Ovaj Lazanski laprda jer misli da ce se ulizivanjem rusima, srbiji dati da budu glavne baje na balkanu a lik ne konta da je balkan americka interesna zona i da tu rusija nema sta da trazi.spreca wrote:Koja je on budala...to picka rijetko radja....a najgore je to sto on misli da nesto znasumirprimus wrote:Treba zabranit besplatno reklamiranje za ovo agresorsko udbasko da ne kazem sta..
Pratio sam njegova izlaganja i mogu samo reci da zivi u oblacima. Rusija trenutno nema sta ponuditi sem plina i hrane. Tehnoloski su inferiorni u svakom pogledu prema zapadu.
Jedna njemacka koja ima duplo manje stanovnika od rusije, u tehnoloskom pogledu, svemirski je brod za ruse i citavu evropu.
Oni jos zive na staroj slavi SSSR-a sto ih i koci da idu naprijed i da se tehnoloski razvijaju. Putinu je samo oruzje u glavi. Nije se on puno odmakao od komunista a zasto bi kada je i sam bio agent KGB-a.
Pitao bi ja Lazanskog direktno: ako je tako dobro u rusiji zasto rusi masovno bjeze na rad u evropu i veliku britaniju?
Naravno, pizda ne bi znala odgovor zato sto je glupan.