Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zdruzdjo wrote:A cekajte, ko je to sve objavio? Pa svaki cigo svoga konja hvali.
Obzirom da onako pa eto znam situVaciju u maršalu, mogu reci da tu nije "nicije maslo za ramazana".
Svrakici kakvi vec jesu, a i u maršalu nisu bas cvjecke.
Uglavnom ovo ce biti izgleda kao onaj drot sto je prebio na bjelasnici onog frajera pancericom pa ga krpili na abdominalnoj. Jest' mu udario djete-nije mu udario djete.....pojeo vuk magarca a nista tacno.
E sad jedino ako svrakici ne zapnu da istjeruju mak na konac
Novinar Hayata ne napisa da je i on bio učesnik tuče.
Uskoro više informacija..
(Ammar Švrakić, Hayat/Foto: Hayat)
Moj najdraži dio - Hayat
Aida svjedok ovog gnusnog događaja izjavila je:
" Ovo je sramota stid me je što sam gledala svojim očima kako nedužnog starijeg čovjeka napadaju pred očima unučadi. To je moglo biti i moje dijete, to sam mogla biti ja, strašno! "
VjecitiStudent wrote:
Novinar Hayata ne napisa da je i on bio učesnik tuče.
Uskoro više informacija..
(Ammar Švrakić, Hayat/Foto: Hayat)
Moj najdraži dio - Hayat
Aida svjedok ovog gnusnog događaja izjavila je:
" Ovo je sramota stid me je što sam gledala svojim očima kako nedužnog starijeg čovjeka napadaju pred očima unučadi. To je moglo biti i moje dijete, to sam mogla biti ja, strašno! "
A Aida je isto Švrakić, pretpostavljam...
Predsjednik Udruženja Zelene beretke Muhamed Švrakić povodom današnjih dešavanja u hotelu Maršal na Bjelašnici za Klix.ba je kazao da je on jedini povrijeđen tokom fizičkog kontakta i da je radnicima hotela rekao kako su dužni 20 miliona, a da oni prave frku zbog 5 KM.
ili kako su Švrakići teški 20 miliona, a prave frku zbog 5 KM.
To je ono ko parking papici; Što parkira auto od 100 000 na trotoar kad mu je prazan parking sa naplatom 30 metara od njega? Zato što je to sve njegovo jarane. Da je davao nikad ne bi ni imao.
supercali wrote:Ja kreten odmah povjerovah prici sa hayat.ba
Ovom zastitaru treba orden dati
Al pazite samo kako napravise zrtvu od sebe
Starac od 60
Amru sramota zbog turizma itd
Kojeg kurcevog turizma pa gore ni u januaru nema vise od 20 turista a kamoli sada
Koliko sam ja skonto nije to zastitar nego muz od ove rospije koji joj je ujedno i bodyguard
Švrakić ima pravo, sve je ovo vlasništvo od para porodica. Pa država se maksuz pravila za par porodica tako da ne vidim gdje je problem. Možda što je Švrakić rekao javno ono što misli i Izetbegović i minderaši oko njega?
supercali wrote:Ja kreten odmah povjerovah prici sa hayat.ba
Ovom zastitaru treba orden dati
Al pazite samo kako napravise zrtvu od sebe
Starac od 60
Amru sramota zbog turizma itd
Kojeg kurcevog turizma pa gore ni u januaru nema vise od 20 turista a kamoli sada
Koliko sam ja skonto nije to zastitar nego muz od ove rospije koji joj je ujedno i bodyguard
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Švrakić ima pravo, sve je ovo vlasništvo od para porodica. Pa država se maksuz pravila za par porodica tako da ne vidim gdje je problem. Možda što je Švrakić rekao javno ono što misli i Izetbegović i minderaši oko njega?
nisu oni u tom krugu, da jesu ne bih niko pitao da plate išta
nek su najebali
prvo su tarika istukli kad se kurčio na nekoj maturi ispred evrope
sad i babu..
sve neke beretke kurci palci, istuče ih ko hoće i to 4 vs. 1 i dobiju batine opet
lijep dan.
p.s. kad se sjetim kako su prijetili da će doći pred sud
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Švrakić ima pravo, sve je ovo vlasništvo od para porodica. Pa država se maksuz pravila za par porodica tako da ne vidim gdje je problem. Možda što je Švrakić rekao javno ono što misli i Izetbegović i minderaši oko njega?
nisu oni u tom krugu, da jesu ne bih niko pitao da plate išta
nek su najebali
prvo su tarika istukli kad se kurčio na nekoj maturi ispred evrope
sad i babu..
sve neke beretke kurci palci, istuče ih ko hoće i to 4 vs. 1 i dobiju batine opet
lijep dan.
p.s. kad se sjetim kako su prijetili da će doći pred sud
Ma neka su kada se kurči radi 5KM. generalno mrzim takve likove koji bi sve guzovače a da im sve potaman, sređeno i uređeno. Isto kao komšija neki dan pričamo o kombiju Centrotransa, kaže lijepo uredno, ima i WiFi, na vrijeme dolazi...ali plaća se. Pa reko šta bi ti da je đaba i da sve to ima? Zato sada znaš zašto je GRAS prop'o k'o žeton.
Ne kontam potrebu osoba s vecim novcanim stanjem da se kurce, svaki pokret da eksponiraju, da svi znaju za njih.. sta ti je seljak plati ko i svi ostali sta tebe boli briga koliko ko duga ima.. sve u svemu, kud te vise nasuto nije.. pod pojmom kockasta glava, moze se koristiti tvoja za opis
mirzet87sa wrote:Ne kontam potrebu osoba s vecim novcanim stanjem da se kurce, svaki pokret da eksponiraju, da svi znaju za njih.. sta ti je seljak plati ko i svi ostali sta tebe boli briga koliko ko duga ima.. sve u svemu, kud te vise nasuto nije.. pod pojmom kockasta glava, moze se koristiti tvoja za opis
Covjek oslobodio Sarajevo, Igman i BiH i sada treba da placa termin.
Svasta.
Last edited by Edin H. on 16/10/2016 20:33, edited 1 time in total.
VjecitiStudent wrote:"tri osobe u bijegu, četiri uhapšene"
Valjda su jednom policajcu ruku slomili jednom od tih palica.
Muhamed doveo 8 kabadahija sa palicama da se obracuna sa muzem od direktorice, samo zato sto su trazili da plati koristenje terena.
Nakon sto je odbio da plati teren ponudili su mu besplatno, plus kafu samo da ne pravi frku, na sta je on rekao "da ne pije kafe u propalim firmama..
STOKAAAA
Muhamed doveo 8 kabadahija sa palicama da se obracuna sa muzem od direktorice, samo zato sto su trazili da plati koristenje terena.
Nakon sto je odbio da plati teren ponudili su mu besplatno, plus kafu samo da ne pravi frku, na sta je on rekao "da ne pije kafe u propalim firmama..
STOKAAAA
Muhamed doveo 8 kabadahija sa palicama da se obracuna sa muzem od direktorice, samo zato sto su trazili da plati koristenje terena. Nakon sto je odbio da plati teren ponudili su mu besplatno, plus kafu samo da ne pravi frku, na sta je on rekao "da ne pije kafe u propalim firmama..
STOKAAAA