Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
kakavdanakneiskustvu

#7601 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

hemon wrote:Kod mene u Busovači za sad perfektno sve funkcioniše. Čekao nešto više od mjesec dana da dodju, ali se isplatilo. U poredjenju sa ArtNetom druga dimenzija. Digitalna, prošireni paket, HD paket, HBO i Cinestar paket plus wireless internet. Signal za internet i slika na TV fantastični.

zatamne li vam u busovači sport na HRT 2,prenose hrvatske repke?
kakavdanakneiskustvu

#7602 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Hercegoviina wrote:Sačekaj malo dok te navuku da potpišeš ugovor.
I ja sam se ženi svidio na prvi pogled, a sada ne može da me gleda ni kad popije 4 čokalja kruškovače.

:lol: :lol: :lol:
hemon

#7603 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemon »

kakavdanakneiskustvu wrote:
hemon wrote:Kod mene u Busovači za sad perfektno sve funkcioniše. Čekao nešto više od mjesec dana da dodju, ali se isplatilo. U poredjenju sa ArtNetom druga dimenzija. Digitalna, prošireni paket, HD paket, HBO i Cinestar paket plus wireless internet. Signal za internet i slika na TV fantastični.

Za sad ne...realno, ako zatamne mogu se pozdravit sa uslugom. Doći će do masovnog odjavljivanja.
seoBIH

#7604 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH »

Za sad ne...realno, ako zatamne mogu se pozdravit sa uslugom. Doći će do masovnog odjavljivanja.
Zao mi je sto te moram razocarati ali nije Telemach koji zatamnjuje na svoju ruku. RAK donosi to pravilo i salje svim distributerima signala HRT-a u BIH. To sto u Busovaci do sada nisu postovali je krsenje zakona.
van helsing

#7605 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Koliko ja znam, jedno vrijeme se to zatamnjivanje jedino provodilo u Sarajevskom kantonu.
hemon

#7606 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hemon »

123456789 wrote:
Zao mi je sto te moram razocarati ali nije Telemach koji zatamnjuje na svoju ruku. RAK donosi to pravilo i salje svim distributerima signala HRT-a u BIH. To sto u Busovaci do sada nisu postovali je krsenje zakona.

Da, ali to onda oni moraju riješiti sa RAK-om. Ako moraju poštivati zakon prema njima onda moraju i prema korisnicima. Napisati pored " odredjenu programsku šemu nije moguće gledati" ili ga skroz ukloniti sa liste programa.
kakavdanakneiskustvu

#7607 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

hemon wrote:

jesu li vam zatamnili nedavne tekme hrvatske fudb. reprezentacije protiv škotske i portugala?
bato99

#7608 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

jesu li vam zatamnili nedavne tekme hrvatske fudb. reprezentacije protiv škotske i portugala?
kako ti ne dosadi svaki dan ista pitanja postavljati....šta će bola zamračiti jesi ti u dure?
motorola01

#7609 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

bato99 wrote:

kako ti ne dosadi svaki dan ista pitanja postavljati....šta će bola zamračiti jesi ti u dure?
Cuj ganje, sto ce bola zamraciti? Pa zato harlovino sto nama ovamo u Bosni zatamnjuju, jel sad kontas, a ista firma? Ne pita on dzabe!
van helsing

#7610 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Ako i nisu,pocet ce.
Jednostavno moraju.
Svi koji misle da nece,ili da ne smiju,varaju se.
Takav je zakon,nije ga Telemach izmislio.
Druga je stvar sto se neko pridrzava tog zakona,a neko ne.
Iskreno,volio bih kada bi se mogao naci neki kompromis,neko rjesenje,ali trenutno zakon je takav kakav jeste.

Tapatalk 2
bato99

#7611 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

van helsing wrote:Ako i nisu,pocet ce.
Jednostavno moraju.
Iskreno,volio bih kada bi se mogao naci neki kompromis,neko rjesenje,ali trenutno zakon je takav kakav jeste.

