FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#75976 Re: FK Željezničar
Da sam trener, nikada ne bih došao u Želju. Nezdrava radna sredina, možeš samo otkaz dobiti i narušiti ugled zbog tuđih hirova i umišljaja.
Isto tako i da sam igrač. Bolje je otići u Radnik gdje će te ljudi cijeniti, nego ovdje da ti prvo da visoku platu, a onda ti oduzme pola plate, pa te još iz nekog razloga izbaci iz tima.
Isto tako i da sam igrač. Bolje je otići u Radnik gdje će te ljudi cijeniti, nego ovdje da ti prvo da visoku platu, a onda ti oduzme pola plate, pa te još iz nekog razloga izbaci iz tima.
-
itekako
#75977 Re: FK Željezničar
da si trener ne bi dosao u Zelju.avetinja wrote:Da sam trener, nikada ne bih došao u Želju. Nezdrava radna sredina, možeš samo otkaz dobiti i narušiti ugled zbog tuđih hirova i umišljaja.
da si igrac ne bi dosao u Zelju.
zasto ga onda kao navijac pratis?!?
- avetinja
#75978 Re: FK Željezničar
Stvar navike.itekako wrote:da si trener ne bi dosao u Zelju.avetinja wrote:Da sam trener, nikada ne bih došao u Želju. Nezdrava radna sredina, možeš samo otkaz dobiti i narušiti ugled zbog tuđih hirova i umišljaja.
da si igrac ne bi dosao u Zelju.
zasto ga onda kao navijac pratis?!?
Jedno je biti prisutan na tribinama i odatle davati podršku, a sasvim drugo obavljati funkciju u klubu koja te može koštati karijere. Nisam lud da dozvolim da se neko iživljava i spašava svoju guzicu preko mene. Nema ko nije zaginuo za stolicu Misimovića. Samo još da Dinu Pekića suspenduje jer nije zaustavio desetine navijača da ne uđu u teren.
-
DonieBrasco
#75979 Re: FK Željezničar
Bas lupate gluposti to je strasno.
-
zipoo
#75980 Re: FK Željezničar
Izgleda da je to to. Ipak je Misimovic sa obrazom, ko ce biti novi predsjednik ne zna se. Ali sve prepreke za Amarov povratak su uklonjene
-
Zeljo92
#75981 Re: FK Željezničar
veze ti nemas.zipoo wrote:Izgleda da je to to. Ipak je Misimovic sa obrazom, ko ce biti novi predsjednik ne zna se. Ali sve prepreke za Amarov povratak su uklonjene
-
zipoo
#75982 Re: FK Željezničar
Cut cemo se za desetak dana
-
Zeljo92
#75983 Re: FK Željezničar
ko i za ono pojacanje?zipoo wrote:Cut cemo se za desetak dana
- UnKnownBA
#75984 Re: FK Željezničar
zipoo wrote:I Senad Husiczipoo wrote:15/16
Mirko Kramaric
Srdjan Stanic
Adnan Zahirovic
Jadranko Bogicevic
Samir Bekric
Ivan Lendric
Sinisa Stevanovic
Mirza Halvadzic
Dejan Djermanovic
Miroslav Stevanovic
Irfan Fejzic
Mailson
Nermin Zolotic
Tiago Faria
Jovan Blagojevic
Secouba Diatta
Ivan Livaja
Emir Hodzurda
Dusan Mladenovic
Joco Stokic
16/17
Javi Hervás
Dimitrios Toskas
Stevo Nikolic
Milivoje Lazic
Ugljesa Radinovic
Adnan Secerovic
Denis Pozder
Sanel Jahic
Sandi Krizman
Dino Bevab
Semir Kerla
Ivan Crnov
Adnan Bobic
Danijel Stojanovic
Musa Muhammed
Matteo Boccaccini
Darko Markovic
Zajko Zeba
17/18
Stojan Vranjes
Josip Projic
Sinan Ramovic
Sasa Kajkut
Asim Zec
Dzenan Zajmovic
Adi Mehremic
Meldin Jusufi
Almir Cubara
Andrej Modic
Kenan Hadzic
Daniel Graovac
Rok Elsner
Vojo Ubiparip
18/19
Filip Jazvic
Matej Rodin
Filip Arezina
Ivan Curjuric
Antonio Pavic
Mladen Veselinovic
Milos Bakrac
Sulejman Krpic
Trneri
Milomir Odovic
Vlado Capljic
Edis Mulalic
Milos Kostic
Slavko Petrovic
Admir Adzem
Slobodan Krcmarevic
Milomir Odovic
Adin Mulaosmanovic
15/16 - 5. pozicija
16/17- 2. pozicija
17/18 - 2. pozicija + kup
18/19 - polusezona 4. pozicija
Koja je ovo tuga ... treba ga samo sačekati da probere par pojedinaca (da se pohvali kako ih je doveo) i da ih iznese na skupštini, naravno da i aplauz koji pokupi (za ostalih 98 promašaja nije tema). 68 trenera je krivo, 28 sportskih direktora, 17 menadžera, par trenera iz omladinske škole i svi navedeni igrači. Šta nam od kluba uradiše "stručnjaci". Da su bar štele bili na "Football Manager" (bilo koje izdanje) mi bi bolje prošli, ovako smo ga svi zajedno popasli, sezona propala a nije ni počela, ko zna koja više po redu.
