Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hladan.preminger

#7576 Re: Manchester United FC

Post by hladan.preminger »

The Realist wrote:
hladan.preminger wrote:Jos da se buraz razigra na posudbi, pa da iduce sezone budu na bekovima zajedno igrali. Tesko, ali nadati se.

Sent from my dimirlija!
Teško, kad se opet povrijedio.

A evo i Vidić opet operisan i 8 sedmica oporavak..... :roll:

I Vidicu je naučio na uho! Treba mu vode preko mašica dati. :D
Da se bar hoce Jones i Smalling vratiti.
vaučer

#7577 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Vidić i Agger bi trebali snimiti božićni duet singl zajedno.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#7578 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

koliko je agger out
vaučer

#7579 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Ovaj put 'samo' oko 3-4 tjedna.
Nakupi on tog doduše tokom sezone.
Blue City

#7580 Re: Manchester United FC

Post by Blue City »

Mislim da je ovo vec za istrage.Kad je Juventus mogao u seriu B a Lance Armstrong ostati bez svih 7 titula mogu se oduzet titule i FA unitedu.Jer vise nije slucajnost ko god igra protiv tog kluba biva ostecen.Ocito neko iz uprave Uniteda godinama bira sudije za svoje meceve a kada ce to i javnost saznati ne znam ali uskoro ce se to i doznati.Zato apeliram na policiju u Engleskoj da pocnu sa istragom sto prije kako se ne bi posthumno uzimale titule Six Alexu Fergusonu.Kojem uzgred zelim dug zivot i da jos dugo uziva u Plavoj dominaciji.
The Realist

#7581 Re: Manchester United FC

Post by The Realist »

hladan.preminger wrote: I Vidicu je naučio na uho! Treba mu vode preko mašica dati. :D
Da se bar hoce Jones i Smalling vratiti.
Fabio je navodno talentovaniji od Rafaela, ali nikako da se riješi povreda. Istina, manje igra i vjerovatno to utiče na sve. Rafael je puno više šansi dobijao na desnoj strani.

A Vidić,...., pitanje je hoće li biti kao prije, pogotovo što on puno zavisi od svoji fizikalija i puno teže će mu pasti ovakve povrede, nego recimo Riu, koji se više bazira na čitanje igre.
hladan.preminger

#7582 Re: Manchester United FC

Blue City wrote:Mislim da je ovo vec za istrage.Kad je Juventus mogao u seriu B a Lance Armstrong ostati bez svih 7 titula mogu se oduzet titule i FA unitedu.Jer vise nije slucajnost ko god igra protiv tog kluba biva ostecen.Ocito neko iz uprave Uniteda godinama bira sudije za svoje meceve a kada ce to i javnost saznati ne znam ali uskoro ce se to i doznati.Zato apeliram na policiju u Engleskoj da pocnu sa istragom sto prije kako se ne bi posthumno uzimale titule Six Alexu Fergusonu.Kojem uzgred zelim dug zivot i da jos dugo uziva u Plavoj dominaciji.
Jesi ti kroz zid?
Almich

#7583 Re: Manchester United FC

Post by Almich »

hladan.preminger wrote:
Blue City wrote:Mislim da je ovo vec za istrage.Kad je Juventus mogao u seriu B a Lance Armstrong ostati bez svih 7 titula mogu se oduzet titule i FA unitedu.Jer vise nije slucajnost ko god igra protiv tog kluba biva ostecen.Ocito neko iz uprave Uniteda godinama bira sudije za svoje meceve a kada ce to i javnost saznati ne znam ali uskoro ce se to i doznati.Zato apeliram na policiju u Engleskoj da pocnu sa istragom sto prije kako se ne bi posthumno uzimale titule Six Alexu Fergusonu.Kojem uzgred zelim dug zivot i da jos dugo uziva u Plavoj dominaciji.
Jesi ti kroz zid?
hahahahahahahahahah ovaj nije dobar ocam
The Realist

#7584 Re: Manchester United FC

Post by The Realist »

Rio za meč sa Newcastleom:
“It’s great and I’m looking forward to maybe seeing our new signing Angelo Henriquez, who has come in from Chile.

