A, paz' nogice u NogajcasunceKOtepsija wrote:
kako revolucionari s kavkaza provode ramazan u svetom Shamu

A, paz' nogice u NogajcasunceKOtepsija wrote:
kako revolucionari s kavkaza provode ramazan u svetom Shamu

4 normala, 2 putnik, 1 u ratusalik79 wrote:jao_situacije wrote:pa i oni su mala zajednica i zato smiju da našiju, nek šije poste čitav danKrokodajl wrote:@jao_situacije, jesam kad sam bio mali, a ni tad nisam jeo ribu za iftar, to jedino ako su tele za sehur pojeli...
ja fakat ne znam koji je propis za post u ratu, ali me zanima kako klanjaju jel 1 ili 2 rekata![]()
hem su putnici, hem je rat
Haj' sve, al' o'klenA ti 1 rekjat
Jedino vitr
i vikali שָׁלוֹם (Shalom)salik79 wrote:@TeVsija
Ja bih predlozio da srocimo jednu pjesmicu hrabim nogajskim revolucionarima, sto krv svoju liju da musliman ja bih bio![]()
Posto su sitni sati, a otkako je ramazan sve se manje i spava, za sada, uspjeh samo jednu strofu srociti:
U nogajskom svetom Samu jeli smo arslamu...
cirilica je dugo bila negirana i potiskivana pod basistickim rezimom-danas je cirilica ravnopravno pismo u slobodnom IdlibuChallenger__ wrote:
Ovo najava programa РТРС?
ocito nisi imap priliku slusati Ebu Zubejra-aktivistu s kavkaza kako iz srca Latakije govori o stanju naseg Ummeta-i dobro poznatoj muslimanskoj eliti-a dotakao se i saudijskog Hezbolaha...kao i uvijek izuzetno nadahnuta predavanjaKrokodajl wrote:Od kada @savoxxx govori da su Rusi okupirali Siriju, ja mu do večeras nisam vjerovo.salik79 wrote:Slavni pravoslavni. Pa jel sve na cirilici, il nije!?Krokodajl wrote:Ma bježi, iftar im u podne, i jedu ribu.
Kakav je to post, pravoslavni ?
asker wrote:Odabrano drustvo, nema staKikibombona wrote:Rusi poceli sa anti-SDF propagandom. Za to vrijeme, lizu se sa Barzanijem. Danas su ruske kompanije Rosneft i Gasprom potpisali gigantske ugovore sa Irackim Kurdistanom. Dogovorili su saradnju u mnogim oblastima...
Putin i premijer Kurdistana, Nesarvin Barzani
BEIRUT, LEBANON (5:45 P.M.) – Russian President Vladimir Putin met with Prime Minister of the Kurdistan Regional Government of Iraqi Kurdistan Nechervan Idris Barzani, President of Republika Srpska Milorad Dodik and head of International Atomic Energy Agency Yukiya Amano on the sidelines of St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF) on Friday.
zalosno...a samo prije koji mjesec- cecenski i uzbecki revolucionari na kapijama Hame...solar7 wrote:Ja braco moja na sta ova tema spade.

Ja, nekad simpatizeri vehabijskih terorističkih bandi zbijali šale dok je ovima išlo od noža, a sad ove mrske šije (more i bez spejsa asadovesolar7 wrote:Ja braco moja na sta ova tema spade.
Prvi put cujem, a nekako mi nema logikejao_situacije wrote:4 normala, 2 putnik, 1 u ratusalik79 wrote:jao_situacije wrote:
pa i oni su mala zajednica i zato smiju da našiju, nek šije poste čitav dan
ja fakat ne znam koji je propis za post u ratu, ali me zanima kako klanjaju jel 1 ili 2 rekata![]()
hem su putnici, hem je rat
Haj' sve, al' o'klenA ti 1 rekjat
Jedino vitr
ja znam za takvo pravilo
DoooobarsunceKOtepsija wrote:i vikali שָׁלוֹם (Shalom)salik79 wrote:@TeVsija
Ja bih predlozio da srocimo jednu pjesmicu hrabim nogajskim revolucionarima, sto krv svoju liju da musliman ja bih bio![]()
Posto su sitni sati, a otkako je ramazan sve se manje i spava, za sada, uspjeh samo jednu strofu srociti:
U nogajskom svetom Samu jeli smo arslamu...![]()
You Can’t Understand ISIS If You Don’t Know the History of Wahhabism in Saudi Arabia
Code: Select all
http://www.huffingtonpost.com/alastair-crooke/isis-wahhabism-saudi-arabia_b_5717157.html?ncid=engmodushpmg00000006sunceKOtepsija wrote:zalosno...a samo prije koji mjesec- cecenski i uzbecki revolucionari na kapijama Hame...solar7 wrote:Ja braco moja na sta ova tema spade.
sunceKOtepsija wrote:zalosno...a samo prije koji mjesec- cecenski i uzbecki revolucionari na kapijama Hame...solar7 wrote:Ja braco moja na sta ova tema spade.
Superhikk wrote:Ja, nekad simpatizeri vehabijskih terorističkih bandi zbijali šale dok je ovima išlo od noža, a sad ove mrske šije (more i bez spejsa asadovesolar7 wrote:Ja braco moja na sta ova tema spade.ovdje čekaju sehur sa šejtanom. Bjež ba, mani se kliksa dok je Ramazan
Sad je taj rad:muhafuca wrote:sto su liberali u americi udarili po Saudiji kako je tramp bio tamo
dok su Obama i clintonovi muzli Saudijce dobri su im bili
sad Saudija = IS
ja sto ti je politika
You Can’t Understand ISIS If You Don’t Know the History of Wahhabism in Saudi ArabiaCode: Select all
http://www.huffingtonpost.com/alastair-crooke/isis-wahhabism-saudi-arabia_b_5717157.html?ncid=engmodushpmg00000006

#Syria #Homs Yesterday was the Unveiling of the Martyr Wall a Memorial that commemorates the martyrs of the city.
salik79 wrote:Prvi put cujem, a nekako mi nema logikejao_situacije wrote: 4 normala, 2 putnik, 1 u ratu
ja znam za takvo pravilo

#Syria #Daraa #SAA #SyrianArmy #SyrianArabArmy #SyrianArmedForces Fourth Division / 4th Division heading to #Daraa Region.
Stotine hiljada.ioannes wrote:da nije 150 izginulo?
provjeri malo bolje informaciju