Vjerovatno petnaestak minuta od trenutka kad im je neko dojavio da se situacija smirila.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Laplace
#75951 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#75952 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kad je škaljo državni graničar potezao štoljpi na turske državljane i raju oko autopraonice u pejtonu jeste kaže
pojavili su se odmah al su se momentalno razbježali te se vratili kad su specijalci obavili posao
pojavili su se odmah al su se momentalno razbježali te se vratili kad su specijalci obavili posao
- Haris033
#75953 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jadno je to što ti kritikuješ nekoga bez argumenata i činjenica i govoriš mu da je jadanvjeshalica wrote: ↑08/02/2024 14:59Upravo zato ne treba na bilo koji nacin eksponirati dogadjaj jer ljudi su pokvareni zderali bi tragediju. Jadno.
Ko si upošte ti da na osnovu jednog upita analiziraš komplet profil osobe!?
Ja sam neko ko ne vjeruje u ovaj sistem i državu i u tom opravdanom nepovjerenju imam za pravo da pitam i sumnjam u samoubistvo.
Ako ti znaš neke informacije i ako si 100% sigurna u to što tvrdiš, onda podijeli i završena priča. Uopšte nije bitno ime osobe.
Mene brine, kao i, pretp., druge da li se radi o smaknuću kako to radi mafija, karteli ili slične kriminalne organizacije i da li policija namjerno šuti?
-
HelaS
#75954 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne vjeruješ u sistem i državu, a u njoj živiš i trošiš njene resurseHaris033 wrote: ↑08/02/2024 20:12Jadno je to što ti kritikuješ nekoga bez argumenata i činjenica i govoriš mu da je jadanvjeshalica wrote: ↑08/02/2024 14:59Upravo zato ne treba na bilo koji nacin eksponirati dogadjaj jer ljudi su pokvareni zderali bi tragediju. Jadno.![]()
Ja sam neko ko ne vjeruje u ovaj sistem i državu i u tom opravdanom nepovjerenju imam za pravo da pitam i sumnjam u samoubistvo.
Ako ti znaš neke informacije i ako si 100% sigurna u to što tvrdiš, onda podijeli i završena priča. Uopšte nije bitno ime osobe.
Mene brine, kao i, pretp., druge da li se radi o smaknuću kako to radi mafija, karteli ili slične kriminalne organizacije i da li policija namjerno šuti?
Drugo, već sam napisao danas, umrli muškarac ima svoju porodicu, njima i svima bližnjim tom muškarcu, njegova srmt je tragična i bolna, i nikako nije humano, ljudski, razvlačiti njegovu smrt kojekakvim primitivnim sumnjama i tezama i teorijama zavjere. Prestani, ponašaj se urbano i pristojno, unatoč svim tvojim pravima. A i moderacija ovog foruma treba reagirati na ovakve postove njihovim brisanjem i opomenama.
- Haris033
#75955 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da sam mladji, sigurno ne bi ovdje zivio.
Ako si imalo normalan i pametan, onda ti je jasno gdje i s kim zivis, te kakav ti je sistem i država..
Zato što ljudi ne vjeruju sistemu i postavljaju neka logična pitanja, na osnovu čega je @vj zaključila da se drugi naslađuju tudoj nesreći?!
Znači, ipak je samoubistvo.
Ako si imalo normalan i pametan, onda ti je jasno gdje i s kim zivis, te kakav ti je sistem i država..
Zato što ljudi ne vjeruju sistemu i postavljaju neka logična pitanja, na osnovu čega je @vj zaključila da se drugi naslađuju tudoj nesreći?!
Znači, ipak je samoubistvo.
- Haris.ba
#75956 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije problem postavljati pitanja. Daje se odgovor. Isto je tako jedan otac postavljao pitanja nakon sto mu je sina udario "kombi". Sve je to ok.
Fazon je sto se odmah polazi od teorije zavjere, i ne odustaje. A, pisanje o nacinima oduzimanja zivota, pa i na forumu treba izbjegavati.
Ona znaju biti kompleksna, i to su uglavnom od "povratnika" koji su vec jednom probali. Nije to cesto, ali desava se.
Mozda se otkrije da je bilo ubistvo. Ali, porodica vec zna sta i kako je, i zato ne treba previse o tome.
- vjeshalica
#75957 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prvo tebi se niko nije obratio, drugo ko si ti da naredis da se nesto podijeli ?Haris033 wrote: ↑08/02/2024 20:12Jadno je to što ti kritikuješ nekoga bez argumenata i činjenica i govoriš mu da je jadanvjeshalica wrote: ↑08/02/2024 14:59Upravo zato ne treba na bilo koji nacin eksponirati dogadjaj jer ljudi su pokvareni zderali bi tragediju. Jadno.![]()
Kad vec pominjes smaknuca kartelskog karaktera, sto se toliko bojis? Postenom covjeku kartel nece doci na vrata niti mafija niti organizacija, sta si se uznemirio fkt.?
-
MinistarKulture
#75958 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
S obzirom da ne vjerujem policiji iz ocitih razloga i da se ovo dogodilo nedugo od tragicnog ubistva Farisa, dosta ljudi (ukljucujuci i mene) je povjerovalo da ima nesto vise od samoubistva. Ne visim na forumu 24/7 tako da nisam upratio sta se ranije pisalo. Ne interesuje me indentitet covjeka niti njegov privatni zivot.
Mislim da mozemo prestati pricati o ovome.
Covjek neka pociva u miru, a porodici iskrena sucut.
