Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semirsar wrote:
ma tooo, znao sam da hi imade i dupljaka. to valjda zbogradi broja
P.S. Na DVB-C je zamandaljen
Na telekomu ide u HD formatu u HD paketu. Kanal 90% sadrzaja isti kao obicni Hayat HD.
Haj kad ga vec nude nadati se HD formatu kako na LOLi tako i na TM.
Telemach wrote:Zdravo,
Pink Scy&Fi nije zaključan, isti je dio aktuelne ponude odnosno Pink paketa i nalazi se na poziciji 127.
Zdravo i Vama,
Prvo jedan savjet kad vas neko nesto upita, provjerite prvo o cemu se radi a ne automatizmom odgovarat pa ispadnemo mi ovdje lazovi !!!!!
ZNACI SCI FI JE BIO OTKLJUCAN I ZNAM DA JE NA BROJU 127, JER SAM SVAKI DAN GLEDAO KANAL, DANAS UPALIM I ZAKLJUCAN KANAL, ZATO I PITAM STA JE RAZLOG PA JE OD DANAS ZAKLJUCAN ??
U prilogu slika/dokaz da je kanal na poziciji 127 zakljucan al de me jos ubjedite da lose vidim da je do mene..
Koji ti paket koristiš? U mene je TGF, ali sam preplaćen na taj paket
Maharadza wrote:
Kako može biti gore kada je smeće u dodatnom paketu vs. kada ti isto čini polovinu OSNOVNE programske šeme?!
Hoćeš da kažeš da je nadoplata za Pink paket nešto što je pametno i dobro? Ako ti se ne sviđa neki kanal, hop i preakocis dotični a ne naplaćuje se ga dodatno.
Ja sam i prešao zbog loše ponude kanala ne zbog bacanja drkice na brzinu interneta. Ali ovo što rade sa gašenjem jednog po jednog kanala je fukarski. Ti pričaj šta hoćeš
Kanal je dio Pink paketa, i slučajno je bio duže vrijeme potpuno otključan za sve korisnike, pa čak i korisnike analogne TV koji imaju TV uređaje sa DVB-C tunerom, a sada je kanal prebačen u paket kojem pripada i to je cijela priča: https://telemach.ba/Binary/10638/D3-pro ... h-28-8.pdf
Maharadza wrote:
Kako može biti gore kada je smeće u dodatnom paketu vs. kada ti isto čini polovinu OSNOVNE programske šeme?!
Hoćeš da kažeš da je nadoplata za Pink paket nešto što je pametno i dobro? Ako ti se ne sviđa neki kanal, hop i preakocis dotični a ne naplaćuje se ga dodatno.
Ja sam i prešao zbog loše ponude kanala ne zbog bacanja drkice na brzinu interneta. Ali ovo što rade sa gašenjem jednog po jednog kanala je fukarski. Ti pričaj šta hoćeš
Nije pametno, samo kažem da je još gore kada ti čini polovinu programske šeme pa ga MORAŠ PLAĆATI!
Last edited by Maharadza on 08/11/2018 22:12, edited 1 time in total.
Maharadza wrote:
PA gore je kada ti isti čini polovinu programske šeme, pa umjesto normalnih kanala ti njega MORAŠ plaćati dok kod ovih barem NE MORAŠ ako nećeš jer je upravo u dodatnom paketu...pa ti pričaj!
Tebi je izgleda čombe nešto u familiji... logično je ono što je mimo svake logike...
crnivrag wrote:Kanal je dio Pink paketa, i slučajno je bio duže vrijeme potpuno otključan za sve korisnike, pa čak i korisnike analogne TV koji imaju TV uređaje sa DVB-C tunerom, a sada je kanal prebačen u paket kojem pripada i to je cijela priča: https://telemach.ba/Binary/10638/D3-pro ... h-28-8.pdf
U poslovanju ove i sličnih firmi, crni, ništa nije slučajno... ništa
zateznistub wrote:
PA gore je kada ti isti čini polovinu programske šeme, pa umjesto normalnih kanala ti njega MORAŠ plaćati dok kod ovih barem NE MORAŠ ako nećeš jer je upravo u dodatnom paketu...pa ti pričaj!
Tebi je izgleda čimbenika nešto u familiji... logično je ono što je mimo svake logike...
crnivrag wrote:Kanal je dio Pink paketa, i slučajno je bio duže vrijeme potpuno otključan za sve korisnike, pa čak i korisnike analogne TV koji imaju TV uređaje sa DVB-C tunerom, a sada je kanal prebačen u paket kojem pripada i to je cijela priča: https://telemach.ba/Binary/10638/D3-pro ... h-28-8.pdf
U poslovanju ove i sličnih firmi, crni, ništa nije slučajno... ništa
Znači po tebi je gore kada je smeće u dodatnom paketu gdje ga NE MORAŠ plaćati nego kada ti čini polovinu progr. šeme gdje ga MORAŠ plaćati?!
btw. I ne trudi se u odbrani uhljeba, njih niko ne vadi više!
Maharadza wrote:
Znači po tebi je gore kada je u dodatnom paketu gdje ga NE MORAŠ plaćati nego kada ti čini polovinu progr. šeme gdje ga MORAŠ plaćati?!
btw. ne trudi se u odbrani uhljeba, njih niko ne vadi više!
Plaćaš paket čovječe, kako ne kontas. Ne branim uhljeb, jebe me se i za njih kao i za sve druge.
Maharadza wrote:
Znači po tebi je gore kada je u dodatnom paketu gdje ga NE MORAŠ plaćati nego kada ti čini polovinu progr. šeme gdje ga MORAŠ plaćati?!
Plaćaš paket čovječe, kako ne kontas. Ne branim uhljeb, jebe me se i za njih kao i za sve druge.
NE PLAĆAŠ ako nećeš (a logično da nećeš plaćati smeće), dok kod njih MORAŠ plaćati za smeće, kako ne kontaš?!
leon25 wrote:Telemach sta je sa SK 4K u Mostaru ga jos nema evo vec 6 dana na frekvenciji 442 Mhz nema signala skenirao sam sve frekvencije nije ni na nekoj drugoj
Maharadza wrote:
NE PLAĆAŠ ako nećeš (a logično da nećeš plaćati smeće), dok kod njih MORAŠ plaćati za smeće, kako ne kontaš?!
a ovdje kao ne moraš plaćati za smeće? TM med i med i mlijeko...
što se tiče Pink sci&fi kanala, vjerovatno najbolji kanal Pink paketa. Češće sam tu znao naletiti na film koji bi mogao pogledati nego na HBO ili Cinestar premiere. To što su isti zaključali je blago rečeno šupački potez ali Telemach nas je na takvo poslovanje već poprilično navikao...a vidjet ćemo do kada ...
Last edited by aditon on 09/11/2018 09:26, edited 1 time in total.
aditon wrote:što se tiče Pink sci&fi kanala, vjerovatno najbolji kanal Pink paketa. Češće sam tu znao naletiti na film koji bi mogao pogledati nego na HBO ili Cinestar premiere. To što su isti zaključali je blago rečeno šupački potez ali Telemach nas je na takvo poslovanje već poprilično navikao...a vidjet ćemo do kada ...