Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da je ovo vec za istrage.Kad je Juventus mogao u seriu B a Lance Armstrong ostati bez svih 7 titula mogu se oduzet titule i FA unitedu.Jer vise nije slucajnost ko god igra protiv tog kluba biva ostecen.Ocito neko iz uprave Uniteda godinama bira sudije za svoje meceve a kada ce to i javnost saznati ne znam ali uskoro ce se to i doznati.Zato apeliram na policiju u Engleskoj da pocnu sa istragom sto prije kako se ne bi posthumno uzimale titule Six Alexu Fergusonu.Kojem uzgred zelim dug zivot i da jos dugo uziva u Plavoj dominaciji.
hladan.preminger wrote:
I Vidicu je naučio na uho! Treba mu vode preko mašica dati.
Da se bar hoce Jones i Smalling vratiti.
Fabio je navodno talentovaniji od Rafaela, ali nikako da se riješi povreda. Istina, manje igra i vjerovatno to utiče na sve. Rafael je puno više šansi dobijao na desnoj strani.
A Vidić,...., pitanje je hoće li biti kao prije, pogotovo što on puno zavisi od svoji fizikalija i puno teže će mu pasti ovakve povrede, nego recimo Riu, koji se više bazira na čitanje igre.
Blue City wrote:Mislim da je ovo vec za istrage.Kad je Juventus mogao u seriu B a Lance Armstrong ostati bez svih 7 titula mogu se oduzet titule i FA unitedu.Jer vise nije slucajnost ko god igra protiv tog kluba biva ostecen.Ocito neko iz uprave Uniteda godinama bira sudije za svoje meceve a kada ce to i javnost saznati ne znam ali uskoro ce se to i doznati.Zato apeliram na policiju u Engleskoj da pocnu sa istragom sto prije kako se ne bi posthumno uzimale titule Six Alexu Fergusonu.Kojem uzgred zelim dug zivot i da jos dugo uziva u Plavoj dominaciji.
Blue City wrote:Mislim da je ovo vec za istrage.Kad je Juventus mogao u seriu B a Lance Armstrong ostati bez svih 7 titula mogu se oduzet titule i FA unitedu.Jer vise nije slucajnost ko god igra protiv tog kluba biva ostecen.Ocito neko iz uprave Uniteda godinama bira sudije za svoje meceve a kada ce to i javnost saznati ne znam ali uskoro ce se to i doznati.Zato apeliram na policiju u Engleskoj da pocnu sa istragom sto prije kako se ne bi posthumno uzimale titule Six Alexu Fergusonu.Kojem uzgred zelim dug zivot i da jos dugo uziva u Plavoj dominaciji.
“It’s great and I’m looking forward to maybe seeing our new signing Angelo Henriquez, who has come in from Chile.
I’m sure Nick Powell will play and I’m looking forward to seeing him again too as he’s a very exciting prospect. I’m excited to perhaps see Jesse Lingard play and I think Larnell Cole [could feature] as well.
There are loads of them and I could go on and on and be here all day. We have some really talented, young players and
I’m looking forward to seeing them.
There is Michael Keane at the back too and hopefully they can stamp their authority on the cup this year.”
Mene najviše zanimaju Powell i Henriquez.
Last edited by The Realist on 25/09/2012 20:40, edited 1 time in total.
Rafael, Smalling, Jones i Buttner, zadnja linija za naredne godine. Samo da ih povrede zaobiđu.
Vidi se neda, bojim se da polako ulazi u finiš liniju svoje karijere, stoga očekujem veliko i zvučno pojačanje u odbrani u naredne 2-3 sezone. Kud pusti Piquea, moj Alexe ...
Kada si toliko pametan hajde sada otiđi na svoje postove i sve ih izbriši jer logika ti je kao u onoga tornjaka.
"Antonio Valencia left the club’s Carrington training ground on crutches. Valencia’s right foot is in a protective boot while United’s medical staff continue to assess the injury he suffered in Sunday’s victory at Liverpool."