BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shake69

#7576 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shake69 »

Moja malenkost je davno napisao da je kicma reprezentacije BiH: Begovic, Spahic, Pjanic, Dzeko a nesto u tom smislu je potvrdio i bh. fudbalski mudrac par excellence - Osim sr. Cak i Spahicu se nazire kvalitetna zamjena nakon SP u Brazilu a ostali navedeni igraci su mladi i u naredne 4 godine prakticno nam ne treba niko ozbiljan iz te 'kicme' , ali i od onoga sto vec imamo oko reprezentacije.
Brazil ce aBd prelomiti i rijesiti puno stvari na zadovoljstvo bh. navijaca. Halilovic ce biti nas poraz, nema sumnje, ali se tesko sta moglo uraditi. Koliko su samo odveli Maminjo&comp. u hrvatske 'adzami oglane' igraca iz BiH, sram ih bilo, posebno zbog duplih standarda.
Srna iz Metkovica, prirodno , je li, treba igrati za 'kockaste ', a Halilovic, sin bh. reprezentativca, Bosnjaka, ne treba!? Obit ce im se to o glavu a ne vjefrujem da ce dobiti Srbiju na Marakani i Belgijance na Maksimiru. U barazu pak se svasta moze desiti. Zbog podcjenjivackog odnosa prema BiH, nadam se da ih necemo zajedno putovati u Rio naredne godine!
antifascism

#7577 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

El_Duderino wrote: Ti si plitak covjek. Nemoj me zamajavat vise.
:thumbup:
luckylaka

#7578 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

El_Duderino wrote:
luckylaka wrote:
El_Duderino wrote:Umjesto da mu kaze, mali, planiramo te da nasljedis Misketa, cuvam ti mjesto u avionu za Brazil - ovaj ga tjera svojim izjavama.

Vidna je nervoza Hrvata. Zele ga sto prije ovjerit. Znaju da ako popuse u barazu, mali ce vrlo lako prelomit za Bosnu.

Niko ne kaze da Alen treba igrat u prvih 11 rep. , pa cak ni sljedeci ciklus. Kome nije jasno o cemu se ovdje radi, tipcni je Mujo iz vica.
Pa jedini Mujo ovdje ispadas ti posto serviras izmisljeni intervju tj.intervju gdje PAPE nikad nije rekao da se odrice Halilovica nego je rekao realnos o klincu.Po nekima odavno je Halilovic trebao biti u prvih 11 u reprezentaciji ali eto i sam Stimac tek sad vidio njegov talenat pa ga zove.Halilovic je trenutno potpuno bespotrebna tema i serviraju je svaki put oni isti pred vazne utakmice.PAPE za sada zna sta radi i bez Halilovica,Kolasinca,Bicakcica,Seferovica...i ko u medjuvremenu sredi svu papirologiju Bujrum
Ti si plitak covjek. Nemoj me zamajavat vise.
Ko je plitak a ko ne neka utvrdi moderacija :run:
Mikady

#7579 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Mikady »

Umjesto da mu kaze, mali, planiramo te da nasljedis Misketa, cuvam ti mjesto u avionu za Brazil - ovaj ga tjera svojim izjavama.
:shock: :lol:

Ko ? Pape da mu to kaze... :lol: svasta neces procitat.
Od Izmeta do Palenke :oops:

Jeli ovako treba :djidovoma:
aveos

#7580 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by aveos »

http://sportske.jutarnji.hr/husejinovic ... -/1101360/

Izbornik Safet Sušić prema našim informacijama dolazi na veliki derbi s Hajdukom. Nadate li se pozivu u reprezentaciju ako odigrate dobro?

- Svakom igraču je igranje za reprezentaciju ostvarenje sna. Tako i ja razmišljam. Svaku utakmicu dajem sve od sebe, pa će tako biti i na derbiju s Hajdukom. Ukoliko dođe izbornik, to će mi biti još jedan motiv više. Što se tiče poziva, prvi put sam ga dobio s razlogom, a onda isto tako očekibano ostao bez reprezentacije kad sam prestao igrati. Naša reprezentacija ima iznimno dobru momčad i jako je teško upasti. Budite uvjereni da ću dati sve od sebe kako bih dobrim igrama u Dinamu zaslužio poziv izbornika Sušića.
todd_smith

#7581 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by todd_smith »

U Brazilu, Said aBda zabija u grupnoj fazi pobjednicki gol, koji nas vodi u zadnjih 16. :bih:
Arteta

#7582 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

antifascism wrote:
JoseMujica wrote:sve stoji Brko, ali ja jedino selektoru zamjerim manjak diplomatije. Al realno Safet nikad nije bio jak na riječima.

