PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
mishic
#7601 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Zanimljivo je što svi zahtjevi protestanata i svi plenumi zaboravljaju jedno veoma važno pitanje koje bi oslobodilo hiljade radnih mjesta a niko ga do sada ni spomenuo nije. Poznato je da u ovoj zemlji "elita" i članovi njihovih porodica zauzimaju po nekoliko radnih mjesta a istovremeno su i svi članovi tih porodica u upravnim i nadzornim odborima. Uz to neke od tih porodica su svakom članu te familije obezbijedile i po neku nevladinu organizaciju e kako bi pokazali svoj humanizam i zaradili crkavicu za džeparac / sjetite se Lijanovića i njihovih nevladinih sranja/.
Ovo što ti "genijalci" poklapaju radeći istovremeno na po nekoliko poslova i što još poklope kroz upravne i nadzorne odbore, višestruko uvećava i onako bezobrazno visoka njihova primanja a transparentnost u toj oblasti i ograničavanje tih mogućnosti oslobodilo bi hiljade radni mjesta i omogućilo velikom broju građana da ostvari makar jedan izvor prihoda za sebe i svoju porodicu. JEDAN ČOVJEK-JEDNO RADNO MJESTO i da onda svatko može predano, čestito, potpuno i maksimalno da se posveti tom poslu.
Ovo što ti "genijalci" poklapaju radeći istovremeno na po nekoliko poslova i što još poklope kroz upravne i nadzorne odbore, višestruko uvećava i onako bezobrazno visoka njihova primanja a transparentnost u toj oblasti i ograničavanje tih mogućnosti oslobodilo bi hiljade radni mjesta i omogućilo velikom broju građana da ostvari makar jedan izvor prihoda za sebe i svoju porodicu. JEDAN ČOVJEK-JEDNO RADNO MJESTO i da onda svatko može predano, čestito, potpuno i maksimalno da se posveti tom poslu.
-
L u c i f e r
#7602 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ali zaista jeste smiješnoguber90 wrote: Znaci tebi ovo sve smijesno, pa kako je tebi fino.
hoće ljudi opet samoupravljanje
-
emmir1
#7603 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
hellue wrote:Naletih na internetu na ovo:
Na prvom plenumu građana Sarajeva vladao je haos. Iako su osobe koje su se predstavili kao inicijatori ovog okupljanja pokušavali uspostaviti red to im nije uspijevalo. Međusobne optužbe o tome ko je pravi protestant, a ko nije, različiti prijedlozi za imenovanje čelnih ljudi plenuma, mnoštvo različitih i prijedloga za zahtjeve koji trebaju biti upućeni kantonalnim vlastima i vika obilježile su ovaj zbor građana.
Ovom okupljanu mediji su imali ograničen prsitup što je kod predstavnika "sedme sile" izazvalo negodovanje, a zabilježene su i prijetnje i omalovžavanja novinara.
Zbog toga smo bili primorani neke detalje zabilježiti amaterskom kamerom.
Iako je bilo najavljeno, dugo poslije okončanja pokušaja održavanja plenuma, novinarima se niko nije obratio.
Zakazan je nastavak održavanja u petak u 17:30 u Zetri.
Plenum je moderirao Boro Kontić, direktor sarajevskog Mediacentra.
http://www.youtube.com/watch?v=A4oTcNvu4xU
Pa to je tako bilo zaista.
Prvo ne daju kamerama , a onda sa druge strane ulaze i snimaju.
HRT je snimao , pored mene stajali.
Neke su istjerali i to pojedinci , ali na način : mrš odavde pičkatimaterina
Adi Sarajlic je snimao sa moba.
Ma još je samo nedostajao onaj vođa navijača Želje sa utakmice lige prvaka protiv Viktorie
- guber90
#7604 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa nista, onda ti sjedni kuci i smjeskaj seL u c i f e r wrote:ali zaista jeste smiješnoguber90 wrote: Znaci tebi ovo sve smijesno, pa kako je tebi fino.
hoće ljudi opet samoupravljanje
- Janjicar
#7605 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Eto kako se izbori u Tuzli odrzavajuL u c i f e r wrote:ne viđo, soriJanjicar wrote:Ja tebi maloprije napis'o da pregledas ti nistaL u c i f e r wrote: nema potrebe
glasački listić je jači od ikakvih protesta
http://www.facebook.com/aarnautbelli/me ... 270&type=3
a evo kad viđo
ne kontam, sori
Inace u ovim vrecama su listici koje samo CIK smije otvoriti, vidis sta se radi na parkingu, po pravilima ne smiju imati olovke itd...