I’m sure Nick Powell will play and I’m looking forward to seeing him again too as he’s a very exciting prospect. I’m excited to perhaps see Jesse Lingard play and I think Larnell Cole [could feature] as well.

There are loads of them and I could go on and on and be here all day. We have some really talented, young players and
I’m looking forward to seeing them.

There is Michael Keane at the back too and hopefully they can stamp their authority on the cup this year.”
Mene najviše zanimaju Powell i Henriquez.
Last edited by The Realist on 25/09/2012 20:40, edited 1 time in total.
Edin H.

#7585 Re: Manchester United FC

Post by Edin H. »

Mudro zboris :oops:
lethalthreat

#7586 Re: Manchester United FC

Post by lethalthreat »

Rafael, Smalling, Jones i Buttner, zadnja linija za naredne godine. Samo da ih povrede zaobiđu.

Vidi se neda, bojim se da polako ulazi u finiš liniju svoje karijere, stoga očekujem veliko i zvučno pojačanje u odbrani u naredne 2-3 sezone. Kud pusti Piquea, moj Alexe ... :)
The Realist

#7587 Re: Manchester United FC

Post by The Realist »

Dobro, Pique nije problem, jer on je htio igrati, a nije mogao, dok je na klupi još bio Evans, koji je bio spreman čekati.

Što se tiče one postave, meni je definitivno Evans ispred Jonesa, barem za sada.
lethalthreat

#7588 Re: Manchester United FC

Post by lethalthreat »

Ima mjesta, samo što je možda Jones raznovrsniji, može kvalitetno odigrati i na boku i zadnjeg veznog (kao prošle sezone). A i godine su mu prednost.
The Realist

#7589 Re: Manchester United FC

Post by The Realist »

Evans ima 24 godine, tako da je čak u prednosti u odnosu na Jonesa radi iskustva, a jako je mlad za štopera.

No, definitivno Jones može više terena pokriti, ali govorio sam za štoperske pozicije, barem "trenutno", možda se Jones popravi.
ultima_palabra

#7590 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

Čekam @hondurasa da iznese mišljenje o Jonesu :mrgreen:
hladan.preminger

#7591 Re: Manchester United FC

ultima_palabra wrote:Čekam @hondurasa da iznese mišljenje o Jonesu :mrgreen:

U zalosti je od sinoc, pa ce danas malo kasniti. :D
dragonz

#7592 Re: Manchester United FC

Post by dragonz »

Kada si toliko pametan hajde sada otiđi na svoje postove i sve ih izbriši jer logika ti je kao u onoga tornjaka.
skafiskafsnjak

#7593 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Ovaj Blue City... Pravac psihijatrija city. Haahaha. Jos samo nije spomeno vanzemaljce i masone....

Sent from my MT11i using Tapatalk 2
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#7594 Re: Manchester United FC

hladan.preminger wrote:
ultima_palabra wrote:Čekam @hondurasa da iznese mišljenje o Jonesu :mrgreen:

U zalosti je od sinoc, pa ce danas malo kasniti. :D
Ladies and Gentlmen, Phil Baresi Edwards Jones (you can't buy a beauty, it just happens) :D :

Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7595 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

šta ima ljepoto :oops:
odesveuhonduras

#7596 Re: Manchester United FC

gledajuči na ove neke face i poze, mislim da bi se momčić čak i naložio na mene, gluho bilo :D
The Realist

#7597 Re: Manchester United FC

Post by The Realist »

"Antonio Valencia left the club’s Carrington training ground on crutches. Valencia’s right foot is in a protective boot while United’s medical staff continue to assess the injury he suffered in Sunday’s victory at Liverpool."

Ovo više nije ni smiješno.
drug profi

#7598 Re: Manchester United FC

Post by drug profi »

Hajd da uzmemo da prosle sezone nisu pripazeni dovoljno i da su zato izgubili trofej.
Sta cemo za ranije sezone? Ima li tih tabela?
drug profi

#7599 Re: Manchester United FC

Post by drug profi »

Dakle, ukrale vam sudije 20 titulu!?
slucajan

#7600 Re: Manchester United FC

Post by slucajan »

Zasto ce ove sezone sve nadoknaditi i kako je krenulo biti 100-postotni u korist odluka "u korist uniteda" :roll:
Post Reply