Sad i mi ulazimo u tu fazu da ne moramo nikog moliti da igra za BiH...ko hoće bujrum, završi papire pa se dokazuj i bori za mjesto u prvih 11 pod jednakim uslovima ko i svi drugi igrači.

Mi već sad imamo dobar kostur repke za naredna dva kvalifikacijska ciklusa...naravno uvijek će biti mjesta za još kojeg kvalitetnog igrača
I jedna Njemacka moli igrace a mi necemo :-)

I mi nemamo dobar kostur za naredne kvalifikacije. Na EP 2016 godine Spahic ce imati 36 godina, Misimovic 34, Ibisevic, 32, Rahimic 40, Mujdza 32, Salihovic 32...

Znaci smjena generacije vec polahko pocinje vec u sledecem ciklusu gdje gotovo sigurno gubimo Spahica, Misimovica i Rahimica...

Treceg napadaca nemamo kad nam je Milan Djuric koji sa 23 godine igra u Seriji C velika nada.

Halilovic nema mjesta u prvih 11 ali definitivno na sirem spisku. Kao i Kolasinac/Bicakcic, jedan od njih ce morati zamjeniti Spahica!
Nasa najveca nada sto se tice napada je Jasmin Mesanovic iz Celika.
Djuric je propalitet.
Arteta

#7583 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

Koga to Njemacka moli?
antifascism

#7584 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by antifascism »

Arteta wrote:Koga to Njemacka moli?
Molili su Ozila, Kuranyia i Gundogana, Kloseta...
psy5000

#7585 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by psy5000 »

todd_smith wrote:U Brazilu, Said aBda zabija u grupnoj fazi pobjednicki gol, koji nas vodi u zadnjih 16. :bih:
:lol: i sta je bilo kad si se probudio. said ostao kuci da gleda svjetsko na tv-u :oops:
zlajapravaraja

#7586 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

antifascism wrote:
Maaa nisu, vjeruj mi na rijec ;-)
Edin H.

#7587 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

zlajapravaraja wrote:
antifascism wrote:
Maaa nisu, vjeruj mi na rijec ;-)
Kakve uopste ima veze jesu li ili nisu?

Je li to vi nas poredite sa Njemackom po ekonomskoj snazi, broju stanovnika, broju klubova, aktivnim igracima nije mi bas sasvim jasno :oops:

Nama je svaki iole kvalitetan igrac zlata vrijedan.
Šibicar

#7588 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Šibicar »

Arteta wrote:
antifascism wrote:
JoseMujica wrote:sve stoji Brko, ali ja jedino selektoru zamjerim manjak diplomatije. Al realno Safet nikad nije bio jak na riječima.

Sad i mi ulazimo u tu fazu da ne moramo nikog moliti da igra za BiH...ko hoće bujrum, završi papire pa se dokazuj i bori za mjesto u prvih 11 pod jednakim uslovima ko i svi drugi igrači.

Mi već sad imamo dobar kostur repke za naredna dva kvalifikacijska ciklusa...naravno uvijek će biti mjesta za još kojeg kvalitetnog igrača
I jedna Njemacka moli igrace a mi necemo :-)

I mi nemamo dobar kostur za naredne kvalifikacije. Na EP 2016 godine Spahic ce imati 36 godina, Misimovic 34, Ibisevic, 32, Rahimic 40, Mujdza 32, Salihovic 32...

Znaci smjena generacije vec polahko pocinje vec u sledecem ciklusu gdje gotovo sigurno gubimo Spahica, Misimovica i Rahimica...

Treceg napadaca nemamo kad nam je Milan Djuric koji sa 23 godine igra u Seriji C velika nada.

