Utakmica se zavrsava, a Mekmanaman i kompanija pricaju eto kao "back to the drawing board for City", trebaju vidjeti gdje su pogrijesili, na kojim mjestima im sta fali, i eto mozda pogledati neke od ovih igraca Monaka kao prinove. Eto to je razmisljanje nadobudnih Engleza, parama sve rijesiti.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#7576 Re: UEFA Champions League
Usao sam ovdje samo da vidim kako se odvija rasprava oko toga koja je liga najjaca, pod jedan, i pod dva, kako se prica takticki odbija na pricu da je Guardiola los trener. Jesam pogodio?

Utakmica se zavrsava, a Mekmanaman i kompanija pricaju eto kao "back to the drawing board for City", trebaju vidjeti gdje su pogrijesili, na kojim mjestima im sta fali, i eto mozda pogledati neke od ovih igraca Monaka kao prinove. Eto to je razmisljanje nadobudnih Engleza, parama sve rijesiti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7577 Re: UEFA Champions League
Ma ovi iz Monaca isto dopingovani, sta je ono onako, trce ljudi ko blesavi, ubise, s krila onog, s krila ovog, sijeva, odnesose
Ipak, ne mogu da vjerujem da je Guardiola maltene dosao sa bijelom zastavicom, unaprijed osudjen na poraz. Ipak si kuci dao 5 komada, a tacno se vidjelo da su im sanse minimalne za prolaz.
I sta sad, i Monaco potencijalno najblizi Realov protivnik
Dobro je, napredujemo, sad su sanse za Leicester i Monaco u odnosu na ove velike 50-50

