Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Grean

#75651 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

avetinja wrote:
manijak1 wrote:Ma ja sam ubijeđen da ćemo ih naguzit gore nego što su oni nas , onda :D .....pa nek koferuju ....do sabaha :lol: :lol:
Hajbrid vase čeka :!: :D :lol: :lol: pitari .....
Vrlo moguće. Do sada se pokazalo da se sve vraća, tako da ne bi bilo čudo.
Očekujem mesarski derbi, pogotovo sa njihove strane i Stanojevića.
Jedno je igrati sa Zrinjskim a nesto sasvim drugo sa Zeljom.

Uz svo postovanje za derbi ali ako nas ovakav Zeljo uzme onda i nismo vrijedni titule.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#75652 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Ma dobro napet ce se da nam uzmu bodove. Valja spasavati sezonu jer vjerovatno ni evrope nece vidjeti. :D
Bazinga1234

#75653 Re: Premijer liga BiH

Post by Bazinga1234 »

Možda će se Željo osvetiti Saraj'vu za onaj poraz od prije 2 godine i gubitak titule. :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#75654 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
plain vanilla wrote:
Logovan wrote:Da smo samo bod osvojili, ovog nosare ne bi bilo, imao bi obaveza pa ne bi mogao biti na forumu.
Pa sto niste uzeli bod, da ga ne gledate na temi? :?
Izgubili da vidimo hoće li biti onaj standardni povratnik na temu. :oops:

Nije jedini, naravno. :oops:
Trebate onda i derbi izgubiti :mrgreen: ako si vec toliko pozelio manijake :mrgreen:

Nego, jesul psovali Husrefu poslije utakmice?
decko_sa_kovaca

#75655 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Sarajvo veliki favorit u derbiju
Nama X ko munara al prvo nekako dobit granicni prelaz bice zajebano sutra
manijak1

#75656 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

:D Šupljirajte , tješite se ....imate skoro sedam dana :D za hajbrid tugovanku ......
Sutra ćemo se napet ....s vama ćemo glatko glatkije najglatkije .
avetinja

#75657 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Grean wrote:Jedno je igrati sa Zrinjskim a nesto sasvim drugo sa Zeljom.

Uz svo postovanje za derbi ali ako nas ovakav Zeljo uzme onda i nismo vrijedni titule.
Ako ćemo tako razmišljati, onda ste trebali halaliti titulu remijem protiv Krupe. Zadnja, najpropusnija ekipa, gdje će vam oteti bod na domaćem terenu.

Samo se sjeti Mulalićevog derbija na krovu. Tada smo vas dočekali u jednom od najpodređenijih položaja pred derbi i potpuno nadigrali na terenu. Jebiga, jeste bila frljoka, ali niste ništa pokazali na terenu.
Logovan

#75658 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote: Trebate onda i derbi izgubiti :mrgreen: ako si vec toliko pozelio manijake :mrgreen:

Nego, jesul psovali Husrefu poslije utakmice?
Nisam, neka ih u rupi tamo gdje im je i mjesto. 8-) :mrgreen:

Nisam čuo da mu je neko psovao. :thumbup: Možda pojedinci neki koji su nebitni. Isto važi i za igrače. :thumbup:
plain vanilla

#75659 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote::D Šupljirajte , tješite se ....imate skoro sedam dana :D za hajbrid tugovanku ......
Sutra ćemo se napet ....s vama ćemo glatko glatkije najglatkije .
Vec vidim kako sutra Osim kaze- nismo pokazali nista, pa nismo ni dobili nista
:mrgreen:
manijak1

#75660 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

Možeš to i proširit .....on pitarima uvijek ima šta reć.
A za sutra kažem ti , Gabela puna kofera ..... :D
Grean

#75661 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

avetinja wrote:
Grean wrote:Jedno je igrati sa Zrinjskim a nesto sasvim drugo sa Zeljom.

