HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
O'zone
Globalni moderator

#7601 Re: HS kablovska

Post by O'zone »

The Realist wrote:Šta je EltaHD? Vidim i to u analognoj. Neki film ide, tako da ako je i to filmski, onda su se dobro popravili što se tiče filmskih kanala na analognoj.
Kablovski operater kao i HS i imaju svoj kanal kao i HS
The Realist

#7602 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

O'zone wrote:
The Realist wrote:Šta je EltaHD? Vidim i to u analognoj. Neki film ide, tako da ako je i to filmski, onda su se dobro popravili što se tiče filmskih kanala na analognoj.
Kablovski operater kao i HS i imaju svoj kanal kao i HS
To sam pretpostavio, ali sam se nadao da su više na filmove orijentisani :D. Znači ništa od toga....
moranadruga

#7603 Re: HS kablovska

Post by moranadruga »

mixone1995 wrote:Ni Nova Tv nije sto je nekad bila.. Sto se mene tice mogu je komotno i izbaciti :-)
svi su se sjebali,kokuzluk,sta li? ima par stranih kanala koje mozes gledati i tu sve zavrsava.
Saka

#7604 Re: HS kablovska

Post by Saka »

Fakat rinaka slika.
Image
chakany

#7605 Re: HS kablovska

Post by chakany »

I ja sam danas odgledao film Heaven na Cinema TV oko 17:00 je igrao.
Odličan film, ali slika je jedino dobra kada glumci sjede, čim se počnu kretati ili trčati, kao da gledaš neke duhove :lol: ,sve nekakve sjene oko njih :lol:

Inače, podržavam Cinema TV, odlični su filmovi. Vidim i sutra će biti dobrih naslova, ali slika se definitivno treba malo popraviti.
Mislim da je ovo do Cinema TV, a ne do HS-a.
TheWatcher

#7606 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

nisu morali universal ukinut :evil:
chakany

#7607 Re: HS kablovska

Post by chakany »

TheWatcher wrote:nisu morali universal ukinut :evil:

Nije ti ukinut Universal, na CH 65 ti je na analognoj
chakany

#7608 Re: HS kablovska

Post by chakany »

cancel wrote:kad se već priča o 16:9 formatu ... HRT1 i HRT2 od ponedjeljka 16.9 sa startom nove jesenske sheme - prelaze na novi 16:9 format!
Joj odlično, HRT 1 i HRT 2, još kad bi i HRT 3 bio u 16:9, ali bolje išta, nego ništa :D
Zanimljiva im je jesenja shema koja počinje 16.9.
The Realist

#7609 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

chakany wrote:I ja sam danas odgledao film Heaven na Cinema TV oko 17:00 je igrao.
Odličan film, ali slika je jedino dobra kada glumci sjede, čim se počnu kretati ili trčati, kao da gledaš neke duhove :lol: ,sve nekakve sjene oko njih :lol:

Inače, podržavam Cinema TV, odlični su filmovi. Vidim i sutra će biti dobrih naslova, ali slika se definitivno treba malo popraviti.
Pa kako je na Logosoftu? Po tome bi se moglo znati.
afannedim

#7610 Re: HS kablovska

Post by afannedim »

The Realist wrote:
chakany wrote:I ja sam danas odgledao film Heaven na Cinema TV oko 17:00 je igrao.

Pa kako je na Logosoftu? Po tome bi se moglo znati.
Ovu postavljenu sliku kad gledam očajna je, ja sam na logosoftu i mnogo je bolja slika i kvalitetnija s merakom odgledah Matrix, kasnije sliku postavim pa uporedite
The Realist

#7611 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Ja nisam sinoć ni pogledao kako izgleda. Sada sam pogledao i u suštini mi je ista kao na ostalim kanalima, osim HD, naravno.
recepcioner

#7612 Re: HS kablovska

Post by recepcioner »

Više ne gledam TV, živo internet!
Last edited by recepcioner on 05/08/2015 10:14, edited 1 time in total.
The Realist

#7613 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

recepcioner wrote:I ja sam provjerio; moji roditelji su na Logosoftu i tamo je fakat slika odlična, puno bolja nego na HS. Ovi sa HS moraju nešto uraditi da poprave sliku! Inače, Cinema TV stavrno ima dobre filmove, evo sada ide Šangaj sa Senadom Bašićem, Emirom Hadžhafizbegovićem, Sašom Petrovićem, Jasnom Dilić i prelijepom Asli Bayram!
Koji je njima klinac da stalno "štede" na kvalitetu slike? Majka mu stara, neka odmah naštimaju da radi kako treba.
rizibizi

#7614 Re: HS kablovska

Post by rizibizi »

recepcioner wrote:I ja sam provjerio; moji roditelji su na Logosoftu i tamo je fakat slika odlična, puno bolja nego na HS. Ovi sa HS moraju nešto uraditi da poprave sliku! Inače, Cinema TV stavrno ima dobre filmove, evo sada ide Šangaj sa Senadom Bašićem, Emirom Hadžhafizbegovićem, Sašom Petrovićem, Jasnom Dilić i prelijepom Asli Bayram!
Sve moj do mojega, to Jasmin Durakovic poklonio prava za prikazivanje filma samo da se negdje prikaze i samo da ga bilo ko vidi.Heaven :thumbup: Matrix :thumbup: i onda ispuhalo sa Shangajem.
Ljuba Moljac

