Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
IcedMFEarth

#7576 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by IcedMFEarth »

A inače mi je ta priča oko nacionalnog ključa u repki više glupa. Kod nas je ionako njemačko-švicarska reprezentacija.
Edin H.

#7577 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Veliki borac, uglavnom sve sto je rekao stoji osim da je Sunjic dobar igrac. Poredjenje odnosa prema Kolasincu i Hrgoti stoji.
swanfilter

#7578 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

Kako ti znas da stoji? Jel to licno znas da Hrgota ima zelju za nas nastupati?
SmokingMan

#7579 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SmokingMan »

Velkoski wrote:Zadnji pasus je morbidan, ostalo je više-manje ok, ima pravo na svoje mišljenje. :D
Ja,Kolašinac mu nikako ne valja,roditelji mu sve to sredili preko kafe da zaigra za BIH,komotno se mogao do kraja provaliti i reći kako Draxler i Max Meyer,a i Goretzka nisu zaslužili poziv od Loew-a.A boooo,Hrgota almost as Messi,nothing less! :!: :oops:
cindrlimindrli

#7580 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cindrlimindrli »

Ma dobro, malo ga i razumijem, ipak je on uz ekipu toliko godina i sad kad se napravilo nesto veliko-dovidjenja.
Ovo sa neke emotivne strane, realno, porediti se sa Kolasincem i kukati zbog broja pet je ipak smijesno. Za onu pricu
o Hrvatima treba sebi opalit' samar. Kao da neko ne bi volio gledati Modrica ili Corluku u nasem dresu, ali brate
neprestano povladjivati nekim nacionalistickim lobijima tako sto ce se zvati oni koji nemaju sanse da zaigraju za Hrvatsku
stvarno je vise doqrcilo. Cuj ti njega, nema niko iz Zrinjskog i Sirokog? Svasta.
isx

#7581 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by isx »

Sto ne kaze isti taj Pandza (do ovog teksta izuzetno drag momak, vise ne) koliko je to bosnjaka prodefilovalo kroz isti taj Široki brijeg.
cindrlimindrli

#7582 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cindrlimindrli »

Edin H. wrote:
Veliki borac, uglavnom sve sto je rekao stoji osim da je Sunjic dobar igrac. Poredjenje odnosa prema Kolasincu i Hrgoti stoji.
Sta bolan stoji, da Hrgotu nisu zvali jer nije Bosnjak? Ne znam da li ovo stvarno mislis ili kao po obicaju samo podjebajes.
Edin H.

#7583 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

cindrlimindrli wrote:
Sta bolan stoji, da Hrgotu nisu zvali jer nije Bosnjak? Ne znam da li ovo stvarno mislis ili kao po obicaju samo podjebajes.
Mislim da nisi procitao dobro, smisao je da se nisu potrudili oko Hrgote kao sto su se potrudili oko Kolasinca.
E sada postoji i druga strana medalje, Kolasinac je davao naznake da bi mogao igrati za nas, sto cini mi se, sa Hrgotom nije bio slucaj, premda jedino Savez zna sve detalje.
Rustem

#7584 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Rustem »

Generali poslije bitke predstavljaju Nigeriju http://generalposlijebitke.blogspot.com ... testu.html
todd_smith

#7585 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

'Ne želim da me se shvati pogrešno, da sam nacionalist, jer nisam. Imam prijatelja svugdje i svoju zemlju volim kao i bilo tko iz Sarajeva. Ali

i onda oplete kao nacionalista.

Daleko ti kuca od repke bila, jer sada se vidi sta je sta.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7586 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Velkoski »

Rustem wrote:Generali poslije bitke predstavljaju Nigeriju http://generalposlijebitke.blogspot.com ... testu.html
Extra :thumbup:
SmokingMan

#7587 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by SmokingMan »

Nama treba 15-16 momaka koji će ginuti za reprezentaciju,a ne hrpa nekvalitetnih igrača koji su samo tu kao "nacionalni balans".Ko želi istinski da igra za BIH,sam će se odazvati.
Paul F.

#7588 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Koji glupan. Tek sad neće nigdje igrati, osim možda u ekipi poskoka.
Logovan

#7589 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

todd_smith wrote:'Ne želim da me se shvati pogrešno, da sam nacionalist, jer nisam. Imam prijatelja svugdje i svoju zemlju volim kao i bilo tko iz Sarajeva. Ali

Jest levat ispao. :roll:
simonese

#7590 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by simonese »

Logovan wrote:
todd_smith wrote:'Ne želim da me se shvati pogrešno, da sam nacionalist, jer nisam. Imam prijatelja svugdje i svoju zemlju volim kao i bilo tko iz Sarajeva. Ali

Jest levat ispao. :roll:
a tek komentari ispod,pametnom dosta
todd_smith

#7591 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Ma nema veze, ako ista samo je olaksao izbor Papetu ako ostane selektor za sljedeci ciklus sto sumnjam da ce, ali isto tako sljedecem selektoru otezao da ga izabere zbog pritiska javnosti.

