4 mjesto definitivno vodi u Evropu, naravno uz uslov da nas UEFA ne suspenduje?
KPGS

#7611 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

Nema hrabrosti. Nema napada. Od 11 igrača, 1 napadač, koji je veteran (kako kaže Kristić, slijep na Zastave).
Joey Tribbiani

#7612 Re: FK Sarajevo

Post by Joey Tribbiani »

Ne javljam se na vašoj temi, ali evo sad samo malo po netu gledao tribinu onih fašista pa moram. Volio bih da se organizujete koliko mozete i preko udruzenja pristisnete savez u vezi kazne. Nije samo do navijača, i do kluba je. Godinama im je pravilo da ne moze igrati "nehrvat" + oni kao organizator utakmice dopuštaju unošenje onakvih rekvizita. Zemlja jest nakaradna maximalno, svako tjera svoje, ali ipak smo mi iz glavnog grada, koji je usput i nekakva kolijevka antifašizma odavno. NS neće ništa sam uraditi, pa zato ovo i pišem. Neću da me neko pogrešno shvati i da misli da "ložim" raju. Samo se nadam se se neće ova glupost prešutit. Daj Bože da dodje i do UEFE jer jebeš fudbal kad se svakakva govna kriju iza nečega što se zove navijačka skupina.
Baltazar_khan

#7613 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Joey Tribbiani wrote:Ne javljam se na vašoj temi, ali evo sad samo malo po netu gledao tribinu onih fašista pa moram. Volio bih da se organizujete koliko mozete i preko udruzenja pristisnete savez u vezi kazne. Nije samo do navijača, i do kluba je. Godinama im je pravilo da ne moze igrati "nehrvat" + oni kao organizator utakmice dopuštaju unošenje onakvih rekvizita. Zemlja jest nakaradna maximalno, svako tjera svoje, ali ipak smo mi iz glavnog grada, koji je usput i nekakva kolijevka antifašizma odavno. NS neće ništa sam uraditi, pa zato ovo i pišem. Neću da me neko pogrešno shvati i da misli da "ložim" raju. Samo se nadam se se neće ova glupost prešutit. Daj Bože da dodje i do UEFE jer jebeš fudbal kad se svakakva govna kriju iza nečega što se zove navijačka skupina.
Ovu sliku treba cijeli svijet da vidi. Neću namjerno da je postavim u krupnom planu jer je gadna, ovako je bolje.

http://img641.imageshack.us/img641/2677/img4742fz.jpg
north

#7614 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Joey Tribbiani wrote:Ne javljam se na vašoj temi, ali evo sad samo malo po netu gledao tribinu onih fašista pa moram. Volio bih da se organizujete koliko mozete i preko udruzenja pristisnete savez u vezi kazne. Nije samo do navijača, i do kluba je. Godinama im je pravilo da ne moze igrati "nehrvat" + oni kao organizator utakmice dopuštaju unošenje onakvih rekvizita. Zemlja jest nakaradna maximalno, svako tjera svoje, ali ipak smo mi iz glavnog grada, koji je usput i nekakva kolijevka antifašizma odavno. NS neće ništa sam uraditi, pa zato ovo i pišem. Neću da me neko pogrešno shvati i da misli da "ložim" raju. Samo se nadam se se neće ova glupost prešutit. Daj Bože da dodje i do UEFE jer jebeš fudbal kad se svakakva govna kriju iza nečega što se zove navijačka skupina.
Iz tvog posta se može zaključiti da ne provociraš, pa kao takav za mene si dobrodošao.....E sad, ja isto mislim da je ovo strašno što se večeras vidjelo, ali sam 100% siguran da savez apsolutno ništa neče uraditi.....Što se tiče, UEFE, ne vjerujem ni da bi se oni tu nešto mnog petljali, mogu eventualno osuditi ovaj čin, ali zasigurno se neće petljati u naše stvari.....Da imamo savez, ko što nemamo :x , bagri bi do kraja sezone trebalo zabraniti prisustvo publike na stadionu i još mnogo toga, ali naše tročlane glavešine neće ništa preduzeti, osim eventualno reći u javnost kako su oni protiv fašizma na stadionima i to bi blo to od njih :-)
limeni

#7615 Re: FK Sarajevo

Post by limeni »

Baltazar_khan wrote:
Ovu sliku treba cijeli svijet da vidi. Neću namjerno da je postavim u krupnom planu jer je gadna, ovako je bolje.

ovu sliku cu poslati i uefi, i austriji iz beca koja navodno hoce suradnju sa fasistima!!
Joey Tribbiani

#7616 Re: FK Sarajevo

Post by Joey Tribbiani »

i treba druze. :thumbup: . Nisam nikakav nacionalista niti išta slično, ne bavim se tim stvarima, ali kad ne mogu biti ljudi, što da ja pazim negdje šta ću reći o njima? Garant ima normalnih ljudi, mora biti, ali vala nešto ne dolaze do izrazaja.

