Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#75676 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote::oops: To nema veze sa tom glasačkom populacijom :D znaš da se ovdje kažnjava uplitanje poliTike u sport , optimizam je nešto što moraš imat da ne dobiješ pehizam :D , ko neki što su se večeras zarazili :D u neznanju .
Pa sad krive Drine bi da ravnaju :D
Vanila napadaj mene .....nemoj njih ....večeras su osjetljivi :D nisu ga ba onesvijestili , nije čovjek jeo dobro :D sam pao sam se ubio .
Sumir i ja smo doktorirali optimizam :mrgreen: tako da prepoznajem simptome
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#75677 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
plain vanilla wrote:
Logovan wrote: Ma vala doleko smo mi od tog naziva. Ima utakmica gdje smo tukli, ima utakmica gdje smo udarali kao što su radili npr. igrači Travnika, ali mesari... :-) Ne, daleko smo od toga, realno.

Da bi došao do ovog naziva moraš na svakoj utakmici udarati protivnika što mi ne radimo i moraš zaredati par godina udaranja. :mrgreen:
Zar niste nedavno onesvijestili Sloginog golmana?
Kao prvo, taj jedan udarac ne znači ništa. Ne kažem da ne udaramo nikada, nego da nismo mesari. Ovdje postoji razlika. :mrgreen:
A kao drugo, udarac je pao nakon šuta Velkoskog, možda se čak udarac i desio nakon što je lopta ušla u mrežu.
I kao treće, u onom slučaju apsolutno nije bilo nikakve namjere. Onaj naš ošutao, njihov golman naletio i desilo se šta se desilo.
Ovaj put cu biti na tvojoj strani sto se tice tog slucaja ali niste vi balerine kao sto nije niko u nasem prvenstvu i udara se tu podobro.
plain vanilla

#75678 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
Kao prvo, taj jedan udarac ne znači ništa. Ne kažem da ne udaramo nikada, nego da nismo mesari. Ovdje postoji razlika. :mrgreen:
A kao drugo, udarac je pao nakon šuta Velkoskog, možda se čak udarac i desio nakon što je lopta ušla u mrežu.
I kao treće, u onom slučaju apsolutno nije bilo nikakve namjere. Onaj naš ošutao, njihov golman naletio i desilo se šta se desilo.
Pa sta bi veceras u korneru? Vas mlatnu lika nako, doslo mu, pa ga ovaj poganja. Nisam vidjela jel dobio makar zuti.
manijak1

#75679 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote: Sumir i ja smo doktorirali optimizam :mrgreen: tako da prepoznajem simptome
Dobili ste novog predsjednika , čuo sam .... :D biće bolje .
plain vanilla

#75680 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

hrasno38 wrote:
Ovaj put cu biti na tvojoj strani sto se tice tog slucaja ali niste vi balerine kao sto nije niko u nasem prvenstvu i udara se tu podobro.
Pa i ja sam na njihovoj strani, jos da Azmira nokautiraju, castit cu ih :mrgreen:
plain vanilla

#75681 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote:
plain vanilla wrote: Sumir i ja smo doktorirali optimizam :mrgreen: tako da prepoznajem simptome
Dobili ste novog predsjednika , čuo sam .... :D biće bolje .
Aham, postar neki. Obecao odmah sponzora i milion. :oops: :mrgreen:
Logovan

#75682 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: Ovaj put cu biti na tvojoj strani sto se tice tog slucaja ali niste vi balerine kao sto nije niko u nasem prvenstvu i udara se tu podobro.
Pa nismo balerine, ali nismo ni mesari. Znamo šta trebaš sve raditi i koliko uraditi toga da bi ponio ovu titulu. Da bi osvajao trofeje moraš tući, moraš biti agresivniji (ne u rangu mesara), posebno u našoj ligi. Složio/složili se sa mnom ili ne, ali tako je.
plain vanilla wrote: Pa sta bi veceras u korneru? Vas mlatnu lika nako, doslo mu, pa ga ovaj poganja. Nisam vidjela jel dobio makar zuti.
Pročitaj ovo pod "broj jedan" iz prethodnog posta, a i ono iz prvog posta u vezi ove rasprave. :-) Šta hoćeš da ti kažem, mi smo mesari jer smo večeras udarili nekakvog levata iz Zrinjskog. :mrgreen:
Grean

#75683 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

plain vanilla wrote:
Logovan wrote:
Pa sta bi veceras u korneru? Vas mlatnu lika nako, doslo mu, pa ga ovaj poganja. Nisam vidjela jel dobio makar zuti.
Aaa, taj nas udara ko' malo ko i to ono fakinski. Mi nismo imali igraca poput njega i on je novina u FKS. Ne opravdavam ali u ovakvoj ligi mozda nam je trebao takav igrac.