Tapatalk 2
tješi se ti
seoBIH

#7612 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH »

Pa zato sto je nama u Sarajevu zamraceno, tako rak rekao. Zamraciti svi bili duzni, a postovalo se samo u Sarajevu. Kontas !?
Ni ti u Mostaru ni ja u Sarajevu ni on u Busovaci nije trebao moci gledati ukoliko je tako doneseno. A ne samo primjenjuju gdje smiju.
bato99

#7613 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

123456789 wrote:Pa zato sto je nama u Sarajevu zamraceno, tako rak rekao. Zamraciti svi bili duzni, a postovalo se samo u Sarajevu. Kontas !?
Ni ti u Mostaru ni ja u Sarajevu ni on u Busovaci nije trebao moci gledati ukoliko je tako doneseno. A ne samo primjenjuju gdje smiju.
mogu se slikati sa tom odlukom ha ya...
kakavdanakneiskustvu

#7614 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

bato99 wrote:

tebi se nisam ni obratio tako da ne vidim čemu živciranje,a da ti odgovorim kad već pitaš,zatamniti ono što telemach redovno radi u sarajevu i zenici,zatamnjuje HRT 2 za vrijeme prenosa fudbala,a u busovači izgleda da to ne rade,što li bože,što li
kakavdanakneiskustvu

#7615 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

van helsing wrote:Ako i nisu,pocet ce.
Jednostavno moraju.

Tapatalk 2

logično bi bilo da Telemach gdje god ima svoje korisnike primjenjuje iste propise svugdje,a izgleda da to baš i nije slučaj,na žalost
kakavdanakneiskustvu

#7616 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

bato99 wrote:
123456789 wrote:Pa zato sto je nama u Sarajevu zamraceno, tako rak rekao. Zamraciti svi bili duzni, a postovalo se samo u Sarajevu. Kontas !?
mogu se slikati sa tom odlukom ha ya...

ko se može slikati?
bato99

#7617 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

prežvakana tema milon puta...gdje je se gledao gledat će se,gdje nije neće
van helsing

#7618 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

@bato:
Zasto ili cime da se tjesim? Ne kontam tvoje postove nikako. Evo npr,ja imam licno svoju digi tv karticu,i kada telemach ili mojatv zatamne hrt ili nova tv kanale,meni svejedno,ja ih gledam. A sta ce ostali?
Nikako nije uredu ako je ovo tacno sto je napisao kolega da ne zatamnjuju svima.
Mada sumnjam da bi telemach rizikovao da placa kaznu,ne znam.

Tapatalk 2
kakavdanakneiskustvu

#7619 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

van helsing wrote:@bato:
Zasto ili cime da se tjesim? Ne kontam tvoje postove nikako. Evo npr,ja imam licno svoju digi tv karticu,i kada telemach ili mojatv zatamne hrt ili nova tv kanale,meni svejedno,ja ih gledam. A sta ce ostali?
Nikako nije uredu ako je ovo tacno sto je napisao kolega da ne zatamnjuju svima.
Mada sumnjam da bi telemach rizikovao da placa kaznu,ne znam.

Tapatalk 2

ja sam neki dan čuo od jedne osobe da u vitezu navodno nisu zatamnili HRT nedavno kad je hrvatska igrala protiv škotske i portugala,evo molim ako ima neko iz tih gradova da prati temu da nam to potvrdi ili negira
bato99

#7620 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

ja sam neki dan čuo od jedne osobe da u vitezu navodno nisu zatamnili HRT nedavno kad je hrvatska igrala protiv škotske i portugala,evo molim ako ima neko iz tih gradova da prati temu da nam to potvrdi ili negira
zatamnjuju li vam gore osim nogometa još išta, npr.vaterpolo,košarku,atletiku,rukomet?
van helsing

#7621 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Zatamnjuju nam sve sportske sadrzaje koje emituje Hrt. Pa makar to bili i sportski sadrzaji iz domace produkcije hrt-a.

Tapatalk 2
kakavdanakneiskustvu

#7622 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

bato99 wrote:

zatamnjuju li vam gore osim nogometa još išta, npr.vaterpolo,košarku,atletiku,rukomet?

u većini slučajeva zatamne
kakavdanakneiskustvu

#7623 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

van helsing wrote:Zatamnjuju nam sve sportske sadrzaje koje emituje Hrt. Pa makar to bili i sportski sadrzaji iz domace produkcije hrt-a.

Tapatalk 2

a u npr. busovači i vitezu,kiseljaku u kojima je Telemach glavni kabl. operatet izgleda da to ne rade,bar sam tako čuo,e jbg ,ima li to ikakve logike
bato99

#7624 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

van helsing wrote:Zatamnjuju nam sve sportske sadrzaje koje emituje Hrt. Pa makar to bili i sportski sadrzaji iz domace produkcije hrt-a.

Tapatalk 2
e jebiga brate to jest tuga,neznam šta im smetaju hrvatski sportaši pa su tako alergični...ja mislim da se u hrvatskoj bez problema gleda BH sport
van helsing

#7625 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Ne smetaju njima sportasi,nego evo kako kazu na moja tv usluzi kada zatamne neki kanal:
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 8#p8744238

Tapatalk 2
Locked