normalno da će biti GSM kad su oni dio Mtelanevzad wrote:Još malo pa stižu i integrisani paketi sa novostima. Uvode GSM usluge uz ostaloedin.h wrote:Stvarno mi je zao sto nisu ni malo poboljšali integrisane pakete.. Bilo im je krajnje vrijeme da i te pakete pojacaju... Mada znam da ih nisu pojacali jer im je ovo maximum sa postojecim modemima, tako da bi morali i modeme mijenjati na VDSL tehnologiju... Vjerovatno im zao pare bacati na to ...
A mogli su i to rijesiti da svako sebi kupi VDSL modem,ako je u tome problem...Ja bi prvi jednokratno uplatio za brzi modem, ako bi dobio vecu brzinu.
Kao sto ostali rekose i Upload im je zaista premal za danasnje standarde i Cloud servise...
Fakat mi je krivo sto su korisnike na integrisanim paketima zaboravili.....![]()
![]()
. Provjerena informacija. Nemam info dali će biti i mobitela u ponudi a vjerovatno hoće.
Logosoft
Moderator: Benq
-
StupskaBitanga
#7576 Re: Logosoft ALL ABOUT
-
Dzontra_Volta
#7577 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pitanje je da li će moći nuditi mobitele, a da ostane politika bez ugovorne obaveze.
- Maharadza
#7578 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne uvodi LoL ništa već novi vlasnik - mtel!nevzad wrote:Još malo pa stižu i integrisani paketi sa novostima. Uvode GSM usluge uz ostaloedin.h wrote:Stvarno mi je zao sto nisu ni malo poboljšali integrisane pakete.. Bilo im je krajnje vrijeme da i te pakete pojacaju... Mada znam da ih nisu pojacali jer im je ovo maximum sa postojecim modemima, tako da bi morali i modeme mijenjati na VDSL tehnologiju... Vjerovatno im zao pare bacati na to ...
A mogli su i to rijesiti da svako sebi kupi VDSL modem,ako je u tome problem...Ja bi prvi jednokratno uplatio za brzi modem, ako bi dobio vecu brzinu.
Kao sto ostali rekose i Upload im je zaista premal za danasnje standarde i Cloud servise...
Fakat mi je krivo sto su korisnike na integrisanim paketima zaboravili.....![]()
![]()
. Provjerena informacija. Nemam info dali će biti i mobitela u ponudi a vjerovatno hoće.
- MTV
#7579 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jos mi samo recite da ce kanale staviti u pakete pozakljucavat pa da se mora dodatno placat pa ima da se roknem 
-
Sakazulu
#7580 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imam plan.
Skupimo lovu, otkupimo od mTela dio, dio od LOL-a i krenemo sa našim najboljim namjerama kako da izgleda INTERNET u našim rukama
I evo i novi info:
Nakon velikih uspjeha sa integrisanim paketima, shvatili smo da je sve u njima previše za korisnike i od 17. decembra uvodimo nove integrisane pakete, ali na pojedinačnoj osnovi. Još smo u pregovorima unutar firme pa tačne kombinacije još nemamo, ali čim bude, gasimo trenutne pakete i ne nudimo ništa novo. Do 17. decembra ostanite veseli i nervozni u isčekivanju noviteta, gorih po Telemach i ostale kompanije.
Vaš LOL tim
Skupimo lovu, otkupimo od mTela dio, dio od LOL-a i krenemo sa našim najboljim namjerama kako da izgleda INTERNET u našim rukama
I evo i novi info:
Nakon velikih uspjeha sa integrisanim paketima, shvatili smo da je sve u njima previše za korisnike i od 17. decembra uvodimo nove integrisane pakete, ali na pojedinačnoj osnovi. Još smo u pregovorima unutar firme pa tačne kombinacije još nemamo, ali čim bude, gasimo trenutne pakete i ne nudimo ništa novo. Do 17. decembra ostanite veseli i nervozni u isčekivanju noviteta, gorih po Telemach i ostale kompanije.
