Nisu se bolan zavukli.. nego je vrijeme odmora od posla, pa večera..desert...tv, vijesti...tekma..L u c i f e r wrote:bogme prije dan dvaCherry-Cherry wrote:TačnoL u c i f e r wrote:glavni zaključak plenuma će biti
da treba izabrati nove ljude
nakon nekoliko sedmica vjećanja
doći će do revolucionarne ideje
da to urade na jedan briljantno ingeniozan način
izborimaU zemlji, u kojoj su izbori svako dvije godine, ljudi protestvuju protiv vlasti, koju su oni sami izabrali. I izabrat će ih opet.
neki mangupi ovde
insistiraše na pravu na NASILNU promjenu vlasti
ne znam fatajul internet u mišjoj rupi
u koju su se sad zavukli
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Paranoid
#7576 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Styling
#7577 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ako ce doprinijeti uspjehu pregovora i zahtjeva onda pristajemo na kompromis da Zeljo ne bude prvak (ali da ne ide u drugu ligu), da Sarajevo bude prvak, samo da navijaci ne bi devastirali Kosevo po ugledu na devastaciju zgrada u Sarajevu.hrasno38 wrote:.......JoseMujica wrote:i da dodam par konkretnih zahtjeva:
1 legalizacija marihuane
2. obavezno nošenja hidžaba u javnim kućama
3. legalizacija gey brakova u ilegali
4. zabrana Vau-mau udruga
5. izbacivanje Želje u drugu ligu
6. i pod obavezno vidjet kako se moze srediti da Sarajevo bude prvak.....poludise navijaci pocet ce cupati semafore sa Koseva:)
Mislim da je to s nase strane sasvim fer.
- guber90
#7578 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Molim nemoj ovako javno, imamo tajne kanale komunikacije, molim te posjeti ovu IP adresu, za verifikaciju moras prouciti Fatihu i onda ce te server preusmjeriti ka nasim dilerima oruzja:Iker C wrote:Ja svaki dan dolazim na proteste a još mi niko nije dao oružje za napad na RS. Kome se treba obratiti?
192.168.1.254
Last edited by guber90 on 12/02/2014 19:11, edited 1 time in total.
- Janjicar
#7579 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja tebi maloprije napis'o da pregledas ti nistaL u c i f e r wrote:nema potrebeguber90 wrote:Sutra fino idi i organizuj proteste, pokreni se protiv plenuma, izvedi na ulice te desetine hiljada koji su stali iza njih, ja garantujem da ne bi 10 ljudi poveo sa sobom i to onako boljih jarana.Alfons Kauders wrote:ne ne
meni neces spinovat, nisam neko nepismeno sbb govedo pa da ti prodje
rekao sam gdje je problem - fino procitaj - nemaju legitimitet... i tacka... nemaju PRAVO da govore u ime SVIH GRADJANA, jer se svi gradjani ne slazu s njima... gradjani su dali mandat skupstini KS, a ne nekakvim neformalnim grupama u reziji SBB-a i kojekakvih lovaca u mutnom
i ne, nije 1945
glasački listić je jači od ikakvih protesta
http://www.facebook.com/aarnautbelli/me ... 270&type=3
- Alfons Kauders
#7580 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
tebi ocito nije bas najjasnije kako funkcionise demokratski sistemguber90 wrote:Sutra fino idi i organizuj proteste, pokreni se protiv plenuma, izvedi na ulice te desetine hiljada koji su stali iza njih, ja garantujem da ne bi 10 ljudi poveo sa sobom i to onako boljih jarana.Alfons Kauders wrote:ne ne
rekao sam gdje je problem - fino procitaj - nemaju legitimitet... i tacka... nemaju PRAVO da govore u ime SVIH GRADJANA, jer se svi gradjani ne slazu s njima... gradjani su dali mandat skupstini KS, a ne nekakvim neformalnim grupama u reziji SBB-a i kojekakvih lovaca u mutnom
i ne, nije 1945
- fazer
#7581 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jel' se moglo gore mjesto izabrat za održavanje ovog obreda od ove šupe?

15 000 mjesta, taman!

15 000 mjesta, taman!
- guber90
#7582 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ove cetiri vlade koje padose se ne slazu sa tobom.L u c i f e r wrote:nema potrebeguber90 wrote:Sutra fino idi i organizuj proteste, pokreni se protiv plenuma, izvedi na ulice te desetine hiljada koji su stali iza njih, ja garantujem da ne bi 10 ljudi poveo sa sobom i to onako boljih jarana.Alfons Kauders wrote:ne ne
i ne, nije 1945
- Paranoid
#7583 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Alfon ba..neki na forumu dođu da trolaju, neki spinuju, oni drugi da nešto nauče...a oni koji imaju šta da kažu kliknu "odjava"..