-
L u c i f e r
#7606 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
čekam hin ja ovdeParanoid wrote:Nisu se bolan zavukli.. nego je vrijeme odmora od posla, pa večera..desert...tv, vijesti...tekma..L u c i f e r wrote: bogme prije dan dva
neki mangupi ovde
insistiraše na pravu na NASILNU promjenu vlasti
ne znam fatajul internet u mišjoj rupi
u koju su se sad zavukli
da vidim kako ide
ta NASILNA promjena vlasti
- karanana
#7607 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Sa ovakvim plenumashima, neka nama naseg mafijasa i lopine princa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
StupskaBitanga
#7608 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
7. odlazak uredničke i voditeljske garniture sa FTV izuzev Aide Mujanred evil wrote:6. Zakonska zabrana emitovanja indijskih serija.JoseMujica wrote:i da dodam par konkretnih zahtjeva:
1 legalizacija marihuane
2. obavezno nošenja hidžaba u javnim kućama
3. legalizacija gey brakova u ilegali
4. zabrana Vau-mau udruga
5. izbacivanje Sarajevau drugu ligu
- Paranoid
#7609 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Udari i Zlaja na Fahra, žalosna mu majka...
-
L u c i f e r
#7610 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
znači, smijem?guber90 wrote:Pa nista, onda ti sjedni kuci i smjeskaj seL u c i f e r wrote:ali zaista jeste smiješnoguber90 wrote: Znaci tebi ovo sve smijesno, pa kako je tebi fino.
hoće ljudi opet samoupravljanje.
fala šefe
-
omar little
#7611 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ja sjedim, recimo, u ćeliću, nemam para, gladna i nezaposlena. ja u tuzlu ne mogu doći. šta sa mnom? ili,eto, i da iznadjem pare i način za doći u tuzlu, poljubim vrata jer ne mogu ući u pozorište. i ko tu onda koga predstavlja i kakve se tu odluke donose? ko su oni u tuzlanskom pozorištu da odredjuju išta za cijeli kanton. ne možeš komplet kanton preselit u tuzlu na sastanak. wtf.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pročitaj šta si napisao, rekao si da neće govoriti u TVOJE ime. Niko i ne govori u tvoje ime jer si nebitan lik iz učmale mase poslušnika, već govore u svoje ime pa se zato i predstavljaju imenom i prezimenom...koji si ti...da ne kažem šta.Alfons Kauders wrote: ne ne
meni neces spinovat, nisam neko nepismeno sbb govedo pa da ti prodje
rekao sam gdje je problem - fino procitaj - nemaju legitimitet... i tacka... nemaju PRAVO da govore u ime SVIH GRADJANA, jer se svi gradjani ne slazu s njima... gradjani su dali mandat skupstini KS, a ne nekakvim neformalnim grupama u reziji SBB-a i kojekakvih lovaca u mutnom
i ne, nije 1945
Last edited by omar little on 12/02/2014 19:28, edited 1 time in total.
- guber90
#7612 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nista valaL u c i f e r wrote: znači, smijem?
fala šefe
-
emmir1
#7613 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
mishic wrote:Zanimljivo je što svi zahtjevi protestanata i svi plenumi zaboravljaju jedno veoma važno pitanje koje bi oslobodilo hiljade radnih mjesta a niko ga do sada ni spomenuo nije. Poznato je da u ovoj zemlji "elita" i članovi njihovih porodica zauzimaju po nekoliko radnih mjesta a istovremeno su i svi članovi tih porodica u upravnim i nadzornim odborima. Uz to neke od tih porodica su svakom članu te familije obezbijedile i po neku nevladinu organizaciju e kako bi pokazali svoj humanizam i zaradili crkavicu za džeparac / sjetite se Lijanovića i njihovih nevladinih sranja/.
Dobar prijedlog.
Eno onog Džaferovića , sina sa fakulteta odmah u tužilaštvo.
On radi na nekoliko mjesta.
Kćer ne znam gdje je ubacio , al radi
Primanja u kući ko jedno 20 domaćinstava u Bosni
-
L u c i f e r
#7614 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
8. besplatna vijagra za penzionereStupskaBitanga wrote:7. odlazak uredničke i voditeljske garniture sa FTV izuzev Aide Mujanred evil wrote:6. Zakonska zabrana emitovanja indijskih serija.JoseMujica wrote:i da dodam par konkretnih zahtjeva:
1 legalizacija marihuane
5. izbacivanje Sarajevau drugu ligu
9. besplatno povećanje čune za sve one ispod 15 cm
-
Wind
#7615 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pametan prijedlog! Usvaja se!mishic wrote:Zanimljivo je što svi zahtjevi protestanata i svi plenumi zaboravljaju jedno veoma važno pitanje koje bi oslobodilo hiljade radnih mjesta a niko ga do sada ni spomenuo nije. Poznato je da u ovoj zemlji "elita" i članovi njihovih porodica zauzimaju po nekoliko radnih mjesta a istovremeno su i svi članovi tih porodica u upravnim i nadzornim odborima. Uz to neke od tih porodica su svakom članu te familije obezbijedile i po neku nevladinu organizaciju e kako bi pokazali svoj humanizam i zaradili crkavicu za džeparac / sjetite se Lijanovića i njihovih nevladinih sranja/.
