oni su moćniji od direktora i predsjednika upravnih odbora
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- JThomas
#7576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
znaš ko je još gori? portiri u javnim ustanovama 
-
Dialer
#7577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Bitno je da se mi skupljamo na fejsu, jbo sve ostalo

- Creasy
#7578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Dialer wrote:Bitno je da se mi skupljamo na fejsu, jbo sve ostalo![]()
Racunaj odmah da su od te cifre pola djevojcice kojima na pamet ne pada da izadju na ulice...
- cappy_tempo
#7579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Creasy wrote:Dialer wrote:Bitno je da se mi skupljamo na fejsu, jbo sve ostalo![]()
Racunaj odmah da su od te cifre pola djevojcice kojima na pamet ne pada da izadju na ulice...
nadam se da si ovdje svrstao i muske djevojcice kojima je najvaznije da se vide u nekim fensi kaficima
- astrid
#7580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mirna noć 
- Dr. Oetker
#7581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Čekaj dok jave...
- cappy_tempo
#7582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mozda je novinarima dojadilo svaki dan objavljivati "upucan ovaj,upucan onaj"SpyroW wrote:Bezzee............... nista se ne desavaa u Sarajevu(
Za nepovjerovatiali eto i to da se desi.
))
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
liga prvaka 
- Urban B.
#7584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Super ako ste pobjedili,al vecina ljudi koji rade nemaju vremena da sjede po opstinama i mjesnim zajedicama!Dr. Oetker wrote:Prvo, mnogi mi zaista jesu zahvalni. Ne kaže to veliki broj ljudi, ali u susjedstvu ih ima. Nisu bitni detalji, ali velika se bitka vodila oko nekih stvari i pobijedili smo.
Drugo, ja ne psujem, i da te ispravim sve su psovke suvišne.![]()
Treće, ništa nije generalizirano, sve je opisao kako je bilo, i rekao sam sve. Malo pokušavaš da zajebaješ? Nađi drugog, ne prima se kod mene to što pokušavaš.![]()
Peto, hmmm, davno su prošli moji studentski dani, a to što radim nije tvoja briga.
Šesto, uh zar smo već došli do šeste tačke, ima se može se, ti kao u onom vicu kad pitaju mujicu kako to da ti stalno jedeš grah, a on kaže:"Ma ima se, može se..."![]()
Razligu...
Jos samo fali da kazes "eh moja djeco,da su mi vase godine i ova pamet sta bi ja uradio",ugl klasicna suplja!
sesta tacka mi je narocito interesantna,ti bas sve znas
- Comrad
#7585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nije valjda...
Napokon...
Today I didn't even have to use my A.K.
I got to say it was a good day.

Napokon...
Today I didn't even have to use my A.K.
I got to say it was a good day.
- Obuca9
#7586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ni prošli utorak nije bilo belaja. Biće da se drže one stare "ne valja ništa započinjati utorkom" 
- Urban B.
#7587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
dobro komi napisa,liga prvaka a jos i hladno pa mrsko im izlazit i pucat,moraju se i oni nekad odmoriti!
- Dr. Oetker
#7588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Baš sve znam.Urban B. wrote:Super ako ste pobjedili,al vecina ljudi koji rade nemaju vremena da sjede po opstinama i mjesnim zajedicama!Dr. Oetker wrote:Prvo, mnogi mi zaista jesu zahvalni. Ne kaže to veliki broj ljudi, ali u susjedstvu ih ima. Nisu bitni detalji, ali velika se bitka vodila oko nekih stvari i pobijedili smo.
Drugo, ja ne psujem, i da te ispravim sve su psovke suvišne.![]()
Treće, ništa nije generalizirano, sve je opisao kako je bilo, i rekao sam sve. Malo pokušavaš da zajebaješ? Nađi drugog, ne prima se kod mene to što pokušavaš.![]()
Peto, hmmm, davno su prošli moji studentski dani, a to što radim nije tvoja briga.
Šesto, uh zar smo već došli do šeste tačke, ima se može se, ti kao u onom vicu kad pitaju mujicu kako to da ti stalno jedeš grah, a on kaže:"Ma ima se, može se..."![]()
Razligu...
Jos samo fali da kazes "eh moja djeco,da su mi vase godine i ova pamet sta bi ja uradio",ugl klasicna suplja!
sesta tacka mi je narocito interesantna,ti bas sve znas
- astrid
#7589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Izgleda da je jučerašnji dan prošao mirno
Pu,pu..da ne ureknem
Pu,pu..da ne ureknem
- erni3
#7590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mislis, naslovnice su prosle mirno?astrid wrote:Izgleda da je jučerašnji dan prošao mirno![]()
Pu,pu..da ne ureknem
- astrid
#7591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Upravo to
Ipak se nadam da je bio miran dan.......
Ipak se nadam da je bio miran dan.......
-
zonbirile
#7592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zatišje pred 1 mart
- jazzer
#7593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da, dan je prosao mirno ali noc...

