Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
addem wrote:Imam CAM modul kada mozemo gledati ovaj SK u 4k. Ima li ista danas. Pise da imamo promotivno do kraja godine ali jos ni jednom nisam uspio vidjeti nesto?
Na Eon aplikaciji smije li se koristiti VOD ili se dodatno naplacuje? Kako ide sa tim koristenjem?
@addem,
Ukoliko imate D3 CAM module i UHD televizore možete promotivno do kraja godine pratiti ove sadržaje. Na Eon aplikaciji možete koristiti VOD, a bit će fakturisan samo sadržaj na koji niste pretplaćeni.
addem wrote:Imam CAM modul kada mozemo gledati ovaj SK u 4k. Ima li ista danas. Pise da imamo promotivno do kraja godine ali jos ni jednom nisam uspio vidjeti nesto?
Na Eon aplikaciji smije li se koristiti VOD ili se dodatno naplacuje? Kako ide sa tim koristenjem?
@addem,
Ukoliko imate D3 CAM module i UHD televizore možete promotivno do kraja godine pratiti ove sadržaje. Na Eon aplikaciji možete koristiti VOD, a bit će fakturisan samo sadržaj na koji niste pretplaćeni.
@Telemach
Kako je moguce da imam 4K televizor(i cam modul) da mi stoji poruka kodiran signal. Dolazio je vas tehnicar do mene i rekao da je SK 4k ISKLJUCIVO moguce pratiti preko eon boxa i da je greska u obavjesti na stranici.
Nije greška. Može se gledati. Ja sam gledao Barca - Real prije desetak dana. Imam trio grande extra i modul. E sad, zašto je kod nekih ljudi zaključan nemam pojma.
erotica wrote:Po ovom zatamnjivanju boxa večeras pretpostavljam da će i Fury Wilder biti zatamljen za par sedmica..u kurac više i to
Ma sve nam zatamnjivaju. Ne znam ni što ubacuju te kanale ako ih ne otkupe u cijelosti.
Baš ružno, plaćaš kanal i kad hoćeš da nešto gledaš ugase ga, a cijene iste, ništa manje, iako je njihova krivica.
fusion_ba wrote:Ne moze Telemach otkupiti prava kad RTL ima prava da emituje pojedine stvari samo u HR, to nema veze sa TM.
Svi operateri bi trebali izbaciti sve kanale koji nemaju sav sadrzaj koji emituju pravo na svim teritorijama exju jer ne vidim svrhu drzanja u ponudi kanala gdje je najbolji sadrzaj onemogucen da se gleda.
Adi-g wrote:
@Telemach
Kako je moguce da imam 4K televizor(i cam modul) da mi stoji poruka kodiran signal. Dolazio je vas tehnicar do mene i rekao da je SK 4k ISKLJUCIVO moguce pratiti preko eon boxa i da je greska u obavjesti na stranici.
Koji model TV-a koristiš? Ja sam vidio kod par prijatelja slučaj gdje zbog starosti TV-a nije moguće obraditi format u kom dolazi signal. TV može da reprodukuje 4k sadržaj sa USB-a/Diska, a ovaj koji ide preko DVB-C ne može...
Adi-g wrote:
@Telemach
Koji model TV-a koristiš? Ja sam vidio kod par prijatelja slučaj gdje zbog starosti TV-a nije moguće obraditi format u kom dolazi signal. TV može da reprodukuje 4k sadržaj sa USB-a/Diska, a ovaj koji ide preko DVB-C ne može...
Kod mene nije 4K tv, ali imam audio zvuk i ne pise mi da je zakljucano kao na nekim kanalima koje nemam u paketu, znaci otkljucan mi je kanal ali ga ne mogu gledati radi tv-a
@addem,
@Telemach
@Adi-g,
Zamolit ćemo da preskenirate kanale i da nam se javiti sa povratnom informacijom.
@addem,
Ma otkad se to na EON-u uopce moze gledati bilo sta na sta nismo pretplaceni?
Eh ovako posto napokon telemach planira da uvedu svoje usluge i u mom kraju imam nekoliko pitanja.
Do sada smo imali samo BHT i nije bilo konkurencije tako da smo prinudjeni bili svi koristiti njihove usluge iako to cesto nije zadovoljavajuce.
Trenutno placam 52KM, imam internet 50/2 Mbit/s i MojaTV na 3 TV uredjaja (3 resivera). Moram napomenuti da je ova cijena neka promotivna bila uz potpisivanje ugovora te da ce nakon isteka biti 3-4KM vise.
Koji paket bih mogao kod telemacha uzeti za oko 50ak KM da imam opet na 3 TV uredjaja kanale + internet koji nije sporiji od trenutnog?
Eh ovako posto napokon telemach planira da uvedu svoje usluge i u mom kraju imam nekoliko pitanja.
Do sada smo imali samo BHT i nije bilo konkurencije tako da smo prinudjeni bili svi koristiti njihove usluge iako to cesto nije zadovoljavajuce.
Trenutno placam 52KM, imam internet 50/2 Mbit/s i MojaTV na 3 TV uredjaja (3 resivera). Moram napomenuti da je ova cijena neka promotivna bila uz potpisivanje ugovora te da ce nakon isteka biti 3-4KM vise.
Koji paket bih mogao kod telemacha uzeti za oko 50ak KM da imam opet na 3 TV uredjaja kanale + internet koji nije sporiji od trenutnog?
@arnes_king,
Možete nam dostaviti kontakt telefon u pp. Kolege će Vas rado pozvati, prezentovati ponudu i pokušati pronaći paket koji najviše odgovara Vašim potrebama Nadamo se uspješnoj budućoj saradnji.
Hvala Telemachu na reakciji, stigao danas eon box.
Sad malo igranja s kodi, exodus i real debrid
Čak se na njega može instalirati i siptv s LG i Samsung smart tv, odlično za iptv.
daramo wrote:Hvala Telemachu na reakciji, stigao danas eon box.
Sad malo igranja s kodi, exodus i real debrid
Čak se na njega može instalirati i siptv s LG i Samsung smart tv, odlično za iptv.
@daramo
Odlično, hvala na povratnim informacijama. Uživajte