Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
semirsar

#75876 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:
afannedim wrote:To je zamjena za onih sedam ukinutih.
jel mi ono odaaavno imademo ovi hayavata+ oli sam se zjb :mrgreen:
Na Logosoftu ga imas od 2013-2014.
ma tooo, znao sam da hi imade i dupljaka. to valjda zbogradi broja :lol:
P.S. Na DVB-C je zamandaljen :thumbup:
afannedim

#75877 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by afannedim »

Jel bas pod katancem
MTV

#75878 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

semirsar wrote: ma tooo, znao sam da hi imade i dupljaka. to valjda zbogradi broja :lol:
P.S. Na DVB-C je zamandaljen :thumbup:
Na telekomu ide u HD formatu u HD paketu. Kanal 90% sadrzaja isti kao obicni Hayat HD.
Haj kad ga vec nude nadati se HD formatu kako na LOLi tako i na TM. :)
semirsar

#75879 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

afannedim wrote:Jel bas pod katancem
Na DVB-C jeste, nejma oni minimalni promo, ali regularno radi na Cam... al slika je ... mraaaak, ko tv sarajevo prije HD ere :lol:
FoolControl

#75880 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by FoolControl »

Kad vidim ovu sliku na Pink kanalima u kajmak rezoluciji, dioptrija mi skoči sa -0.75 na -2.
Maharadza

#75881 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

FoolControl wrote:Kad vidim ovu sliku na Pink kanalima u kajmak rezoluciji, dioptrija mi skoči sa -0.75 na -2.
Jedina pozitiva je što to smeće od kanala ne čini polovinu programske šeme kao kod uhljeba! :lol:
zateznistub

#75882 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Maharadza wrote:
FoolControl wrote:Kad vidim ovu sliku na Pink kanalima u kajmak rezoluciji, dioptrija mi skoči sa -0.75 na -2.
Jedina pozitiva je što to smeće od kanala ne čini polovinu programske šeme kao kod uhljeba! :lol:
Kod uhljeba bar nije kao dodatni paket. Ko da se radi o ne znam kakvim kanalima...
Maharadza

#75883 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

zateznistub wrote:
Maharadza wrote:
Kod uhljeba bar nije kao dodatni paket. Ko da se radi o ne znam kakvim kanalima...
Kako može biti gore kada je smeće u dodatnom paketu vs. kada ti isto čini polovinu OSNOVNE programske šeme?! :lol:
Dr_Proka

#75884 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Dr_Proka »

Curve wrote:
Telemach wrote:Zdravo,
Pink Scy&Fi nije zaključan, isti je dio aktuelne ponude odnosno Pink paketa i nalazi se na poziciji 127.
Zdravo i Vama,
Prvo jedan savjet kad vas neko nesto upita, provjerite prvo o cemu se radi a ne automatizmom odgovarat pa ispadnemo mi ovdje lazovi !!!!!
ZNACI SCI FI JE BIO OTKLJUCAN I ZNAM DA JE NA BROJU 127, JER SAM SVAKI DAN GLEDAO KANAL, DANAS UPALIM I ZAKLJUCAN KANAL, ZATO I PITAM STA JE RAZLOG PA JE OD DANAS ZAKLJUCAN ??
U prilogu slika/dokaz da je kanal na poziciji 127 zakljucan al de me jos ubjedite da lose vidim da je do mene..

Image
Koji ti paket koristiš? U mene je TGF, ali sam preplaćen na taj paket
zateznistub

#75885 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Maharadza wrote:
Kako može biti gore kada je smeće u dodatnom paketu vs. kada ti isto čini polovinu OSNOVNE programske šeme?! :lol:
Hoćeš da kažeš da je nadoplata za Pink paket nešto što je pametno i dobro? Ako ti se ne sviđa neki kanal, hop i preakocis dotični a ne naplaćuje se ga dodatno.
Ja sam i prešao zbog loše ponude kanala ne zbog bacanja drkice na brzinu interneta. Ali ovo što rade sa gašenjem jednog po jednog kanala je fukarski. Ti pričaj šta hoćeš
crnivrag

#75886 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Kanal je dio Pink paketa, i slučajno je bio duže vrijeme potpuno otključan za sve korisnike, pa čak i korisnike analogne TV koji imaju TV uređaje sa DVB-C tunerom, a sada je kanal prebačen u paket kojem pripada i to je cijela priča: https://telemach.ba/Binary/10638/D3-pro ... h-28-8.pdf
Maharadza

#75887 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

zateznistub wrote:
Maharadza wrote:
Hoćeš da kažeš da je nadoplata za Pink paket nešto što je pametno i dobro? Ako ti se ne sviđa neki kanal, hop i preakocis dotični a ne naplaćuje se ga dodatno.
Ja sam i prešao zbog loše ponude kanala ne zbog bacanja drkice na brzinu interneta. Ali ovo što rade sa gašenjem jednog po jednog kanala je fukarski. Ti pričaj šta hoćeš
Nije pametno, samo kažem da je još gore kada ti čini polovinu programske šeme pa ga MORAŠ PLAĆATI! :mrgreen:
Last edited by Maharadza on 08/11/2018 22:12, edited 1 time in total.
zateznistub

