Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

megaman4

#7577 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by megaman4 »

jeza u ledja wrote:Image
A koja slucajnost? Ja sam prije rata imao iste vojnike kao i ovaj mali na slici. :D
insomnia78

#7578 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by insomnia78 »

Vidi Kurda sto su se odvojili. Ova slika to lijepo pokazuje. Fotos ne ume da laze
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7579 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

allahu dragi šHa počiniste od teme
pici

#7581 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

"Iran bi trebalo da pogleda kalendar i shvati da je novi predsednik u Ovalnoj sobi. I dobro bi uradio da ne proverava odlučnost tog novog predsednika", rekao je Pens u intervjuu za ABC njuz.

SAD redovno navode Iran na listi velikih pretnji za njihovu nacionalnu bezbednost, optužujući ga da nastoji da destabilizuje sunitske monarhije, saveznike SAD, i da predstavlja vojnu pretnju time što nastoji da razvije balističke rakete.

Od preuzimanja dužnosti Trampa 20. januara stalno se "pojačava ton" između Vašingtona i Teherana koji nemaju diplomatske odnose još od 1980. godine.

Američki ministar odbrane Džejms Matis je rekao juče da je Iran najveća među državama koje podržavaju terorizam na svetu.

Trampova administracija je u petak uvela nove sankcije protiv firmi i pojedinaca koji pomažu Iranu u razvoju programa balističkih raketa, i to nekoliko dana pošto je Teheran sproveo novu raketnu probu.

Američki potpredsednik Pens danas je ponovo kritikovao međunarodni sporazum o iranskom nuklearnom programu koji je odobrila administracija Baraka Obame i prema kome su ukinute međunarodne sankcije Teheranu u zamenu za prekid razvoja njegovog nuklearnog programa i mogućeg dobijanja atomske bombe.

"Iranci su dobili sporazum koji predsednik, ja i naša administracija smatramo vrlo lošim sporazumom", rekao je Pens. On je rekao i da Tramp i njegova administracija i dalje procenjuju validnost tog programa.

Donald Tramp će slušati sve savetnike "ali ne varajte se, odlučnost ovog predsednika je takva da bi bilo dobro da Iran dva puta razmisli pre nego što nastavi sa svojim neprijateljskim i ratobornim ponašanjem", rekao je Pens.

samo malo poČakajte dok ovaj ofarbani arijevac pokrene još koji rat...
dječak sa šibicama

#7582 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dječak sa šibicama »

Sad za sad zaostaje sedam, osam ratova za mirotvorcem Obamom.
ultima_palabra

#7583 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

dječak sa šibicama wrote:Sad za sad zaostaje sedam, osam ratova za mirotvorcem Obamom.
Koji je to rat zapoceo Obama? Da su americke trupe na tlu i da ih nije bilo prije njegovog mandata?
pici

#7584 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

dječak sa šibicama wrote:Sad za sad zaostaje sedam, osam ratova za mirotvorcem Obamom.

de allahati nabroj ih
Point.

#7585 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

ultima_palabra wrote:
Koji je to rat zapoceo Obama? Da su americke trupe na tlu i da ih nije bilo prije njegovog mandata?
Eh to bih i ja volio da znam.

A Kiki bi i na temi o Papetu pisao o turcima i kurdima. De malo popusti. :)
Acid25

#7586 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Acid25 »

Pazi sad kad baja uhvati nabrajati... :pusi2:
jeza u ledja

#7587 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Libija, Sirija, Irak, Jemen, Ukrajina, Gruzija i Kentaki.
Acid25

#7588 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Acid25 »

jeza u ledja wrote:Libija, Sirija, Irak, Jemen, Ukrajina, Gruzija i Kentaki.
Image
Deeeemn!
belfy

#7589 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by belfy »

ma ja, a Narniju ko hebe... :mrgreen:
Acid25

#7590 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Acid25 »