- Janjicar
#7616 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Vidi Zlajinog pulenagchrtu54 wrote:kako je u sandžaku šta ima novoParanoid wrote:Udari i Zlaja na Fahra, žalosna mu majka...![]()
![]()
I ti se danas registrovo? Koliko vas ima majka vam stara
-
staradis
#7617 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jebo me zivot ako je ovaj Bakir dobar. Ili je frajer stvarno sociopata ili nije u dodiru sa realitetom o.O
- biske
#7618 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
quote="L u c i f e r"]
9. besplatno povećanje čune za sve one ispod 15 cm[/quote]
10. svaki prijedlog poslije desetog ignorisati
8. besplatna vijagra za penzionereStupskaBitanga wrote:7. odlazak uredničke i voditeljske garniture sa FTV izuzev Aide Mujanred evil wrote:6. Zakonska zabrana emitovanja indijskih serija.JoseMujica wrote:i da dodam par konkretnih zahtjeva:
1 legalizacija marihuane
5. izbacivanje olimpiCau drugu ligu
9. besplatno povećanje čune za sve one ispod 15 cm[/quote]
10. svaki prijedlog poslije desetog ignorisati
-
L u c i f e r
#7619 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
imaju razne stranke svoje posmatrače i članove komisijeJanjicar wrote: Eto kako se izbori u Tuzli odrzavaju
Inace u ovim vrecama su listici koje samo CIK smije otvoriti, vidis sta se radi na parkingu, po pravilima ne smiju imati olovke itd...
a i stranci šmekaju
izbori nemaju alternativu
- House
#7620 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
starii wrote:jedan od zakljucaka plenuma je da ce na sljedecoj sjednici plenuma zapjevati poznati sarajevski kotra-autor
kakva prikaza
-
Symantec
#7621 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
staradis wrote:Jebo me zivot ako je ovaj Bakir dobar. Ili je frajer stvarno sociopata ili nije u dodiru sa realitetom o.O
Nemoj ga bolan, vidiš da je ostario 20 godina u ovih 7 dana od sekiranja.
-
nedim73m
#7622 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja plenumaša i ubleha nidje veze. Neznam ko može odvojiti i sekunde medijske pažnje za ove uhlebaše. Do sada nisam vidio niti jedan imalo pismen zahtjev a kamo li obrazloženje istog. Čudim se da nitko nije tražo da se Obama odrekne plaće i donira je za gladne bosne.
Može se naći milion pametnih zahtjeva, a nisam vidio niti jedan pismen a kamo li obrazloženje istog. Potrudim se sad 5 minuta da ublehaši nauce kako zahtjevi trebaju izgledati.
Može se naći milion pametnih zahtjeva, a nisam vidio niti jedan pismen a kamo li obrazloženje istog. Potrudim se sad 5 minuta da ublehaši nauce kako zahtjevi trebaju izgledati.
- O'zone
- Globalni moderator
#7623 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja potpisujem za prijedlog broj 9L u c i f e r wrote:
8. besplatna vijagra za penzionere
9. besplatno povećanje čune za sve one ispod 15 cm
Ne stigoh na plenum
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#7624 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
u dodiru je on sa relitetom....samo njegova i naša realnost nisu istestaradis wrote:Jebo me zivot ako je ovaj Bakir dobar. Ili je frajer stvarno sociopata ili nije u dodiru sa realitetom o.O
preberi sam kolika mu je plata, pa ima sve službeno od žvake do auta.....tako da i more s ponosom istaći kako i nema privatnog auta koje mu btw i ne treba kad kupi sebi "državno" za 300 milja
ps
Lucifer no. 8 je beton!...kako sam previdio tu glasačku mašineriju
-
staradis
#7625 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
nije trepno covjece fujJoseMujica wrote:u dodiru je on sa relitetom....samo njegova i naša realnost nisu istestaradis wrote:Jebo me zivot ako je ovaj Bakir dobar. Ili je frajer stvarno sociopata ili nije u dodiru sa realitetom o.O![]()
preberi sam kolika mu je plata, pa ima sve službeno od žvake do auta.....tako da i more s ponosom istaći kako i nema privatnog auta koje mu btw i ne treba kad kupi sebi "državno" za 300 milja
ps
Lucifer no. 8 je beton!...kako sam previdio tu glasačku mašineriju