ado81 wrote:Eh da se zahvalim telemachu ako je pogurao.Danas su dosli i ukljucili mi novi paket.Isplatilo se cekati mada sam dosta ne strpljiv.
Btw,dali ce biti opet oko nove godine otključani svi kanali?
O magiji ćemo pričati kada bude vrijeme.
Moderator: Benq
ado81 wrote:Eh da se zahvalim telemachu ako je pogurao.Danas su dosli i ukljucili mi novi paket.Isplatilo se cekati mada sam dosta ne strpljiv.
Btw,dali ce biti opet oko nove godine otključani svi kanali?
Ma šta dobro. Kreteni primiše dva gola u finišu.sencobih wrote:Drugo poluvrijeme je dobroTelemach wrote:Zdravo sencobih,sencobih wrote:Hoćete li ikad neku utakmicu bez smetnji prenositi, ovaj tzv. Nova HD je kriza, hem loša slika uz to i trokira
Kolege su potvrdile da se kanal distribuira bez problema.

Telemach wrote:ado81 wrote:Eh da se zahvalim telemachu ako je pogurao.Danas su dosli i ukljucili mi novi paket.Isplatilo se cekati mada sam dosta ne strpljiv.
Btw,dali ce biti opet oko nove godine otključani svi kanali?![]()
O magiji ćemo pričati kada bude vrijeme.
U jednom trenutku, da ne cjepidlačimo sad, inače će jadna zoru dočekat na Klixuc_g wrote:Slika na Novoj u jednom trenutku. Nije sve bilo bajno kako vam kolege govore.
Zdravo Dr_Proka,Dr_Proka wrote:Zna li ko jel nova m izbačena iz total tv ponude? Ne mogu nikako da ga nađem na eonu.
1. Chrome nije oficijelno podrzan za Android TV sistem, ali ga mozes instalirati tako sto ces skinuti "Chrome apk" fajl na usb i preko ES File Explorer-a instalirati na box, ili sa Play Store-a skini aplikaciju Puffin Browser. Inace, ako instaliras Chrome, bice ti potreban mis jer sa daljinskim ne mozes upravljati, dok Puffin radi sasvim ok.kusur wrote: 1. Da li je moguce sa onim srednjim EON paketom da "surfam" netom na TV-u? Skontao sam kako gledati YouTube, ali ne mogu naci Chrome da otvaram i druge stranice?
2. Da li se preko EON uredjaja mogu ucitati videi koji su na USB-u? Npr., zelim da gledam film koji mi je na USB-u i ukljucim ga u EON uredjaj da ga ucita na TV? Je li moguce? Probao sam ali nisam nasao tu mogucnost...
1. Moguće je surfati internetom, a na Google Play Store aplikaciji pronađi browser koji ti odgovara. Google Chrome nije podržan, pa se može instalirati .apk file dodatno, ali se onda mora koristiti miš.kusur wrote:Dva pitanja za Telemach:
1. Da li je moguce sa onim srednjim EON paketom da "surfam" netom na TV-u? Skontao sam kako gledati YouTube, ali ne mogu naci Chrome da otvaram i druge stranice?
2. Da li se preko EON uredjaja mogu ucitati videi koji su na USB-u? Npr., zelim da gledam film koji mi je na USB-u i ukljucim ga u EON uredjaj da ga ucita na TV? Je li moguce? Probao sam ali nisam nasao tu mogucnost...
Hvala,
Ne radimo podršku za navedeno.Benq wrote:1. Chrome nije oficijelno podrzan za Android TV sistem, ali ga mozes instalirati tako sto ces skinuti "Chrome apk" fajl na usb i preko ES File Explorer-a instalirati na box, ili sa Play Store-a skini aplikaciju Puffin Browser. Inace, ako instaliras Chrome, bice ti potreban mis jer sa daljinskim ne mozes upravljati, dok Puffin radi sasvim ok.kusur wrote: 1. Da li je moguce sa onim srednjim EON paketom da "surfam" netom na TV-u? Skontao sam kako gledati YouTube, ali ne mogu naci Chrome da otvaram i druge stranice?