Ipak, ne mogu da vjerujem da je Guardiola maltene dosao sa bijelom zastavicom, unaprijed osudjen na poraz. Ipak si kuci dao 5 komada, a tacno se vidjelo da su im sanse minimalne za prolaz.
I sta sad, i Monaco potencijalno najblizi Realov protivnik
Dobro je, napredujemo, sad su sanse za Leicester i Monaco u odnosu na ove velike 50-50
- 2002
#7578 Re: UEFA Champions League
Dijete drago, kad sam skontao da si 97 godiste zao mi sto sam ti uopste istao i spomenuo. Bas sam nasjeo na djecije forebersK wrote:Od danas navijam da Monaco, Leicester. Dortmund i Atletiko osvoje Ligu prvaka. Čisto da se sastave dvije godine apsolutnog fudbala. Portugal koji nije bio ni u kombinacijama za finale, osvoji Euro. O prvaku Engleske znate.
Prije ovog ranga sam želio da Napoli uzme Reala i da se taman ovi "veliki" ponadaju da imaju duple šanse za osvajanje, ali eto - kako je tako je. Čekam duel Barsa Atletiko i jednu magiju Saula Nigueza. Kao prošle sezone.
P.S. Čekam forumaša 2002 da se javi i da me počne prozivati. Nek se tradicija nastavi.
- stakasa
#7579 Re: UEFA Champions League
Nemoj vise zivota tiMyTao wrote:Takticka potkovanost mozda, za tehniku se ne slazem... imas masu igraca u Engleskoj koji su odlicni tehnicari ali to tesko dolazi do izrazaju kao u La Ligi zbog nacina na koji se igra u Engleskoj... Daleko manje vremena igrac sa loptom ima u Engleskoj nego u Spaniji.stakasa wrote:Nije mozak nego tehnicka potkovanostMyTao wrote:Jbg sve je do ukusa... ja sebe nebi mogao natjerati da gledam La Ligu... cak i el classic mi je beze jer 80% tekme se igraci valjaju po podu i placu. Naravno u ta dva tima igraju najbolji igraci na svijetu i Messi koji je za mene najbolji igrac u historiji ove igre. Zbog toga gledam pregled igre i divim se potezima![]()
Engleska liga je tehnicki nivo ispod jer se sve svodi na trku i igra se daleko brze... nema padanja kao u La Ligi, nema stele sa sudijama, plakanja... nema scena gdje igraci okruze sudiju i traze karton (United pokusao protiv Chelsea i evo dobio kaznu). Tu se ne igra mozgom vec srcem... ko voli to onda definitivno voli Englesku Ligu... downside od toga je sto mozak uvijek pobjedi protiv srca... zbog toga i gube u europskim takmicenjima.
Budesliga je negdje izmedju La Lige i Engleske (minus simuliranje) igra se vise svodi na tehniku i plan od engleza ali nisu dosadni kao oni u La Ligi.
Italijani znaju posao, po mom misljenju igraju dobar i kvalitetan fudbal minus je to sto nemaju dobre igrace, nema atmosphere koja se moze naci u Engleskoj ili Njemackoj i zbog toga nisu na tom nivou.
Na kraju, sve je do ukusa jbg.
- stakasa
#7580 Re: UEFA Champions League
Moze se i jaci klub od Cityja okliznut na Monaku. Sinoc je prosjek bio ispod 23 godine, momci gaze, i ono bjelaca sto je bilo na terenu treba zamjenit crncima i da jedu sve pred sobom. Joj onoga ljevog beka, ore po svojoj straniTomahawk11 wrote:Ma ovi iz Monaca isto dopingovani, sta je ono onako, trce ljudi ko blesavi, ubise, s krila onog, s krila ovog, sijeva, odnesose![]()
I sta sad, i Monaco potencijalno najblizi Realov protivnik![]()
Dobro je, napredujemo, sad su sanse za Leicester i Monaco u odnosu na ove velike 50-50![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7581 Re: UEFA Champions League
Da, mlada ekipa, al fino selektovano, stvarno ima dobrih igraca, a nisu placeni 50+ miliona.stakasa wrote:Moze se i jaci klub od Cityja okliznut na Monaku. Sinoc je prosjek bio ispod 23 godine, momci gaze, i ono bjelaca sto je bilo na terenu treba zamjenit crncima i da jedu sve pred sobom. Joj onoga ljevog beka, ore po svojoj straniTomahawk11 wrote:Ma ovi iz Monaca isto dopingovani, sta je ono onako, trce ljudi ko blesavi, ubise, s krila onog, s krila ovog, sijeva, odnesose![]()
Dobro je, napredujemo, sad su sanse za Leicester i Monaco u odnosu na ove velike 50-50![]()
- stakasa
#7582 Re: UEFA Champions League
Gladni, mocni, podsjecaju na Ajax 95-e mada nemaju bas tako izrazene zvijezde ko sto su ovi imali. Bas osvjezenje.Tomahawk11 wrote:Da, mlada ekipa, al fino selektovano, stvarno ima dobrih igraca, a nisu placeni 50+ miliona.stakasa wrote:Moze se i jaci klub od Cityja okliznut na Monaku. Sinoc je prosjek bio ispod 23 godine, momci gaze, i ono bjelaca sto je bilo na terenu treba zamjenit crncima i da jedu sve pred sobom. Joj onoga ljevog beka, ore po svojoj straniTomahawk11 wrote:Ma ovi iz Monaca isto dopingovani, sta je ono onako, trce ljudi ko blesavi, ubise, s krila onog, s krila ovog, sijeva, odnesose![]()
Vala mi nije mrsko ni da se je Pep sasadio, dobar je trener ali napravi preveliku nauku od ovoga. Neka se je malo spustio na zemlju
- kakotakonikako
#7583 Re: UEFA Champions League
Real - Leicester ,
Monaco - Juventus,
Dortmund - Atletiko,
Bayern - Barcelona
Monaco - Juventus,
Dortmund - Atletiko,
Bayern - Barcelona
- ultima_palabra
#7584 Re: UEFA Champions League
Normalno da će trener biti kritikovan kad ekipa u kojoj igraju Silva, De Bruyne, Sterling, Sane i Aguero prvi šut uputi u 62. minuti. I kada u takvim uslovima jedinu izmjenu izvrši u 84.minuti.
Kritikovan bi bio i da se ne zove Pep Guardiola.
Kritikovan bi bio i da se ne zove Pep Guardiola.
- AmiĐa_Idriz
#7585 Re: UEFA Champions League
Skršiš onolike milione i na kraju ti u odbrani igraju Clichy Sagna i Kolarov. Ja se ibretim jos od augusta.
- 2002
#7586 Re: UEFA Champions League
Zato sto su trenerski magovi doveli te ublehe u klub i dali za njih silne milione 
- MyTao
#7587 Re: UEFA Champions League
Nemoj vise zivota ti[/quote]stakasa wrote:Takticka potkovanost mozda, za tehniku se ne slazem... imas masu igraca u Engleskoj koji su odlicni tehnicari ali to tesko dolazi do izrazaju kao u La Ligi zbog nacina na koji se igra u Engleskoj... Daleko manje vremena igrac sa loptom ima u Engleskoj nego u Spaniji.MyTao wrote: Nije mozak nego tehnicka potkovanost
Ok hajd "tehnicka potkovanost"
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7588 Re: UEFA Champions League
Ko dovede Brava strasnog prestrasnog 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7589 Re: UEFA Champions League
Vidi sto Realovci pisu protiv Pepsa. Pa nije ni cudo doduse 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7590 Re: UEFA Champions League
Jesam sta pogrijesio 
Slago
Realno, jeste podbacaj da ispadne od Monaca.
Slago
Realno, jeste podbacaj da ispadne od Monaca.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#7591 Re: UEFA Champions League
Naravno da jeste, samo sto se ovdje odmah cijela karijera svodi na to. Kako kaze Betr men "evo novi go i novi dokaz da je smijesan trener" 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7592 Re: UEFA Champions League
Ja to nisam rekao.
Nisam vidio ni da je neko od navijaca/simpatizera Reala.
Tako da....molio bih da ne iznosis netacne informacije

