skafiskafsnjak wrote: ↑24/08/2021 12:06
dječak sa šibicama wrote: ↑24/08/2021 11:33
Poznanik zavrsio na podhrastovima, zarazili su se svi u kancelariji i imali slabije simptome, od petka tesko dise i morali ga na kisik staviti. Ostali se drze na kucnom lijecenju.
Nemojte se ljudi igrati. I svakome bi preporucio, ako dodje do zaraze i upale pluca, otidjite do privatnika po terapiju, platite koliko kosta neka je i skupo. Par ljudi znam koji nisu zalili tih 400-500 km za terapiju, svi prosli prilicno dobro iako su vecinom vec imali obostranu upalu pluca. Ko ceka Sebijine mesare da nesto urade, mogao bi se i nacekati.
Ne znam da li je dozvoljeno,.zlu ne trebalo...mozes neke provjerene privatnika ovdje navesti
evo ti moje iskustvo,nas troje iz porodice smo nakon pocetnih simptoma(jaka grlobolja,temperatura,iscrpljenost i sl.) otisli u atrijum da snimimo pluca(40 km je bio snimak i ocitanje),nije bilo upale ali smo dobili doksiciklin po dvije kutije i nista nam nije pomoglo,nakon desetak dana se sve pogorsalo,ja sam najvise najebao i onda smo svi nastavili lijecenje u domu zdravlja
moja preporuka je ako su samo blazi simptomi(hunjavica,blaza grlobolja i sl.) da se i moze otici privatno a sve mimo toga odma treba ici u dom zdravlja,bez cekanja
inace znam dosta raje da je osim u atrijum isla i u sanasu te kod al tavila(cijene ne znam)