odlican, al meni previse luksuza i ovaj tablet me nerviraKB9 wrote:
jedan od primjera odlicne unutrasnjosti modernog auta, biro bi ovo prije tih pagani fazona svaki put
nesto ovako mi je zakon, space shuttle

Moderators: _BataZiv_0809, anex
odlican, al meni previse luksuza i ovaj tablet me nerviraKB9 wrote:
jedan od primjera odlicne unutrasnjosti modernog auta, biro bi ovo prije tih pagani fazona svaki put

ova rupa u sjedištu, masaža jaja?amar1994 wrote:![]()
![]()
ono je pagany huayra![]()
ovo je zonda![]()
![]()
ma nova auta nekako podrazumjevam da moraju imat ove tablete, ekrane, vako, nako, licno ne volim takve stvari al kad sve ide u tom smijeru onda mi je ovaj najmanje upadljiv nekako, sta ja znamamar1994 wrote:odlican, al meni previse luksuza i ovaj tablet me nerviraKB9 wrote:
jedan od primjera odlicne unutrasnjosti modernog auta, biro bi ovo prije tih pagani fazona svaki put![]()
![]()
nesto ovako mi je zakon, space shuttle
koliko god volio Mercedese ali da je ovaj moj odmah bi ovaj jeftini ekran odsarafao,.,nekako ljepse izgleda bez,.,.,KB9 wrote:
ma napiso sam vec meni je svaki taj ekran tako visak, ne znam kakav biosema911s wrote:koliko god volio Mercedese ali da je ovaj moj odmah bi ovaj jeftini ekran odsarafao,.,nekako ljepse izgleda bez,.,.,KB9 wrote:
a i ekran je bolji u w204, manje ima plastike oko ekrana,., ovo izgleda tako jeftino i ukakljeno,.,
nije los gnjof, najbitnije je da je slikao mobitelom 270km/h a mogao je komotno nekog ubit dok je slikao
Ovo prodaje onaj lik iz Zenice, Riki?

Airbag vidim odradjivao smjenu
Vidi se i razlika u nijansi pomalo...prednji kraj i ostatak auta.Slo Burner wrote:Airbag vidim odradjivao smjenu

Snižavanje otpora zraka. Kao na onom vau vau što troši litar na 100 km.Optimist wrote:A sta je fora sa ovim Polom i zadnjom osovinom? Zasto bi neko zelio da ovo uradi?