Ako ćemo tako razmišljati, onda ste trebali halaliti titulu remijem protiv Krupe. Zadnja, najpropusnija ekipa, gdje će vam oteti bod na domaćem terenu.

Samo se sjeti Mulalićevog derbija na krovu. Tada smo vas dočekali u jednom od najpodređenijih položaja pred derbi i potpuno nadigrali na terenu. Jebiga, jeste bila frljoka, ali niste ništa pokazali na terenu.
Ne budi smijesan, nadigrali? Pa tada je bo cini mi se preko 20 faulova u prvom poluvremenu, trebali ste zavrsiti sa 8 igraca da nije u pitanju nasa liga gdje sudije nemaju muda da zastite igru.
Pitar sa Kariba wrote:Ma dobro napet ce se da nam uzmu bodove. Valja spasavati sezonu jer vjerovatno ni evrope nece vidjeti. :D
Ma napet ce se oni samo je pitanje ono sto sto trenutno imaju je li za napinjanja.
avetinja

#75662 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Grean wrote:Ne budi smijesan, nadigrali? Pa tada je bo cini mi se preko 20 faulova u prvom poluvremenu, trebali ste zavrsiti sa 8 igraca da nije u pitanju nasa liga gdje sudije nemaju muda da zastite igru.

Ne pretjeruj. Naši dueli sa Slobodom su znali završiti sa 40+ prekršaja pa nikome ništa. Ne kažem da je to dobro, ali tako se ekipe postave u utakmici. Kakvi crveni kartoni. Kakvi sve startovi budu u višim ligama pa samo žuti bude.

Poenta je da za 105 minuta niste ozbiljnu šansu stvorili, a imali ste svemirsku ekipu za nas.
Last edited by avetinja on 30/03/2019 22:25, edited 1 time in total.
manijak1

#75663 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

:oops: Nemamo ništa , osim kofera .
Po vama je tako bilo i kad smo vam uzimali titule na Koševu ....bez da zapnemo :D .
Ali hajbrid je druga i biće .....veri veri veri Sad Story , za napuimpane bordo divove.
Grean

#75664 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

avetinja wrote:
Grean wrote:Ne budi smijesan, nadigrali? Pa tada je bo cini mi se preko 20 faulova u prvom poluvremenu, trebali ste zavrsiti sa 8 igraca da nije u pitanju nasa liga gdje sudije nemaju muda da zastite igru.

Ne pretjeruj. Naši dueli sa Slobodom su znali završiti sa 40+ prekršaja pa nikome ništa. Ne kažem da je to dobro, ali tako se ekipe postave u utakmici. Kakvi crveni kartoni. Kakvi sve startovi budu u višim ligama pa samo žuti bude.

Poenta je da za 105 minuta niste ozbiljnu šansu stvorili, a imali ste svemirsku ekipu za nas.
Pa to o vasim duelima sa Slobodom govori o mesarskoj ligi gdje mozes na silu unistiti fudbal.

To je napravljeno i u tom derbiju, jedini nacin na koji ste mogli izvuci nesto. Btw i tad je zavrseno sa vise od 40 faulova, vasih.

Ja kazem i za ovo veceras da je sramota za ligu na drugi nacin, dvije prvoplasirane ekipe koje su pokazale jedno veliko nista.
avetinja

#75665 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Grean wrote:Pa to o vasim duelima sa Slobodom govori o mesarskoj ligi gdje kozes na silu unistiti fudbal.

To je napravljeno i u tom derbiju, jedini nacin na koji ste mogli izvuci nesto. Btw i tad je zavrseno sa vise od 40 faulova, vasih.
Sreća pa vi niste dokazani mesari.
plain vanilla

#75666 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote:Možeš to i proširit .....on pitarima uvijek ima šta reć.
Da ne bude da te nisam upozorila :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#75667 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

EvoMeneJopet wrote:Nosara.ko retardiran papagaj. Ponovi jos koji put, svakako cea nestati, cim izgubite za vikend. Mis bio, mis osto. :thumbup:
EvoMeneJopet wrote:Napusi se ti meni kurca klosaru.
Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, vrijeđanje”
» EvoMeneJopet

14 dana
manijak1

#75668 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

plain vanilla wrote:
Nema potrebe ....znam sve za tri kola unaprijed :D sve zeleno na rezultati.com kod nas :D
Ovaj put nećemo propustiti 0:3 u Mostaru..... :D
Logovan

#75669 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

avetinja wrote:
Grean wrote:Pa to o vasim duelima sa Slobodom govori o mesarskoj ligi gdje kozes na silu unistiti fudbal.