Tako da....molio bih da ne iznosis netacne informacije
-
Nadzorna_ploca
#7593 Re: UEFA Champions League
Meni je od svega najsmjesnija konstatacija kao Barcelonu i Bayern je lako voditi, posebno Barcelonu. Jeste, zato Barcelona nije mijenjala trenera 15 godina kao sto to rade Englezi. Engleske timove je lako voditi jer njihovi ni vlasnici ni navijaci ne tjeraju tako lako trenere.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7594 Re: UEFA Champions League
Barca mijenja trenere jer to Messi tako želiNadzorna_ploca wrote:Meni je od svega najsmjesnija konstatacija kao Barcelonu i Bayern je lako voditi, posebno Barcelonu. Jeste, zato Barcelona nije mijenjala trenera 15 godina kao sto to rade Englezi. Engleske timove je lako voditi jer njihovi ni vlasnici ni navijaci ne tjeraju tako lako trenere.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#7595 Re: UEFA Champions League
Logovan i ostala Real Madrid ekipaTomahawk11 wrote:Ja to nisam rekao.
Tako da....molio bih da ne iznosis netacne informacije![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7596 Re: UEFA Champions League
Logovan je nesto izmedju._BataZiv_0809 wrote:Logovan i ostala Real Madrid ekipaTomahawk11 wrote:Ja to nisam rekao.
Tako da....molio bih da ne iznosis netacne informacije![]()
Osim toga, on mi je vise fan Uniteda.
Koja ostala? Mojne mi uopstavanja.
Evo ultima pise realno.
Ostali...ne znam nesto da iko sa teme pise kontra celavog.
-
Nadzorna_ploca
#7597 Re: UEFA Champions League
Znaci biti trener tamo je pakao.Velkoski wrote:Barca mijenja trenere jer to Messi tako želiNadzorna_ploca wrote:Meni je od svega najsmjesnija konstatacija kao Barcelonu i Bayern je lako voditi, posebno Barcelonu. Jeste, zato Barcelona nije mijenjala trenera 15 godina kao sto to rade Englezi. Engleske timove je lako voditi jer njihovi ni vlasnici ni navijaci ne tjeraju tako lako trenere.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7598 Re: UEFA Champions League
Ma jok, baciš loptu Messiju, sjedeš na klupu, a pare kapaju na računNadzorna_ploca wrote:Znaci biti trener tamo je pakao.Velkoski wrote:Barca mijenja trenere jer to Messi tako želiNadzorna_ploca wrote:Meni je od svega najsmjesnija konstatacija kao Barcelonu i Bayern je lako voditi, posebno Barcelonu. Jeste, zato Barcelona nije mijenjala trenera 15 godina kao sto to rade Englezi. Engleske timove je lako voditi jer njihovi ni vlasnici ni navijaci ne tjeraju tako lako trenere.
-
Nadzorna_ploca
#7599 Re: UEFA Champions League
Svakako bi kapale. 
- Logovan
#7600 Re: UEFA Champions League
Još Liverpool.

U 16 utakmica osmine finala ove sezone postignuta su čak 62 gola - 3,88 po utakmici, što je novi rekord.

U 16 utakmica osmine finala ove sezone postignuta su čak 62 gola - 3,88 po utakmici, što je novi rekord.