#75888 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Maharadza wrote:
zateznistub wrote:
Maharadza wrote:
PA gore je kada ti isti čini polovinu programske šeme, pa umjesto normalnih kanala ti njega MORAŠ plaćati dok kod ovih barem NE MORAŠ ako nećeš jer je upravo u dodatnom paketu...pa ti pričaj! :P
Tebi je izgleda čombe nešto u familiji... logično je ono što je mimo svake logike...
crnivrag wrote:Kanal je dio Pink paketa, i slučajno je bio duže vrijeme potpuno otključan za sve korisnike, pa čak i korisnike analogne TV koji imaju TV uređaje sa DVB-C tunerom, a sada je kanal prebačen u paket kojem pripada i to je cijela priča: https://telemach.ba/Binary/10638/D3-pro ... h-28-8.pdf
U poslovanju ove i sličnih firmi, crni, ništa nije slučajno... ništa
Maharadza

#75889 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

zateznistub wrote:
Maharadza wrote:
zateznistub wrote: Hoćeš da kažeš da je nadoplata za Pink paket nešto što je pametno i dobro? Ako ti se ne sviđa neki kanal, hop i preakocis dotični a ne naplaćuje se ga dodatno.
PA gore je kada ti isti čini polovinu programske šeme, pa umjesto normalnih kanala ti njega MORAŠ plaćati dok kod ovih barem NE MORAŠ ako nećeš jer je upravo u dodatnom paketu...pa ti pričaj! :P
Tebi je izgleda čimbenika nešto u familiji... logično je ono što je mimo svake logike...
crnivrag wrote:Kanal je dio Pink paketa, i slučajno je bio duže vrijeme potpuno otključan za sve korisnike, pa čak i korisnike analogne TV koji imaju TV uređaje sa DVB-C tunerom, a sada je kanal prebačen u paket kojem pripada i to je cijela priča: https://telemach.ba/Binary/10638/D3-pro ... h-28-8.pdf
U poslovanju ove i sličnih firmi, crni, ništa nije slučajno... ništa
Znači po tebi je gore kada je smeće u dodatnom paketu gdje ga NE MORAŠ plaćati nego kada ti čini polovinu progr. šeme gdje ga MORAŠ plaćati?! :lol:

btw. I ne trudi se u odbrani uhljeba, njih niko ne vadi više! :lol:
zateznistub

#75890 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Maharadza wrote: Znači po tebi je gore kada je u dodatnom paketu gdje ga NE MORAŠ plaćati nego kada ti čini polovinu progr. šeme gdje ga MORAŠ plaćati?! :lol:

btw. ne trudi se u odbrani uhljeba, njih niko ne vadi više! :lol:
Plaćaš paket čovječe, kako ne kontas. Ne branim uhljeb, jebe me se i za njih kao i za sve druge.
Maharadza

#75891 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

zateznistub wrote:
Maharadza wrote: Znači po tebi je gore kada je u dodatnom paketu gdje ga NE MORAŠ plaćati nego kada ti čini polovinu progr. šeme gdje ga MORAŠ plaćati?! :lol:

Plaćaš paket čovječe, kako ne kontas. Ne branim uhljeb, jebe me se i za njih kao i za sve druge.
NE PLAĆAŠ ako nećeš (a logično da nećeš plaćati smeće), dok kod njih MORAŠ plaćati za smeće, kako ne kontaš?! :lol:
zateznistub

#75892 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zateznistub »

Odustajem...
leon25

#75893 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by leon25 »

Telemach sta je sa SK 4K u Mostaru ga jos nema evo vec 6 dana na frekvenciji 442 Mhz nema signala skenirao sam sve frekvencije nije ni na nekoj drugoj
odmor

#75894 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by odmor »

leon25 wrote:Telemach sta je sa SK 4K u Mostaru ga jos nema evo vec 6 dana na frekvenciji 442 Mhz nema signala skenirao sam sve frekvencije nije ni na nekoj drugoj
Pustaju fazno. :D
kokikol

#75895 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

Maharadza wrote:
zateznistub wrote:

NE PLAĆAŠ ako nećeš (a logično da nećeš plaćati smeće), dok kod njih MORAŠ plaćati za smeće, kako ne kontaš?! :lol:
a ovdje kao ne moraš plaćati za smeće? TM med i med i mlijeko...
aditon

#75896 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

što se tiče Pink sci&fi kanala, vjerovatno najbolji kanal Pink paketa. Češće sam tu znao naletiti na film koji bi mogao pogledati nego na HBO ili Cinestar premiere. To što su isti zaključali je blago rečeno šupački potez ali Telemach nas je na takvo poslovanje već poprilično navikao...a vidjet ćemo do kada ...
Last edited by aditon on 09/11/2018 09:26, edited 1 time in total.
TheWatcher

#75897 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by TheWatcher »

chakany wrote:Novi kanal na D3, HAYAT PLUS.
Poserem se na njihov novi kanal :oops: Pored debilnog kanala nova bh jos jedno sranje :oops:
crnivrag

#75898 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Curve

#75899 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Curve »

aditon wrote:što se tiče Pink sci&fi kanala, vjerovatno najbolji kanal Pink paketa. Češće sam tu znao naletiti na film koji bi mogao pogledati nego na HBO ili Cinestar premiere. To što su isti zaključali je blago rečeno šupački potez ali Telemach nas je na takvo poslovanje već poprilično navikao...a vidjet ćemo do kada ...
potpis !
PlusSA

#75900 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PlusSA »

Haman da nigdje nema zadovoljnih korisnika :D

Na kraju najbolje uzeti brz net i placati IPTV gdje je sve otkljucano i nema crnog zaslona.
Locked