Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
KB9

#7601 Re: Problem pasa lutalica

Post by KB9 »

najgori su ljudi ko ta zena gore medju slikama, ona kao hrani copor na ulici, dobricina, fuj
splinter

#7602 Re: Problem pasa lutalica

Post by splinter »

Evo jedna za MJAU-da

Image
MJAU - da

#7603 Re: Problem pasa lutalica

Post by MJAU - da »

splinter wrote:Evo jedna za MJAU-da

Image

Gledaj momčine, zamisli još da se nađoh tamo kojim slučajem. Svaki pas agresivan (pod agresivnim se podrazumijeva pas koji napada ljude, pas koji naada druge pse, pas koji napada mačke i sve hodajuće, dakle sve) je agresivan pas. Po defaultu uspavati, osim ako se ne javi Sanela i oni naši paypalovci da mu pomognu, jer misle da mu mogu agresivnost neutralizirati.
AmirBaa

#7604 Re: Problem pasa lutalica

Post by AmirBaa »

MJAU - da wrote:
L u c i f e r wrote:
kažu da ovo niko nije smio uraditi, bez obzira na to koliko su im smetali psi
:izet:
Pitanje, ne moraš odgovoriti naravno, ali evo nešto me interesuje baš tvoj stav. Ja imam mačka, kućni, ne zna dalje od balkona. Desi se zemljotres, nekim čudom završi na ulici, gladan, dođe do tvoje kuće i mjaukne ti, traži da mu daš da nešto pojede (jer ne zna i loviti). Šta bi uradio, da li bi ga otrovao?
Macke su meni toliko bolje zivotinje od kerova :D Par kuca iznad mene ima ih covjek jedno 20, i bukvalno nijedan rucak/veceru ne bacam nego ispod prozora mackama ostavim i uvijek uredno pojedu :) nisu agresivne, ne brane teritoriju, lagano ih otjerati itd. itd. (imao sam u proslosti i macku i udomio kera, pa znam sta govorim :D )
hakazvaka

#7605 Re: Problem pasa lutalica

Post by hakazvaka »

L u c i f e r wrote:
Nanananana wrote:U danjasnjem Dnevnom Avazu:
U Hrasnom otrovani psi lutalice
U naselju Hrasno, u blizini istoimene osnovne škole, prije nekoliko dana bačen je otrov od kojeg su uginula tri psa lutalice. Iako su oko škole postavljeni zvučni aparati i zujalice za tjeranje pasa, nesvjesni građani ipak su se odlučili na neprimjeren način uklanjanja pasa s ulice. Mještani s kojima smo razgovarali šokirani su ovakvim potezom. Oni kažu da ovo niko nije smio uraditi, bez obzira na to koliko su im smetali psi. Sugrađanin Dalibor Radojković kazao je da, iako je veliki broj pasa u gradu, za ovaj čin ne postoji opravdanje. "Kada sam čuo za to, nisam mogao vjerovati. Jeste da se ljudi plaše pasa, da je ovdje škola i da tu ne treba biti lutalica, ali ubijati ih na ovaj način je strašno. Pogotovo ako postoje nadležni koji su zaduženi za uklanjanje pasa. Niko nema pravo da ih otruje" - dodao je Radojković. Mještanka ovog naselja Biljana Radovanović kazala je da je u posljednje vrijeme smanjen broj pasa u ovom dijelu naselja. "Ako su trovanje i ubijanje načini da se broj pasa na ulici smanji, onda je to stvarno užasno. Naravno da treba da se sklanjaju, ali mi nije jasno da neko može uraditi nešto takvo" - istakla je Radovanović.
:evil:
Vrh, tako i treba, sve ih potrovati!

Samo se nadam da ce neko od savjesnih gradjana takodjer poduzeti nesto povodom djece bez roditelja (ili sa nesavjesnim roditeljima) koja su agresivna uslijed neodgoja te zlostavljaju svoje vrsnjake.