Danas haveru govorim, da Ronalda i Messija dovedu zajedno ja ni na TV-u utakmicu pogledao nebi.
- Mea_parvitas
#75985 Re: FK Željezničar
Nista ni manje ni vise nego i u ostalim klubovima, sve udovoljavajuci lose izabranim trenerima. Miske ostani, Amare dolazi i da raznesemo ovaj jad od lige, sto smo davnih dana trebali, ali nije bilo srece zbog bezmudnih trenera i igraca u zadnje 2 sezone.
- UnKnownBA
#75986 Re: FK Željezničar
Diskonektuj se sa planete zemlje, života ti, ako ti nije mrsko.Mea_parvitas wrote:Nista ni manje ni vise nego i u ostalim klubovima, sve udovoljavajuci lose izabranim trenerima. Miske ostani, Amare dolazi i da raznesemo ovaj jad od lige, sto smo davnih dana trebali, ali nije bilo srece zbog bezmudnih trenera i igraca u zadnje 2 sezone.
Samo se jednoj osobi udovoljavalo, ti znaš ko je on, ja znam ko je oni, svi znaju ko je on i ta priča ne prolazi više ni njemu lično da sada pričaš. Treneri su bili samo marionete, paravan i prvi na liniji koji su ginuli za tuđe ideale. Hajd ti paša lagano, ugasi profil, pa se ponovo registruj i lagano opleti o respektabilnoj budućnosti kluba koji za dvije godine slavi 100 godina a sa tim kojeg ti dižeš u nebo ćemo to proslaviti kako je krenulo u 1. FBiH.
- ultima_palabra
#75987 Re: FK Željezničar
Sto da Amar dolazi, sad se poklapaju ambicije?Mea_parvitas wrote:Nista ni manje ni vise nego i u ostalim klubovima, sve udovoljavajuci lose izabranim trenerima. Miske ostani, Amare dolazi i da raznesemo ovaj jad od lige, sto smo davnih dana trebali, ali nije bilo srece zbog bezmudnih trenera i igraca u zadnje 2 sezone.
- cvrčak_na_hedonizmu
#75988 Re: FK Željezničar
Udovoljavanje lose izabranim trenerimaultima_palabra wrote:Sto da Amar dolazi, sad se poklapaju ambicije?Mea_parvitas wrote:Nista ni manje ni vise nego i u ostalim klubovima, sve udovoljavajuci lose izabranim trenerima. Miske ostani, Amare dolazi i da raznesemo ovaj jad od lige, sto smo davnih dana trebali, ali nije bilo srece zbog bezmudnih trenera i igraca u zadnje 2 sezone.Pa niste vi navijaci rezultata, ne trebaju vam nepostene titule, osvojit ce vam Milimetar bolje i starije...
Pored ovakvih navijaca ne trebaju nam nikakvi dusmani
-
itekako
#75989 Re: FK Željezničar
mislim da je vrijeme da se prestane sa prozivkama ovakve vrste.
imamo dovoljno dusmana izvan svojih redova koji nam se na interentu prodaju kao "nasi" da bi se mi i dalje sukobljavali medju sobom.
takvi i jesu napravili kakofoniju u javnom prostoru poput foruma i dijelom su kumovali ovakvoj situaciji. takvi prizeljkuju sukobe na tribinama, razdor medju navijacima, raspad svakog sistema i na kraju kluba u cjelini.
ja savrseno vidim razlike izmedju nas i njih bez obzira na anonimnost nikova.
