SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
JThomas

#7576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by JThomas »

znaš ko je još gori? portiri u javnim ustanovama :D

oni su moćniji od direktora i predsjednika upravnih odbora :D
Dialer

#7577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Dialer »

Bitno je da se mi skupljamo na fejsu, jbo sve ostalo :bih: :bih:
Creasy

#7578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Creasy »

Dialer wrote:Bitno je da se mi skupljamo na fejsu, jbo sve ostalo :bih: :bih:

Racunaj odmah da su od te cifre pola djevojcice kojima na pamet ne pada da izadju na ulice... :D
cappy_tempo

#7579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

Creasy wrote:
Dialer wrote:Bitno je da se mi skupljamo na fejsu, jbo sve ostalo :bih: :bih:

Racunaj odmah da su od te cifre pola djevojcice kojima na pamet ne pada da izadju na ulice... :D

nadam se da si ovdje svrstao i muske djevojcice kojima je najvaznije da se vide u nekim fensi kaficima :mrgreen: .mi kad se posaketamo mehengupski kao u egiptu onda cemo biti kul,samo se nadam da ce policija stati na nasu stranu jer plaho vjerujem da ce bosnjo tek tako stajati,a da policija puca u njega :mrgreen:
astrid

#7580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by astrid »

Mirna noć :shock:
Dr. Oetker

#7581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Dr. Oetker »

Čekaj dok jave...
cappy_tempo

#7582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

SpyroW wrote:Bezzee............... nista se ne desavaa u Sarajevu :((

Za nepovjerovati :D ali eto i to da se desi. :)))
mozda je novinarima dojadilo svaki dan objavljivati "upucan ovaj,upucan onaj" :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

liga prvaka :D
Urban B.

#7584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Urban B. »

Dr. Oetker wrote:Prvo, mnogi mi zaista jesu zahvalni. Ne kaže to veliki broj ljudi, ali u susjedstvu ih ima. Nisu bitni detalji, ali velika se bitka vodila oko nekih stvari i pobijedili smo.
Drugo, ja ne psujem, i da te ispravim sve su psovke suvišne. :-)
Treće, ništa nije generalizirano, sve je opisao kako je bilo, i rekao sam sve. Malo pokušavaš da zajebaješ? Nađi drugog, ne prima se kod mene to što pokušavaš. :D
Peto, hmmm, davno su prošli moji studentski dani, a to što radim nije tvoja briga.
Šesto, uh zar smo već došli do šeste tačke, ima se može se, ti kao u onom vicu kad pitaju mujicu kako to da ti stalno jedeš grah, a on kaže:"Ma ima se, može se..." :lol:
Razligu... :D
Super ako ste pobjedili,al vecina ljudi koji rade nemaju vremena da sjede po opstinama i mjesnim zajedicama!
Jos samo fali da kazes "eh moja djeco,da su mi vase godine i ova pamet sta bi ja uradio",ugl klasicna suplja!
sesta tacka mi je narocito interesantna,ti bas sve znas :D
Comrad

#7585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Comrad »

Nije valjda...

Napokon...

Today I didn't even have to use my A.K.
I got to say it was a good day.

:D :D
Obuca9

#7586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Obuca9 »

Ni prošli utorak nije bilo belaja. Biće da se drže one stare "ne valja ništa započinjati utorkom" :D
Urban B.

#7587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Urban B. »

dobro komi napisa,liga prvaka a jos i hladno pa mrsko im izlazit i pucat,moraju se i oni nekad odmoriti!
Dr. Oetker

#7588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Dr. Oetker »

Urban B. wrote:
Dr. Oetker wrote:Prvo, mnogi mi zaista jesu zahvalni. Ne kaže to veliki broj ljudi, ali u susjedstvu ih ima. Nisu bitni detalji, ali velika se bitka vodila oko nekih stvari i pobijedili smo.
Drugo, ja ne psujem, i da te ispravim sve su psovke suvišne. :-)
Treće, ništa nije generalizirano, sve je opisao kako je bilo, i rekao sam sve. Malo pokušavaš da zajebaješ? Nađi drugog, ne prima se kod mene to što pokušavaš. :D
Peto, hmmm, davno su prošli moji studentski dani, a to što radim nije tvoja briga.
Šesto, uh zar smo već došli do šeste tačke, ima se može se, ti kao u onom vicu kad pitaju mujicu kako to da ti stalno jedeš grah, a on kaže:"Ma ima se, može se..." :lol:
Razligu... :D
Super ako ste pobjedili,al vecina ljudi koji rade nemaju vremena da sjede po opstinama i mjesnim zajedicama!
Jos samo fali da kazes "eh moja djeco,da su mi vase godine i ova pamet sta bi ja uradio",ugl klasicna suplja!
sesta tacka mi je narocito interesantna,ti bas sve znas :D
Baš sve znam. :D Što se tiče gubljenja vremena, to ti kao student misliš. Organizira se tematska sjednica u MZ. A imaju i zborovi građana. Ali znaš kako je, demokratiji se treba učiti, a građansko društvo ne može zaživjeti ako ljudi se ne interesiraju za lokalnu zajednicu, ne traže svoja prava. Većina i ne zna svoja prava i obaveze. Polako, naučit ćeš, još si mlad... :wink:
astrid

