FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

FreakyStyley

#75726 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Sto cetnik, zivota ti?
moke_31

#75727 Re: FK Željezničar

Post by moke_31 »

Odi podrška, uprava napolje!
Kinaski

#75728 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

brko vrijeme kje
Alfa_i_Omega

#75729 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Jos malo. Samo da primopredaja prodje bez tenzija, ne treba nam to. Probali ste, niste znali, hvala i prijatno.
Radio Sarajevo

#75730 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

moke_31 wrote:Odi podrška, uprava napolje!
A čime je Oda zaslužio podršku?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#75731 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Radio Sarajevo wrote:
pa vjerovatno sto se fantasticno uvlaci u dupe i navijacima i upravi. I sad nesto kad kontam uprava treba da podnese ostavku iz samo jednog jedinog razloga a to je sto je dozvolila Odovicu da nas vec na pola sezone pozdravi sa titulom! Ali ono sto bi stvarno volio i najiskrenije je da nakom pritisaka sa svih mogucih strana sjedna na klupu Amar sa ili bez ove uprave i da vidim pricu nakon prve neuspjesne sezone kod pojedinaca. A da nije ni Amar blesav nece ni on da sjedne kad zna da ne posotje svi potrebni kotaci :lol:
ultima_palabra

#75732 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Alfa_i_Omega wrote:Jos malo. Samo da primopredaja prodje bez tenzija, ne treba nam to. Probali ste, niste znali, hvala i prijatno.
Bojim se da nema ko napraviti "Bradinu" ako se ovi ukopaju i odbiju da odu.
Alfa_i_Omega

#75733 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

ultima_palabra wrote:
Alfa_i_Omega wrote:Jos malo. Samo da primopredaja prodje bez tenzija, ne treba nam to. Probali ste, niste znali, hvala i prijatno.
Bojim se da nema ko napraviti "Bradinu" ako se ovi ukopaju i odbiju da odu.
Ma yebo i to, iskreno. Ako cemo tako onda bolje nikako.

Skupstina Tito. Nego su ovi zayebanu stvar uradili, pisao sam o tome. Sada, pola raje da pitas valja li iko prije sto je bio u klubu, reci ce ne valja. To je finta, oni prije. Nikada nisu rekli, taj je ok, ovaj nije, ovaj valja a ovaj ne. Samo obracuni, ko god stane Misketu na zulj on se sakrije iza kluba i progon. Na primjer Pesto ili Dogan, satanizirani ljudi za 24h. Ruzno je to. Kada o Amaru ovako pisu, sta tek drugi ljudi da ocekuju.

Po meni, ako nema volje da se radi zayedno, nema ni potrebe za tenzijama. Uradilo se finog posla oko stadiona, to ce ostat i niko im nece moci osporiti zasluge. Ostalo, kiksali ste, iskreno zasrali nas do guse. Daj da probamo nesto drugo, ostavljate klub u takvom i takvom stanju, vise srece drugi put.

Uostalom, neko je i vama vrata otvorio, ljudski. Glasao za vas, bio itekako korektan. Ne zaboravite to, ponasajte se kako dolikuje razumnim i civilizovanim ljudima.
FreakyStyley

#75734 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Sve ok, samo ti Dogan nije dobar primjer, al nikako.
moke_31

#75735 Re: FK Željezničar

Post by moke_31 »

Radio Sarajevo wrote:
Iz inata, jer što mu uprava nije dala odriješene ruke i pustila ga da radi svoj posao. Sad ti i slični hoćete reći da je čovjek trenerska neznalica?! Zrinjski mlatno u Mostaru, Široki isto u gostima sa čak tri nula sa ovom istom ekipom i čovjek nula od trenera :shock:

Onu sezonu kad je sa djecom zamalo pitarima klepio već kupljenu titulu ispred nosa neću ni spominjati, kao i nastupe u Evropi posle toga. Jedina razlika između ova dva njegovog angažmana je što su ga Gredić i Amar tada pustili da radi svoj posao a oni radili svoj. I čovjek je dokazao da zna.

Ja mu zamjeram samo što je ovaj put uopće pristao da vodi Želju jer je sigurno znao načih rada sadašnjev uprave i da će ga šutnuti ko pašče kad ga iskoriste i još mu pripisati sve neuspjehe, što se već vidi po pisanju pojedinih forumaša. Možda je ipak bio toliko naivan da je mislio da će ga pustiti da radi svoj posao i da su napokon skontali šta je potrebno za uspjeh nakon nekoliko godina lutanja sa izborom trenera i mijenjanjem gotovo kompletne ekipe pred svaku sezonu.