-
hellue
#7584 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Naletih na internetu na ovo:
Na prvom plenumu građana Sarajeva vladao je haos. Iako su osobe koje su se predstavili kao inicijatori ovog okupljanja pokušavali uspostaviti red to im nije uspijevalo. Međusobne optužbe o tome ko je pravi protestant, a ko nije, različiti prijedlozi za imenovanje čelnih ljudi plenuma, mnoštvo različitih i prijedloga za zahtjeve koji trebaju biti upućeni kantonalnim vlastima i vika obilježile su ovaj zbor građana.
Ovom okupljanu mediji su imali ograničen prsitup što je kod predstavnika "sedme sile" izazvalo negodovanje, a zabilježene su i prijetnje i omalovžavanja novinara.
Zbog toga smo bili primorani neke detalje zabilježiti amaterskom kamerom.
Iako je bilo najavljeno, dugo poslije okončanja pokušaja održavanja plenuma, novinarima se niko nije obratio.
Zakazan je nastavak održavanja u petak u 17:30 u Zetri.
Plenum je moderirao Boro Kontić, direktor sarajevskog Mediacentra.
http://www.youtube.com/watch?v=A4oTcNvu4xU
Na prvom plenumu građana Sarajeva vladao je haos. Iako su osobe koje su se predstavili kao inicijatori ovog okupljanja pokušavali uspostaviti red to im nije uspijevalo. Međusobne optužbe o tome ko je pravi protestant, a ko nije, različiti prijedlozi za imenovanje čelnih ljudi plenuma, mnoštvo različitih i prijedloga za zahtjeve koji trebaju biti upućeni kantonalnim vlastima i vika obilježile su ovaj zbor građana.
Ovom okupljanu mediji su imali ograničen prsitup što je kod predstavnika "sedme sile" izazvalo negodovanje, a zabilježene su i prijetnje i omalovžavanja novinara.
Zbog toga smo bili primorani neke detalje zabilježiti amaterskom kamerom.
Iako je bilo najavljeno, dugo poslije okončanja pokušaja održavanja plenuma, novinarima se niko nije obratio.
Zakazan je nastavak održavanja u petak u 17:30 u Zetri.
Plenum je moderirao Boro Kontić, direktor sarajevskog Mediacentra.
http://www.youtube.com/watch?v=A4oTcNvu4xU
- Drvosjeca iz Dejcica
#7585 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Neće ići jer je u Zetri led.fazer wrote:Jel' se moglo gore mjesto izabrat za održavanje ovog obreda od ove šupe?![]()
15 000 mjesta, taman!
- guber90
#7586 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kao sto rekoh vec, narod srusio cetiri vlade, na demokratski ili neki drugi nacin, srusio ih, ako ih je natjerao narod na ostavke, ja ne vidim sto ne bi i na pregovore.Alfons Kauders wrote:tebi ocito nije bas najjasnije kako funkcionise demokratski sistemguber90 wrote:Sutra fino idi i organizuj proteste, pokreni se protiv plenuma, izvedi na ulice te desetine hiljada koji su stali iza njih, ja garantujem da ne bi 10 ljudi poveo sa sobom i to onako boljih jarana.Alfons Kauders wrote:ne ne
i ne, nije 1945
-
emmir1
#7587 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Da se pojavio neko od silnih profesora sa sarajevskih fakulteta pa da kažem došli su pametni ljudi bit će to dobro.
Ali jok.
Vidio sam napolju Envera Kazaza .
Vidio sam i Damira Nikšića u svom elementu , snima se za novu predstavu.
Dobar lik
Ali jok.
Vidio sam napolju Envera Kazaza .
Vidio sam i Damira Nikšića u svom elementu , snima se za novu predstavu.
