Ako ti kazem da je hiljadu netačnih malo ...ODB wrote:Hiljadu netačnih nije šala
Sve greške u sistemu zapravo pravdaju tim glupavim odgovorima koji nemaju veze s istinom. Ni prvi ni zadnji put.
Moderator: anex
Ako ti kazem da je hiljadu netačnih malo ...ODB wrote:Hiljadu netačnih nije šala
Nije mi gora statistika, ali kad već prebrojavamo netačneODB wrote:Nije valjda da imaš goru statistikuNe smijemo glitcha ni pitati da svoju postavi,obrukali bi se svi

Kasnije je ciganija, ides u expelled jer nema opcije ofensivedobojlija81 wrote:689242
Classify Android Apps
level_1_contributors 8 cents 100
jel radio ko test,cini mi se sve ilegal
nije los samo kasnije 10 app
aha glupost mrtva : |Slo Burner wrote:Kasnije je ciganija, ides u expelled jer nema opcije ofensivedobojlija81 wrote:689242
Classify Android Apps
level_1_contributors 8 cents 100
jel radio ko test,cini mi se sve ilegal
nije los samo kasnije 10 app
Neće da primi kod, ne valja ovo.babaroga1x wrote:jel ko radio ovu anketu za clash of clans? neće da mi primi kod na kraju?
A fino plaćena, deset centi za 3 minute...
Malo pocetno slovo stavljajte Golmast1987 - golmast1987mikrozadatak wrote:Neće da primi kod, ne valja ovo.babaroga1x wrote:jel ko radio ovu anketu za clash of clans? neće da mi primi kod na kraju?
bio sam i bolji malo su me srozali ovi zadaci u poslijednje vrijemeODB wrote:Nije valjda da imaš goru statistikuNe smijemo glitcha ni pitati da svoju postavi,obrukali bi se svi

ako ih veceras ne otjeramo u bankrot necemo nikad,pljuste dolariglitch wrote:bio sam i bolji malo su me srozali ovi zadaci u poslijednje vrijemeODB wrote:Nije valjda da imaš goru statistikuNe smijemo glitcha ni pitati da svoju postavi,obrukali bi se svi
![]()
odoh ja spavati fali mi sna nemojte previse zaraditi dok me nema![]()
689246vucha wrote:Jel moze ID te ankete clash of clans?
Hvala
dobojlija81 wrote:Malo pocetno slovo stavljajte Golmast1987 - golmast1987mikrozadatak wrote:Neće da primi kod, ne valja ovo.babaroga1x wrote:jel ko radio ovu anketu za clash of clans? neće da mi primi kod na kraju?
Work mode
1 task completed
13 cents per task
Jbg tako je... Tako su meni napisali razlog..ODB wrote:Ako je tako meni bi trebali oduzeti isto jer nemam živaca da radim pa fulam stalno ,svejedno mi...
![]()
ExpelledSlo Burner wrote:637609 Local merchant