RUSIJA

Post Reply
megaman4

#7601 Re: RUSIJA

Post by megaman4 »

spreca wrote:
sumirprimus wrote:Treba zabranit besplatno reklamiranje za ovo agresorsko udbasko da ne kazem sta..
Koja je on budala...to picka rijetko radja....a najgore je to sto on misli da nesto zna
Ovaj Lazanski laprda jer misli da ce se ulizivanjem rusima, srbiji dati da budu glavne baje na balkanu a lik ne konta da je balkan americka interesna zona i da tu rusija nema sta da trazi.

Pratio sam njegova izlaganja i mogu samo reci da zivi u oblacima. Rusija trenutno nema sta ponuditi sem plina i hrane. Tehnoloski su inferiorni u svakom pogledu prema zapadu.

Jedna njemacka koja ima duplo manje stanovnika od rusije, u tehnoloskom pogledu, svemirski je brod za ruse i citavu evropu.

Oni jos zive na staroj slavi SSSR-a sto ih i koci da idu naprijed i da se tehnoloski razvijaju. Putinu je samo oruzje u glavi. Nije se on puno odmakao od komunista a zasto bi kada je i sam bio agent KGB-a.

Pitao bi ja Lazanskog direktno: ako je tako dobro u rusiji zasto rusi masovno bjeze na rad u evropu i veliku britaniju?

Naravno, pizda ne bi znala odgovor zato sto je glupan.
spreca

#7602 Re: RUSIJA

Post by spreca »

megaman4 wrote:
spreca wrote:
sumirprimus wrote:Treba zabranit besplatno reklamiranje za ovo agresorsko udbasko da ne kazem sta..
Koja je on budala...to picka rijetko radja....a najgore je to sto on misli da nesto zna
Ovaj Lazanski laprda jer misli da ce se ulizivanjem rusima, srbiji dati da budu glavne baje na balkanu a lik ne konta da je balkan americka interesna zona i da tu rusija nema sta da trazi.

Pratio sam njegova izlaganja i mogu samo reci da zivi u oblacima. Rusija trenutno nema sta ponuditi sem plina i hrane. Tehnoloski su inferiorni u svakom pogledu prema zapadu.

Jedna njemacka koja ima duplo manje stanovnika od rusije, u tehnoloskom pogledu, svemirski je brod za ruse i citavu evropu.

Oni jos zive na staroj slavi SSSR-a sto ih i koci da idu naprijed i da se tehnoloski razvijaju. Putinu je samo oruzje u glavi. Nije se on puno odmakao od komunista a zasto bi kada je i sam bio agent KGB-a.

Pitao bi ja Lazanskog direktno: ako je tako dobro u rusiji zasto rusi masovno bjeze na rad u evropu i veliku britaniju?

Naravno, pizda ne bi znala odgovor zato sto je glupan.
jedino je ovo greska...imaju samo viska psenice
Point.

#7603 Re: RUSIJA

Post by Point. »

Dopinguju olimpijski tim, nemaju muda priznati. Posalju vojnike bez oznaka u Ukrajinu, nemaju muda priznati. Posalju ubice da otruju bivseg spijuna u Engleskoj, nemaju muda priznati. Salju onu bagru i sljam nocne vukove po Srbiji i fol kazake u BL, nemaju muda priznati. Kakva pickasta zemlja i jos pickastija vlast.
Russki

#7604 Re: RUSIJA

Post by Russki »

Point. wrote:Dopinguju olimpijski tim, nemaju muda priznati. Posalju vojnike bez oznaka u Ukrajinu, nemaju muda priznati. Posalju ubice da otruju bivseg spijuna u Engleskoj, nemaju muda priznati. Salju onu bagru i sljam nocne vukove po Srbiji i fol kazake u BL, nemaju muda priznati. Kakva pickasta zemlja i jos pickastija vlast.
ma ja ba
Point.

#7605 Re: RUSIJA

Post by Point. »

Russki wrote:
Point. wrote:Dopinguju olimpijski tim, nemaju muda priznati. Posalju vojnike bez oznaka u Ukrajinu, nemaju muda priznati. Posalju ubice da otruju bivseg spijuna u Engleskoj, nemaju muda priznati. Salju onu bagru i sljam nocne vukove po Srbiji i fol kazake u BL, nemaju muda priznati. Kakva pickasta zemlja i jos pickastija vlast.
ma ja ba
Istina zna da boli, znam, jebiga.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7606 Re: RUSIJA

Post by pici »

NOVA KRIZA
Odgovor Rusije na nove sankcije SAD-a: Moskva proširuje "crnu listu" američkih državljana

Moskva će odgovoriti na novi paket američkih sankcija širenjem "crne liste" državljana SAD, izjavio je danas zamjenik ruskog ministra vanjskih poslova Sergej Rjabkov, prenijela je agencija RIA.
Rjabkov je rekao da će Rusija primijeniti princip pariteta u odgovoru na sankcije koje su Moskvi uvedene zbog navodnog miješanja u američke izbore i cyber napade.

Moskva ne odbacuje mogućnost usvajanja dodatnih mjera, navodi RIA.

