Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Nisam_fin
#7576 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kada dam zmigavac da se prestrojim ili prdjem cestu nema sanse da neko stane ako se ne uvalim
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#7577 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima raskrsnica sa lijeve strane, koja bas i nije toliko frekventna, ali kad blinka zeleno oni sa brda se zafuraj nit gledaju nit ista, samo iskacukB27 wrote:Znači klasika na tom mjestu. Ako se ne varam tu nema nikakva raskrsnica, nego je semafor tu zbog pješačkog prelaza. Ili ima raskrsnica, ali ekstremno nefrekventna. Pa valjda konta debil 'ma nemam koga udariti'...Leon16v wrote:Isto mjesto, ista situacija, jutros Seat Leon bijeli to uradiokB27 wrote:Maloprije stojim na tranzitu na semaforu kod zgrade suda (Aneks). Crveno već nekih 5-10 sekundi. Kad vidim u retrovizoru nekakvu bordo Škodu, čini mi se Felicia, hladno nas dvojicu i još jednog iza mene zaobiđe suprotnom trakom, kroz crveno i dalje.. kontam, ima li fajde pokušati prijaviti policiji, vidio sam i registraciju i sve.. nisam imao mobitel tako da ništa.
Kad, prolazim pored policijske akademije (Vraca), kad taj lola skrenuo prema akademiji, upalio sva četiri i stoji, nešto radi oko auta, nemam pojma. Pizda mu materina.
- Daryl Dixon
#7578 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

i ovo zna biti tegoba
- insomnia78
#7579 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas lik
Krenem s pauze nazad na pos'o i debil izlazi s parkinga sa moje lijeve strane i hoce lijevo u moju traku. Naravno gleda samo u svoju lijevu stranu i posto nema nikog u trenutku kad sam se gotov'o poravn'o sa njim on krece i to pravo brzo. Ja sta cu, iz cetvrte u trecu i po gasu. Jedva prodjem da se ne zabije u mene
Da sam stao na kocnicu opalio bi me
S moje sokoćalo
Krenem s pauze nazad na pos'o i debil izlazi s parkinga sa moje lijeve strane i hoce lijevo u moju traku. Naravno gleda samo u svoju lijevu stranu i posto nema nikog u trenutku kad sam se gotov'o poravn'o sa njim on krece i to pravo brzo. Ja sta cu, iz cetvrte u trecu i po gasu. Jedva prodjem da se ne zabije u mene
Da sam stao na kocnicu opalio bi me
S moje sokoćalo
-
zdruzdjo
#7580 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Evo vidis vecerasnju situaciju.O'zone wrote:Aaaaaa toooooozdruzdjo wrote:Pa nema znakova.O'zone wrote: Ozbiljno? Nisam obraćao pažnju na znakove ali danas nije bila sigurno jer je kolona kroz Radićevu bila PREMA Obali....
Ona se "pretvori" u jednosmjernu kad se ukaze prilika nekima koji hoce da skenu u mis irbinu pa im mrsko cekati kolonu.
Zivim za dan da krenem iz mis irbine u radicevu a da bude pametnjakovica puno ovakvih.
free image uploader-
Leon16v
#7581 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Veoma česta pojava toga, a i svaki dan od Otoke pa do Skenderije lijeva traka bude blokirana jer ne mogu svi stati u iskljucnu 
- amar1994
#7582 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
najbolja je srednja kad je guzva, al moras otvori 100 ocijuLeon16v wrote:Veoma česta pojava toga, a i svaki dan od Otoke pa do Skenderije lijeva traka bude blokirana jer ne mogu svi stati u iskljucnu
-
WJ2001
#7583 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Evo vidis vecerasnju situaciju.
Zivim za dan da krenem iz mis irbine u radicevu a da bude pametnjakovica puno ovakvih.
free image uploader[/quote]
Obzirom na novu, vidljivu na slici,horizontalnu signalizaciju, provjeri da ipak nije postala jednosmjerna u medjuvremenu.
free image uploader[/quote]Obzirom na novu, vidljivu na slici,horizontalnu signalizaciju, provjeri da ipak nije postala jednosmjerna u medjuvremenu.
-
zdruzdjo
#7584 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Iskreno da kazem kad sam postavio sliku sam uocio.
- insomnia78
#7585 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bitno je da s ti usliko. Jebo 'orizontalnu
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
-
zdruzdjo
#7586 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jarane 20 godina vozim. 20 godina sam nebrojeno usao iz mis irbine u radicevu. I da sam vecerss isao u mis irbinu prema bbi skrenuo bih iz trake u kojoj sam bio.insomnia78 wrote:Bitno je da s ti usliko. Jebo 'orizontalnu
S moje sokoćalo
Ovo je nesto novo.
- insomnia78
#7587 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma zajebavam se
S moje sokoćalo
S moje sokoćalo
-
zdruzdjo
#7588 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma kontam, ali sam u upitnicima.