Vaš LOL tim
- afannedim
#7582 Re: Logosoft ALL ABOUT
Fataj se ti Telemacha boga ti.Maharadza wrote:Ne uvodi LoL ništa već novi vlasnik - mtel!nevzad wrote:Još malo pa stižu i integrisani paketi sa novostima. Uvode GSM usluge uz ostaloedin.h wrote:Stvarno mi je zao sto nisu ni malo poboljšali integrisane pakete.. Bilo im je krajnje vrijeme da i te pakete pojacaju... Mada znam da ih nisu pojacali jer im je ovo maximum sa postojecim modemima, tako da bi morali i modeme mijenjati na VDSL tehnologiju... Vjerovatno im zao pare bacati na to ...
![]()
-
Bravehearttt
#7583 Logosoft ALL ABOUT
MENE JE LOGOSOFT TOTALNO RAZOČARAO!
Evo već mjesec i po imaju problema sa televizijom na području Cengic Vile. Ledi mi slika ujutro i navecer i to da poludis (skontao sam kad vise raje gleda televiziju, tad pocinje da se desava).
Zvao sam 50 puta, i svaki put kaze da imaju neki veci problem i da pokusavaju da rijese. Katastrofa. Da nema neko dovoljno strucan u toj firmi da rijesi taj problem. Prijatelj u susjednoj zgradi isti ima problem. Placam za tri TV-a plus net oko 60KM i ...ebe me svaku vecer..evo sad ce BiH da igra, ja moram gledati na netu....
SRAMOTA!
Evo već mjesec i po imaju problema sa televizijom na području Cengic Vile. Ledi mi slika ujutro i navecer i to da poludis (skontao sam kad vise raje gleda televiziju, tad pocinje da se desava).
Zvao sam 50 puta, i svaki put kaze da imaju neki veci problem i da pokusavaju da rijese. Katastrofa. Da nema neko dovoljno strucan u toj firmi da rijesi taj problem. Prijatelj u susjednoj zgradi isti ima problem. Placam za tri TV-a plus net oko 60KM i ...ebe me svaku vecer..evo sad ce BiH da igra, ja moram gledati na netu....
SRAMOTA!
- MTV
#7584 Re: Logosoft ALL ABOUT
Doduse ja sam Cengic Vila 2 ali nemam navedenih problema i jesi li pokusao iskljuciti modem/router na minut dva kad se to pocne desavati. Samo pitam.Bravehearttt wrote:MENE JE LOGOSOFT TOTALNO RAZOČARAO!
SRAMOTA!
-
Bravehearttt
#7585 Re: Logosoft ALL ABOUT
I ja sam CVila 2. Gradacacka ulica. Ma sve sam radio sto su mi rekli. I to sam isto pa su mi oni tamo nesto sowtverski pokusavali. Onda su skontali da ima taj neki kvar. I drugu mi se isto desava. I on je u Gradacackoj.
- MTV
#7586 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ista smo ulica i stvarno nemam problema. Moze biti da se router/modem poceo blesirati. Radi njega sam imao problema i to velikih a moze biti a sigurno je da oni nesto cackaju jer ja imam brzine od 10 do 30 MBps. I nekad se desi prekid na 5 minuta.Bravehearttt wrote:I ja sam CVila 2. Gradacacka ulica. Ma sve sam radio sto su mi rekli. I to sam isto pa su mi oni tamo nesto sowtverski pokusavali. Onda su skontali da ima taj neki kvar. I drugu mi se isto desava. I on je u Gradacackoj.
Ja mislim da je do routera/modema. Koliko ga vremenski imas?
Ako nepomazu preko tehnicke moj ti je savjet da se obratis, ti i drug, korisnici Ljuska u baklafi.
Sve preporuke imam sto se tice nje.