- Haris033
#75959 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Opet ona i njeni zaključci…vjeshalica wrote: ↑08/02/2024 21:21Prvo tebi se niko nije obratio, drugo ko si ti da naredis da se nesto podijeli ?Haris033 wrote: ↑08/02/2024 20:12Jadno je to što ti kritikuješ nekoga bez argumenata i činjenica i govoriš mu da je jadanvjeshalica wrote: ↑08/02/2024 14:59
Upravo zato ne treba na bilo koji nacin eksponirati dogadjaj jer ljudi su pokvareni zderali bi tragediju. Jadno.![]()
Kad vec pominjes smaknuca kartelskog karaktera, sto se toliko bojis? Postenom covjeku kartel nece doci na vrata niti mafija niti organizacija, sta si se uznemirio fkt.?
Fakat, curo ili ženo, ti imaš ozbiljan problem..
Porodici iskrena sućut, a ja sa ove teme
- liyf
#75960 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zašto ne sumnjaš da gospodin koji je na Grbavici preminuo od sčanog udara nije narkoboss kojem je u hranu stavljen otrov? De ljudi pustite se mrtvih i njihovih preseljenja, odrasli ste ljudi imate valjda porodice i poslove, pa na kraju pročitajte i knjige kakve.Haris033 wrote: ↑08/02/2024 21:58Opet ona i njeni zaključci…vjeshalica wrote: ↑08/02/2024 21:21Prvo tebi se niko nije obratio, drugo ko si ti da naredis da se nesto podijeli ?Haris033 wrote: ↑08/02/2024 20:12
Jadno je to što ti kritikuješ nekoga bez argumenata i činjenica i govoriš mu da je jadan![]()
Fakat, curo ili ženo, ti imaš ozbiljan problem..![]()
Porodici iskrena sućut, a ja sa ove teme![]()
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#75961 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mahala mahala, meni je u krivi mahala. Da zabijem nos, ili da kazem svoje misljenje. Jer jezik je za laprdanje, zar ne?
Jebo misljenje mora li ga svaka persona iznositi i o njemu diskutovati? Ne zna se ni 1% informacija, a i tih 1% moze biti netacno radi senzacionalistickog novinara a perosne prave razne elaborate. Jebo te, daj makni nos iz guzova drugog. Sadi ljubicice ili drugo egzoticno cvijece
Jebo misljenje mora li ga svaka persona iznositi i o njemu diskutovati? Ne zna se ni 1% informacija, a i tih 1% moze biti netacno radi senzacionalistickog novinara a perosne prave razne elaborate. Jebo te, daj makni nos iz guzova drugog. Sadi ljubicice ili drugo egzoticno cvijece
-
Erice39
- video
#75963 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Neko je nastradao na gradilistu KT u Boljakovom u ogradjenom prostoru. Vidim policija vrsi uvidjaj sa onim brojevima, slikaju mjesto dogadjaja.
Nadam se da nije ono najgore
Nadam se da nije ono najgore
- insaneinthebrain
-
Naslovnica
#75965 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jope udaren pješak, vozač pobjegao.
Krajnje je vrijeme da se maksimalna brzina u gradu spusti na 20 km/h i na svakih 50-75m postavi radar.
Šta struka čeka?!
Krajnje je vrijeme da se maksimalna brzina u gradu spusti na 20 km/h i na svakih 50-75m postavi radar.
Šta struka čeka?!
- drug_profi
#75966 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pobjegao budala, a kamere pokrivaju sve.
Jedino ako je našikan pa traži nekog da preuzme krivicu, mada je diskutabilno jel bolje da je ostao, ili da ti prišiju još i bijeg, nepomaganje ozlijeđenom i sl.
Jedino ako je našikan pa traži nekog da preuzme krivicu, mada je diskutabilno jel bolje da je ostao, ili da ti prišiju još i bijeg, nepomaganje ozlijeđenom i sl.
- vjeshalica
#75967 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sve raskrsnice u gradu moraju biti pokrivene kamerama visoke rezolucije. Iz vise razloga. Radar je ovdje neupotrebljiv. Ne mora ni znaciti da je vozio brze od dozvoljenog. Ova bagra za volanom to je nepodnosljivo.
- oldtajmer
#75968 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
opet besana noc za mjesecara,vjerovatno ga je vec lola kontaktirao u vezi predaje
-
Naslovnica
#75969 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sklon sam vjerovanju da vozač možda uopšte nije svjestan da je udario pješaka, obzirom na uslove napolju, jaka kiša, nekakav polumrak, odsjaj.
To govorim pod uslovom ako ga je zakačio vozilom sa strane, ne direktno.
To govorim pod uslovom ako ga je zakačio vozilom sa strane, ne direktno.
- auspuhc
#75970 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U Sarajevu se nakotila jedna paša-bruda-starleta-elita populacija, dojučerašnja sirotinja koja se na sumnjiv način dokopala novca. Pare su od gudre, reketa, otimanja, prevara i prostitucije. Kad ga uhvate neka bude "opiranje pri hapšenju" i završena priča
-
Naslovnica
#75971 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Joj , nemoj i ovdje to pisati.
Na portalu je na svakoj temi top komentar.
- auspuhc
#75972 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja sam samo kopirao.Naslovnica wrote: ↑11/02/2024 03:42Joj , nemoj i ovdje to pisati.
Na portalu je na svakoj temi top komentar.
![]()
-
zigson
- sefket_ramadani
#75974 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
budala je dobio samo prekrsajni nalogdrug_profi wrote: ↑10/02/2024 23:11 Pobjegao budala, a kamere pokrivaju sve.
a bosno moja, predji na drugoga
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#75975 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Cule su se sVirene nekad oko ponoci...Naslovnica wrote: ↑10/02/2024 23:08 Jope udaren pješak, vozač pobjegao.
Šta struka čeka?!