Dobar lik
- Alfons Kauders
#7588 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
moje ime = ime gradjanaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Pročitaj šta si napisao, rekao si da neće govoriti u TVOJE ime. Niko i ne govori u tvoje ime jer si nebitan lik iz učmale mase poslušnika, već govore u svoje ime pa se zato i predstavljaju imenom i prezimenom...koji si ti...da ne kažem šta.Alfons Kauders wrote: ne ne
i ne, nije 1945
nemaju mandat niti legitimitet da predstavljaju gradjane... rijec je o grupi od nekoliko stotina ljudi, a kanton ima skoro pola miliona... recimo da predstavljaju 0.2-0.3% stanovnistva... s obzirom da je izlaznost na izborima oko 50%, eto ja im od srca dajem 0.5%
-
L u c i f e r
#7589 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ne viđo, soriJanjicar wrote:Ja tebi maloprije napis'o da pregledas ti nistaL u c i f e r wrote: nema potrebe
a evo kad viđo
ne kontam, sori
- Drvosjeca iz Dejcica
#7590 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
L u c i f e r wrote:ne viđo, soriJanjicar wrote:Ja tebi maloprije napis'o da pregledas ti nistaL u c i f e r wrote: nema potrebe
a evo kad viđo
ne kontam, sori
- red evil
#7591 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
6. Zakonska zabrana emitovanja indijskih serija.JoseMujica wrote:i da dodam par konkretnih zahtjeva:
1 legalizacija marihuane
2. obavezno nošenja hidžaba u javnim kućama
3. legalizacija gey brakova u ilegali
4. zabrana Vau-mau udruga
5. izbacivanje Sarajevau drugu ligu
Last edited by red evil on 12/02/2014 19:32, edited 2 times in total.
-
L u c i f e r
#7592 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
a iduća vlada se neće slagati s tobomguber90 wrote:Ove cetiri vlade koje padose se ne slazu sa tobom.L u c i f e r wrote: nema potrebe
ko se zadnji smije
najslađe se smije
- Danguba
#7593 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
...i @Lasta92 je Scepin...kingofsnake wrote:Prijavi me. Kome ćeš? Ministru ili aktuelnoj vlasti? Čekaj pa ti ne vjeruješ aktuelnim zlotvorima.Lasta92 wrote:Ko god poziva na nasilje, likvidaciju pojedinaca, prijeti demonstrantima javno kako ih treba "polomiti" itd. treba prijaviti na sve moguce nacine, prpa, prpa ... aha
Kojim demonstrantima neko prijeti? Možda ovim ubačenim elementima jedino.
I ja ne pozivam na likvidacije pojedinaca, nego sviju zajedno. Velika je to razlika.
- guber90
#7594 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Plenum u Tuzli danas
.

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#7595 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
jao Neonka ljigavca na Yahatu kaže da je u zadnjih 20 godina potrošeno 10 milijardi za socijalna davanja i da se moglo za te pare otvoriti 150 hiljada radnih mjesta
kakav kloc
ispade da je sirotinja kriva za nezaposlenost 
- guber90
#7596 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Znaci tebi ovo sve smijesno, pa kako je tebi finoL u c i f e r wrote:a iduća vlada se neće slagati s tobomguber90 wrote:Ove cetiri vlade koje padose se ne slazu sa tobom.L u c i f e r wrote: nema potrebe
ko se zadnji smije
najslađe se smije
- biske
#7597 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
tek sam sad skonto zašto je kebo mirno čekao "djecu"...JoseMujica wrote:tako je naučenAlfons Kauders wrote:
http://mup.ks.gov.ba/sites/mup.ks.gov.b ... n_FBIH.pdf
http://univerzitetpim.com/wp-content/up ... _tekst.pdf
ko sto rekoh, nije ovo '45... koliko ja znam, sudovi i dalje rade, policija takodjer - a KZ je i dalje ne snazi... to sto fahro smatra da kao ministar moze naredjivati pustanje na slobodu lica koja su zadrzana radi izuzetno teskih krivicnih djela nije moj problem...sjetimo se samo kako je Kebo onomad letio do Mostara i vadio "našu" djecu iz zatvora ili kako je lik koji je pucao iz vatrenog oružja nevidljivo odlepršao u drugu državu.
tu propada pravna država i možeš sa KZ-om obrisat gujicu dok god postoje "naši" i "vaši"....vego ođe koga ufatiše toga i jebaše, a teško da ćemo zadugo istjerati takav modus operandi
-
L u c i f e r
#7598 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
nisam vala ni namjeravo pokušavatDrvosjeca iz Dejcica wrote:Onda ništa, ne pokušavaj skontati.
- emigrazione
#7599 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Sto se Boro zajeba s ovim, osim ako ne pravi novu TLN ili tako nesto... 
-
Eniac
#7600 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Liberte, egalite, fraternite nije doslo izborima nego nasiljem i giljotinom.L u c i f e r wrote:a iduća vlada se neće slagati s tobomguber90 wrote:Ove cetiri vlade koje padose se ne slazu sa tobom.L u c i f e r wrote: nema potrebe
ko se zadnji smije
najslađe se smije