Javljaj sta se desava
- j-lox
#7587 Re: Logosoft ALL ABOUT
Potpuno isti problem imam i ne znam sta vise da radim osim da uzmem uslugu nekog drugog operatera.Bravehearttt wrote:MENE JE LOGOSOFT TOTALNO RAZOČARAO!
SRAMOTA!
-
Sakazulu
#7588 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ako ne pomaže tehnička podrška, preko telefona ili njihovim dolaskom, onda tražite nove rutere, neka mijenjaju one 'mostove', neka provjere i samu žicu u zidu itd...
-
afanalen
#7589 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja sam na Cengic vili i nemam nikakvih problema.Bravehearttt wrote:MENE JE LOGOSOFT TOTALNO RAZOČARAO!
SRAMOTA!
-
Sakazulu
#7590 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kad su problemi koji utiču na sve nas, obično ima info na njihovoj stranici, a ostalo ide pod pojedinačni slučajevi... I treba se tada boriti da dobiješ ono što i plaćaš. Nekome uštekaju i nema problema, a opet neko zažali. Svakako, ovu ponudu nema niko. Od svih kanala bez doplate, ugovora koji nije ucjenjujući itd... Radi toga treba kad imaš problem zavrnuti rukave i nagaziti dok ne naprave!
-
Bravehearttt
#7591 Re: Logosoft ALL ABOUT
Roter/modem imam jedno 6 mjeseci. Ja imam nekoliko drugova u ovoj ulici i isto im se dešava. Iskreno, sad bih promijenio kablovsku, ali koju? HS i Moja TV ponude jako lose. Telemach nema u mojoj ulici. Kazu tek u nekoj bliskoj buducnosti...MTV wrote:Ista smo ulica i stvarno nemam problema. Moze biti da se router/modem poceo blesirati. Radi njega sam imao problema i to velikih a moze biti a sigurno je da oni nesto cackaju jer ja imam brzine od 10 do 30 MBps. I nekad se desi prekid na 5 minuta.Bravehearttt wrote:I ja sam CVila 2. Gradacacka ulica. Ma sve sam radio sto su mi rekli. I to sam isto pa su mi oni tamo nesto sowtverski pokusavali. Onda su skontali da ima taj neki kvar. I drugu mi se isto desava. I on je u Gradacackoj.
Ako nepomazu preko tehnicke moj ti je savjet da se obratis, ti i drug, korisnici Ljuska u baklafi.
Javljaj sta se desava
U zadnje vrijeme, kad god ih nazovem, kazu jeste li na Cvili 8gradacacka), reko jesam. Kaze: Radimo da rijesimo taj kvar. Postoji neki problem koji pokusavamo rijesiti. I bas mi je dodijalo...ne znam vise sta da radim. A ko ce se vratiti na HS (spor net, kanali nikakvi, nema retrospektive...)
- MTV
#7592 Re: Logosoft ALL ABOUT
Router ti je nov, obrati se Ljuski u baklaFi nemas sta izgubiti.Bravehearttt wrote:Roter/modem imam jedno 6 mjeseci. Ja imam nekoliko drugova u ovoj ulici i isto im se dešava. Iskreno, sad bih promijenio kablovsku, ali koju? HS i Moja TV ponude jako lose. Telemach nema u mojoj ulici. Kazu tek u nekoj bliskoj buducnosti...MTV wrote:Ista smo ulica i stvarno nemam problema. Moze biti da se router/modem poceo blesirati. Radi njega sam imao problema i to velikih a moze biti a sigurno je da oni nesto cackaju jer ja imam brzine od 10 do 30 MBps. I nekad se desi prekid na 5 minuta.Bravehearttt wrote:I ja sam CVila 2. Gradacacka ulica. Ma sve sam radio sto su mi rekli. I to sam isto pa su mi oni tamo nesto sowtverski pokusavali. Onda su skontali da ima taj neki kvar. I drugu mi se isto desava. I on je u Gradacackoj.