Kakvi su ovo klosari, ni za pistolj nemaju..U tuči zboden mladić, drugi lakše povrijeđen
U tučnjavi koja se dogodila sinoć ispred ugostiteljskog objekta "Kis" zboden je Anel Kajović (1987) iz Sarajeva, a lakše tjelesne povrede zadobio je B. S. (1984). Pripadnici Druge policijske uprave lišili su slobode M. A. koji se sumnjiči za ubistvo u pokušaju.
Foto: Ilustracija"U srijedu u 23.00 sata došlo je do narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu "Kis" u ulici Džemala Bijedića u Novom Sarajevu. U tuči koja je izbila ispred objekta teško je povrijeđen K. A. koji je oštrim predmetom zadobio povrede u predjelu grudnog koša. Lakše povrede je zadobio B. S. koji je nakon ljekarskog pregleda pušten na kućno liječenje", kazao je za Sarajevo-x.com Irfan Nefić, glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
"Anelu Kajoviću su konstatirane povrede grudnog koša. Probodena mu je lijeva strana grudnog koša i plućna maramica. Dreniran je i smješten na Kliniku za torakalnu hirurgiju. Njegovo stanje je trenutno stabilno", kazala je za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, glasnogovornica KCUS-a.
U tri sata iza ponoći pripadnici Druge policijske uprave MUP-a KS lišili su slobode M. A. (1986) za kojeg se osnovano sumnja da je počinio krivično djelo ubistva u pokušaju.
On je predat u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.
Kako saznajemo, pronađen je i nož kojim je najvjerovatnije počinjeno krivično djelo.
Uviđajem je rukovodio dežurni tužilac.
- cappy_tempo
#7594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Molim sve dobre građane ovog grada da se udružimo i skupimo pare za pištolj M.A. i njemu sličnim jer nam kvari ugled grada, bezobraznik jedan. Uplate možete izvršiti na žiro račun 111222111333222 ili lično u ruke fukarama koji nemaju za pištolj. Hvala!
ps. na sa-x se potrudili pa nasli novu sliku za clanke kad se kolju
ps. na sa-x se potrudili pa nasli novu sliku za clanke kad se kolju
- astrid
#7595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ova moja opština postala zona sumraka
Skoro svi poslednji događaji desili su se u opštini Novo Sarajevo.
Koliko ima nekih lakših napada..tipa ..otimanje mobitela((momak uredno ordinira na Čvili),nakita...koji se ne prijavljuju.
Samo jedan dan zatišja
Idemo dalje
Koliko ima nekih lakših napada..tipa ..otimanje mobitela((momak uredno ordinira na Čvili),nakita...koji se ne prijavljuju.
Samo jedan dan zatišja
Idemo dalje
-
ultra@rajvosa
#7596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nzelim nikoga da uvriejdim,al najveci broj klosara zivi u toj opstini,pogotovo Svrakino,Hrasno,Cvila....astrid wrote:Ova moja opština postala zona sumrakaSkoro svi poslednji događaji desili su se u opštini Novo Sarajevo.
Samo jedan dan zatišja![]()
Idemo dalje
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Švrakino je u N. Gradu...ultra@rajvosa wrote:Nzelim nikoga da uvriejdim,al najveci broj klosara zivi u toj opstini,pogotovo Svrakino,Hrasno,Cvila....astrid wrote:Ova moja opština postala zona sumrakaSkoro svi poslednji događaji desili su se u opštini Novo Sarajevo.
Samo jedan dan zatišja![]()
Idemo dalje
- ultima_palabra
#7598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A i dobar dio Hrasnog...
- respo
#7599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nijedan dio hrasnog nije u novom gradu al je dio c vile u novom gradu
- ultima_palabra
#7600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Upravo ti tipkam iz Hrasnog, opština Novi Grad.respo wrote:nijedan dio hrasnog nije u novom gradu al je dio c vile u novom gradu