#7615 Re: HS kablovska

Post by Ljuba Moljac »

durakovic :lol: :lol:

nije mi nesto tv. jasmine, jasmine, moras pokusati biti drugaciji, ali ne losiji od konkurencije.
AdrianMole

#7616 Re: HS kablovska

Post by AdrianMole »

Šangaj,Heaven,Matrix,Harry Potter,LIcense to Wed....Meni se baš sviđa izbor filmova. :-D Najavljeni su i Petelinji zajtrk,Adaptation,American Pie,Perfect Storm,Altar Boys... U rosteru su i Amadeus,Nafaka,Sevdah za Karima,Graceland,Pappilon.Od utorka ide i ciklus dokumentaraca iz regije.Iskreno rečeno,za početak i više nego dobro.
Baby Jane

#7617 Re: HS kablovska

Post by Baby Jane »

holowey wrote:
Baby Jane wrote:Je li ima neki zahtjev koji se popuni ili onako proizvoljno pises pismo? Ma nema kod nas usluge, kad sam prikljucivala HS, dolazio neki "naroguseni" lik, i on mene bukvalno ucjenjuje kad moze doci, svadja se cijelo vrijeme i jos na kraju ima drskosti da trazi moj broj telefona...wtf :? :?

A o tome kako podignu cijene bez da unaprijed kazu zasto i kako i da ne pricam.
ja sam ovo globalnetu napisao rukom na a4 papiru u dva primjerka "ja, taj i taj, korisnik sifre te i te, trazim da sa danasnjim danom, zbog prestanka potrebe za vasim uslugama, raskinem ugovor. ovim putem razduzujem duzenu opremu koju ce sa strane globalneta primiti taj i taj. u sarajevu dana tog i tog, moj potpis, potpis osobe koja preuzima opremu" te trazio da mi upisu broj protokola i udare pecat na moj primjerak

Sad kao, kako mi rekose, ja bih trebala njima ici i vracati opremu :D :D :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7618 Re: HS kablovska

Post by Truba »

imaju dobrih naslova

čak puštaju masters of horor seriju

nego gdje je nestao VH clasic
Adriatic

#7619 Re: HS kablovska

Post by Adriatic »

Pa može li proći bar jedan dan a da im neki kanal ne trokira?
bull21

#7620 Re: HS kablovska

Post by bull21 »

Hoće li analogni dobiti ikada ovaj famozni HRT 3? I ima li gdje vidjeti raspored ovog cinema TV-a? Koliko vidim prikazuju filmove od prije 4-5-6+ godina. A ako im je takav program sad, kakav će biti tek kad "isfuraju" ovih par filmova što valjaju... pih.
kemox

#7621 Re: HS kablovska

Post by kemox »

The Realist wrote:
Koji je njima klinac da stalno "štede" na kvalitetu slike? Majka mu stara, neka odmah naštimaju da radi kako treba.
Znaš kakvi su ovi sa HS-a reće ti da ti je do TV-a :shock:
Sociolog

#7622 Re: HS kablovska

Post by Sociolog »

Saljete duple racunee! Ne shvatam fkt politiku..
MH i HS kablovska

#7623 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

JESEN DIGITALNE TELEVIZIJE

Nova jesenska akcija kablovskih televizija M&H, HS i HKBnet.

POGODNOSTI ZA NOVE KORISNIKE:

1. Svi novi korisnici koji priključe kablovsku televiziju + Internet imaju pravo na 3 MJESECA BESPLATNOG GLEDANJA digitalne televizije. Opremu za digitalnu televiziju (resiver ili CI modul) korisnik dobija besplatno na korištenje. Ukoliko korisnik kupi modem za internet, uz besplatnu digitalnu televiziju dobije i 3 mjeseca gratis HBO kanale.

2. Svi novi korisnici koji priključe KID paket dobijaju 4 MJESECA GRATIS HBO kanale. Digitalni resiver ili CI modul, kao i modem za internet korisnik dobija besplatno na korištenje.

POGODNOSTI ZA POSTOJEĆE KORISNIKE:

1. Postojeći korisnici kablovske televizije koji u toku trajanja akcije priključe uslugu digitalne televizije, dobijaju 3 MJESECA BESPLATNOG GLEDANJA digitalne televizije i HBO kanala.

PRELAZAK NA KID PAKET

1. Postojeći korisnici koji imaju uslugu kablovske televizije i interneta (uz vlastiti modem), prelaskom na jedan od KID paketa dobijaju 3 MJESECA BESPLATNO digitalnu televiziju i HBO kanale.

2. Postojeći korisnici kablovske televizije i interneta, a koji vrše najam modema, prelaskom na KID paket dobijaju 2 MJESECA BESPLATNO digitalnu televiziju i HBO kanale.

Potpisivanjem ugovora za KID paket korisniku se ukida naknada za najam modema i daje mu se na besplatno korištenje.

NAPOMENA: AKCIJA TRAJE OD 18.09. DO 18.12.2013.

Vaša kablovska televizija
alchak.ba

#7624 Re: HS kablovska

Post by alchak.ba »

a mi koji imamo KID paket + telefon dobijemo duplo golo, ha?
cpu_fan

#7625 Re: HS kablovska

Post by cpu_fan »

a ovi što imaju već potpisane ugovore na KID pakete i koji plaćaju najam modema, hoće li se njima automatski ukinuti ta naknada za najam modema ili ...?
Locked