FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Edin H.

#75701 Re: FK Željezničar

Post by Edin H. »

Penal za Krupu nigdje veze.
FreakyStyley

#75702 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Mozda su i sudije volonteri? Ako da, mogu im se oprostiti sve greske. :thumbup:
Zlocin&Kazna

#75703 Re: FK Željezničar

Post by Zlocin&Kazna »

hrasno38 wrote:I da Zrinjski opet pobjedio u nadoknadi naravno jer je sudija iskljucio igraca Tuzle pri zamjeni u 90-tom minutu! Zelkji danas opet onaj supak ne svira penal nad Veselinovicem jer ako je ono penal koji je napravio Veselinovic a jeste onda je i ovo.....i sta treba vise da se prica!
Mislim da je to samo jedan pokazatelj gdje smo trenutno. Jest da igramo ko mlitav q... al kakvo sudjenje imamo govori nešto i o položaju kluba u ovoj ligi (kakva god bila). O kartonima da i ne pričamo... Željo se u ovoj ligi više ništa ne pita...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#75704 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Zlocin&Kazna wrote:
hrasno38 wrote:I da Zrinjski opet pobjedio u nadoknadi naravno jer je sudija iskljucio igraca Tuzle pri zamjeni u 90-tom minutu! Zelkji danas opet onaj supak ne svira penal nad Veselinovicem jer ako je ono penal koji je napravio Veselinovic a jeste onda je i ovo.....i sta treba vise da se prica!
Mislim da je to samo jedan pokazatelj gdje smo trenutno. Jest da igramo ko mlitav q... al kakvo sudjenje imamo govori nešto i o položaju kluba u ovoj ligi (kakva god bila). O kartonima da i ne pričamo... Željo se u ovoj ligi više ništa ne pita...
Upravo tako!
ultima_palabra

#75705 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

hrasno38 wrote:
Zlocin&Kazna wrote:
Upravo tako!
Jel i za to Odović kriv?
cvrčak_na_hedonizmu

#75706 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Znam rjesenje, otjerati Odu i deset igraca, a dovesti novog trenera i deser igraca.

Ni Milimetra :thumbup:
Edin H.

#75707 Re: FK Željezničar

Post by Edin H. »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Znam rjesenje, otjerati Odu i deset igraca, a dovesti novog trenera i deser igraca.

Kojih deset igraca? :D
FreakyStyley

#75708 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Ma nebitno kojih. Bitno je da su u godinama, da im fali skela u glavi, i da igraju pozcije gdje smo vec popunjeni (po mogucnosti juniorima koje mozemo prodati).
cvrčak_na_hedonizmu

#75709 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

I jednog kapitalca obavezno

:navijacica:

Kontam da se kolega Hadzic nije nasekirao, ne bih to mogao podnijeti :(
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 24/11/2018 16:03, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#75710 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

ultima_palabra wrote:
FreakyStyley wrote:Uprava - ni hektolitra.

Odovic - noga.

90% ekipe - noga.

Dovesti 10-ak novih igraca i idemo plavo proljece.

Volim te Zeljo!
To do sad nismo probali 8-)
Bicemo hit proljeća :D
riko-ga

#75711 Re: FK Željezničar

Post by riko-ga »

Edin H. wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Znam rjesenje, otjerati Odu i deset igraca, a dovesti novog trenera i deser igraca.

Kojih deset igraca? :D
Ma nebitno koga.Samo im staviti u raskidu da ne smiju u BiH Premijer logu.Jer sve sto smo otjerali (a otjerali smo ohohooo) nam sad zagorcava zivot.Ima li klub u ligi da nema igraca koga smo mi otjerali.
hrasno38

#75712 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

ultima_palabra wrote:Jel i za to Odović kriv?
Naravno da jeste....tjeranje iskusnih igraca je smanjio kredibilitet ekipe jer uvijek ce kod sudija imati veci kredibilitet Blagojevic nego Dacic (parafraziram). Danas je drugi gol pao nakon kardinalne greske u dodavanju Osmanovica na sredini terena i da je to recimo uradio Blagojevic vec bi ovdje bilo napisano jedno 20 postova kako to radi namjerno. Odovic je napravio smijuriju od ekipa i u skladu sa tim se ponasaju i sudije na terenu. Kada te opoderu sve ekipe sa zadnjeg dijela tabele onda te deru i sudije. Osim toga sam kredibilitet Odovica je nikakav kod sudija i taj covjek je najveci trenerski promasaj koji je mogao da zadesi Zelju!
Alfa_i_Omega

#75713 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Ekser u kovceg. Na sta smo spali, je li moguce ovo?
FreakyStyley

#75714 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

"parafraziram" :lol:

Kako bolan Odovic kriv? Pa jesu te to sudije tek pocele meziti nakon tih suspenzija? Ne karindjaju nas sezonama?
hrasno38

#75715 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

https://sportsport.ba/fudbal/nevjerovat ... bih/297795

Ma najbolje da Oda ostane do kraja sezone pa da onda ovaj niz bas utvrdimo da nas nimko ne moze stici!
FreakyStyley

#75716 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Jel parafraziras ili ozbiljno?
Alfa_i_Omega

#75717 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Treba skupstinu sazvati koliko veceras i smijeniti upravu. Mene samo strah da ne povuku kakav nebulozni potez koji bi dodatnu stetu nanio.