-
WJ2001
#7589 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako su imali zelju da je rasterete onda su lijevu traku mogli iscrtati za pravo I lijevo, ali vjerovatno postoji neko znanstveno objasnjenje zasto nisu.
- bleee_sa
#7590 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jarane ja ne znam đe ti voziš ako si 20 godina iz mis irbine ulazio u radićevu.
U radićevu si mogo ulazit sa obale i iz branilaca grada, iz mis irbine nikako.
U radićevu si mogo ulazit sa obale i iz branilaca grada, iz mis irbine nikako.
-
Astrix
#7591 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I ja sad to nešto kontam. Pa se preispitujem koja je koja ulica. Vjerovatno je mislio na ulicu Branilaca grada, iz Mis Irbine ide u kontra smjeru u zabranu...
-
quarterback
#7592 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
maloprije sam prosao tuda, poredali one visoke zute trotoare po cesti gdje je skretanje u radicevu, ko biva zatvoreno...
malo cudno izgleda
malo cudno izgleda
-
Leon16v
-
zdruzdjo
#7594 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jestAstrix wrote:I ja sad to nešto kontam. Pa se preispitujem koja je koja ulica. Vjerovatno je mislio na ulicu Branilaca grada, iz Mis Irbine ide u kontra smjeru u zabranu...
pogresan "odraz" u izrazavanju.
- Daryl Dixon
#7595 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
komentar ispodLeon16v wrote:Hajd da ovde postavim
Gledaj lole
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160719038
Ne smije zubima zaskripati da ne baci varnicu, zapalio bi se.
-
citroen xm
#7596 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovakvi me ne nerviraju, od ovakvih pojava me strah.Leon16v wrote:Hajd da ovde postavim
Gledaj lole
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160719038 [emoji38]
- bleee_sa
#7597 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
MogućeAstrix wrote:I ja sad to nešto kontam. Pa se preispitujem koja je koja ulica. Vjerovatno je mislio na ulicu Branilaca grada, iz Mis Irbine ide u kontra smjeru u zabranu...
-
zdruzdjo
#7598 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Izgleda da su kod nas u sarajevu poceli neku reformu saobracaja.
Eto pored toga u radicevoj, danas slucajno uocih novi biser.
Ulica "alije kucukalica" (ona koja ide od kruznog toka buca potok prema kruznom toku cengia vila kod pijace kvadrant).
E sad kad idete iz pravca buca potok - ch.vila vise NE MOZETE skrenuti u prvu lijevo ulicu fetaha becirbegovica (odmah nakon pruge), nego morate produziti pravo pa kroz kruzni tok zavrnuti nazad pa tek onda mozete skrenuti desno u ulicu fetaha becirbegovica.
Takodje kad idete iz pravca buca potok - chvila, morate stati ispred pruge i propustiti auta koja vam dolaze sa lijeve strane iz fetaha becirbegovica jer sudeci po znaku, oni od sada imaju prednost.
Prije same pruge iz pravca buca potoka na desnoj strani ceste su postavili nove znakove: "zabrana skretanja lijevo" i "stop".
Znaci uskoro mozemo ocekivati malo sudara i organe koji ce revnosno da pucaju kazne.
Pripazite.
Ulica "alije kucukalica" (ona koja ide od kruznog toka buca potok prema kruznom toku cengia vila kod pijace kvadrant).
E sad kad idete iz pravca buca potok - ch.vila vise NE MOZETE skrenuti u prvu lijevo ulicu fetaha becirbegovica (odmah nakon pruge), nego morate produziti pravo pa kroz kruzni tok zavrnuti nazad pa tek onda mozete skrenuti desno u ulicu fetaha becirbegovica.
Takodje kad idete iz pravca buca potok - chvila, morate stati ispred pruge i propustiti auta koja vam dolaze sa lijeve strane iz fetaha becirbegovica jer sudeci po znaku, oni od sada imaju prednost.
Prije same pruge iz pravca buca potoka na desnoj strani ceste su postavili nove znakove: "zabrana skretanja lijevo" i "stop".
Znaci uskoro mozemo ocekivati malo sudara i organe koji ce revnosno da pucaju kazne.
Pripazite.
- amar1994
#7599 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
hvala za infozdruzdjo wrote:Izgleda da su kod nas u sarajevu poceli neku reformu saobracaja.
Pripazite.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#7600 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovo je normalno i logicno, stvaraju se guzve. Ostalo ne mogu komentarisatiE sad kad idete iz pravca buca potok - ch.vila vise NE MOZETE skrenuti u prvu lijevo ulicu fetaha becirbegovica (odmah nakon pruge), nego morate produziti pravo pa kroz kruzni tok zavrnuti nazad pa tek onda mozete skrenuti desno u ulicu fetaha becirbegovica.