Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
i ne trebaju ti navodnici kada navodiš tri jezika kojim se priča u BiH koja su skoro identična
To ja znam, ali sam namjerno stavio jer ga namjerno naturaju.
Izraz bosnjacki jezik postoji samo u hrvatskom jeziku Odnosno hrvati u svom jeziku rijec "bosanski jezik" prevode kao "bosnjacki jezik". Malo zvuci apsurdno, al njihvoa stvar. Mogu ga "interno" prevodit kako god hoce...
@Telemach, daj sredi tamo sa svojima da utakmice na Sportklub (engleske i spanske lige barem) ubace opciju da se moze iskljucit komentator, ali da se cuju zvukovi sa stadiona. Da pojacam ozvucenje da se cuje zvuk lopte na terenu.
Valjalo bi i to isprobat.
Ne znam sta oni prenose, ali jedino nam od sporta fali NBA liga. Bratic mi to prati, a nema gdje pratit. Trazi streemove. Na SK bude jedna sto se igra u ranijem terminu i klapna.
U Mostaru neradi SK 4K vec najmanje 4 dana na toj frekvenciji a neda mi se skenirat sve ponovo da vidim je li na nekoj drugoj frekvenciji
Pitanje za korisnika Telemach da li je bilo nekih promijena frekvencije u Mostaru
daramo wrote:Telemach jesu li u planu planet sport kanali?
Ti kanali imaju ekskluzivno pravo samo za emitovanje na području Hrvatske, i iz tog razloga nije ih moguće dobiti kod nas.
Imaju pravo na LP za područje Hrvatske, kod nas to pravo ima Arena Sport.
Opet to ne sprječava emitiranje kanala s tim da se zamrači kad je utakmica.
Planet sport 1 i 2 idu sa cjelodnevnim programom.
hdmintel wrote:@telemach,
1. zasto kanal sk 4k nije dostupan u samostalnim paketima van tm mreze, kada vam na stranici tako stoji ? https://telemach.ba/eon-tv/tv-paketi
2. zasto niste rijesili problem sa arenama van vase mreze, prije nego sto ste uslugu ponudili korisnicima pa vec 7 dana nemam arene a takodje su dio mog paketa
3.zasto nemam hbo go kada je hbo premium u sklopu mog paketa ?
4 zasto na mojoj stranici pise da imam osnovni paket kada je moj paket eon premium tv ?
Zdravo hdmintel,
Da bismo provjerili sve što je potrebno i odgovorili na adekvatan način potrebno je da nam dostavite broj Ugovora.
leon25 wrote:U Mostaru neradi SK 4K vec najmanje 4 dana na toj frekvenciji a neda mi se skenirat sve ponovo da vidim je li na nekoj drugoj frekvenciji
Pitanje za korisnika Telemach da li je bilo nekih promijena frekvencije u Mostaru
Zdravo leon25,
Nije bilo izmjena u pozicijama na listi kanala.
O svemu ćemo Vas blagovremeno informisati.
Ja sam stvarno razocaran kako se telemach ponasa prem dugogodisnjim korisnicima. Preko 10 godina korisnik sto eloba sto telemacha i nikakve benefite za to da dobijem.
Nude mi eon paket u kojem bi imao manje kanala nego sad sto imam.
Svaka cast telemach, tako se gradi loyality program.
Reglan wrote:Ja sam stvarno razocaran kako se telemach ponasa prem dugogodisnjim korisnicima. Preko 10 godina korisnik sto eloba sto telemacha i nikakve benefite za to da dobijem.
De bolan, dobijaš sve kanale koje si imao i u starom paketu, šta sad izmišljaš.
odmor wrote:Ne znam sta oni prenose, ali jedino nam od sporta fali NBA liga. Bratic mi to prati, a nema gdje pratit. Trazi streemove. Na SK bude jedna sto se igra u ranijem terminu i klapna.
Reglan wrote:Ja sam stvarno razocaran kako se telemach ponasa prem dugogodisnjim korisnicima. Preko 10 godina korisnik sto eloba sto telemacha i nikakve benefite za to da dobijem.
Zdravo Reglan,
Pozivali smo Vas u nastojanju da ponudimo opciju kojom ćete biti zadovoljni. Uvidom u sistem dobili ste i više nego odličnu ponudu, zaista ne vidimo u čemu je problem obzirom da ne biste izgubili postojeće benefit, da li se niste razumjeli s kolegicom i u čemu je problem, možda nam i objasnite
Ukoliko ste raspoloženi, kontaktiraćemo Vas ponovo.
Eh da se zahvalim telemachu ako je pogurao.Danas su dosli i ukljucili mi novi paket.Isplatilo se cekati mada sam dosta ne strpljiv.
Btw,dali ce biti opet oko nove godine otključani svi kanali?