Predlazem da upratimo u kojoj pekari kupuju hranu i tu im uvalimo otrov u kifle! Ako koje normalno dijete slucajno naleti na taj otrov, jbg, sto ga roditelji nisu bolje pazili. Za pocetak, mozemo sa ciganima krenuti, gamad smrdljiva. Ja vala autom gazim prvog sljedeceg koji mi krene sajbu oprat na semaforu!
L u c i f e r

#7606 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

MJAU - da wrote:
L u c i f e r wrote:
kažu da ovo niko nije smio uraditi, bez obzira na to koliko su im smetali psi
:izet:
Pitanje, ne moraš odgovoriti naravno, ali evo nešto me interesuje baš tvoj stav. Ja imam mačka, kućni, ne zna dalje od balkona. Desi se zemljotres, nekim čudom završi na ulici, gladan, dođe do tvoje kuće i mjaukne ti, traži da mu daš da nešto pojede (jer ne zna i loviti). Šta bi uradio, da li bi ga otrovao?
Dao bih mu da jede i raspitao se čiji je mačak. :)

Volim ja i pse i mačke, imao sam i jedne i druge.

Problem koji ja imam sa čoporima lutalica je što predstavljaju stvarnu opasnost za djecu, žene, starce, mačke i vlasničke pse.
L u c i f e r

#7607 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

hakazvaka wrote: Vrh, tako i treba, sve ih potrovati!

Samo se nadam da ce neko od savjesnih gradjana takodjer poduzeti nesto povodom djece bez roditelja (ili sa nesavjesnim roditeljima) koja su agresivna uslijed neodgoja te zlostavljaju svoje vrsnjake.

Predlazem da upratimo u kojoj pekari kupuju hranu i tu im uvalimo otrov u kifle! Ako koje normalno dijete slucajno naleti na taj otrov, jbg, sto ga roditelji nisu bolje pazili. Za pocetak, mozemo sa ciganima krenuti, gamad smrdljiva. Ja vala autom gazim prvog sljedeceg koji mi krene sajbu oprat na semaforu!
To što ti stavljaš znak između pasa lutalica i ljudi je samo tvoj problem.

Nadam se da nećeš početi jesti djecu kao što jedeš janjad ili imati sex sa psima kao što imaš sa ženama/muškarcima.
irac300

#7608 Re: Problem pasa lutalica

Post by irac300 »

L u c i f e r wrote:

Nadam se da nećeš početi jesti djecu kao što jedeš janjad ili imati sex sa psima kao što imaš sa ženama/muškarcima.
:lol: :lol: :thumbup:
escobar__

#7609 Re: Problem pasa lutalica

Post by escobar__ »

L u c i f e r wrote:

:mrgreen: :thumbup:

Možda je lik vedžeterien.. ono nećural, haluga i to. :run:
hakazvaka

#7610 Re: Problem pasa lutalica

Post by hakazvaka »

L u c i f e r wrote:

Nije tacno, ne stavljam znak izmedju pasa lutalica i ljudi, nego izmedju pasa lutalica i ljudi lutalica, cigana. Ne kazem da treba potrovati normalnu bijelu djecu koja imaju roditelju, nego cigansku sirocad za koju je samo pitanje dana kada ce nekoga izbosti, zapaliti staricu i sl.

Mislim, ono, u nedostatku drugih rjesenja. Necemo valjda izdvajati sredstva iz budzeta kako bi sanirali problem sa njima?! Sve pobit!
SanskiBiser

#7611 Re: Problem pasa lutalica

Post by SanskiBiser »

Evo poceli su ih i klati :shock:

http://m.vijesti.ba/clanak/298551/uznem ... zaklan-pas

Prezivio je klanje sad mu je garantovan dom negdje u EU...

Image
Last edited by SanskiBiser on 20/02/2016 13:56, edited 1 time in total.
L u c i f e r

#7612 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

hakazvaka wrote: Nije tacno, ne stavljam znak izmedju pasa lutalica i ljudi, nego izmedju pasa lutalica i ljudi lutalica, cigana. Ne kazem da treba potrovati normalnu bijelu djecu koja imaju roditelju, nego cigansku sirocad za koju je samo pitanje dana kada ce nekoga izbosti, zapaliti staricu i sl.

