Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hemon wrote:Kod mene u Busovači za sad perfektno sve funkcioniše. Čekao nešto više od mjesec dana da dodju, ali se isplatilo. U poredjenju sa ArtNetom druga dimenzija. Digitalna, prošireni paket, HD paket, HBO i Cinestar paket plus wireless internet. Signal za internet i slika na TV fantastični.
zatamne li vam u busovači sport na HRT 2,prenose hrvatske repke?
Hercegoviina wrote:Sačekaj malo dok te navuku da potpišeš ugovor.
I ja sam se ženi svidio na prvi pogled, a sada ne može da me gleda ni kad popije 4 čokalja kruškovače.
hemon wrote:Kod mene u Busovači za sad perfektno sve funkcioniše. Čekao nešto više od mjesec dana da dodju, ali se isplatilo. U poredjenju sa ArtNetom druga dimenzija. Digitalna, prošireni paket, HD paket, HBO i Cinestar paket plus wireless internet. Signal za internet i slika na TV fantastični.
Za sad ne...realno, ako zatamne mogu se pozdravit sa uslugom. Doći će do masovnog odjavljivanja.
Za sad ne...realno, ako zatamne mogu se pozdravit sa uslugom. Doći će do masovnog odjavljivanja.
Zao mi je sto te moram razocarati ali nije Telemach koji zatamnjuje na svoju ruku. RAK donosi to pravilo i salje svim distributerima signala HRT-a u BIH. To sto u Busovaci do sada nisu postovali je krsenje zakona.
Zao mi je sto te moram razocarati ali nije Telemach koji zatamnjuje na svoju ruku. RAK donosi to pravilo i salje svim distributerima signala HRT-a u BIH. To sto u Busovaci do sada nisu postovali je krsenje zakona.
Da, ali to onda oni moraju riješiti sa RAK-om. Ako moraju poštivati zakon prema njima onda moraju i prema korisnicima. Napisati pored " odredjenu programsku šemu nije moguće gledati" ili ga skroz ukloniti sa liste programa.
jesu li vam zatamnili nedavne tekme hrvatske fudb. reprezentacije protiv škotske i portugala?
Ako i nisu,pocet ce.
Jednostavno moraju.
Svi koji misle da nece,ili da ne smiju,varaju se.
Takav je zakon,nije ga Telemach izmislio.
Druga je stvar sto se neko pridrzava tog zakona,a neko ne.
Iskreno,volio bih kada bi se mogao naci neki kompromis,neko rjesenje,ali trenutno zakon je takav kakav jeste.
van helsing wrote:Ako i nisu,pocet ce.
Jednostavno moraju.
Iskreno,volio bih kada bi se mogao naci neki kompromis,neko rjesenje,ali trenutno zakon je takav kakav jeste.
Pa zato sto je nama u Sarajevu zamraceno, tako rak rekao. Zamraciti svi bili duzni, a postovalo se samo u Sarajevu. Kontas !?
Ni ti u Mostaru ni ja u Sarajevu ni on u Busovaci nije trebao moci gledati ukoliko je tako doneseno. A ne samo primjenjuju gdje smiju.
123456789 wrote:Pa zato sto je nama u Sarajevu zamraceno, tako rak rekao. Zamraciti svi bili duzni, a postovalo se samo u Sarajevu. Kontas !?
Ni ti u Mostaru ni ja u Sarajevu ni on u Busovaci nije trebao moci gledati ukoliko je tako doneseno. A ne samo primjenjuju gdje smiju.
jesu li vam zatamnili nedavne tekme hrvatske fudb. reprezentacije protiv škotske i portugala?
kako ti ne dosadi svaki dan ista pitanja postavljati....šta će bola zamračiti jesi ti u dure?
tebi se nisam ni obratio tako da ne vidim čemu živciranje,a da ti odgovorim kad već pitaš,zatamniti ono što telemach redovno radi u sarajevu i zenici,zatamnjuje HRT 2 za vrijeme prenosa fudbala,a u busovači izgleda da to ne rade,što li bože,što li
van helsing wrote:Ako i nisu,pocet ce.
Jednostavno moraju.
Tapatalk 2
logično bi bilo da Telemach gdje god ima svoje korisnike primjenjuje iste propise svugdje,a izgleda da to baš i nije slučaj,na žalost
123456789 wrote:Pa zato sto je nama u Sarajevu zamraceno, tako rak rekao. Zamraciti svi bili duzni, a postovalo se samo u Sarajevu. Kontas !?
@bato:
Zasto ili cime da se tjesim? Ne kontam tvoje postove nikako. Evo npr,ja imam licno svoju digi tv karticu,i kada telemach ili mojatv zatamne hrt ili nova tv kanale,meni svejedno,ja ih gledam. A sta ce ostali?
Nikako nije uredu ako je ovo tacno sto je napisao kolega da ne zatamnjuju svima.
Mada sumnjam da bi telemach rizikovao da placa kaznu,ne znam.
van helsing wrote:@bato:
Zasto ili cime da se tjesim? Ne kontam tvoje postove nikako. Evo npr,ja imam licno svoju digi tv karticu,i kada telemach ili mojatv zatamne hrt ili nova tv kanale,meni svejedno,ja ih gledam. A sta ce ostali?
Nikako nije uredu ako je ovo tacno sto je napisao kolega da ne zatamnjuju svima.
Mada sumnjam da bi telemach rizikovao da placa kaznu,ne znam.
Tapatalk 2
ja sam neki dan čuo od jedne osobe da u vitezu navodno nisu zatamnili HRT nedavno kad je hrvatska igrala protiv škotske i portugala,evo molim ako ima neko iz tih gradova da prati temu da nam to potvrdi ili negira
ja sam neki dan čuo od jedne osobe da u vitezu navodno nisu zatamnili HRT nedavno kad je hrvatska igrala protiv škotske i portugala,evo molim ako ima neko iz tih gradova da prati temu da nam to potvrdi ili negira
zatamnjuju li vam gore osim nogometa još išta, npr.vaterpolo,košarku,atletiku,rukomet?
zatamnjuju li vam gore osim nogometa još išta, npr.vaterpolo,košarku,atletiku,rukomet?