Ipak, generalno, mi pravimo malo faulova po utakmici. Nikad nismo dobacili recimo do Zeljinih 40+ sa Mulalicem, ni blizu.
hrasno38

#75684 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

plain vanilla wrote:
Logovan wrote:
Nije
plain vanilla

#75685 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote: Pročitaj ovo pod "broj jedan" iz prethodnog posta, a i ono iz prvog posta u vezi ove rasprave. :-) Šta hoćeš da ti kažem, mi smo mesari jer smo večeras udarili nekakvog levata iz Zrinjskog. :mrgreen:
Hocu da kazem da je cijela liga u pet deka, ali nekom sudije zazmire malo.
Mi bismo za ono večeras odmah fasovali crveni, a sad vidim vas nije dobio ni zuti.
al-em

#75686 Re: Premijer liga BiH

Post by al-em »

Ocajne dvije domace utakmice ali ove godine svakako bolje igramo u gostima, a taman imamo jednu tu preko miljacke tako da nema brige
Logovan

#75687 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:
Logovan wrote: Pročitaj ovo pod "broj jedan" iz prethodnog posta, a i ono iz prvog posta u vezi ove rasprave. :-) Šta hoćeš da ti kažem, mi smo mesari jer smo večeras udarili nekakvog levata iz Zrinjskog. :mrgreen:
Mi bismo za ono večeras odmah fasovali crveni, a sad vidim vas nije dobio ni zuti.
Ja pričam o tome jesmo li mesari ili ne, čemu okretanje priče na drugu temu. :D :D

Eh crveni... :mrgreen: Šbb-kbb... :mrgreen:
plain vanilla

#75688 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
plain vanilla wrote:
Ja pričam o tome jesmo li mesari ili ne, čemu okretanje priče na drugu temu. :D :D

Eh crveni... :mrgreen: Šbb-kbb... :mrgreen:
Mesari jeste. To sto vam sudije ne sviraju prekrsaje i ne kartoniraju, ne cini vas ljubicicama.
Logovan

#75689 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote: Mesari jeste. To sto vam sudije ne sviraju prekrsaje i ne kartoniraju, ne cini vas ljubicicama.
Daleko od mesara, daleko. :wink:

Da, udaramo, ali ne za titulu mesara.
Grean

#75690 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

Ma bezveze prica, cuj ne sude nam prekrsaje.
plain vanilla

#75691 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
plain vanilla wrote: Mesari jeste. To sto vam sudije ne sviraju prekrsaje i ne kartoniraju, ne cini vas ljubicicama.
Daleko od mesara, daleko. :wink:

Da, udaramo, ali ne za titulu mesara.
Ti bas ne znas replicirati da bude zabavno :mrgreen:

Na tvom mjestu ja bih rekla: normalno da smo mesari kad nam je pola tima u Slobodi igralo :oops:

Tako se poentira :mrgreen:
Logovan

#75692 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote: Ti bas ne znas replicirati da bude zabavno :mrgreen:

Na tvom mjestu ja bih rekla: normalno da smo mesari kad nam je pola tima u Slobodi igralo :oops:

Tako se poentira :mrgreen:
Nemam ti ja za to talenat. :mrgreen:
omega369

#75693 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Ma nidje veze ova prica o nekakvoj gruboj igri i protekciji igraca sarajeva. Curjuric je veceras morao dobiti drugi zuti, jednako kao i hebibovic. Oprostio obojici, a bolje da nije. Start stanojevica kod korner linije nista spec, milion takvih na utakmicama a i jako puno glume je bilo veceras kod zrikavaca. Pogotovo u drugom. I vidim niko ne spominje start nad ahmetom nakon kornera velkoskog, frajer se objesio na njega i oborio ga da ne dodje do lopte. Da je obrnuto bilo ovo bi bio penal za zrinjski bez razmisljanja i jedan od najispravnijih koji im se svirao ove a i ranijih sezona. Kako god, mi nismo zasluzili nista veceras i sve navedeno nema veze sa nasim porazom.

I da hocete sutra pobjediti dole. Tacno bi kup halalio da gosk hoce ispasti

p.s. zaboravih start halilovica, zuti minimalno. sudija nije primjetio taj detalj jer je akcija trajala u 16. Ali gazenje je bilo
Mea_parvitas

#75694 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

Koliko su zutih kartona sinoc dobili igraci Zrinjskog, a koliko Sarajeva?
hrasno38

#75695 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

omega369 wrote:Ma nidje veze ova prica o nekakvoj gruboj igri i protekciji igraca sarajeva. Curjuric je veceras morao dobiti drugi zuti, jednako kao i hebibovic. Oprostio obojici, a bolje da nije. Start stanojevica kod korner linije nista spec, milion takvih na utakmicama a i jako puno glume je bilo veceras kod zrikavaca. Pogotovo u drugom. I vidim niko ne spominje start nad ahmetom nakon kornera velkoskog, frajer se objesio na njega i oborio ga da ne dodje do lopte. Da je obrnuto bilo ovo bi bio penal za zrinjski bez razmisljanja i jedan od najispravnijih koji im se svirao ove a i ranijih sezona. Kako god, mi nismo zasluzili nista veceras i sve navedeno nema veze sa nasim porazom.

