English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#7576 Re: English Premier League

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:Kakvu ekipu imaju po imenima, City je morao laganije doci do ove titule, a i u Evropi vise napraviti.
Ne igraju bas nesto prelijepo, ali daleko su od nekog bas ruznog fudbala.
Ako osvoje titulu, bice zasluzeno, jer su bili bolji od Uniteda (vicesampiona).
Ma šta zasluženo. :lol: :roll: Ni City a ni United nisu zaslužili titulu. Obje ekipe su se brukale u ovoj sezoni.
kix.ba

#7577 Re: English Premier League

Post by kix.ba »

Ode Blackburn, zasluženo. Budale dadoše nogu onakvom treneru i dovedoše ovog ćelavog balvana...
Coalman

#7578 Re: English Premier League

Post by Coalman »

Ma sami su sebi krivi, meni je baš žao što će i Bolton najvjerovatnije ispasti, a tako su mi postali dragi pogotovo nakon Muambe...
ultima_palabra

#7579 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Pozadina iza ispadanja Blackburna...
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/w ... index.html
Tomahawk11
Globalni moderator

#7580 Re: English Premier League

Post by Tomahawk11 »

zlo87 wrote:
Tomahawk11 wrote:Kakvu ekipu imaju po imenima, City je morao laganije doci do ove titule, a i u Evropi vise napraviti.
Ne igraju bas nesto prelijepo, ali daleko su od nekog bas ruznog fudbala.
Ako osvoje titulu, bice zasluzeno, jer su bili bolji od Uniteda (vicesampiona).
Ma šta zasluženo. :lol: :roll: Ni City a ni United nisu zaslužili titulu. Obje ekipe su se brukale u ovoj sezoni.
Da, sigurno je da je ovo jedna od losijih sezona EPL. Zasluzeno je jer su bili bolji od Uniteda u direktnim okrsajima.
Johnny_x

#7581 Re: English Premier League

Post by Johnny_x »

horion_bosona wrote:ha uze Mancini titulu, ti sunce... :D nakon sto je United preuzeo vodstvo malo koje vjerovao u ovakav rasplet...

dvije izmjene i rokade pred prvi gol Yaye, odradio je u maniru dobrog strucnjaka :razz: ... City bi sljedece sezone mogao i lakse uzeti novu, sem jos jednog kvalitetnog stopera kao zamjene za prvi stoperski par, ne vidim bas da im ista vise treba...

iako nije u skladu sa prilikama na forumu :razz: , ja bi ipak odao postovanje navijacima tog kluba, nije bilo ni malo lako biti u sjenci gradskog rivala sva ova desetljeca... ako je Chelsea kao "veliki tim" engleskog fudbala osvojio titulu nakon 50 godina, zasto bi se stalno spocitavalo City-u ove 44 godine posta... oni jesu "kupili" titulu, ali ko danas nije?
Borusija Dortmund, Monpeljer
2407

#7582 Re: English Premier League

Post by 2407 »

Johnny_x wrote:
horion_bosona wrote:ha uze Mancini titulu, ti sunce... :D nakon sto je United preuzeo vodstvo malo koje vjerovao u ovakav rasplet...

dvije izmjene i rokade pred prvi gol Yaye, odradio je u maniru dobrog strucnjaka :razz: ... City bi sljedece sezone mogao i lakse uzeti novu, sem jos jednog kvalitetnog stopera kao zamjene za prvi stoperski par, ne vidim bas da im ista vise treba...

iako nije u skladu sa prilikama na forumu :razz: , ja bi ipak odao postovanje navijacima tog kluba, nije bilo ni malo lako biti u sjenci gradskog rivala sva ova desetljeca... ako je Chelsea kao "veliki tim" engleskog fudbala osvojio titulu nakon 50 godina, zasto bi se stalno spocitavalo City-u ove 44 godine posta... oni jesu "kupili" titulu, ali ko danas nije?
Borusija Dortmund, Monpeljer
Tu je i Juventus, a glupo je reci i da je Real kupio titulu :roll:
Riddle

#7583 Re: English Premier League

Post by Riddle »

Sta se desilo nakon Anfielda 2009. godine? Da, to je danasnji Real.
Quaresma

#7584 Re: English Premier League

Post by Quaresma »

Glupost je reci kupili titulu, city dobio bogatase doveli kvalitetna pojacanja i osvojili premiership
Svaki klub je velik kohi osvoji to prvenstvo

Danas Chelsiev youth team osvojio fa cup, sto znaci da su mladi, zenski i prvi tim osvojili najstariji fudbalski kup na svijetu :smile:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#7585 Re: English Premier League

Post by odesveuhonduras »

fosil wrote:Je li neko upratio sta su ovi mahalasi iz Welsa danas na OT pjevali o Blackburnu i Boltonu?