Javljaj sta se desava
U zadnje vrijeme, kad god ih nazovem, kazu jeste li na Cvili 8gradacacka), reko jesam. Kaze: Radimo da rijesimo taj kvar. Postoji neki problem koji pokusavamo rijesiti. I bas mi je dodijalo...ne znam vise sta da radim. A ko ce se vratiti na HS (spor net, kanali nikakvi, nema retrospektive...)
Fino joj napisi sta si sve uradio na kojoj adresi si ti i drugovi i daj joj kontakt svog telefona.
Ja se na HS nebi vratio i da mi daju milion KM.
- MTV
#7594 Re: Logosoft ALL ABOUT
Drug procitao pp nakon duzeg vremena 
- semirsar
#7595 Re: Logosoft ALL ABOUT
Za ove koji su u dilemi oko ostanka ili odlaska kod drugog operatera, mogu samo reci, HS ce, navodno, pod T-mach sapu, tako da se neJma dileme HS vs T-mach. Sto se mene tice, ni pod razno ne bih se vratio T-machu, zasto, dovoljno je otici i citati na nji'ovoj temi koje su frustracije nji'ovih korisnika.
LOL... Oni mi sad daju i vise nego su se ugovorom obvezali. Podrska mi je trebala samo tri puta u 3godine koliko sam njihov korisnik i svaki put su problemi, na moje zadovoljstvo, expresno otklonjeni .
Naravno, svako treba da radi sa svojim parama sto misli da treba, pa tako i da izabere operatera po svom ukusu.
Nego, procita li ko ovaj novi ugovor, vidim bice mobilne telefonije i uredjaja, ali... i vezanja ugovorima, sto mi u tim okolnostima izgleda normalno. Ne mrem da vjerujem da bi mi vezivanje na 12/24 bilo normalno... meni?
LOL... Oni mi sad daju i vise nego su se ugovorom obvezali. Podrska mi je trebala samo tri puta u 3godine koliko sam njihov korisnik i svaki put su problemi, na moje zadovoljstvo, expresno otklonjeni .
Naravno, svako treba da radi sa svojim parama sto misli da treba, pa tako i da izabere operatera po svom ukusu.
Nego, procita li ko ovaj novi ugovor, vidim bice mobilne telefonije i uredjaja, ali... i vezanja ugovorima, sto mi u tim okolnostima izgleda normalno. Ne mrem da vjerujem da bi mi vezivanje na 12/24 bilo normalno... meni?
-
Sakazulu
#7596 Re: Logosoft ALL ABOUT
Gdje ima ugovor? Da li je to ono novi uslovi korištenja usluga?
-
iceman2010
#7597 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja se izvinjavam zbog upada na temu, ali nisam mogao da izdrzim a da ne priupitam sta je banka, ovaj sta je modem radio?

- drugtito2011
#7598 Re: Logosoft ALL ABOUT
Malo je reći frustracije. Korisnici TM su najveca zajednica mazohista na dunjaluku. Nažalost i ja sam član. Šta da radim kad nemam drugog izbora.semirsar wrote:Za ove koji su u dilemi oko ostanka ili odlaska kod drugog operatera, mogu samo reci, HS ce, navodno, pod T-mach sapu, tako da se neJma dileme HS vs T-mach. Sto se mene tice, ni pod razno ne bih se vratio T-machu, zasto, dovoljno je otici i citati na nji'ovoj temi koje su frustracije nji'ovih korisnika.
- semirsar
#7599 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma ja ba, ev' link za druge, da se ne pate trazec'Sakazulu wrote:Gdje ima ugovor? Da li je to ono novi uslovi korištenja usluga?
https://www.lol.ba/v4/userfiles/pretpla ... uslovi.pdf
mobilna telefonija je od 5-str, pa dalje, ako se ne varam
-
Sakazulu
#7600 Re: Logosoft ALL ABOUT
Super preporuka da dobro pročitaju i svi koji imaju problema sa uslugom, jer ima dio oko prigovora na uslugu, kao i potražnja odštete...