Ovdje se ide čak dotle da se tvrdi kako je Oda također kriv za suspenzije igrača, smanjenje plate, izbacivanje pojedinih igrača iz rotacije pa njihovo vraćanje u rotaciju, forsiranje Šabanadžovića, a sve kao poznat po blagom mentalitetu i nedostatku autoriteta :lol: :lol: :lol: Oda preko noći postade jeben autoritet :-)

Već je nekoliko forumaša ovdje na sličan način opisalo situaciju u klubu a siguran sam da puno bolje od mene poznaju trenuta dešavanja oko kluba i imaju više insajderskih informacija, i prije ću i ja vjerovati ovakvom scenariju nego da je Oda loš trener, da se pogubio i ne zna šta radi i sl. gluposti. Pa koliko moraš biti naivan da vjeruješ u to posle nekoliko sezona u kojima se Miske i co. igraju fantasy football managera sa Željom, jbt. nisi @hrasno38
Charuga
Globalni moderator

#75736 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

hrasno38 wrote:
FreakyStyley wrote:Jel parafraziras ili ozbiljno?
a da se ti meni skines k kurca! sta mislis o tome? kuci pa mater i cacu podjebavaj. Ajd sad @charuga udri.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» hrasno38

10 dana
Alfa_i_Omega

#75737 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

FreakyStyley wrote:Sve ok, samo ti Dogan nije dobar primjer, al nikako.
Mozda ti znas nesto sto ja ne znam ali cemo se vjerujem sloziti da je Dogan itekako strucan, strucniji od vecine trenera plbih a nadasve kompetentniji od Misimovica. Ne moze dijalog biti jednostran, da se ne uvazava drugi stav, onaj kompetentniji, jer se time urusava sistem vrijednosti.

Odlican primjer zasto smo banani. Yebo to, to svako zna raditi. Kao sto vidimo, nije to bas tako lako kako se cini. Posebno nije lako naci ljude sa znanjem, ne rastu.na.drvecu.
zipoo

#75738 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Mogao bi Olimpic uci u pl, nisu losi drugi su
Radio Sarajevo

#75739 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

moke_31 wrote: Iz inata, jer što mu uprava nije dala odriješene ruke i pustila ga da radi svoj posao. Sad ti i slični hoćete reći da je čovjek trenerska neznalica?! Zrinjski mlatno u Mostaru, Široki isto u gostima sa čak tri nula sa ovom istom ekipom i čovjek nula od trenera :shock:

Koju bolan istu ekipu, pa Blagojević, Stevanović i Zajmović vrijede više nego svi ostali koji su danas igrali u Krupi.

Ne bulazni, Tita ti...
Radio Sarajevo

#75740 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Charuga wrote:
hrasno38 wrote:
FreakyStyley wrote:Jel parafraziras ili ozbiljno?
a da se ti meni skines k kurca! sta mislis o tome? kuci pa mater i cacu podjebavaj. Ajd sad @charuga udri.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» hrasno38

10 dana

:D :D :D :D

I on odlučio da malo ohladi

:sax: :sax: :sax: :sax:
FreakyStyley

#75741 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Nadogradnja 8-)
ultima_palabra

#75742 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

FreakyStyley wrote:Nadogradnja 8-)
Nova šarena laža :D

Zanimljivo da im se sad odjednom "poklapaju vizije" sa Amarom, kad se usralo sve što se može usrati. E kurko dokoljenko.
FreakyStyley

#75743 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Nadogradjujemo se novim volonterima, nakon 3 godine. Eto, sad su imali epifaniju: “Nema sta, skontali smo da ne znamo. Nadogradnja.”

Na vakat u picku materinu. :lol: Ne znam moze li i Amar sad. Mozda su se poklopile vizije, ali jesu li se “poklopile ambicije?” Uklapa li se Amar u ovaj “model rada?”

Predvidjam da sad slijedi dovodjenje nekog bivseg A reprezentativca na poziciju SD-a, tjeranje Ode i dovodjenje nekog novog Krcmarevica i slicno.

Do sas su pokazali da znaju dovesti kvalitetnog sportskog radnika. Nema niko pravo da misli da se ne znaju nadograditi.
ultima_palabra

#75744 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

FreakyStyley wrote:Nadogradjujemo se novim volonterima, nakon 3 godine. Eto, sad su imali epifaniju: “Nema sta, skontali smo da ne znamo. Nadogradnja.”

Na vakat u picku materinu. :lol: Ne znam moze li i Amar sad. Mozda su se poklopile vizije, ali jesu li se “poklopile ambicije?” Uklapa li se Amar u ovaj “model rada?”