Halilovic nema mjesta u prvih 11 ali definitivno na sirem spisku. Kao i Kolasinac/Bicakcic, jedan od njih ce morati zamjeniti Spahica!
Nasa najveca nada sto se tice napada je Jasmin Mesanovic iz Celika.
Djuric je propalitet.
Ara Hodžić je najveća nada u napadu,ubjedljivo.
todd_smith

#7589 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by todd_smith »

:lol:
Šibicar

#7590 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Šibicar »

Jednog dana,naravno. ;-)
MOSALJOZE

#7591 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

Pjanić igra od 1 za Romu,koja je odigrala KATASTROFA POLUVRIJEME.Pjanić nije nešto solidno,nema greški u dodavanju
Dzemo igra za šiti pogodio
Charuga
Globalni moderator

#7592 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Charuga »

antifascism wrote:
El_Duderino wrote: Ti si plitak covjek. Nemoj me zamajavat vise.
:thumbup:
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, vrijedjanje ...”
» El_Duderino

14 dana

» antifascism

7 dana
samo_ti

#7593 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by samo_ti »

Hoce li onaj mali iz Sarajeva u Zenit ?
Za svoje godine je odlican, koliko sam ja upratio preko TV-a :D

Nije los ni ovaj Zeljin :)

Jbga, taj neki talenat ovi veliki klubovi odmah prepoznaju.
MOSALJOZE

#7594 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by MOSALJOZE »

samo_ti wrote:Nije los ni ovaj Zeljin :)
Hodzić je igrač Liverpula,ako te zanima
Logovan

#7595 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Logovan »

samo_ti wrote:Hoce li onaj mali iz Sarajeva u Zenit ?
Koliko znam sad u junu ide na probu opet pa ćemo vidjeti šta će biti. Oni iz Zenita su prezadovoljni sa njim, valjda će nastaviti da ih oduševljava. :thumbup:
jeza u ledja

#7596 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

shake69 wrote: Srna iz Metkovica, prirodno , je li, treba igrati za 'kockaste ', a Halilovic, sin bh. reprezentativca, Bosnjaka, ne treba!?
Ne mogu se oteti utisku da mislis da je Metkovic u BiH, a ne u Hrvatskoj. :shock:
Ispravi me ako sam pogresno shvatio.
Edin H.

#7597 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:
shake69 wrote: Srna iz Metkovica, prirodno , je li, treba igrati za 'kockaste ', a Halilovic, sin bh. reprezentativca, Bosnjaka, ne treba!?
Ne mogu se oteti utisku da mislis da je Metkovic u BiH, a ne u Hrvatskoj. :shock:
Ispravi me ako sam pogresno shvatio.

Mislim da jesi pogresno shvatio sta je pisac Stio :D da kaze. :skoljka:
jeza u ledja

#7598 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by jeza u ledja »

Ma mozda jesam, al cekaj, imam jos nesto da mu kaem. Ovo sto kaze da su Begovic-Spahic-Pjanic-Dzeko kicma repke i to sto je Osim potvrdio, ja moram ovako javno reci da sam ja to jos daaavnije izgovorio, i poslije rekao vidite kako i I. Osim razmislja isto :D ...I sad se ovaj kolega javlja i kvari mi fazon. E pa ne moze tako. Reputacija je u pitanju. :oops:

I onda jos kae Metkovic u BiH. :-)

Jos ce ispast da je Srni babo Bosnjak. :o
luckylaka

#7599 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by luckylaka »

Bh reprezantativci po tzv.novinarima trebali bi otprilike izgledati ovako Begovic-Barsa,Lulic-Juventus,Pjanic-Bayern,Dzeko-Dortmund,Kolasinac-Shalke,PAPE-Psg :D Daj boze da se prognoze i ostvare
Arteta

#7600 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

antifascism wrote:
Ti igraci su odrasli i citav zivot proveli u Njemackoj.
Logicno da ce izabrati Njemacku.
U onog Ozila se djed nekad davno doselio iz Turske pa mu ni roditelji nemaju pojma o Turskoj, a kamoli on i zasto bi lik igrao.

Jednostavno, moramo se okrenuti svojoj ligi i tu traziti talente umjesto da se saginjemo pred neke tamo igraci koji nas nece odbiti samo ako su limitirani u karijeri.

Pjanica smo dobili jer frajer hoce koliko toliko u normalnoj Repci da igra, Luksemburg je bio truba.
Begovic takodje.
Misimovic nije mogao u Srbiji, imamo srece sto Srbi nemaju pojma o fudbalu.

Vjerovatno ce i Kolasinac gledati da dobije poziv Njemacke, ako skonta da nema sanse onda ce doci nama da se sagne.
Post Reply