Ma vala doleko smo mi od tog naziva. Ima utakmica gdje smo tukli, ima utakmica gdje smo udarali kao što su radili npr. igrači Travnika, ali mesari... :-) Ne, daleko smo od toga, realno.

Da bi došao do ovog naziva moraš na svakoj utakmici udarati protivnika što mi ne radimo i moraš zaredati par godina udaranja. :mrgreen:
plain vanilla

#75670 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

manijak1 wrote:
plain vanilla wrote:
Nema potrebe ....znam sve za tri kola unaprijed :D sve zeleno na rezultati.com kod nas :D
Ovaj put nećemo propustiti 0:3 u Mostaru..... :D
Pa ti si tako govorio i kad ste imali onaj niz bez pobjede, uvijek optimističan kao glasaci SDA :mrgreen:
avetinja

#75671 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:
avetinja wrote:

Ma vala doleko smo mi od tog naziva. Ima utakmica gdje smo tukli, ima utakmica gdje smo udarali kao što su radili npr. igrači Travnika, ali mesari... :-) Ne, daleko smo od toga, realno.

Da bi došao do ovog naziva moraš na svakoj utakmici udarati protivnika što mi ne radimo i moraš zaredati par godina udaranja. :mrgreen:
Znam sve, nego je bezveze da se nama prišiva grubost kada se na kraju razlikujemo u nekoliko kartona.
plain vanilla

#75672 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Logovan wrote: Ma vala doleko smo mi od tog naziva. Ima utakmica gdje smo tukli, ima utakmica gdje smo udarali kao što su radili npr. igrači Travnika, ali mesari... :-) Ne, daleko smo od toga, realno.

Zar niste nedavno onesvijestili Sloginog golmana?
Logovan

#75673 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

avetinja wrote: Znam sve, nego je bezveze da se nama prišiva grubost kada se na kraju razlikujemo u nekoliko kartona.
Ma ja govorim samo za nas, a neda mi se pisati oko vas i vašeg udaranja, koliko udarate i tako to. :D
manijak1

#75674 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

:oops: To nema veze sa tom glasačkom populacijom :D znaš da se ovdje kažnjava uplitanje poliTike u sport , optimizam je nešto što moraš imat da ne dobiješ pehizam :D , ko neki što su se večeras zarazili :D u neznanju .
Pa sad krive Drine bi da ravnaju :D
Vanila napadaj mene .....nemoj njih ....večeras su osjetljivi :D nisu ga ba onesvijestili , nije čovjek jeo dobro :D sam pao sam se ubio .
Logovan

#75675 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

plain vanilla wrote:
Logovan wrote: Ma vala doleko smo mi od tog naziva. Ima utakmica gdje smo tukli, ima utakmica gdje smo udarali kao što su radili npr. igrači Travnika, ali mesari... :-) Ne, daleko smo od toga, realno.

Zar niste nedavno onesvijestili Sloginog golmana?
Kao prvo, taj jedan udarac ne znači ništa. Ne kažem da ne udaramo nikada, nego da nismo mesari. Ovdje postoji razlika. :mrgreen:
A kao drugo, udarac je pao nakon šuta Velkoskog, možda se čak udarac i desio nakon što je lopta ušla u mrežu.
I kao treće, u onom slučaju apsolutno nije bilo nikakve namjere. Onaj naš ošutao, njihov golman naletio i desilo se šta se desilo.
Locked