Mislim, ono, u nedostatku drugih rjesenja. Necemo valjda izdvajati sredstva iz budzeta kako bi sanirali problem sa njima?! Sve pobit!
Daj ba haka ohavizaj se, nego bolje ti je idi više opravi onaj tapatalk... :novine:
L u c i f e r

#7613 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

SanskiBiser wrote:Evo poceli su ih i klati :shock:

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7614 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

Image

ma sekirce TiTo... mene kad vide ovi lokalni copori, koda ih je guja sHinula... pita kona sta im je, reko sjekira je iz raja izasla :mrgreen:

inace od sina druga sa faxa neku noc kod vjecnice izgrizli a momak ko meHlem jos ima psa kucnog i obozava pse...
Nanananana

#7615 Re: Problem pasa lutalica

Post by Nanananana »

Danasnji Dnevni Avaz:
Image
Hemera

#7616 Re: Problem pasa lutalica

Post by Hemera »

Imaju azil u Praci u kojeg su sjebali par miliona nek krenu sa prijemom i obradom pasa,bolesni,zapusteni,i oni koji ne nadju udomitelja idu na eutanaziju i kraj mudrolijanja.
Dosta je vise ubleha iz Vlade i Vet.stanice koja je leglo lopova zadnje nesorte.
Hemera

#7617 Re: Problem pasa lutalica

Post by Hemera »

SanskiBiser wrote:Evo poceli su ih i klati :shock:

Prezivio je klanje sad mu je garantovan dom negdje u EU...

Image
Da ga nisu 'udomili' na ulici ovo mu se ne bi desilo
Prvo zahvaljujuci sudbini ide paypal oglas ,jaukanje,prosenje,pa prodaja vani
L u c i f e r

#7618 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Il ga je neko žacno u samoodbrani, il ove ublehašice prave predstavu o ugroženosti psećeg naroda...
AmirBaa

#7619 Re: Problem pasa lutalica

Post by AmirBaa »

L u c i f e r wrote:

:thumbup: :thumbup:
Hemera

#7620 Re: Problem pasa lutalica

Post by Hemera »

L u c i f e r wrote:Il ga je neko žacno u samoodbrani, il ove ublehašice prave predstavu o ugroženosti psećeg naroda...
Ma ko će ti danas znati, ove stvari se nikad i ne utvrde, tako da možemo nagađati jednostavno možda je to neka poruka ovim sakupljačima da prestanu terorisat okolinu sa navlačenjem "ljubimaca"
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7621 Re: Problem pasa lutalica

Post by -LIBERO- »

hakazvaka wrote:
L u c i f e r wrote:

Nije tacno, ne stavljam znak izmedju pasa lutalica i ljudi, nego izmedju pasa lutalica i ljudi lutalica, cigana. Ne kazem da treba potrovati normalnu bijelu djecu koja imaju roditelju, nego cigansku sirocad za koju je samo pitanje dana kada ce nekoga izbosti, zapaliti staricu i sl.

A sta cemo, tek, ako se dokaze da je veci broj napada na ulicama tipa: covjek - covjek, nego : pas - covjek?
L u c i f e r

#7622 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

A tek ako se dokaže da je najveći broj napada pas-pas. :nasolji1:
tututuuuu

#7623 Re: Problem pasa lutalica

Post by tututuuuu »

bhnapoleon1 wrote:
jasko_ba wrote:Glavni grad jedne drzave :lol: :-)
Image
Neka ekskurzija
Pa 'ebote bar su kultiviraniji nego veliki broj gradjana pa bar prelaze na pjesackom. :D
drug_profi

#7624 Re: Problem pasa lutalica

Post by drug_profi »

Ovo je istina. Ja jucer kod vjetrenjace stao na semafor hocu lijevo preko mosta. Dva kera sjede na plocniku i gledaju okolo. Jedan me ono pogleda u oci kao da me procjenjuje. U to se upali zeleno za pjesake i obojica ko po komandi ustadose i predjose ulicu. Nije bilo pjesaka da mozes reci da su posli za njima. Znaju prepoznati signal na semaforu. Sto govori o inteligenciji i kapacitetu da uce.
Ja ostao smijuci se. Hebena dzukela je ne pametnija, nego civilizovanija od pola gradjana.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7625 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

ovo sa klanjem i trovanjem je MONSTRUOZNO, kako god svedeno je na običnog čovjeka da ubija, evo komšiji preko puta su jutros rastrgali mačka i oće čoek da ih truje, odgovaram ga al ništa... mene il nekog od femeilije da izgrize čopor istog momenta idem u dog money i razbijam par labrnji...
Locked