BAKIRE ODLAZI
- JThomas
#7601 Re: BAKIRE ODLAZI
naravno da ne postoji, ali da bi to znao trebao bi ga pročitati, jel...
- cvrčak_na_hedonizmu
#7602 Re: BAKIRE ODLAZI
Ti si bas bezobrazan zeleni termitpalermo wrote:uglavnom......ne misliš tako ????ultima_palabra wrote: I unistena privreda i sistem vrijednosti je do njih?
Ni obraza, ni stida
Nije bio atomski rat, to znas, valjda
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 08/08/2019 16:42, edited 1 time in total.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#7603 Re: BAKIRE ODLAZI
treba tu vratiti lopticu pa govoriti o izbornom legitimitetu i postizbornom reciprotetu pa fino reći da sranka koja je dobila toliko glasova ne može dobiti tri stolice u VM i 5-6 u Vladi Pederacije
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7604 Re: BAKIRE ODLAZI
valla iskreno ne da je cudno nego ne mogu jedan brez drugog tj treceg... jedan nek padne popadose svi... kome ces upirat prstom da su anamo njiHovi, brez zuba, prljavi, zli, kanibali itd... ma kakvo feudalisticko doba... plemenske zajednice i ONO bi u EUropuODGOVOR LIDERU SDA
|
Šarović: Nepotrebno je i čudno da Izetbegović brani Dodika
- ultima_palabra
#7605 Re: BAKIRE ODLAZI
Nepalermo wrote:uglavnom......ne misliš tako ????ultima_palabra wrote: I unistena privreda i sistem vrijednosti je do njih?
-
archi_a
#7606 Re: BAKIRE ODLAZI
Boga mi, ja koliko znam, sda je padala na izborima, dolazili su i "socijaldemokratičniji i liberalniji" u bošnjačkoj izbornoj bazi, ali kod velikosrba i velikohrvata sve ostajalo isto!pici wrote:valla iskreno ne da je cudno nego ne mogu jedan brez drugog tj treceg... jedan nek padne popadose svi... kome ces upirat prstom da su anamo njiHovi, brez zuba, prljavi, zli, kanibali itd... ma kakvo feudalisticko doba... plemenske zajednice i ONO bi u EUropuODGOVOR LIDERU SDA
|
-
palermo
#7607 Re: BAKIRE ODLAZI
jel de cvrlecvrčak_na_hedonizmu wrote:
Ti si bas bezobrazan zeleni termit
Ni obraza, ni stida
Nije bio atomski rat, to znas, valjda
- pici
#7608 Re: BAKIRE ODLAZI
archi_a wrote:Boga mi, ja koliko znam, sda je padala na izborima, dolazili su i "socijaldemokratičniji i liberalniji" u bošnjačkoj izbornoj bazi, ali kod velikosrba i velikohrvata sve ostajalo isto!pici wrote:valla iskreno ne da je cudno nego ne mogu jedan brez drugog tj treceg... jedan nek padne popadose svi... kome ces upirat prstom da su anamo njiHovi, brez zuba, prljavi, zli, kanibali itd... ma kakvo feudalisticko doba... plemenske zajednice i ONO bi u EUropuODGOVOR LIDERU SDA
|
a to je zahvaljujuci maticama a i imaju glasacku bazu koju BiH puno i ne interesuje tako da je govnetu laHko ostat na povrsini... sdo je pala samo 2000 na izborima i to je sdp i lepi zamjenili dvije godine... ostalo su sve u kontinuitetu vladali ili bili u koaliciji... nikad ni sdp ni bilo koja stranka nije vladala i imala apsolutnu vlast ko snsd/sds, sdO i kradeze
-
archi_a
#7609 Re: BAKIRE ODLAZI
Hoću reći, bošnjačka izborna baza " bar jedan mandat izabrala nešto drugačije", a kod ovih drugih ni jedanput da probaju izabrati neke druge. Samo secesionizam brale! 
- pici
#7610 Re: BAKIRE ODLAZI
pa zato su se borili da se pripoje maticama, to treba dosta vode bosnom protec da se mentalitet izmjeni ili novi rat ili nova demografska slika stanovnistva... ko se bude vise jeBo i djecu pravio taj ce i ostat...archi_a wrote:Hoću reći, bošnjačka izborna baza " bar jedan mandat izabrala nešto drugačije", a kod ovih drugih ni jedanput da probaju izabrati neke druge. Samo secesionizam brale!
- madner
#7611 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne lupetaj ziv bio. Cho izmislio pojam jer legalno ne moze nista.512MB wrote:Pojam "legitimni" postoji i u ustavu zar ne? Cho ga tumači tako kako ga tumači, što ne znači da je to tako.
