una_bo wrote:pakica_ wrote:cocochanel wrote:
Psi su vam divni.. a na ovaj komentar gore, mogu jedino reci da bi odredjene vlasnike trebalo sterilizirati umjesto pasa..bila bi odlican kandidat

jbg, nije nam svima u genetskom kodu zelja za potomstom.. ne bi mi smetala sterilizacija

zaboga, zašto sterilisati osobu koja ne želi dijete i vjerovatno ga neće ni imati? zato ne treba sterilisati ove što imaju krdo djece, zbog njih i postoji emisija ispuni mi želju
Porediti emisiju koja se bavi (uspjesno ili ne) pomaganjem porodicama koje su socijalnoj potrebi, djeci koja pate ( na stranu kako ti, una_bo, njih posmatras i analiziras. to je za druge patologije) za mene je izjednaceno sa rasizmom, fasizmom i svim drugim oblicima devijantnog ljudskog ponasanja.Ja niti jedno dijete ne bez roditelja ne vidjeh da hoda sem djece romske populacije.OK volis vise pse nego ljude, procitala dva citata i primilo se, cestitam. Ali mojne ti o bilo cemu ljudskom dalje. Nema potrebe. Prijavljen ti je post papanko. Ti sad slobodno prijavi moj.
PS. Imam psa i dao bih ruku za njega, ali da mi dijete alergiju dobije, nasao bih mu drugi dom. Da ga ujede Dzennet zagarantovan. Jel to ok ? Kretenka...