FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#75751 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Nema druge nego da nadogradimo grijanje. Svako kolo sve veci minus :run:
noviclan

#75752 Re: FK Željezničar

Post by noviclan »

Sta ovo zvijezda pusta sarajevo
EvoMeneJopet

#75753 Re: FK Željezničar

Post by EvoMeneJopet »

noviclan wrote:Sta ovo zvijezda pusta sarajevo
Kupili :skoljka:
Brat

#75754 Re: FK Željezničar

Post by Brat »

FreakyStyley wrote:Stvarno nevjerovatno da jedna grupa volontera toliko zeli da ostane, da ima tako jaku forumsku PR masineriju. Nije vise idite ili ostanite, nego nadogradnja ili rusenje. Fantasticno. Bez zajebancije. Ovo je zaista vrhunski spin. Najbolje sto se moze izvuci iz ovako ocajne situacije.
Koliko se moglo vidjeti a bgm i čuti na posljednjoj domaćoj utakmici, uprava ima podršku cijelog stadiona. Ili su svi sa sjevera i istoka plaćenici?!?
mali_milojica

#75755 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Imaju podršku svih 1000 navijača :D
Radio Sarajevo

#75756 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

moke_31 wrote:
Radio Sarajevo wrote:
moke_31 wrote: Iz inata, jer što mu uprava nije dala odriješene ruke i pustila ga da radi svoj posao. Sad ti i slični hoćete reći da je čovjek trenerska neznalica?! Zrinjski mlatno u Mostaru, Široki isto u gostima sa čak tri nula sa ovom istom ekipom i čovjek nula od trenera :shock:

Koju bolan istu ekipu, pa Blagojević, Stevanović i Zajmović vrijede više nego svi ostali koji su danas igrali u Krupi.

Ne bulazni, Tita ti...
Nemoj ti drug bulazniti. Kakve veze ima to što ova trojica nisu igrali jučer sa onim što sam htio reći u postu.

Znamo svi što jučer nisu igrali Zajmović i Stevanović, a Oda sigurno nije kriv za odstranjivanje Blagojevića jer mu je bio standardan do kazne za igrače i njihovog bunta, i siguran sam da Oda nije imao ništa sa njegovim odstranjivanjem iz ekipe.

Kako vas više nije stid da bacate ovako ofirne spinove, svi krivi samo Miske i uprava nisu. Fuj
Nabijem ja trenera koji se ne zna usprotiviti Upravi kad mu uzimaju glavnog igrača na pravdi Boga.

I kako rekoh, nije bio isti tim, i zato bulazniš, pogledaj sastav iz te utakmice, i ove od juče, pa sam uporedi.
ultima_palabra

#75757 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Brat wrote:
FreakyStyley wrote:Stvarno nevjerovatno da jedna grupa volontera toliko zeli da ostane, da ima tako jaku forumsku PR masineriju. Nije vise idite ili ostanite, nego nadogradnja ili rusenje. Fantasticno. Bez zajebancije. Ovo je zaista vrhunski spin. Najbolje sto se moze izvuci iz ovako ocajne situacije.
Koliko se moglo vidjeti a bgm i čuti na posljednjoj domaćoj utakmici, uprava ima podršku cijelog stadiona. Ili su svi sa sjevera i istoka plaćenici?!?
Nadogradil' se sta?
hostapler

#75758 Re: FK Željezničar

Post by hostapler »

Zeljo trenutno
Radio Sarajevo

#75759 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

http://www.s,ource.ba/clanak/Haris/481614/dt

Nikola Nikić o trenutnoj situaciji...
Brat

#75760 Re: FK Željezničar

Post by Brat »

ultima_palabra wrote:
Brat wrote:
Nadogradil' se sta?
Vid' legendo jednu stvar. Ne možeš me svrstati ni u jednu skupinu, vi se dijelite po torovima, boli me kurac. Jebe mi se i za misimovića i za kontraše misketove. I jedni i drugi me možete samo za kurac uhvatiti.
Charuga
Globalni moderator

#75761 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Brat wrote:Vid' legendo jednu stvar. Ne možeš me svrstati ni u jednu skupinu, vi se dijelite po torovima, boli me kurac. Jebe mi se i za misimovića i za kontraše misketove. I jedni i drugi me možete samo za kurac uhvatiti.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Brat

7 dana
Charuga
Globalni moderator

#75762 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Naime, Bakrač zbog direktnog crvenog kartona neće biti na raspolaganju protiv Širokog Brijega, dok će Čurjurić zbog trećeg žutog kartona propustiti meč na Grbavici.
http://sport1.oslobodjenje.ba/premijer- ... WAWPYMNTSM

Dvica u najavi ... :roll:
mali_milojica

#75763 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Ma los Siroki.
Mi gubimo 4 zaredom, a oni ne mogu da nas prestignu :D
Charuga
Globalni moderator

