Igrala se deca u pesku, mrzi me uopste da citam o tim jadnim pretragama stanova, dok ne vidim jasnu vest "Mladic uhapsen" necu ni da citam vise, to je zamajavanje ljudi.Bosnolog wrote:Jony sta bi sa ovom jos jednom u nizu Dacicevom policijskom predstavom za MZ i Srbiju oko potrage za generalom Mladicem kao da je onaj molitveni rucak iz Amerike imao posljedice na Dacica,???,,,kost_u_grlu wrote:
Ja sam zadnji koji opravdava neke svinjarije, pa da ih je ucinio i rodjeni brat, da si hteo mogao si da procitas mnogo kritika na racun srpske vlasti..
Pocistise nam one ranije postove a mi taman bili usaglasili sve oko najavljenog i dogovorenog hapsenja i izrucenja Mladica kada ono neko javi generalu i upropasti tajnu akciju dugo spremanu pa morade general tako rano izaci iz kuce,.,
Nema zaista vise smisla uznemiravati generala i srbjansku javnost kao i njegove simpatizere u BiH tim nenajavljnim upadima i pretresima,.....
Po komentarima forimasa srbijanskih sajtova ljudi ga nedaju ,...zasto Srbija cini nesto mimo volje svog naroda?????,......Pa i ova sada srebrenicka rezolucija sa kojom Srbija nema nist i zato nema potrebe spominjati neke izmisljene genocide u toj rezoluciji....kada Trifunovic strucnjak za sve antisrpske zavjere ima spisak svih tih navodno pobijenih Srebrenicana koji su zivi a cija su imena u Cikagu i americkim telefonski imenicima kako javno propovjedaju i porucuju srbijanski intelektualci,....
Treba Srbiju pustiti na miru nema ona nista sa proslim ratovima i srebrenickim genocidom,..to je kako rece otac nacije Cosic sve ustasko mudzahedinska zavjera koja lazima zeli da proglasi srpski narod genocidnim.Stoga nemojte vise uznemiravati generala Mladic kao i srpsku javnost filmskim pretresima i farsama poput ove danasnje u potrazi za junakom srebrenickog genocida,....
Pusti te sajtove i komentare, javljaju se frustrirani ljudi koji nemaju pametnija posla, od svih ljudi koje licno poznajem ne znam ni jednog za koga je Mladic heroj, ima onih koji misle o njemu sve najgore, ima onih koje boli uvo za politiku, a ne znam ni za jednog ko se pali na njega... ali to nije dobar uzorak, to su obrazovani ljudi iz grada, a to je samo jedan segment populacije, sigurno da neobrazovani po ruralnih mestima vide u njemu neku mitsku figuru.
Bilo kako bilo, do 15-godisnjice Srebrenice on ce vec nekako biti iskopan, u to mozemo da se kladimo nas dvojica...