Šta da napišem? Šta da napišem? Šta da napišem? Šta da napišem? Šta da napišem? Šta da napišem? Šta da napišem? Šta da napišem?
Image

AHA!
Image

Wrkz evry tim!
Bosanski_kralj

#7591 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Bosanski_kralj »

jeza u ledja wrote:Libija, Sirija, Irak, Jemen, Ukrajina, Gruzija i Kentaki.
Da ne bude Vučića i Kosovo. :oops:
pici

#7592 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

pošHto je tvrdašh su dve biblije a treČa mu neđe na naninom tavanu, meni đava sve govori da ovaj neČe dogurat završetak mandata... đava to meni govori ne ja... šHejtanska posla

samo da nadodam...

VAŠINGTON: Ruskog predsjednika Vladimira Putina poštujem, a Sjedinjene Države nisu tako nevine kao što to možda izgleda, rekao je predsjednik SAD Donald Tramp gostujuću u emisiji Fox newsa. U intervjuu koji će biti objavljen danas nakon prenosa finalne utakmice "Super boula", voditelj Bili O` Rajli upitao je Trampa da li poštuje ruskog predsjednika Vladimira Putina. "Da, ja ga poštujem. Pa, poštujem mnoge ljude, ali to ne znači da se slažem s njima. Da li ću se složiti s njim? Nemam pojma", izjavio je američki predsjednik koji je i ranije nazivao Putina snažnim i moćnim liderom. Na pitanje zašto ga poštuje, Tramp je odgovorio da je on vođa svoje zemlje. "Bolje je da se slažemo sa Rusijom i ako nam Rusija pomogne u borbi protiv Islamske države i islamskog terorizma širom svijeta onda je to dobra stvar", ocijenio je Tramp. U namjeri da isprovocira Trampa da reaguje voditelj je Putina nazvao ubicom, prenio je RT. "I mi imamo mnogo ubica. Zar mislite da je naša zemlja tako nevina?", upitao je on. AP konstatuje da iz objavljenog dijela intervjua nije jasno da li je Tramp to dalje obrazložio ili je kasnije stavio u širi kontekst. Trampova izjava već je naišla na kritike u redovima njegovih republikanaca, navodi AP. Lider republikanske većine u Senatu, Mič Mekonel, izjavio je za CNN da se na može staviti znak jednakosti između načina na koji se ponaša Rusija i načina na koji se ponašaju SAD. "Amerika je izuzetna, Amerika je drugačija, mi se ni na koji način ne ponašamo kao Rusi. Mislim da ovde postoji jasna razlika koju svi Amerikanci razumeju", rekao je on. Potpredsjednik SAD Majk Pens demantovao je da je Tramp napravio lažnu paralelu između Putina i američkih lidera, dodajući samo da on želi da resetuje odnose Vašingtona i Moskve, kako je to obećao u izbornoj kampanji, prenio je AP. "Ako budemo u stanju da sarađujemo sa Rusijom u uništenju Islamske države i suprostavljanju radikalnom islamskom terorizmu, to će biti dobro. U Trampu imate predsjednika koji će vise gladati u šoferšajbnu nego u retrovozor", rekao je Pens u intervjuu za NBC.
učinimo ameriku ponovo ubistvenu :thumbup:
Lopez1981

#7594 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Lopez1981 »

Kikibombona wrote:
Ti si patoloski lazov decko. Cuj 800? Sta je tebi? Prije mjesec su imali 4 000. Sada su prema tvrdnjama AKP stranackog biltena nagurali na 8 000.

