Miske je napravio neviđeni zločin nad Željom u roku od 3 godine, ali ni milimetra ne smije popustiti
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Pitajte Dinu sto ne prica s AmaromDonieBrasco wrote:I to sto si ti napisao je jos jedna ubleha u nizu.
odsutraopetultra wrote:Pitajte Dinu sto ne prica s Amarom i ko mu je dao skoro 10 milja premije tadaDonieBrasco wrote:I to sto si ti napisao je jos jedna ubleha u nizu.
A MemicLSD wrote:Hronologija događaja od 2015, do danas:
ja clanka i nedzaseta28. 11. 2018. u 21:40:00 A. S.
Fudbalski klub Željezničar jučer je ostao bez trenera – Milomir Odović je donio odluku da napusti kormilo Plavih.
Svoj odlazak je za portal Radiosarajevo.ba pojasnio „da nije mogao izdržati sve ove poraze“.
Oglasio se Milomir Odović i pojasnio zašto više nije trener Želje
Ljubitelji nogometa, navijači, simpatizeri, ali i svi oni kojima je Željo u srcu, odmah su počeli tražiti novo rješenje za klupu.
Amar Osim kao najtrojeniji trener Fudbalskog kluba Željezničar. A da je tako potvrđuje i stav Kluba.
S obzirom na to da se protekla 24 sata od odlaska Odovića, Osim u sportskoj javnosti spominje kao idealni nasljednik za klupu Plavih, portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je čelnika Fudbalskog kluba Željezničara.
Na naš upit da se „u javnosti Amer Osim spominje kao idealno rješenje i kakva je mogućnost njegovog ponovnog angažmana“ iz Press službe FK Željezničar smo dobili odgovor.
„Kada je u pitanju izbor novog šefa stručnog štaba više informacija će biti poznato po završetku prvog dijela sezone. Što se tiče Amara Osima, na inicijativu rukovodstva FK Željezničar razgovori s njim oko povratka su obavljeni u nekoliko navrata, krajem 2017. godine te dva puta u tekućoj godini, ali dogovor nije postignut“, navodi se u odgovoru Press službe FK Željezničar na naš upit.
Ko da je neko iz OHR-a napisao„Kada je u pitanju izbor novog šefa stručnog štaba više informacija će biti poznato po završetku prvog dijela sezone. Što se tiče Amara Osima, na inicijativu rukovodstva FK Željezničar razgovori s njim oko povratka su obavljeni u nekoliko navrata, krajem 2017. godine te dva puta u tekućoj godini, ali dogovor nije postignut“, navodi se u odgovoru Press službe FK Željezničar na naš upit.
DonieBrasco wrote:Amar dosao ili ne dosao sa ovom ili nekom novom upravom, opet ce biti ista prica.

Ja bih volio da se svojim očima uvjerim kakva bi bila ta priča.Ista ili drastično različita .DonieBrasco wrote:Amar dosao ili ne dosao sa ovom ili nekom novom upravom, opet ce biti ista prica.
Samo je pitanje na bolje ili na gore, ako ce biti isto nista ne dobijamo. Kljucna stvar "Amar" da je tu ili nije, sa bilo kojim ljudima.manijak1 wrote:Ja bih volio da se svojim očima uvjerim kakva bi bila ta priča.Ista ili drastično različita .DonieBrasco wrote:Amar dosao ili ne dosao sa ovom ili nekom novom upravom, opet ce biti ista prica.
I ti baš moraš sve da primijetišAlfa_i_Omega wrote:Ja vjerujem da ni ti nemas pojma sta si htio reci.
manijak1 wrote:I ti baš moraš sve da primijetišAlfa_i_Omega wrote:Ja vjerujem da ni ti nemas pojma sta si htio reci.
meni se sve manje i manje ukazuje izlaz iz ove zajebancije .
i takav bi morao potpisati notarski ovjerenu izjavuFreakyStyley wrote:Ima li kakav trener da je spreman da volontira?
Alfa_i_Omega wrote:Ja vjerujem da ni ti nemas pojma sta si htio reci.