Visoki predstavnik pozvao sve strane da ispoštuju odluke Ustavnog suda BiH
https://static.klix.ba/media/images/vij ... 917086.jpg

I šta ako te vrijeđa kao Bošnjaka i građanina BiH?Tomahawk11 wrote: Auf...cuj mene iza tastature vrijedja.
Ne, vrijedja mene kao Bosnjaka i kao gradjanina BiH. To sto tebe boli neka stvar, sto si bez identiteta....jbg, sta cu ti ja.
Kakvim oruzjem? Uozbilji se. Niko ne zvecka nicim. Treba shvatiti da ovo sto se desava je ispit za drzavu BiH. Mile predizbornim referendumom (kampanjom) cacka mecku.
Kakva zadojenost? Cime?
Danguba wrote:Onda ti ne razumijes osnovne stvari.PeppermintSA wrote:
Uz svo dužno poštovanje, apsolutno je idiotski dovoditi zemlju u potpunu blokadu zveckajući oružjem jer neki nebitni referendum o nekom nebitnom prazniku tebe iza tastature vrijeđa.
Meni je strašnija zadojenost našeg naroda nego zadojenost Dodikovaca.
Prosvijetli me.Danguba wrote:Onda ti ne razumijes osnovne stvari.PeppermintSA wrote:
Uz svo dužno poštovanje, apsolutno je idiotski dovoditi zemlju u potpunu blokadu zveckajući oružjem jer neki nebitni referendum o nekom nebitnom prazniku tebe iza tastature vrijeđa.
Najbolja recenica: A sta ce te vi?Danguba wrote:Mislis, sta bi na kraju.General War wrote: Svi znamo Seleta i njegove izvale...ali ove salto mortale PC-a su dejavu...vrijedi se podsjetiti sta znaci igrati hazardera...i sta im je porucio na kraju
Koliko se puta do sad se prekršila odluka ustavnog suda?dezurni_ucenik wrote:Danguba wrote:Onda ti ne razumijes osnovne stvari.PeppermintSA wrote:
Odluke ustavnog suda se moraju postovati, u suprotnom rijec je o krsenju elemenata drzavnosti. Pepermint se samo pravi da je naivan.
Samo po novcaniku, ima da budu veci bosanci od meneKatarinaKosaca wrote:«Izolacija i ne bez posljedica», u priopcenju SAD ambasade![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PeppermintSA wrote:Koliko se puta do sad se prekršila odluka ustavnog suda?dezurni_ucenik wrote:Danguba wrote:
Onda ti ne razumijes osnovne stvari.
Odluke ustavnog suda se moraju postovati, u suprotnom rijec je o krsenju elemenata drzavnosti. Pepermint se samo pravi da je naivan.
Tesko.PeppermintSA wrote:Prosvijetli me.Danguba wrote:Onda ti ne razumijes osnovne stvari.PeppermintSA wrote:
"Nadam se da ce Dodik odustati od referenduma jer, nakon odluke Ustavnog suda o uvođenju privremene mjere, nastavak aktivnosti na organizaciji referenduma predstavlja nedvosmisleno kršenje Dejtonskog mirovnog sporazuma i krivično djelo suprotstavljanja odlukama Ustavnog suda BiH koje može biti sankcionirano članom 239 Krivičnog zakona BiH", kazao je Izetbegović.
Član 239 kaže da službena osoba u institucijama Bosne i Hercegovine, institucijama entiteta ili institucijama Distrikta Brčko Bosne i Hercegovine koja odbije izvršiti konačnu i ovršnu odluku Ustavnog suda Bosne i Hercegovine, Suda Bosne i Hercegovine ili Doma za ljudska prava, ili sprječava da se takva odluka izvrši ili na drugi način onemogućava njeno izvršenje, kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
Ama kakvim oruzjem? Mislis na ove vjezbe policije?PeppermintSA wrote:I šta ako te vrijeđa kao Bošnjaka i građanina BiH?Tomahawk11 wrote: Auf...cuj mene iza tastature vrijedja.
Ne, vrijedja mene kao Bosnjaka i kao gradjanina BiH. To sto tebe boli neka stvar, sto si bez identiteta....jbg, sta cu ti ja.
Kakvim oruzjem? Uozbilji se. Niko ne zvecka nicim. Treba shvatiti da ovo sto se desava je ispit za drzavu BiH. Mile predizbornim referendumom (kampanjom) cacka mecku.
Kakva zadojenost? Cime?
I mene vrijeđa milion stvari pa šta?
Niko ne zvecka oružjem?