Predvidjam da sad slijedi dovodjenje nekog bivseg A reprezentativca na poziciju SD-a, tjeranje Ode i dovodjenje nekog novog Krcmarevica i slicno.

Do sas su pokazali da znaju dovesti kvalitetnog sportskog radnika. Nema niko pravo da misli da se ne znaju nadograditi.
Ako pokaže da je spreman kvalitetno upravljati rizicima, možda se može pronaći model rada po kojem bi se ambicije poklopile :mrgreen:

Pa bile su te nadogradnje sportskog segmenta, Ćenan pa Papac, 2 prelazna roka, 4 prelazna roka... ne sjećam se više svih tih akrobacija. Na kraju spade sve na masnog Mirsu i cuckold Odu.
FreakyStyley

#75745 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Stvarno nevjerovatno da jedna grupa volontera toliko zeli da ostane, da ima tako jaku forumsku PR masineriju. Nije vise idite ili ostanite, nego nadogradnja ili rusenje. Fantasticno. Bez zajebancije. Ovo je zaista vrhunski spin. Najbolje sto se moze izvuci iz ovako ocajne situacije.
ultima_palabra

#75746 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

FreakyStyley wrote:Stvarno nevjerovatno da jedna grupa volontera toliko zeli da ostane, da ima tako jaku forumsku PR masineriju. Nije vise idite ili ostanite, nego nadogradnja ili rusenje. Fantasticno. Bez zajebancije. Ovo je zaista vrhunski spin. Najbolje sto se moze izvuci iz ovako ocajne situacije.
Tehnike manipulacije su stvarno na najvišem nivou, SNSD/SDA/HDZ bi imali šta naučiti iz ovoga. Najozbiljnije.

Onda se zapitaš šta može biti motiv iza toga i smrzneš se.
moke_31

#75747 Re: FK Željezničar

Post by moke_31 »

Radio Sarajevo wrote:
moke_31 wrote: Iz inata, jer što mu uprava nije dala odriješene ruke i pustila ga da radi svoj posao. Sad ti i slični hoćete reći da je čovjek trenerska neznalica?! Zrinjski mlatno u Mostaru, Široki isto u gostima sa čak tri nula sa ovom istom ekipom i čovjek nula od trenera :shock:

Koju bolan istu ekipu, pa Blagojević, Stevanović i Zajmović vrijede više nego svi ostali koji su danas igrali u Krupi.

Ne bulazni, Tita ti...
Nemoj ti drug bulazniti. Kakve veze ima to što ova trojica nisu igrali jučer sa onim što sam htio reći u postu.

Znamo svi što jučer nisu igrali Zajmović i Stevanović, a Oda sigurno nije kriv za odstranjivanje Blagojevića jer mu je bio standardan do kazne za igrače i njihovog bunta, i siguran sam da Oda nije imao ništa sa njegovim odstranjivanjem iz ekipe.

Kako vas više nije stid da bacate ovako ofirne spinove, svi krivi samo Miske i uprava nisu. Fuj
FreakyStyley

#75748 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

ultima_palabra wrote:
FreakyStyley wrote:Stvarno nevjerovatno da jedna grupa volontera toliko zeli da ostane, da ima tako jaku forumsku PR masineriju. Nije vise idite ili ostanite, nego nadogradnja ili rusenje. Fantasticno. Bez zajebancije. Ovo je zaista vrhunski spin. Najbolje sto se moze izvuci iz ovako ocajne situacije.
Tehnike manipulacije su stvarno na najvišem nivou, SNSD/SDA/HDZ bi imali šta naučiti iz ovoga. Najozbiljnije.

Onda se zapitaš šta može biti motiv iza toga i smrzneš se.
E ne znam, hastra me da nije dat odgovor na SBF-u, sasvim slucajno. :skoljka:
RasAlGhul

#75749 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Široki nam na bod prišao, Mladost na dva, Sloboda na tri, ne bi se iznenadio da mlatnemo Široki u nedelju, i oni su bezmudni kao i mi, pa makar sa nekom prednošću da odemo na pauzu, do proljeća i boljih dana, sa novim trenerom nadam se, Odović je katastrofa
avetinja

#75750 Re: FK Željezničar

Post by avetinja »

Odosmo na 12 bodova zaostatka, a od sljedeće nedjelje možda i na 15. U usporedbi sa sezonom 2005/2006, kada smo nakon završetka sezone zaostajali 20 poena za gradskim rivalom, a 23 poena za prvakom osjeti se napredak, a još uvijek nije kraj sezone. Hvala najboljoj upravi koja nas postepeno diže u visine.
Post Reply