Sto si igrao, igrao si :izet:
karanana

#7592 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by karanana »

zar ne idu dva hrvata?
toni i tino?

koliko je na kraju reprezentativaca otislo? je li citav prosireni spisak od 30 otisao? i onda ce u americi 6 otpasti?
Josip321

#7593 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Josip321 »

SmokingMan wrote:
Velkoski wrote:Zadnji pasus je morbidan, ostalo je više-manje ok, ima pravo na svoje mišljenje. :D
Ja,Kolašinac mu nikako ne valja,roditelji mu sve to sredili preko kafe da zaigra za BIH,komotno se mogao do kraja provaliti i reći kako Draxler i Max Meyer,a i Goretzka nisu zaslužili poziv od Loew-a.A boooo,Hrgota almost as Messi,nothing less! :!: :oops:
Promašio si ceo fudbal!!!
Mislim da nije mislio na to. Odnosno siguran sam. Mislio je kako se sa nekima treba sjediti i nagovarati ih. A on je pristao igrati bez ikakva nagovaranja. O tome je riječ.
todd_smith

#7594 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Pa ako cemo iskreno i sasvim brutalno iskreno, razlog sto se islo na kafe/kave/kahve sa roditeljima Kolasinca, a ne Hrgote je taj da je Kolasinac zvijer od igraca kojem Hrgota realno ne moze ni prismrditi. Nema to nikakve veze jer je jedan Sead a drugi ne.

Da se zove Josip Kolasinac opet bi mu se islo na kafe, jer je mali tenk koji igra u odlicnom klubu u Njemackoj i evo sljedece sezone ce opet da igra redovno u Ligi Sampiona, i koliko je ono zvanicnih ponuda jedan Manchester United poslao za Hrgotu? :roll:

Nema tu nikakve veze oko imena/vjere i bilo kakve druge gluposti. Kvalitet na kraju odluci. I ako ce Pandza pametovati zasto se onda SVEN pozvao? Ili je to odjednom mali vehabija postao? :?
shake69

#7595 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by shake69 »

Covjek je ljut i dobar dio je u pravu. Frka je guzva na stoperskim pozicijama i on je bio kolateralna steta. Veca je tuga neodlazak Zahirovica iako je igrao po dvadesetak minuta ili presjedio na klupi/tribinama. Pape se trudi izdici iznad bh. stvarnosti, ali prica o zastupljenosti ovih i onih ce uvijek biti u BiH, mozda je trebao biti obazriviji a i Savez nikad nije ponudio info oko tog Hrgote. Ko zna, mozda Boris ima informaciju vise.
It_is_a_Leclerc

#7596 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa iz reprezentacije ga je izbacio drugi Hrvat - Toni Šunjić.
Ja ne znam što mu je ovo trebalo, al' dobro...

E, Zukanović nije dobio vizu.. O jebem li te administracijo saveza, da ti se ovo desi.. :-)
todd_smith

#7597 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Ma ne mogu suplje jarane. Da je otisao Zahirovic i Pandza, pricalo bi se sto nije isao Besic i slicno i kada bi nas Argentina iskarala bilo bi Pape ti si kriv sto si ih zvao. Sada kada ih ne zove, aaa Pape ti si kriv sto ih nisi zvao. Nikome ne mozes ugoditi. Nisi dobio poziv, primi vijest kao musko, nemoj da budes placipicka kakva.

Stevanovic, Zahirovic, Arslanagic itd, sve momci koji su sa podignutom glavom primili vijest i ispali gospoda sa odgovorima. A ovaj neka daje grozne izjave i narusava ugled iste te reprezentacije koja mu eto toliko znaci. Ko te jebe, neces vise nikada zaigrati nakon ovoga i zbog toga ne mozes nikome prigovoriti niti na koga svaliti kada si sam kriv.
Nuken

#7598 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Nuken »

Sea odbio da ide avionom.Odlučio da se što bolje pripremi za prvenstvo.
Odlučio je da organizuje triatlon.Pretrčaće Evropu,preplivati Baru i na biciklu onda do Brazila.Malo pripreme ne škodi.Jel˙de?
It_is_a_Leclerc

#7599 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Ima li neko možda snimljen današnji ispraćaj, da se pogleda ? :)
shake69

#7600 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by shake69 »

Jao Nukenu, ti mora da si s djecijeg ss foruma gdje se neke sudzuke spominju i medvjedi...Idi, ziv bio.
Last edited by shake69 on 27/05/2014 16:36, edited 1 time in total.
Post Reply