Legende, moj i onako veliki respekt prema njima je narastao do neslućenih razmjera, šprdali su se sa "Theatrom of Silence" čitavih 90 minuta :D

todd_smith

#7586 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

:lol: :lol: :lol: :lol:

legendarno
Lakat Jebić

#7587 Re: English Premier League

Post by Lakat Jebić »

sta kaze ovo na kraju zadnjeg klipa "you fuckin' .... cunts! :lol: :lol:
PriNc_ba

#7588 Re: English Premier League

Post by PriNc_ba »

a sto im se nagovorise navijaci uspjesnog kluba :D
ispoljavanje frustracija :)

united je po meni vise zasluzio titulu samo iz razloga sto su ekipa koja je imala najvise problema tokom CITAVE sezone sa sastavom. mislim da ukupno 5 tekmi nije odigralo 11 igraca kojih bi Alex ubacio od pocetka. i samo iz tog razloga su zasluzili vise titulu od smetljara gradjanskih :D lik ba kuka citavu sezonu kako mu fali igraca kako ima problema, jede svoja go*na konstantno od Teveza,Balotelija,NISMO OSVOJILI TITULU,OSVOJILI SMO TITULU i tako... najveci problem u sastavu je imao onaj mjesec kad su mu burazeri otisli na africki kup nacija pa se pokazalo ustvari koliko mu se igra raspadne kada mu fali jedan od 6-7 standardnih bez kojih je nezamisliva igra city-a. isto tako naletio onaj period kad je Kompany pauzirao pa opet ista stvar. da je tako sa unitedom tj da im igra ovisi o jednom samo igracu ispali bi ove sezone iz lige koliko su losi bili ali su opet ponajvise Alexovim znanjem dosli dotle da su zamalo osvojili titulu. a iskreno mijenjao bih 5 narednih godina da united nista ne uzme samo kad bi nekim cudom uzeli ovu sad titulu i da city kiksa... al eto... realno mislim da je mimo svih tekmi koje su uticale na rasplet situacije u sezoni ponajvise kad se skonta presudio onaj poraz uniteda od 1 6 na OT-u... jer da je zavrsilo 1 3 npr kako je i bilo 3 minute prije sudijskog zvizduka to je odmah +6 gol razlika popravljena u korist uniteda i to bi bilo sada npr +2 a vjerujem da bi bila i u korist uniteda jer bi u tom slucaju zainteresovanije djelovali na prosloj tekmi , iako su realno trebali zabiti makar 4-5 golova al et...

uglavnom ne znam po cemu je city zasluzio titulu vise od uniteda u ovoj katastrofalnoj sezoni u engleskoj. jer city izuzev pocetka sezone nije imao nekih aman zaman svjetlih trenutaka osim kad im naleti neko ko je u padu forme a samo su takve i mogli nakantavati ili pobjedjivati. dokaz cityevoj ne tako spektakularnoj sezoni su i igre u evropi. united je takodjer sve to potvrdio isto u evropi i zato i jeste ovo katastrofa sezona. iako je united po meni nesretno ispao iz LP s obzirom na desavanja na tekmama s baselom al et... mora se i to nekad desiti.

male su sanse ali eto opet vjerujem u kiks citya :P al u q :x
Lakat Jebić

#7589 Re: English Premier League

Post by Lakat Jebić »