2. Moze, skini neki video player i trebalo bi biti sve ok s obzirom da box podrzava multimedijalni sadrzaj sa usb-a.
Jutro k4mi,k4mi wrote:@Telemach
U ugovoru mi stoji da 24 mjeseca imam -10KM na racunu. Nakon jedne godine taj popust je prestao. Nazovem call centar kaze ne moze se otvoriti nalog jer takva akcija ne postoji. Na moje insistiranje nalog je na kraju otvoren mada mi je receno da cu dobiti odgovor da akcija ne postoji. Ono sto sam rekao operateru a nadam se da je upisano u nalog jeste da zelim da vasi uposlenici izvrse uvid u ugovor jer ne zelim da hodam po poslovnicama sa svojom kopijom ugovora i trosim svoje vrijeme.
I ne znam zasto me uopste ubjedjuju sta pise na web stranici, kakve su akcije bile kada je ugovor jedino mjerodavan u ovom slucaju. Ukoliko uposlenici u call centru nemaju pristup ugovoru neka proslijede kolegama koje imaju a ne da me odmah odbijaju sa "takva akcija ne postoji".
Taj je kanal bio u početku, ali je zbog nekog neobjašnjivog razloga izbačen. Mislim da smo zakinuti za kanale poput njega kaao i dome tv, mini tv isl.Telemach wrote:Zdravo Dr_Proka,Dr_Proka wrote:Zna li ko jel nova m izbačena iz total tv ponude? Ne mogu nikako da ga nađem na eonu.
Navedeni kanal nije dio Total TV ponude.
Super hvala!Benq wrote:1. Chrome nije oficijelno podrzan za Android TV sistem, ali ga mozes instalirati tako sto ces skinuti "Chrome apk" fajl na usb i preko ES File Explorer-a instalirati na box, ili sa Play Store-a skini aplikaciju Puffin Browser. Inace, ako instaliras Chrome, bice ti potreban mis jer sa daljinskim ne mozes upravljati, dok Puffin radi sasvim ok.kusur wrote: 1. Da li je moguce sa onim srednjim EON paketom da "surfam" netom na TV-u? Skontao sam kako gledati YouTube, ali ne mogu naci Chrome da otvaram i druge stranice?
2. Moze, skini neki video player i trebalo bi biti sve ok s obzirom da box podrzava multimedijalni sadrzaj sa usb-a.
Hvala druze!crnivrag wrote:1. Moguće je surfati internetom, a na Google Play Store aplikaciji pronađi browser koji ti odgovara. Google Chrome nije podržan, pa se može instalirati .apk file dodatno, ali se onda mora koristiti miš.kusur wrote:Dva pitanja za Telemach:
1. Da li je moguce sa onim srednjim EON paketom da "surfam" netom na TV-u? Skontao sam kako gledati YouTube, ali ne mogu naci Chrome da otvaram i druge stranice?
Hvala,
2. Mogu se učitavati multimedijalni sadržaji, samo je potrebno instalirati neki file explorer, da te sadržaje pronađeš na USB-u.
Zamolićemo Vas za još malo strpljenjaEasyWay wrote:Kad će krenuti EON free trial, jada više pustiti pobogu brate
Telemach wrote:Zamolićemo Vas za još malo strpljenjaEasyWay wrote:Kad će krenuti EON free trial, jada više pustiti pobogu brate
Mislim da će taj free trial biti pušten nekad kad i otključavanje svih kanala, a to je 15. decembar. Možda bude i ranije, ali nekako mislim da će to tada napraviti.PlusSA wrote:Telemach wrote:Zamolićemo Vas za još malo strpljenjaEasyWay wrote:Kad će krenuti EON free trial, jada više pustiti pobogu brate
Vec gotov mjesec dana isto ponavljate
beni-bu-man wrote:jest vala @Telemach, ja preko Logosoftove mreze nemrem rahat gledat Hustler HD
Ne moraš ni gledati, nisu se uzeli na kraju.beni-bu-man wrote:jest vala @Telemach, ja preko Logosoftove mreze nemrem rahat gledat Hustler HD
bas bi volio dobtiti odgovor od korisnika Telemachcrnivrag wrote:beni-bu-man wrote:jest vala @Telemach, ja preko Logosoftove mreze nemrem rahat gledat Hustler HD![]()
![]()
![]()
![]()