vazno je biti za Zelju, sve ostalo je u drugom planu. da li si ti za ovakavo ili onakvo uredjenje, sa ovim ili onim ljudima, nije vazno sve dok punim srcem i bez ikakvog interesa volis Zelju. a nije tesko razlikovati.
hajde da spustimo loptu.
imamo dovoljno dusmana izvan svojih redova koji nam se na interentu prodaju kao "nasi" da bi se mi i dalje sukobljavali medju sobom.
takvi i jesu napravili kakofoniju u javnom prostoru poput foruma i dijelom su kumovali ovakvoj situaciji. takvi prizeljkuju sukobe na tribinama, razdor medju navijacima, raspad svakog sistema i na kraju kluba u cjelini.
ja savrseno vidim razlike izmedju nas i njih bez obzira na anonimnost nikova.
vazno je biti za Zelju, sve ostalo je u drugom planu. da li si ti za ovakavo ili onakvo uredjenje, sa ovim ili onim ljudima, nije vazno sve dok punim srcem i bez ikakvog interesa volis Zelju. a nije tesko razlikovati.
hajde da spustimo loptu.
-
DonieBrasco
#75990 Re: FK Željezničar
Zaista jeste tako.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Pored ovakvih navijaca ne trebaju nam nikakvi dusmani
Također - zar je moguce da Amar i Misimovic nisu mogli da nađu zajednicki jezik prije godinu, dvije dana, da radi jedan drugo, jedan prvo ili sta vec, a sada kada gori doslovce pod nogama dogovaraju i vjerovatno ce dogovoriti za dobrobit kluba. To je zaista žalostno i smjesno i isto vrijeme, nebitno sta je prvobitno bio problem sta je htjela jedna a sta druga strana.
- ultima_palabra
#75991 Re: FK Željezničar
Pa to upitaj svog idola, zašto je nalazio kojekakve Krčmareviće i loše glumio Florentina Pereza, zašto je srao po istorijskim uspjesima kluba, zašto je mislio da klub počinje od njega itd.DonieBrasco wrote:Zaista jeste tako.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Pored ovakvih navijaca ne trebaju nam nikakvi dusmani
Također - zar je moguce da Amar i Misimovic nisu mogli da nađu zajednicki jezik prije godinu, dvije dana, da radi jedan drugo, jedan prvo ili sta vec, a sada kada gori doslovce pod nogama dogovaraju i vjerovatno ce dogovoriti za dobrobit kluba. To je zaista žalostno i smjesno i isto vrijeme, nebitno sta je prvobitno bio problem sta je htjela jedna a sta druga strana.
Sad kad je dogorilo zove se na saradnju... nema nikakve saradnje nego će skupština donijeti epilog, da li se ide u dalji strmoglav kluba ili u oporavak.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#75992 Re: FK Željezničar
Drugi imaju pokriće.Mea_parvitas wrote:Nista ni manje ni vise nego i u ostalim klubovima, sve udovoljavajuci lose izabranim trenerima. Miske ostani, Amare dolazi i da raznesemo ovaj jad od lige, sto smo davnih dana trebali, ali nije bilo srece zbog bezmudnih trenera i igraca u zadnje 2 sezone.
U zadnjih 5 godina.
Zrinjski 4 titule.
Sarajevo 1 titula (vjerovatno i druga) + 1 Kup.
Mi samo 1 Kup, po svemu vidjenom, preskupo placen. Bare-bare sa Radnikom, Olimpicom, Sirokim.
Aferim
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#75993 Re: FK Željezničar
Heheeheh vidim polarizacija je sve veca i veca a niko nas nece nista pitati i bit ce ono sto odluci skupstina. A skupstina nece otjerati Misimovica budite sigurni ali ce mu dati do znanja da neke stvari vise nece moci da radi. I zato ce vam vjerovatno doci Amar.....mada ja iskreno nisam siguran da on to zeli i razbije mit o svojim osvajanjima titula jer desit ce mu se isto kao sto se desilo i Petrovicu i Adzemu. O tom po tom ali ovo sto sudije rade Zelji ove godine je komedija i vec sramota od svega ostalog.
-
Alfa_i_Omega
#75994 Re: FK Željezničar
Kako se pojedini prave budale, kao ne znaju sta je i kako je bilo. Prvi ti Donie@ na tri foruma imas minimalno sto postova gdje ismijavas i omalovazavas Amara a danas postavljas pitanje kako se nisu mogli dogovoriti prije godinu dvije?
