MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#7576 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Habibu je vec na kraju trece rude neko iz pu blike jebo znanje i trener ga je vec tada ipozoravao da ne obraca paznju na pu liku.Al jbga
-
lajkujMe
#7577 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Uglavnom Khabib i BJJ izdominirao.
-
Hadzi Lojo
#7578 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hajmo sada na izbore, zaokruzicu HABIBA !
E lijepa dan odavno se nisam ovako osjecao!
E lijepa dan odavno se nisam ovako osjecao!
-
Hadzi Lojo
#7579 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Na vaganju mu je rekao da je terorist i pokusao ga nogom udariti, pogledaj malo, isti scenario kao sa onim Crnogorcem sto je prijeti Cecenu i pokazivao rukom preko grla pa ga Cecen istamburo ko najvecu pizdu.[/quote]klosar pravi wrote:Nije jeboga ti znam da si novi ovdje i da ne pratiš sve oko ovoga, al' nigdje nije spomenuo religiju Conor Mcregor..Hadzi Lojo wrote:Pa ovaj je supak prvi poceo da vrijedja covjeka na religioznoj osnovi!
NIJE rekao Khabibu da je terorist vec njegovom menadžeru koji je uhapšen 2001 i postao policijski informant da ga ne bi nastavili goniti..
Lik je pravi terorist povezan s grupom koja ima preko 3 hiljade napada od 2001.[/quote]
Eto ti u CIA radis pa sve znas.
- bingov buraz
#7580 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sam kaže da ne ide više na Čečene i DagestanceBerba22 wrote:Slažem se, preslušao sam dosta njegovih intervjua, budaletinabingov buraz wrote:I da,Vaso Bakocevic je kraljina najveca.
Kad već njih spominjem kažu da im Amerikanci ne smiju dati vize svima,počistili bi divizije.
- kamen spoticanja
#7581 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
i ovaj u crvenoj majici sto je uskocio u oktagon ima dobar krose
ali je bilo s ledja na prebijenog borca i posrao mi se u sav cejf
i vjerovatno bacio najvecu fleku da khabibovo drzanje lekcije showmenu
- luckylaka
#7582 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Sad vidim da tip u crvenoj majici uskace u ring i pocinje tucu sa conorom,ko je taj
- AmiĐa_Idriz
#7583 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Prirodne fizičke predispozicije tih ljudi su bolesne, još kad počnu raditi na sebi kao ovaj samo je nebo granica.bingov buraz wrote:Sam kaže da ne ide više na Čečene i DagestanceBerba22 wrote:Slažem se, preslušao sam dosta njegovih intervjua, budaletinabingov buraz wrote:I da,Vaso Bakocevic je kraljina najveca.![]()
Kad već njih spominjem kažu da im Amerikanci ne smiju dati vize svima,počistili bi divizije.
luckylaka wrote:Sad vidim da tip u crvenoj majici uskace u ring i pocinje tucu sa conorom,ko je taj
Khabibov neki.McGregor punches Khabibs mate and that’s when the guy in red punches McGregor.
-
klosar pravi
#7584 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Joj Loje hadžije
Pa i Khabib je primao pare od raznoraznih dikatora tamo po Dagestanu i terorista za borilačke kampove..
Al' jebiga mora ili ce mu glavu odrezati..
Sto se tice ovog menadžera o kojem ti pricam ovo je cinjenica imaju papiri za sve ovo.,.
Pa i Khabib je primao pare od raznoraznih dikatora tamo po Dagestanu i terorista za borilačke kampove..
Al' jebiga mora ili ce mu glavu odrezati..
Sto se tice ovog menadžera o kojem ti pricam ovo je cinjenica imaju papiri za sve ovo.,.
-
Beavis
#7585 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jebo te tvoj bakirHadzi Lojo wrote:Mora da mu je neko iz publike opasnu uvredu poslao!
Ovako se cuva ponos i obraz, naseg Bakira treba slati da gleda oveborbe mozda bi mu testosteroni proradili.
Prspavo sam toni vs petis jebem ti led a biko krvi do koljena
- AmiĐa_Idriz
#7586 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mamu mu jebem kud ga ne stiže.Joe Rogan: "Dillon (Danis) was absolutely insulting Khabib, saying something to him and provoking him and then Khabib just jumped over the cage and attacked him. I couldn't believe my eyes while it was happening."
