Tobe jarabi sa cim njimet poredebordo gandalf wrote:Jesi coravskafiskafsnjak wrote:Gdje je mladez?![]()
a nije vala ni smijesno samo covjek da kaze bljak
Moderator: Chloe
Tobe jarabi sa cim njimet poredebordo gandalf wrote:Jesi coravskafiskafsnjak wrote:Gdje je mladez?![]()
gdje su njemacki gradevinski inspektori za mostove da vide ovo ........mislim da bi ga odmah srusili.....kod nas u gradu zatvorili most za promet zbog pukotine od par milimetara....corvus_edin wrote:
Cuj kod vas ...graue_maus wrote:gdje su njemacki gradevinski inspektori za mostove da vide ovo ........mislim da bi ga odmah srusili.....kod nas u gradu zatvorili most za promet zbog pukotine od par milimetara....corvus_edin wrote:
Partijaner wrote:
Onaj pogled kada potpišeš nekome da budeš žirantinsomnia78 wrote:
ne treba tu tebi nikakav strani inspektorgraue_maus wrote: gdje su njemacki gradevinski inspektori za mostove da vide ovo ........mislim da bi ga odmah srusili.....kod nas u gradu zatvorili most za promet zbog pukotine od par milimetara....
Sto bi Makedonci rekli:normala brate wrote:Partijaner wrote:
E jebiga sad
Na prvu pošto sam davno gledao film kontam možda je ovo kuca iz ex machina filma, al' nije..pirmin wrote:Sto bi Makedonci rekli:normala brate wrote:Partijaner wrote:
E jebiga sad
V sodelovanju z naravo

I to od onih za koji postoje zapisi, a šta ih je još bilo dok nisu smislili, pismo, točak,... Pa one što nisu zapisali, jer su bili mahmurni (onih godina kad šljiva nije valjala)...Tomahawk11 wrote:Kod Srba je bila skoro 7000 i neka Nova, pa vi vidite...