Ovo sam i napis'o jer znam da oni "stručnjaci" iz saveza neće ništa sami uraditi. Ako ih pritisnete prozivanjem putem medija, slanjem zahtjeva (ma čega god se sjetite), možda neko i pokrene nešto preko kantonalnog saveza. Svugdje u evropi se osude ovakva sranja i dobro se čuje za njih. Ne mora ni uefa ništa uradit konkretno, ali nek zna s kim ima posla. Ok, na sportskom planu im skidam kapu, za naše lige imaju dobru ekipu i kontinuitet, ali ne mozes zažmirit kad izgleda svako odobrava ono što radi grupa balavih kenjaca sa gornje slike.
Last edited by Joey Tribbiani on 07/11/2010 20:07, edited 2 times in total.
armin071

#7617 Re: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Baltazar_khan wrote:

Ova je dobra. Jednostavno svim portalima poslati sliku i ispod napisati o kojim je "navijacima" odnosno selu rijec. Bas me zanima da li ce se na ovo "osvrnuti" ona novinarka Sopta sto svaki dan "filuje" pucanstvo sa "ugrozenoscu" Hrvata i sl.... Sto se tice ovo malo sportskog sto je bilo na Pecari Siroki zasluzeno pobjedio. Onaj Varea kad povuce loptu..... uzas. Jedan od jacih igraca u ligi definitivno.
KPGS

#7618 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

Pošaljite jednu na Kristićev mail.
Joey Tribbiani

#7619 Re: FK Sarajevo

Post by Joey Tribbiani »

nemojte, neće je vidjeti.
limeni

#7620 Re: FK Sarajevo

Post by limeni »

nije meni stalo da suknem nk sirokom brijegu, ali zelim da taj klub i ta regija dostigne neki nivo civilizacije a to samo kaznama moze uspjeti..slaviti najmonstruoznijeg covjeka 20. vijeka moze samo idiot.
Mikado

#7621 Re: FK Sarajevo

Post by Mikado »

Nista novo u Lištici.

Image
Protesti s ciljem podrske ubici, Oktobar, 2009.
armin071

#7622 Re: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Ako nista vrijedi pokusati. Poslao sam ovu sliku na zidovski press u Njemackoj. Koliko i da li ih zanima ovako nesto vidjecemo. I uz to sam jos dodao da su isti ovi "navijaci" koji sad velicaju Hitlera prosle godine ubili jednog navijaca... Ako postoji jedna tacka na zemlji koja se moze oznaciti kao " crna rupa civilizacije" onda je to zasigurno listica. Gadi mi se i sama pomisao na to selo kao i "ljude" koji zive u njemu.
samo_ovaj_put

#7623 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

pravi trener bi ih nakon utakmice doveo na kosevo da trce jos 3 sata,pa opet ujutro 3 sata pred trening,pa tri sata pred svaki trening do iduce utakmice,pa cemo vidjeti kako ce igrati,pa ako nevalja,sve ponovo

dosta je vise ovog mangupluka i preseravanja igraca
svaka utakmica sa sirokim od sad pa nadalje i ubuduce bi trebala biti utakmica sezone,ali ne mozes ti to stoki objasniti :x
Baltazar_khan

#7624 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101107088

Bravo sax na postavljanju ove fotografije na index stranice :thumbup: :sax:
Chisum

#7625 Re: FK Sarajevo

Post by Chisum »

Eki, cobani iz Listice, a fasisti? Ne mogu da vjerujem.

Nego, ljudi... vi kao da ste danas prvi put culi za tu vukojebinu u kamenjaru.

Sta smo do sada mogli vidjeti kada smo odlazili u Listicu na utakmice, a odlazili smo mnogo puta, osim primitive, ustasluka, bijelih carapa, fasistickih pozdrava i onog odvratnog seoskog naricanja???

Pa u tim selendrama nema kuce u kojoj barem 3-4 clana porodice nisu bila ustase, a vi se sada ibretite sto to ponovo izlazi na povrsinu kroz ovu seosku balavurdiju. Jos kad uzmes da su svi oni neka rodbina, jer se seljosi hoblaju medjusobno, onda - sta vas sve ovo cudi?

Dole su, u toj svojoj vukojebini, zasticeni kao pande, a u Sarajevo vise ne smiju ni da povire... kada slijedeci put nalete u Sarajevo - AKO IKADA VISE DODJU - kome smeta njihov ustasluk, pajser u ruke i kidaj im meso.

Kakva crna UEFA, kakve crne kazne i tuzbe, kakav nas savez u kojem pola clanova navija za Siroki, i neke parole "neka vidi svijet o kome se radi".... Nekome se u svijetu zivo jebe kakvi su stanovnici neke selendre u kamenjaru, za koju, da ne bi zadnjeg rata, niko od nas ne bi ni cuo? Sumnjam.

Ja znam da nakon Vedranove smrti sa troduplim gadjenjem gledamo na ovu selendru, ali, zar vas, nakon tog kukavickog ubistva reziranog od strane policije i lokalnih seljosa, koji nisu skupili muda da nam pridju blize od 50 metara, jos nesto moze zacuditi?
Last edited by Chisum on 07/11/2010 21:20, edited 1 time in total.
Locked