- luckylaka
#7587 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Conor je pravo ustokao poslije borbe mislim da je udario na pogresne momke
- bingov buraz
#7589 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ono je baš pizda potez,trebao bi ga Khabib izbaciti,ljaga njega.kamen spoticanja wrote:i ovaj u crvenoj majici sto je uskocio u oktagon ima dobar krose![]()
-
klosar pravi
#7590 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
kamen spoticanja wrote:i ovaj u crvenoj majici sto je uskocio u oktagon ima dobar krose![]()
Khabib je jedini koji se posrao u sav cejf sam sebi..
Pa onaj u crnoj majici je skocio u oktagon krenuo prema mcregoru ovaj ga udario i ovaj u crvenoj ga s leđa napao..
- muhafuca
#7591 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
lajkujMe wrote:Uglavnom Khabib i BJJ izdominirao.
sambo - nije bjj
citaj majicu

-
Nadzorna_ploca
#7592 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pušćaj meeeeee
- kamen spoticanja
#7593 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
:
ali dagestanci su to odveli na neki next level
Conor je ozbiljno shvatio holivudski pristupluckylaka wrote:Conor je pravo ustokao poslije borbe mislim da je udario na pogresne momke
ali dagestanci su to odveli na neki next level
-
klosar pravi
#7594 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nema Conor srca potvrdio je ovom borbom po ko zna koji put..
Jednostavno nije htio da ga ovaj siluje i namjerno je prepustio vrat da ga udavi..
Nije slijedio primjer Johnsona i Barboze, al' pametan ..
Jednostavno nije htio da ga ovaj siluje i namjerno je prepustio vrat da ga udavi..
Nije slijedio primjer Johnsona i Barboze, al' pametan ..
- kamen spoticanja
#7595 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma hebem ga...ovaj sport je takav...marisana s publikom je valjda bonusklosar pravi wrote:kamen spoticanja wrote:i ovaj u crvenoj majici sto je uskocio u oktagon ima dobar krose![]()
Pa onaj u crnoj majici je skocio u oktagon krenuo prema mcregoru ovaj ga udario i ovaj u crvenoj ga s leđa napao..
khabib je bio u oktagonu,polomio conora i moze mu se tolerisati daljnje adrenalinsko praznjenje
ovaj sto je opalio polumrtvog conora s ledja u glavu je idiot
- luckylaka
#7596 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jbga nije ga habib moga kontrolisati kada ne sebi nije mogaoa stati u krajbingov buraz wrote:Ono je baš pizda potez,trebao bi ga Khabib izbaciti,ljaga njega.kamen spoticanja wrote:i ovaj u crvenoj majici sto je uskocio u oktagon ima dobar krose![]()
-
klosar pravi
#7597 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma jebiga zna se šta je MMA i koliko vrijedi respect nakon borbi..kamen spoticanja wrote:ma hebem ga...ovaj sport je takav...marisana s publikom je valjda bonusklosar pravi wrote:kamen spoticanja wrote:i ovaj u crvenoj majici sto je uskocio u oktagon ima dobar krose![]()
khabib je bio u oktagonu,polomio conora i moze mu se tolerisati daljnje adrenalinsko praznjenje
ovaj sto je opalio polumrtvog conora s ledja u glavu je idiot
Conorov napad na bus i ovo je što je uradio Khabib je mnogo drugacije ovaj prvi ce popusiti od silnih tužbi boraca i to..
Dok je ovaj baš riskirao još veci belaj da se desi..
Fazon je što ovo nije kraj sad se situacija prebacuje na ulice bilo kojeg grada i mozes me citirati u narednih godinu dana ako padne neka mrtva glava ili bude blizu toga jer ovo je daleeeko od gotovog posla.
-
Hadzi Lojo
#7598 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Meni su Irci kao narod pravi ljudi, medjutim ovaj supak ih je obrukao do bola.
- luckylaka
#7599 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
I za kraj momci koji su bacali plasticne flase valjda je jedna pogodila policajca ja to nisam vidio identifikovani su na izlazu i privedeni