PriNc_ba wrote:a sto im se nagovorise navijaci uspjesnog kluba :D

united je po meni vise zasluzio titulu samo iz razloga sto su ekipa koja je imala najvise problema tokom CITAVE sezone sa sastavom. mislim da ukupno 5 tekmi nije odigralo 11 igraca kojih bi Alex ubacio od pocetka. i samo iz tog razloga su zasluzili vise titulu od smetljara gradjanskih :D lik ba kuka citavu sezonu kako mu fali igraca kako ima problema, jede svoja go*na konstantno od Teveza,Balotelija,NISMO OSVOJILI TITULU,OSVOJILI SMO TITULU i tako... najveci problem u sastavu je imao onaj mjesec kad su mu burazeri otisli na africki kup nacija pa se pokazalo ustvari koliko mu se igra raspadne kada mu fali jedan od 6-7 standardnih bez kojih je nezamisliva igra city-a. isto tako naletio onaj period kad je Kompany pauzirao pa opet ista stvar. da je tako sa unitedom tj da im igra ovisi o jednom samo igracu ispali bi ove sezone iz lige koliko su losi bili ali su opet ponajvise Alexovim znanjem dosli dotle da su zamalo osvojili titulu. a iskreno mijenjao bih 5 narednih godina da united nista ne uzme samo kad bi nekim cudom uzeli ovu sad titulu i da city kiksa... al eto... realno mislim da je mimo svih tekmi koje su uticale na rasplet situacije u sezoni ponajvise kad se skonta presudio onaj poraz uniteda od 1 6 na OT-u... jer da je zavrsilo 1 3 npr kako je i bilo 3 minute prije sudijskog zvizduka to je odmah +6 gol razlika popravljena u korist uniteda i to bi bilo sada npr +2 a vjerujem da bi bila i u korist uniteda jer bi u tom slucaju zainteresovanije djelovali na prosloj tekmi , iako su realno trebali zabiti makar 4-5 golova al et...

uglavnom ne znam po cemu je city zasluzio titulu vise od uniteda u ovoj katastrofalnoj sezoni u engleskoj. jer city izuzev pocetka sezone nije imao nekih aman zaman svjetlih trenutaka osim kad im naleti neko ko je u padu forme a samo su takve i mogli nakantavati ili pobjedjivati. dokaz cityevoj ne tako spektakularnoj sezoni su i igre u evropi. united je takodjer sve to potvrdio isto u evropi i zato i jeste ovo katastrofa sezona. iako je united po meni nesretno ispao iz LP s obzirom na desavanja na tekmama s baselom al et... mora se i to nekad desiti.

zakljucak: da dzeko ne zabi ona dva protiv junajteda, sad bi junajted bio prvi :D
Jack Be Nimble

#7590 Re: English Premier League

Post by Jack Be Nimble »

PriNc_ba wrote:a sto im se nagovorise navijaci uspjesnog kluba :D

Zasto nisu djelovali zainteresovanije na predprosloj utakmici kada su imali +3 BODA a ne +3 gola?
todd_smith

#7591 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

Lakat Jebić wrote: zakljucak: da dzeko ne zabi ona dva protiv junajteda, sad bi junajted bio prvi :D
dobro si stavio sazetak, da ne moraju ostali citati sve ono :lol: :lol: :lol:
East_side

#7592 Re: English Premier League

Post by East_side »

Na BHT-u prenose Tottenham - Fulham :-)

I onda se hvale "ekskluzivnim pravima za prenos najjače lige na svijetu" :run:
Mustang1

#7593 Re: English Premier League

Post by Mustang1 »

Pa borba za ligu prvaka :D :oops: Ne znam sto im SportKlub nije dao bar kombinovano prijenos sa newcastlom ..
Better Man

#7594 Re: English Premier League

Post by Better Man »

East_side wrote:Na BHT-u prenose Tottenham - Fulham :-)

I onda se hvale "ekskluzivnim pravima za prenos najjače lige na svijetu" :run:
Prenose, jer im Sport klub kao ekskluzivini zastupnik i imalac prava na utakmice engleske premijer lige određuje šta će prenositi! Nisu ludi iz Sport kluba da im dadnu kombinovani prenos dvije najvažnije utakmice koje će imati najveću gledanost!
East_side

#7595 Re: English Premier League

Post by East_side »

Vjerujem ali ipak nas ima mnogo koji nemamo SK.
neo7

#7596 Re: English Premier League

Post by neo7 »

Sport klub obicni prenso kombinovano. Samo taj ja i imam..ostali sk ne znam sta prenose...ne znam zasto BHT1 nije mogao kombinovano ? Interesantno je i na vrhu ali i na dnu!
Chuckie

#7597 English Premier League

Post by Chuckie »

Haha kakav poklon golmana WBAa, hvala lijepo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Chuckie

#7598 English Premier League

Post by Chuckie »

Long i Dorans za preokret WBA, odbrana Arsenala smiješna. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
LSD

#7599 Re: English Premier League

Post by LSD »

Ne možeš se nikad kladiti rahat na ovaj Arsenal - vazda je neki belaj sa njima...pa šta mi to radite :sad: :x i ovaj Wenger kad stavi Jenkinsona, yebo li ga on gdje ga izvadi :oops:
neo7

#7600 Re: English Premier League

Post by neo7 »

Bolton gubi, znaci QPR siguran...mislim da se nece toliko zalagati kao sto bi da Bolton vodi :D
Post Reply