#75764 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Eto im šanse da prekinu loš niz, da dobiju u gostima i da nas prestignu ... 8-)
Raptor44

#75765 Re: FK Željezničar

Post by Raptor44 »

Dokaz koliko je ova liga užasna ove sezone, mi kiksali deset puta i dalje treći. Što se tiče situacije u klubu i oko uprave treba stati na loptu i ne praviti toliku dramu. Ovo je sport i normalno je da se odigra loša sezona i da stignu loši rezultati, mi stvarno nismo imali sreće u zadnje dvije sezone gdje smo mogli dva puta osvojiti ligu ali nismo jer smo protiv Krupe odigrali loše drugo poluvrijeme i primili gol i gdje smo odigrali užasan derbi i primili gol opet iz penala nakon užasne reakcije Kerle, da bi se u Bijeljinji desila jedna od najvećih krađa koju sam ja vidio u fudbalu ali bože moj bilo,prošlo.
Slična stvar prošle sezone,dovedeni vrhunski igrači za ovu ligu preko zime u situaciji kad smo bili prvi i igrali dobar fudbal, naravno preko noći ti igrači zaboravili hodati a kamo li igrati fudbal a opet smo bili blizu,samo da nismo u Mostaru primili tri gola u pet minuta i na kraju i to je sport,desi se.
I sad je došla serija jako loših rezultata i to je sport,i ne treba se praviti tolika drama.
Slažem se, od većine igrača se treba oprostiti a trenera promijeniti samo ako će doći bolji, koji je smisao dati Odi otkaz koji je dao više Željezničaru nego svi mi forumaši i kojem su ove balerine od igrača skratile deset godina života ako na njegovo mjesto neće doći bolji.
To je glavni problem kojeg mi trebamo riješiti a tu smo krivi mi navijači, treba dovesti trenera i stati iza njega a ne čim se dva poraza uvežu da glava pada. Mi smo osvajali titule kad nam je klub bio skoro u bankrotu, stadion je ličio više na igralište a ne na stadion, i tad su nas optuživali dušmani da kupujemo titule a klub jedva kraj s krajem vezao.
Želim reći da nikad nismo imali bolju financijsku situaciju, imamo stadion na kojem igra reprezentacija, teren na kojem možemo sutra ugostiti Barcelonu, izgradili smo istočnu tribinu,ušminkali zapadnu i sjevernu da ne liči na sebe, juniori su nam prošle godine igrali šesnaestinu finala lige prvaka protiv Atletico Madrida i nisu se osramotili, što više pokazali kakav su talenat, drugim riječima sve što smo sanjali prije samo tri godine sad je realnost i daleko više od toga.
Sportski segment a naročito dovođenje igrača se mora popraviti, ali kako da ja se žalim na to kad prvi znam da ne bi radio bolji posao sutra, ljudi mi dovodimo samo slobodne igrače i to ti se svodi na lutriju. Možeš ubosti Stevanovića, Lendrića, Zakarića, Graovca a možeš s druge strane završiti sa Kerlom, Vranješom, Mehremićem, Hadžićem itd..
nosara

#75766 Re: FK Željezničar

Post by nosara »

Raptor44 wrote:Dokaz koliko je ova liga užasna ove sezone, mi kiksali deset puta i dalje treći. Što se tiče situacije u klubu i oko uprave treba stati na loptu i ne praviti toliku dramu. Ovo je sport i normalno je da se odigra loša sezona i da stignu loši rezultati, mi stvarno nismo imali sreće u zadnje dvije sezone gdje smo mogli dva puta osvojiti ligu ali nismo jer smo protiv Krupe odigrali loše drugo poluvrijeme i primili gol i gdje smo odigrali užasan derbi i primili gol opet iz penala nakon užasne reakcije Kerle, da bi se u Bijeljinji desila jedna od najvećih krađa koju sam ja vidio u fudbalu ali bože moj bilo,prošlo.
Slična stvar prošle sezone,dovedeni vrhunski igrači za ovu ligu preko zime u situaciji kad smo bili prvi i igrali dobar fudbal, naravno preko noći ti igrači zaboravili hodati a kamo li igrati fudbal a opet smo bili blizu,samo da nismo u Mostaru primili tri gola u pet minuta i na kraju i to je sport,desi se.
I sad je došla serija jako loših rezultata i to je sport,i ne treba se praviti tolika drama.
Slažem se, od većine igrača se treba oprostiti a trenera promijeniti samo ako će doći bolji, koji je smisao dati Odi otkaz koji je dao više Željezničaru nego svi mi forumaši i kojem su ove balerine od igrača skratile deset godina života ako na njegovo mjesto neće doći bolji.
To je glavni problem kojeg mi trebamo riješiti a tu smo krivi mi navijači, treba dovesti trenera i stati iza njega a ne čim se dva poraza uvežu da glava pada. Mi smo osvajali titule kad nam je klub bio skoro u bankrotu, stadion je ličio više na igralište a ne na stadion, i tad su nas optuživali dušmani da kupujemo titule a klub jedva kraj s krajem vezao.
Želim reći da nikad nismo imali bolju financijsku situaciju, imamo stadion na kojem igra reprezentacija, teren na kojem možemo sutra ugostiti Barcelonu, izgradili smo istočnu tribinu,ušminkali zapadnu i sjevernu da ne liči na sebe, juniori su nam prošle godine igrali šesnaestinu finala lige prvaka protiv Atletico Madrida i nisu se osramotili, što više pokazali kakav su talenat, drugim riječima sve što smo sanjali prije samo tri godine sad je realnost i daleko više od toga.
Sportski segment a naročito dovođenje igrača se mora popraviti, ali kako da ja se žalim na to kad prvi znam da ne bi radio bolji posao sutra, ljudi mi dovodimo samo slobodne igrače i to ti se svodi na lutriju. Možeš ubosti Stevanovića, Lendrića, Zakarića, Graovca a možeš s druge strane završiti sa Kerlom, Vranješom, Mehremićem, Hadžićem itd..
Jah, bio je i rat, a vise nije. Sve prodje, sabura samo...

UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alfa_i_Omega

#75767 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

FK Zeljeznicar 1.6
ultima_palabra

#75768 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Alfa_i_Omega wrote:FK Zeljeznicar 1.6
Jel izaso patch?
Tromblon

#75769 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

ultima_palabra wrote:
Alfa_i_Omega wrote:FK Zeljeznicar 1.6
Jel izaso patch?
Još malo
DonieBrasco

#75770 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Otkazan je update "Amar Osim 2019". :sad:
avetinja

#75771 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Ništa ne brinite, uprava se kupi u decembru. Brigada je u totalnom rasulu. Spominju se nadogradnje, a filozifija im "Ni milimetar". Nema više trenera, igrača, sportskih direktora koji im mogu produžiti boravak. Sada im je i Amar dobar, išli bi kod njega samo da ih spasi, ali džaba.

U novu godinu sa novom upravom. :bih:

Sretno nam bilo. :bih:
BHF_Manijak

#75772 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

DonieBrasco wrote:Otkazan je update "Amar Osim 2019". :sad:
Vi cete se bolan iz rituala, saosjecanja i podrske samozapalit kad Senad ode iz kluba, jesi ti svjestan toga?!

Da ispadnemo iz lige vi bi piskarali "neka, sabur, samo cemo proigrat, finansijski smo se stabilizovali..." Hocemo proigrat, samo to inace po sebi dodje. Fulis 20 puta, nema veze, ubost cu 21. put.
DonieBrasco

#75773 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Jedva cekam da ode ova uprava sad u decembru ode (ako ode), pa ko god da ih nasljedio kada sa sobom ne dovede(u) Amara ili kad isti ne dođe za njime(a), da vidim sta cete onda pisati i ko ce vam biti kriv.
BHF_Manijak

#75774 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

Kontas li bolan da ja nisam navijac Amara Osima, nego navijac Zeljeznicara i boli me qrac ko ce biti u upravi, ko ce biti trener, koji igraci, predjsednik i ostali qrci palci???
Ako Amar dodje - dobrodosao najtrofejniji, ako ne dodje, ja cu i dalje biti tu, pratiti, gledati i navijati, kontas? Vi cete se kolektivno samozaplit ako Senad ode. U tome je kvaka i poenta.

Vi bolan zivotom branite neodbranjivo. Da nije tako ne bi se armija online podrske pravila, forumi organizovali, opsta mobilizacija pravila na svaki los rezultat.

Opet ti ponavljam, ja i vecina ovdje nisu navijaci Amara Osima niti bilo kojeg drugog lika, vec Zeljeznicara, kojima vise ne moze pod kozu da ih svako selo lopatom uzima. Cetiri poraza u nizu, od toga 3 od ekipa koje se bore za opstanak, pa imate li imalo vise obraza u branjenju dan te jebo?!
avetinja

#75775 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Kako vam nije jasno da se Amara niko ne bi sjetio da je uprava znala dovesti pravog trenera, prave igrače (pošto se već miješala u njihovo dovođenje), da nije stvorila Sjevernu Koreju na jednom forumu, gdje nisi smio uputiti bilo kakvu kritiku na račun rada uprave. Nakon kraha sportskih rezultata navijači su se, kao što to uvijek biva, prisjetili lijepih vremena, proslava titula, a Amar Osim je bio dio toga. Zatim slijedi odgovor Misimovića na press konferenciji da on radi pošteno, da ne kupuje titule kao Amar. Pljunuo je na ono zbog čega smo danas najveći tim u državi. Naravno da se nakon toga stvorio jaz i spominjanje Amara je, u većini slučajeva, tjeranje inata. Nije problem, ne mora Amar doći, ali neka dođu ljudi koji će napraviti sportske rezultate.
Post Reply