Ispit za državu BiH?
Tragikomedija, povlačim se.
Ozbiljno te pitam.dezurni_ucenik wrote:
Djecko, tu naivnost ostavi za svoju raju.

Jel ima njena slika uz text, nesmijem otovriti...valja nocas zaspatdezurni_ucenik wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/milica-m ... /160917078
Dusa draga, i ona dobila svojih 5 minuta slave.
...i bi kako on rece. On u Beograd, kapetan Dragan u Australiju(privremeno) a ONI u egzodus.General War wrote:Najbolja recenica: A sta ce te vi?Danguba wrote: Mislis, sta bi na kraju.
"Dejtonski mirovni sporazum je međunarodni mirovni sporazum čije osporavanje ne može proći bez posljedica. Sjedinjene Države i međunarodna zajednica su izuzetno puno uložili u mir, stabilnost i prosperitet BiH. Mi nećemo prihvatiti pokušaje opstruiranja Daytonskog mirovnog sporazuma niti slabljenja institucija BiH", stav je ambasade SAD-a u BiH.
Neće li nas sunce ogrijati...
U fokusu interesiranja je godišnja vježba "Brzi odgovor 2016" koja će biti održana na Manjači pored Banje Luke od 30. septembra do 5. oktobra, što će biti prilika da bh. građani vide kako se odvija kontinuirana saradnju između EUFOR-a i Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.
Elementi snaga iz NATO-ove misije KFOR, Ujedinjenog Kraljevstva, Mađarske i Portugala će rasporediti svoje vojnike iz sastava Rezervnih snaga EUFOR-a,koji će podržati ovu misiju. Vježba je kombinirana obuka za operacije podrške miru većeg obima, što je i ključni dio izvršnog mandata EUFOR-a - naglašeno je iz EUFOR-a.
PeppermintSA wrote:Ozbiljno te pitam.dezurni_ucenik wrote:
Djecko, tu naivnost ostavi za svoju raju.
A pri tom, ja ti dječko nisam. Kad je trebalo po rovovima jesti blato, jeo sam.
politika je promijenjiva katagorija, stavovi naroda ne postoje osim kao propaganda, uostalom, šta je to stav naroda? političke elite su te koje se pitaju.oakville wrote:Naglasak je na riječi pokušao. 20 godina poslije jasno je da srpska strana ne želi nikakvu integraciju, već kupuje vrijeme dok se ne steknu uslovi za nastavak, jer je srpskoj politici sad ili nikad, neće biti više prilika. Malo im se žuri, jer vrijeme teče a broj srba drastično pada, 60% srba u RS-u danas živi u dvije enklave, Banja Luka i Bijeljina, ostatak je prazan ili se ubrzano prazni. Znači moraju požuriti. Ni Hrvatska ne prihvata nikakvu inkorporaciju srba u BiH pod bilo kojim uslovima (osim privremeno namenutnim Dejtonom) jer to onda znači da će opet u nekoj budućnosti kao produžena ruka Srbije stvarati probleme u njenoj neposrednoj blizini.kowalski1 wrote:suština je da je dejton prvi mirovni sporazum u historiji koji nije podijelio već pokušao ponovo da inkorporira zaraćene strane pod jedan krov. to je u startu ogroman forte za bosansku stranu (ako takva postoji).
taj fakat je uzet zdravo za gotovo i konstruiran je mit o nepravdi dejtona. i naravno idiotska ideja da će stranci ispraviti tu nepravdu. to je matrica ovdašnje politike i ne moraš biti puno pametan da shvatiš koliko je to pogrešno.
I oni organizuju referendum i sprovedu ga. Šta onda?Tomahawk11 wrote:
Ama kakvim oruzjem? Mislis na ove vjezbe policije?![]()
![]()
Nego, ispit....kad neko ne postuje odluke Ustavnog suda, sta radi?!
Nista, moja stvar, kao i svih onih koje vrijedja. Ne mogu odobravati dan proslave entiteta zbog kojeg sam izgubio neke od clanova porodice.
Vidjeces kao i ja.PeppermintSA wrote:I oni organizuju referendum i sprovedu ga. Šta onda?Tomahawk11 wrote:
Ama kakvim oruzjem? Mislis na ove vjezbe policije?![]()
![]()
Nego, ispit....kad neko ne postuje odluke Ustavnog suda, sta radi?!
Nista, moja stvar, kao i svih onih koje vrijedja. Ne mogu odobravati dan proslave entiteta zbog kojeg sam izgubio neke od clanova porodice.