#7589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by astrid »

Izgleda da je jučerašnji dan prošao mirno :thumbup:
Pu,pu..da ne ureknem :oops:
erni3

#7590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by erni3 »

astrid wrote:Izgleda da je jučerašnji dan prošao mirno :thumbup:
Pu,pu..da ne ureknem :oops:
Mislis, naslovnice su prosle mirno?
astrid

#7591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by astrid »

Upravo to :roll:
Ipak se nadam da je bio miran dan.......
zonbirile

#7592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

zatišje pred 1 mart
jazzer

#7593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by jazzer »

Da, dan je prosao mirno ali noc... :-)
U tuči zboden mladić, drugi lakše povrijeđen
U tučnjavi koja se dogodila sinoć ispred ugostiteljskog objekta "Kis" zboden je Anel Kajović (1987) iz Sarajeva, a lakše tjelesne povrede zadobio je B. S. (1984). Pripadnici Druge policijske uprave lišili su slobode M. A. koji se sumnjiči za ubistvo u pokušaju.
Foto: Ilustracija"U srijedu u 23.00 sata došlo je do narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu "Kis" u ulici Džemala Bijedića u Novom Sarajevu. U tuči koja je izbila ispred objekta teško je povrijeđen K. A. koji je oštrim predmetom zadobio povrede u predjelu grudnog koša. Lakše povrede je zadobio B. S. koji je nakon ljekarskog pregleda pušten na kućno liječenje", kazao je za Sarajevo-x.com Irfan Nefić, glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

"Anelu Kajoviću su konstatirane povrede grudnog koša. Probodena mu je lijeva strana grudnog koša i plućna maramica. Dreniran je i smješten na Kliniku za torakalnu hirurgiju. Njegovo stanje je trenutno stabilno", kazala je za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, glasnogovornica KCUS-a.

U tri sata iza ponoći pripadnici Druge policijske uprave MUP-a KS lišili su slobode M. A. (1986) za kojeg se osnovano sumnja da je počinio krivično djelo ubistva u pokušaju.

On je predat u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Kako saznajemo, pronađen je i nož kojim je najvjerovatnije počinjeno krivično djelo.

Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac.
Kakvi su ovo klosari, ni za pistolj nemaju.. :)
cappy_tempo

#7594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

Molim sve dobre građane ovog grada da se udružimo i skupimo pare za pištolj M.A. i njemu sličnim jer nam kvari ugled grada, bezobraznik jedan. Uplate možete izvršiti na žiro račun 111222111333222 ili lično u ruke fukarama koji nemaju za pištolj. Hvala!

ps. na sa-x se potrudili pa nasli novu sliku za clanke kad se kolju :mrgreen:
astrid

#7595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by astrid »

Ova moja opština postala zona sumraka :cry:Skoro svi poslednji događaji desili su se u opštini Novo Sarajevo.
Koliko ima nekih lakših napada..tipa ..otimanje mobitela((momak uredno ordinira na Čvili),nakita...koji se ne prijavljuju.
Samo jedan dan zatišja :|
Idemo dalje :run:
ultra@rajvosa

#7596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultra@rajvosa »

astrid wrote:Ova moja opština postala zona sumraka :cry:Skoro svi poslednji događaji desili su se u opštini Novo Sarajevo.
Koliko ima nekih lakših napada..tipa ..otimanje mobitela((momak uredno ordinira na Čvili),nakita...koji se ne prijavljuju.
Nzelim nikoga da uvriejdim,al najveci broj klosara zivi u toj opstini,pogotovo Svrakino,Hrasno,Cvila.... :run:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Chmoljo »

ultra@rajvosa wrote:
astrid wrote:Ova moja opština postala zona sumraka :cry:Skoro svi poslednji događaji desili su se u opštini Novo Sarajevo.
Nzelim nikoga da uvriejdim,al najveci broj klosara zivi u toj opstini,pogotovo Svrakino,Hrasno,Cvila.... :run:
Švrakino je u N. Gradu... :roll:
ultima_palabra

#7598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultima_palabra »

A i dobar dio Hrasnog...
respo

#7599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by respo »

nijedan dio hrasnog nije u novom gradu al je dio c vile u novom gradu
ultima_palabra

#7600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultima_palabra »

respo wrote:nijedan dio hrasnog nije u novom gradu al je dio c vile u novom gradu
Upravo ti tipkam iz Hrasnog, opština Novi Grad.
Locked