Bakir sada uvazio pojam.
- madner
#7612 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne vidim neku sustinsku razliku ni u tom pogledu.palermo wrote:pa zar sam ja osporio da HDZ i SDA umnogočemu imaju dodirne tačke......suštinski, jedino u čemu se razliku je gledanje na državu......madner wrote:
Tako je ja govorim o rezultatima glasanja i popunjavanja DN a ti o zeljama da nije tako.
Samo ubacivanje pojma je po Covicevoj zelji. Jer samo Covic koristi taj pojam.
ovo drugo se mogu složiti, to je k'o biva ustupak Čovketu, ali brate mili, pa zar to išta znači.....
Naravno da znaci. Ako ne bude nista od ovoga, Cho ima papir gdje je princip uvazen od sve tri strane.
Ako bude nesto od ovoga, Cho ima papir koji treba uvaziti.
Naravno da nije smak svijeta, ali to ne relativizira stvar.
- Hajvan
#7613 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakireee, srbineeee
Sebija, heroinaaaa…..
kokainaaaa….
brlje kake, baaarem….
Sebija, heroinaaaa…..
kokainaaaa….
brlje kake, baaarem….
- 512MB
#7614 Re: BAKIRE ODLAZI
Jesi siguran, nigdje u ustavu se ne pojavljuje taj pojam?madner wrote:Ne lupetaj ziv bio. Cho izmislio pojam jer legalno ne moze nista.512MB wrote:Pojam "legitimni" postoji i u ustavu zar ne? Cho ga tumači tako kako ga tumači, što ne znači da je to tako.
Bakir sada uvazio pojam.
-
palermo
#7615 Re: BAKIRE ODLAZI
jebi ga, ja to baš ne razumijem......kakav papir, o čemu papir.......mislim papir koji se može na stotinu načina tumačiti i sad će kao Čovke moći mahati sa njim.....pa jebo te, nema čime nisu mahali iako to blage veze nije imalo sa onim što piše na papiru.....madner wrote:
Ne vidim neku sustinsku razliku ni u tom pogledu.
Naravno da znaci. Ako ne bude nista od ovoga, Cho ima papir gdje je princip uvazen od sve tri strane.
- madner
#7616 Re: BAKIRE ODLAZI
Naravno.palermo wrote:jebi ga, ja to baš ne razumijem......kakav papir, o čemu papir.......mislim papir koji se može na stotinu načina tumačiti i sad će kao Čovke moći mahati sa njim.....pa jebo te, nema čime nisu mahali iako to blage veze nije imalo sa onim što piše na papiru.....madner wrote:
- tandmand
#7617 Re: BAKIRE ODLAZI
Tako su mahali Vance-Owenovim planom, na osnovu kojeg su Armiji BiH naredili potčinjavanje, što je odvelo u teške sukobe.palermo wrote:jebi ga, ja to baš ne razumijem......kakav papir, o čemu papir.......mislim papir koji se može na stotinu načina tumačiti i sad će kao Čovke moći mahati sa njim.....pa jebo te, nema čime nisu mahali iako to blage veze nije imalo sa onim što piše na papiru.....madner wrote:
-
palermo
#7618 Re: BAKIRE ODLAZI
tandmand wrote:
Tako su mahali Vance-Owenovim planom, na osnovu kojeg su Armiji BiH naredili potčinjavanje, što je odvelo u teške sukobe.
- Prpa.ba
#7619 Re: BAKIRE ODLAZI
Poenta je da se pazi gdje se stavlja ćuna i potpis. 
- tandmand
#7620 Re: BAKIRE ODLAZI
Sve ono što je Bakir radio posljednjih godina, radio bi isto Mario Karamatić kada bi kojim slučajem bio na čelu SDA i činio ono koliko mu potpresjednici i Glavni odbor stranke puštaju.
-
palermo
#7621 Re: BAKIRE ODLAZI
ma ok....ne mislim d aje tako, niti mislim da se to može dokazati....ali nek se pričatandmand wrote:Sve ono što je Bakir radio posljednjih godina, radio bi isto Mario Karamatić kada bi kojim slučajem bio na čelu SDA i činio ono koliko mu potpresjednici i Glavni odbor stranke puštaju.
-
putokaz1
#7622 Re: BAKIRE ODLAZI
Šta bi mi bez Bakira ko bi dobijap izgubljene izbore
- mO k3
#7623 Re: BAKIRE ODLAZI
olaf i björn
- Humljanin
#7624 Re: BAKIRE ODLAZI
mO k3 wrote:
olaf i björn![]()
- bingov buraz