Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11

elmirčo wrote:jao milunka sta je ovo![]()
jeben ovaj seltikov bunker jarane
Ma pustit ti tu pricu, mi lopte ne mozemo da iznesemo preko pola.Bianconeri1988 wrote:Ovaj sudija me strašno nervira, njima svaki kontakt svira, a onaj punim džonom starta na Vidala i ništa. Šta tek reći za pomoćnika koji nije vidio Matrijev go?! Španske sudije su fakat katastrofa.
Naš rani gol je glavni razlog što igramo ovako povučenije i opreznije. Glavni cilj, tj. postizanje gola u gostima je ostvaren, sve ostalo je premija.
Navalit će oni opet negdje do 60. minute, izdržati taj pritisak i privesti utakmicu kraju na italijanski način.
Ja mater im jebem kakvo licemjerje...Son1 wrote:Ma pustit ti tu pricu, mi lopte ne mozemo da iznesemo preko pola.Bianconeri1988 wrote:Ovaj sudija me strašno nervira, njima svaki kontakt svira, a onaj punim džonom starta na Vidala i ništa. Šta tek reći za pomoćnika koji nije vidio Matrijev go?! Španske sudije su fakat katastrofa.
Naš rani gol je glavni razlog što igramo ovako povučenije i opreznije. Glavni cilj, tj. postizanje gola u gostima je ostvaren, sve ostalo je premija.
Navalit će oni opet negdje do 60. minute, izdržati taj pritisak i privesti utakmicu kraju na italijanski način.
Bez obzira na sve, to se ne bi smjelo desavati.
Nikad nismo na kontre igrali, gore i kad Matri i Vule dobiju loptu sami ne znaju sta ce sa njom.
Pickice iz FIFA-e su pripisale gol Matriju, a sudija ga ne bi priznao da se Celtic uspio odbraniti nakon njegovog gola (tj. da Marchisio nije prikucao).
Ma UEFA, isti kurac, clanica su FIFA-e.Kontra__ wrote:Hajd sve to, al' kakve veze uima FIFA sa Ligom prvaka to ni Son sam ne zna!![]()