Poco nije flagshipfortaleza wrote: Poco je best buy definitivno od svih flagshipa.
.
Doduse....jedini je Poco model, samim tim i najbolji... ahhaha
Moderator: Benq
Poco nije flagshipfortaleza wrote: Poco je best buy definitivno od svih flagshipa.
.
U pravu si.stari lisac wrote:Jel ti znas sta znaci bare bare?Tolko si napisao a nista reko nisi i opet nisi dao odgovor na moje pitanje jer konstantno pominjes taj poco loko koji nije isti kao s7.Druze ako znas telefon koji je citaj istih karakteristika kao S7 navedi ako ne nemoj ni pisat stvari koje me ne zanimaju
Nije ni to cinjenica. LCD vs OLED, normalno je da ce imati veci SOT on. Sto se tice benchmarka, ja sam pricao i na ovoj i na drugim temama kolika je to glupost.skafiskafsnjak wrote:HardCore wrote:..
Pa ako nesto tvrdis, onda i dokazi. Ne pricaj bezveze.
Ti testovi su za pacenike i u vecini slucajeva su namjesteni. Nemas nista od tih brojki... samo ti i Dileja to gledate.
Postavi sot... to je cinjenica i ok je da vidimo koliko mu baterija traje. Cuj pao bih u depresiju![]()
Da mi je bitno, prodao bih svoj polovan telefon i kupio nov Poco i ostalo bi mi love za jos neki Xiaomi.
I da, u mene je veci
Procesor i gpu, a to je najvaznije za fluidan rad telefona u svim pa cak i u najzahtjevnijim aplikacijama i igricama, kamera je odlicna uz Google Camera aplikaciju, pogotovo portret mod koji je bolji nego na p20 pro mobitelu (ruzno zamucivanje), to sam se licno danas uvjerio, dizajn koliko para toliko muzike, a zar je bitno dal je od plastike ili "premium stakla" kad se na 95% mobitela stavlja zastitna maska??diablobih wrote:Nije ni to cinjenica. LCD vs OLED, normalno je da ce imati veci SOT on. Sto se tice benchmarka, ja sam pricao i na ovoj i na drugim temama kolika je to glupost.skafiskafsnjak wrote:HardCore wrote:..
Pa ako nesto tvrdis, onda i dokazi. Ne pricaj bezveze.
Ti testovi su za pacenike i u vecini slucajeva su namjesteni. Nemas nista od tih brojki... samo ti i Dileja to gledate.
Postavi sot... to je cinjenica i ok je da vidimo koliko mu baterija traje. Cuj pao bih u depresiju![]()
Da mi je bitno, prodao bih svoj polovan telefon i kupio nov Poco i ostalo bi mi love za jos neki Xiaomi.
I da, u mene je veci
Kod poco telefona je jedino dobro procesor. Ostalo je sve smijesno, kamera, dizajn, build plasticni, OS. Xiaomi jos mora da radi na flagship killeru, jer Poco to nije. Nije dovoljno staviti najnoviji snapdragon i ocekivati da je to dovoljno.
i agree wrote:Sto vas je to xiaomi naguzio pa morate rootovat mobitel za gcam![]()
![]()
Kod mene pichi bez roota
Par postova iznad tvog od feralisa sto je napisao..HardCore wrote:i agree wrote:Sto vas je to xiaomi naguzio pa morate rootovat mobitel za gcam![]()
![]()
Kod mene pichi bez roota
Ne znam odakle ti to al i kod mene radi bez roota, jedino nightsight ne radi, al to i ne koristim
Nije istina. Bitan je build, bitan je i OS. Poco ne moze biti fluidan kao stock android, oxygen os niti cak od ovog novog samsungovog OSa.HardCore wrote: Procesor i gpu, a to je najvaznije za fluidan rad telefona u svim pa cak i u najzahtjevnijim aplikacijama i igricama, kamera je odlicna uz Google Camera aplikaciju, pogotovo portret mod koji je bolji nego na p20 pro mobitelu (ruzno zamucivanje), to sam se licno danas uvjerio, dizajn koliko para toliko muzike, a zar je bitno dal je od plastike ili "premium stakla" kad se na 95% mobitela stavlja zastitna maska??
Bravo pametan si mi pravo, nemoj tu mlatit bezveze vec dokazi necim da to nije tacno sto sam napisao gore..diablobih wrote:Nije istina. Bitan je build, bitan je i OS. Poco ne moze biti fluidan kao stock android, oxygen os niti cak od ovog novog samsungovog OSa.HardCore wrote: Procesor i gpu, a to je najvaznije za fluidan rad telefona u svim pa cak i u najzahtjevnijim aplikacijama i igricama, kamera je odlicna uz Google Camera aplikaciju, pogotovo portret mod koji je bolji nego na p20 pro mobitelu (ruzno zamucivanje), to sam se licno danas uvjerio, dizajn koliko para toliko muzike, a zar je bitno dal je od plastike ili "premium stakla" kad se na 95% mobitela stavlja zastitna maska??
Ne budi smijesan za kameru.
Sto se tice Gcam, googlajte, gcam (vas mobitel) xda
Kakve su ovo cijene, je li uopće skuplji od Redmi note 6?mobile94 wrote:https://www.racunalo.com/redmi-note-7-p ... -xiaomija/
Ako cijene budu kao što je navedeno, ovo će biti novi kralj srednje klase.![]()
Pu,hebem ti kraljeve srednje klase,taman mi petica dođe,a oni već sedmicu izbaciliSehro wrote:Kakve su ovo cijene, je li uopće skuplji od Redmi note 6?mobile94 wrote:https://www.racunalo.com/redmi-note-7-p ... -xiaomija/
Napokon da i Xiaomi nešto poradi na zvuku, to me do sad odbijalo da se pridružim grupi.mobile94 wrote:https://www.racunalo.com/redmi-note-7-p ... -xiaomija/
Za te pare ce im samo kupit prasinu,350 da uzmu jos nogom u guzicu da se udarajuKristina taster wrote:kod nas će ta 7 koštat najmanje 500-600 maraka
147 dollara za osnovnu verziju iz Kine i iziđe manje od carinske granice od 300 KM.Kristina taster wrote:kod nas će ta 7 koštat najmanje 500-600 maraka
meni je došlo neko staklo za totalno neki drugi xiaomi, tako dadeny_s wrote:Jedno malo glupo pitanje ali eto![]()
Dođe mi jučer ono staklo za note 5 iz neke choetech store..
Malo neobično mi je što mu je onaj otvor sa lijeve strane zatvoren..
Da li je to tako ili ga je kinez zaboravio iZbuŠiti...
Ne morate se odmah valjati od smijeha,jbg.prvi put kupujem to staklo
Ovo je nasljednik note, zato se i zove redmi note 7.konektovan wrote:Ovaj Redmi 7 obecava, ali me sad zanima, je li ovo nasljednik redmi note 5 i 6 ili obicne redmi 6 verzije???