Sada kada je klub srozan skoro do dna a dno jeste borba za goli zivot, jer ako ne izborimo evropu tek ce se vidjeti kolika je ubleha bila prica o samoodrzivom klubu, Vi se sjetili Brke, eto kao on nesto zna, zasto ne pomogne. Valja vratiti vise od milion maraka, kredite, revolvinge, dugove.
Kada ste se bahatili, dominacija, pisaj Miske, dovedi nam kapitalce Miske, u rupe dusmani, tada vam niko na svijetu nije mogao objasniti da idete pogresnim putem. Danas izjednacavate odgovornost i stavljate u ravan ljude koji su vukli pogresne poteze sa onima koji se nista nisu pitali niti su ih pitali za savjet.
Jos imas obraza da se pitas, zasto se nisu mogli dogovoriti. Ti a i ostali lizaci Mega Misketa.
Sada kada je klub srozan skoro do dna a dno jeste borba za goli zivot, jer ako ne izborimo evropu tek ce se vidjeti kolika je ubleha bila prica o samoodrzivom klubu, Vi se sjetili Brke, eto kao on nesto zna, zasto ne pomogne. Valja vratiti vise od milion maraka, kredite, revolvinge, dugove.
Kada ste se bahatili, dominacija, pisaj Miske, dovedi nam kapitalce Miske, u rupe dusmani, tada vam niko na svijetu nije mogao objasniti da idete pogresnim putem. Danas izjednacavate odgovornost i stavljate u ravan ljude koji su vukli pogresne poteze sa onima koji se nista nisu pitali niti su ih pitali za savjet.
Jos imas obraza da se pitas, zasto se nisu mogli dogovoriti. Ti a i ostali lizaci Mega Misketa.
- Charuga
- Globalni moderator
#75995 Re: FK Željezničar
Na stranu sve prepucavanje, mene interesuje ovo što si napisao, pošto nije prvi put.Alfa_i_Omega wrote:Valja vratiti vise od milion maraka, kredite, revolvinge, dugove.
Koji krediti, za šta su uzeti, kad su uzeti?
Koji revolvinzi?
Kakvi dugovi? Neki novi, ili oni koje su zatekli i koje su vratili (neke), vraćaju još uvijek (neke) ili tek trebaju vratiti?
Ozbiljno pitanje, bez neke druge namjere, pošto fakat nisam upoznat sa time.
- hrasno38
#75996 Re: FK Željezničar
To su insajderske informacijeCharuga wrote:Na stranu sve prepucavanje, mene interesuje ovo što si napisao, pošto nije prvi put.Alfa_i_Omega wrote:Valja vratiti vise od milion maraka, kredite, revolvinge, dugove.
Koji revolvinzi?
Kakvi dugovi? Neki novi, ili oni koje su zatekli i koje su vratili (neke), vraćaju još uvijek (neke) ili tek trebaju vratiti?
- hrasno38
-
Alfa_i_Omega
#75998 Re: FK Željezničar
Saznat ces, mi smo transparentni taman koliko neko misli da bi trebali biti.Charuga wrote:Na stranu sve prepucavanje, mene interesuje ovo što si napisao, pošto nije prvi put.Alfa_i_Omega wrote:Valja vratiti vise od milion maraka, kredite, revolvinge, dugove.
Koji revolvinzi?
- JoeyTribbiani
#75999 Re: FK Željezničar
Djeca, Misketova raja i drugovi od njemu bliskih ljudi i poneko tipa @hrasno koji ne idu na utakmice i danas vjeruju u svu tu šuplju priču. Ostali su ih prokužili pa ćemo vidjet' i šta ta skupština ima da kaže. Hvala za šminkanje stadiona. Ostalo, nemojte više Boga vam. Dosta je.Alfa_i_Omega wrote:Kako se pojedini prave budale, kao ne znaju sta je i kako je bilo.
- hrasno38
#76000 Re: FK Željezničar
U koju suplju pricu?JoeyTribbiani wrote:Djeca, Misketova raja i drugovi od njemu bliskih ljudi i poneko tipa @hrasno koji ne idu na utakmice i danas vjeruju u svu tu šuplju priču. Ostali su ih prokužili pa ćemo vidjet' i šta ta skupština ima da kaže. Hvala za šminkanje stadiona. Ostalo, nemojte više Boga vam. Dosta je.Alfa_i_Omega wrote:Kako se pojedini prave budale, kao ne znaju sta je i kako je bilo.