8,000 Turkish soldiers poised to attack Daesh in al-Bab

http://m.yenisafak.com/en/world/8000-tu ... ab-2591872

Sinoc su im stigla nova pojacanja, veliki konvoj.

https://youtube.com/watch?v=1I2aBWhLv7Y

ISIL ih bruka. 2-3 000 ISILovaca protiv 10 000 Turaka i pridruzenih dzihadista. Na svaku ofanzivu ISILa Turci pobjegnu, ostavljaju iza sebe leoparde i kobre. Ubise avijacijom, artiljerijom, pomazu im Rusi, Amerikanci... sve na njihovoj strani, visestruko, grad sravnili sa zemljom... i opet metra ne mogu napredovati. Pet puta zauzeli bolnicu na periferiji grada i pet puta pobjegli. Karina od vojske. Nije ovo 2-3 st. da je brojnost vazna. Turci imaju kvantitet, ali nemaju kvalitet. Dio vojske izvede drzavni udar, a da za to niko ne zna. Obavjestajne sluzbe, vlast!? Ma cirkus zivi. IDF bi ih nasamarao samo tako.
Tebe kralju ubi mrznja prema Turcima.
Prije 15 dana si pisao da na Al Bab napada 3000 Turaka, samo dan poslije kad si vidio cifru 8000 od kako ti kazes "lazljivih Erdoganovih novina" kojim ne treba nista vjerovati, i sada baratas sa tom suludom cifrom. Do juce su ti bili lazovi, sta sve ne, a sada njihove cifre od 8000 su istinite a one tvoje 3000 sto si baratao ispadaju lazi?
Mislim, sve je ocekivati od naroda ali ocekivati od tebe da ti "turske lazljive novine" postanu relevantne a svi oni ostali izvori sa kojih si kupio informacije o tih 3000 turaka ispadaju laznjaci :-)

8000 Turaka napada Al Bab? I kako kazes unistava ih Isil? Ok da vidimo malo...
Koliko je Turaka poginulo od pocetka Eufratskog stita? 60ak otprilike, od toga bar 40% je u onim oklopnjacima, bila su jos 2 jaca bombaska napada gdje ih je petnaestak poginulo. I koliko ostane onda vojnika koji su poginuli kao pjesadija u direktnim borbama? 15,20? Toliko je Kurda na dnevnoj bazi ginulo u Manbidzu, pa ti vidi ko koga gazi i unistava.

Prestani lagati sam sebe, i sam znas kao i svi koji imalo prate dole situaciju da u Eufratskom stitu glavne pjesadijske snage cine FSA borci Turkmeni i Arapi. Turci su tu sa oklopom i avijacijom, minimalnim brojem specijalaca, po nekog vidim sa snajperom i to je to. Cak su i desetine oklopnjaka dali borcima FSA. U skoro svakom snimku napada "Eufratskog stita" 90% vojnika su borci FSA.

Sta je bio glavni cilj ulaska Turskih snaga u Siriju? Pa Kurdi koji su krenuli iz Manbidza prema Efrinu, i da li je ispunjen cilj? Naravno da jeste, uzeo se Al Bab ili ne Kurdi se ne mogu spojiti. Turcima ne bi problem bio i da SAA uzme Al Bab, bitno im je da ga Kurdi ne uzmu.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#7596 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by japin_mutapi »

ultima_palabra wrote:
libija, sirija, ukrajina, irak i jemen vec ratno stanje ali americki proxy isil otvorio nove frontove

eto pet
Acid25

#7597 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Acid25 »

Šah-mat hejteri! :evil:
Image
Toffee karamela

#7599 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Toffee karamela »

Drvenija87 wrote:
Hollywood ga toliko mrzi da imam predosjećaj da će uručiti Baldwinu Oscara za ovu izvedbu, ako zatreba izmislit ce kategoriju :lol:

Alec :thumbup: :thumbup:
Ripicipi

#7600 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Ripicipi »

Zanimljiva izjava Donalda...

Na tvrdnje voditelja da je Putin "ubojica", Trump je iznenađujuće pozvao Ameriku da razmisli o sebi.

"Puno ubojica, puno ubojica. Zar vi mislite da je naša zemlja nevina?", upitao je.
Post Reply