p.s. zaboravih start halilovica, zuti minimalno. sudija nije primjetio taj detalj jer je akcija trajala u 16. Ali gazenje je bilo
Ajde probaj makar jednom biti fer i sa obrazom....ono ko normalan covjek objektivan. Sto si ispustio pred kraj sviranje ofsajda Zrinjskom koji nije bio ni u mislima. Za ono sto je Stanojevic uradio se u evropksom fudbalu dobija cist zuti karton. Pa onda onaj prekrsaj sto je svirao pored aut linije za Sarajevo a covjek najnormalnije uzeo loptu, pa onda kad je zuti opravdano dao igracu Zrinjskog za start s ledja a prije toga dvije minute za isti start igracu Sarajeva nije dao nista, pa onda koliko je put aut svirao koji nije bio za vas, pa onda covjek se valja na vasoj strani jer ga je igrac Sarajeva nagazio kopackom po stomaku ali sudija ne prekida jer to je sansa da Sarajevo postigne gol. I jeste slazem se da je vjerovatno mogao biti sviran penal Ahmetovicu ali s obzirom kolikmo se valjo i sudija se pogubio u svemu tome i nije bio siguran da li bi bilo preofirno da svira penal na samom kraju. Ali u biti najvise za Sarajevo je siljio pomocni sudija.
hrasno38

#75696 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Mea_parvitas wrote:Koliko su zutih kartona sinoc dobili igraci Zrinjskog, a koliko Sarajeva?
8 zutih kartona za Zrinjski a tri za Sarajevo :shock:
Grean

#75697 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

hrasno38 wrote:
omega369 wrote:Ma nidje veze ova prica o nekakvoj gruboj igri i protekciji igraca sarajeva. Curjuric je veceras morao dobiti drugi zuti, jednako kao i hebibovic. Oprostio obojici, a bolje da nije. Start stanojevica kod korner linije nista spec, milion takvih na utakmicama a i jako puno glume je bilo veceras kod zrikavaca. Pogotovo u drugom. I vidim niko ne spominje start nad ahmetom nakon kornera velkoskog, frajer se objesio na njega i oborio ga da ne dodje do lopte. Da je obrnuto bilo ovo bi bio penal za zrinjski bez razmisljanja i jedan od najispravnijih koji im se svirao ove a i ranijih sezona. Kako god, mi nismo zasluzili nista veceras i sve navedeno nema veze sa nasim porazom.

Ajde probaj makar jednom biti fer i sa obrazom....ono ko normalan covjek objektivan. Sto si ispustio pred kraj sviranje ofsajda Zrinjskom koji nije bio ni u mislima. Za ono sto je Stanojevic uradio se u evropksom fudbalu dobija cist zuti karton. Pa onda onaj prekrsaj sto je svirao pored aut linije za Sarajevo a covjek najnormalnije uzeo loptu, pa onda kad je zuti opravdano dao igracu Zrinjskog za start s ledja a prije toga dvije minute za isti start igracu Sarajeva nije dao nista, pa onda koliko je put aut svirao koji nije bio za vas, pa onda covjek se valja na vasoj strani jer ga je igrac Sarajeva nagazio kopackom po stomaku ali sudija ne prekida jer to je sansa da Sarajevo postigne gol. I jeste slazem se da je vjerovatno mogao biti sviran penal Ahmetovicu ali s obzirom kolikmo se valjo i sudija se pogubio u svemu tome i nije bio siguran da li bi bilo preofirno da svira penal na samom kraju. Ali u biti najvise za Sarajevo je siljio pomocni sudija.
Ti jedini vidio da ofsajd nije bio ni u mislima? Nagadjas, blago receno.

Sudjenje je bilo ok, bez velikih gresaka. Mozda je bilo blago domacinski ali sa obzirom kako su nam oteta dva boda i Zrinjskom dodijeljen jedan bod sudijskom pljackom u prvoj utakmici u Mostaru onda Zrinjevci nema sta da zale vezano za sudijske odluke u susretima sa nama.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#75698 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Grean wrote:
hrasno38 wrote:
Ti jedini vidio da ofsajd nije bio ni u mislima? Nagadjas, blago receno.

Sudjenje je bilo ok, bez velikih gresaka. Mozda je bilo blago domacinski ali sa obzirom kako su nam oteta dva boda i Zrinjskom dodijeljen jedan bod sudijskom pljackom u prvoj utakmici u Mostaru onda Zrinjevci nema sta da zale vezano za sudijske odluke u susretima sa nama.
Pa na toj utakmici ste dali gol iz kornera koji i nije trebao biti za vas, nego gol aut i lopta za Zrinjski.
I iz penala koji nije trebao biti dosudjen.
U vašu korist sudjene dvije situacije, a u korist Zrinjskog jedna.
Grean

#75699 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

Ne pricaj gluposti.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#75700 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Opet o kornerima i autu?! :lol:
Locked