Kako smo propali, strasno. :sad:
hrasno38

#75718 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

FreakyStyley wrote:Jel parafraziras ili ozbiljno?
a da se ti meni skines k kurca! sta mislis o tome? kuci pa mater i cacu podjebavaj. Ajd sad @charuga udri.
FreakyStyley

#75719 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

:lol: Smiri se jbt.
Radio Sarajevo

#75720 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Super su mi ovi što tjeraju Upravu, a nemaju bolje rješenje...
hrasno38

#75721 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Radio Sarajevo wrote:Super su mi ovi što tjeraju Upravu, a nemaju bolje rješenje...
Ne tjeraju oni upravu iz razloga sto su oni svjesni onoga sto radi i sta je uradila uprava nego sto je tako neko rekao i sto kod nas na Balkanu nikeo ne prizanje uspjehe. Niakda nisi mogao cuti ovolike hajke na bivse uprave koje su OLESILE klub i dovele ga skoro pred gasenje jer su ih te Uprave kupovale za jeftine pare. Ovo je vrlo smiljena i placena hajka sa tribina (ali samo jednog manjeg dijela navijaca). Interesantno je i neobjasnjivo kako su drugi treneri letili nakon jednog poraza i nekon 2-3 kola a Odovic ima najduzi niz poraza i nista. Naravno bez daljenjeg da je uprava kriva sto Odovic jos uvijek sijedi ali citava Zeljina posljeratna prica se svodi oko Amara Osima koji sutra da sjedne na klupu ne bi nista posebno uradio kao sto nisu ni predhosni treneri osim sto su se za razliku od Odovica makar do zadnjih kola borili za titulu. Uprava je 100% kriva stio nije postupila i sa Odovicem ako is vim predhosnim trenerima a pogotvo nepravedno otjeranim Adzemom i Petrovicem.
Ali u biti ja vjerujem da je Misimovic toliko pametan da ce skontat da mju ne treba ova zajebancija jer od nje nema nista. Ili generalno citava uprava ako zele navijaci koji kurac sijede. Treba im omogucitti da im se vrate stare kajle koje ce opet svojim "postenim" radom vratiti klub tamio i gdje je i bio!
Zastozato

#75722 Re: FK Željezničar

Post by Zastozato »

Uprava je najvisa kriva sto je slusala navijace. Skoro svaku odluku su napravili nakon pritiska navijaca.
Prvo nisu trebali tjerati Adzema koji je furiozno osvojio kup pobjedivsi 6:0 u dvije utakmice ovu istu, odnosno dobro jacu Krupu. Prije toga rasturili Siroki i Slobodu. Rezultat 3:3 u Mostaru nakon 3:0 nije nikako mogla biti njegova krivica. Ne moze se trener kriviti za primanje 3 gola u zadnjih 5 minuta, ukljucujuci nadoknadu. Na Grbavici samo sudija nije vidio ruku kad je Zrinjski izjednacio za 2:2.
Smanjenje plata igracima je bila ideja navijaca. Uprava ih odmah poslusala. Iako su dobili Celik i Zrinjski, igracima je smanjena plata jer je ranije odluceno i onda mozda i dolazi do bojkota nekolicine igraca. Uprava da bi poslusala navijace suspenduje Blagojevica, koji nam sad itekako fali, te Bogicevica, kojem ugovor svakako istice na kraju sezone. Bitno je bilo samo da se neko suspenduje jer to su navijaci zeljeli. Na Grbavici se nasim igracima psuje na svaku njihovu greku. Jedino protiv Celika podrska nije nedostajala i kad smo gubili. Na kraju smo preokrenuli.
Ne znam, ali nekako sam misljenja da svi mi, pocevsi od navijaca mozda ovu krizu zasluzujemo. Halalili smo bili 5 godina Evrope a da se istok napravi. Napravljen je, a onda jos sredjen teren i sve ostalo sto je uticalo da nam stadion dobije trecu kategoriju. Igramo Evropu i to na Grbavici, osvojili kup, ali nista jer eto nismo mogli titulu.
E jarane, da se tako izrazim, vidi sad koliko nisko mozemo pasti. Cetiri poraza u nizu. Cetiri poraza od cetiri sela koja igraju ovu ligu.
Alfa_i_Omega

#75723 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Ili da pojednostavimo, krivi su navijaci. Oni su donosili odluke.

:lol:
Radio Sarajevo

#75724 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

Mislim da je mnogo važnije shvatiti šta dalje nego ko je kriv.

Krivi su svi. Ali šta imamo od toga što upiremo prste u nekoga?

Valjda je bitnije da izađemo iz ovog sranja, nego da jedni druge saplićemo.
Alfa_i_Omega

#75725 Re: FK Željezničar

Post by Alfa_i_Omega »

Radio Sarajevo wrote:Mislim da je mnogo važnije shvatiti šta dalje nego ko je kriv.

Krivi su svi. Ali šta imamo od toga što upiremo prste u nekoga?

Valjda je bitnije da izađemo iz ovog sranja, nego da jedni druge saplićemo.
Nemas drugog izbora nego skupstinu i to vanrednu jer ovo jeste vanredna situacija. Pa valjda su im se upalile lampice, imaju nekakvu obavezu, obraz.

Valjda.
Post Reply