"Rusija želi da očuva dijalog sa Wahingtonom, a ljudi u SAD koji žele da unište odnose sa Rusijom igraju se vatrom", rekao je Rjabkov
tVumpe pomagujte
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7607 Re: RUSIJA

Post by pici »

Nebenzja: Rusija nikada nije proizvodila "novičok", možda je proziveden u Britaniji

U Rusiji nikad nisu sprovođeni projekti pod imenom "novičok", a taj nervni agens koji je korišćen u napadu na Sergeja Skripalja i njegovu ćerku možda je proizveden na drugom mestu - na primer Ujedinjenom Kraljevstvu, rekao je ambasador Rusije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja na vanrednoj sednici Saveta bezbednosti UN.

koja moronska politika... sami sebe ubijali... nesto mi ovo poznato
karanana

#7608 Re: RUSIJA

Post by karanana »

Meni je malo glupo ovo oko trovanja. Zar je rusija toliko nesposobna da ovog spijuna nije instantno mogla ubiti. Ili ce on umrijeti? ne znam u kakvoj je situaciji sad kad je ziv. Mozda je ovo neumitno smrtonosan otrov koji ovako djeluje. A ako nije i ako se ovaj izvuce, postavlja se pitanje zasto jedna tako mocna i jaka drzava nije u stanju likvidirati izdajnika. Je li se mogo okliznuti u rijeku? Je li mogo sletiti negdje s puta?
Zato imam sumnje da je putin ovako nesposoban da ne zna ubiti ako hoce.
A ako ovaj otrov lagano jede ko onog od prije nekoliko godina....onda kontam.
Point.

#7609 Re: RUSIJA

Post by Point. »

Ovo je vjerovatno neka poruka koju oni salju sa ovim nacinom likvidacije.
insomnia78

#7610 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

karanana wrote:Meni je malo glupo ovo oko trovanja. Zar je rusija toliko nesposobna da ovog spijuna nije instantno mogla ubiti. Ili ce on umrijeti? ne znam u kakvoj je situaciji sad kad je ziv. Mozda je ovo neumitno smrtonosan otrov koji ovako djeluje. A ako nije i ako se ovaj izvuce, postavlja se pitanje zasto jedna tako mocna i jaka drzava nije u stanju likvidirati izdajnika. Je li se mogo okliznuti u rijeku? Je li mogo sletiti negdje s puta?
Zato imam sumnje da je putin ovako nesposoban da ne zna ubiti ako hoce.
A ako ovaj otrov lagano jede ko onog od prije nekoliko godina....onda kontam.
Ma jok. Postace super heroj. Polonije
karanana

#7611 Re: RUSIJA

Post by karanana »

Aha znaci on je zavrsio svoje?! To onda ima smisla da ga vako laganini sredjuju.
SmokingMan

#7612 Re: RUSIJA

Post by SmokingMan »

Image
ioannes

#7613 Re: RUSIJA

Post by ioannes »

.....
Last edited by ioannes on 18/03/2018 09:13, edited 1 time in total.
ioannes

#7614 Re: RUSIJA

Post by ioannes »

učešće rusije u vezi trovanja iz salisburija dokazano.
nađen putinov pasoš ispod lišća

Image
Last edited by ioannes on 18/03/2018 09:14, edited 1 time in total.
ioannes

#7615 Re: RUSIJA

Post by ioannes »

.....
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#7616 Re: RUSIJA

Post by japin_mutapi »

da li mirno spavas, ismete horo
insomnia78

#7617 Re: RUSIJA

Post by insomnia78 »

:lol:
megaman4

#7618 Re: RUSIJA

Post by megaman4 »

Putin suspendovao demokratiju i vratio jednoumlje, kao u doba SSSR-a.

Sad se slobodno moze reci Rusija=Putin

Prvo Kinezi, pa evo sad i Rusi.
eltroxin

#7619 Re: RUSIJA

Post by eltroxin »

megaman4 wrote:Putin suspendovao demokratiju i vratio jednoumlje, kao u doba SSSR-a.

Sad se slobodno moze reci Rusija=Putin

Prvo Kinezi, pa evo sad i Rusi.
Kepec nije nista suspendovao, tamo demokratija nije nikada ni zazivila. Mafijaska drzava, imaju svoj sistem kleptokratiju.
135 ljudi drzi skoro 40% ruskog sveukupnog bogatstva, i gle cuda, svi su kepecu haveri.
Maharadza

#7620 Re: RUSIJA

Post by Maharadza »

Rusi i srbi jedan narod! :mrgreen:
ExNihilo

#7621 Re: RUSIJA

Post by ExNihilo »

Džaba sve. Slavenu krvlju teče želja za autokratama. :D
SmokingMan

#7622 Re: RUSIJA

Post by SmokingMan »

vatrogasac

#7623 Re: RUSIJA

Post by vatrogasac »

Bilo je i carica... :mrgreen:

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7624 Re: RUSIJA

Post by Truba »

što je bošnjo bez kritike rusije?

rusi namiještaju ruske izbore :lol:
LBVIEW

#7625 Re: RUSIJA

Post by LBVIEW »

Black swan wrote:što je bošnjo bez kritike rusije?

rusi namiještaju ruske izbore :lol:
Ko i Srbin bez uvlacenja u ruski pakas. :D
Ili onaj juzni. :mrgreen:
Post Reply