Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Grean wrote:Jedno je igrati sa Zrinjskim a nesto sasvim drugo sa Zeljom.
Uz svo postovanje za derbi ali ako nas ovakav Zeljo uzme onda i nismo vrijedni titule.
Ako ćemo tako razmišljati, onda ste trebali halaliti titulu remijem protiv Krupe. Zadnja, najpropusnija ekipa, gdje će vam oteti bod na domaćem terenu.
Samo se sjeti Mulalićevog derbija na krovu. Tada smo vas dočekali u jednom od najpodređenijih položaja pred derbi i potpuno nadigrali na terenu. Jebiga, jeste bila frljoka, ali niste ništa pokazali na terenu.
manijak1 wrote: Šupljirajte , tješite se ....imate skoro sedam dana za hajbrid tugovanku ......
Sutra ćemo se napet ....s vama ćemo glatko glatkije najglatkije .
Vec vidim kako sutra Osim kaze- nismo pokazali nista, pa nismo ni dobili nista
Grean wrote:Jedno je igrati sa Zrinjskim a nesto sasvim drugo sa Zeljom.
Uz svo postovanje za derbi ali ako nas ovakav Zeljo uzme onda i nismo vrijedni titule.
Ako ćemo tako razmišljati, onda ste trebali halaliti titulu remijem protiv Krupe. Zadnja, najpropusnija ekipa, gdje će vam oteti bod na domaćem terenu.
Samo se sjeti Mulalićevog derbija na krovu. Tada smo vas dočekali u jednom od najpodređenijih položaja pred derbi i potpuno nadigrali na terenu. Jebiga, jeste bila frljoka, ali niste ništa pokazali na terenu.
Ne budi smijesan, nadigrali? Pa tada je bo cini mi se preko 20 faulova u prvom poluvremenu, trebali ste zavrsiti sa 8 igraca da nije u pitanju nasa liga gdje sudije nemaju muda da zastite igru.
Pitar sa Kariba wrote:Ma dobro napet ce se da nam uzmu bodove. Valja spasavati sezonu jer vjerovatno ni evrope nece vidjeti.
Ma napet ce se oni samo je pitanje ono sto sto trenutno imaju je li za napinjanja.
Grean wrote:Ne budi smijesan, nadigrali? Pa tada je bo cini mi se preko 20 faulova u prvom poluvremenu, trebali ste zavrsiti sa 8 igraca da nije u pitanju nasa liga gdje sudije nemaju muda da zastite igru.
Ne pretjeruj. Naši dueli sa Slobodom su znali završiti sa 40+ prekršaja pa nikome ništa. Ne kažem da je to dobro, ali tako se ekipe postave u utakmici. Kakvi crveni kartoni. Kakvi sve startovi budu u višim ligama pa samo žuti bude.
Poenta je da za 105 minuta niste ozbiljnu šansu stvorili, a imali ste svemirsku ekipu za nas.
Last edited by avetinja on 30/03/2019 22:25, edited 1 time in total.
Nemamo ništa , osim kofera .
Po vama je tako bilo i kad smo vam uzimali titule na Koševu ....bez da zapnemo .
Ali hajbrid je druga i biće .....veri veri veri Sad Story , za napuimpane bordo divove.
Grean wrote:Ne budi smijesan, nadigrali? Pa tada je bo cini mi se preko 20 faulova u prvom poluvremenu, trebali ste zavrsiti sa 8 igraca da nije u pitanju nasa liga gdje sudije nemaju muda da zastite igru.
Ne pretjeruj. Naši dueli sa Slobodom su znali završiti sa 40+ prekršaja pa nikome ništa. Ne kažem da je to dobro, ali tako se ekipe postave u utakmici. Kakvi crveni kartoni. Kakvi sve startovi budu u višim ligama pa samo žuti bude.
Poenta je da za 105 minuta niste ozbiljnu šansu stvorili, a imali ste svemirsku ekipu za nas.
Pa to o vasim duelima sa Slobodom govori o mesarskoj ligi gdje mozes na silu unistiti fudbal.
To je napravljeno i u tom derbiju, jedini nacin na koji ste mogli izvuci nesto. Btw i tad je zavrseno sa vise od 40 faulova, vasih.
Ja kazem i za ovo veceras da je sramota za ligu na drugi nacin, dvije prvoplasirane ekipe koje su pokazale jedno veliko nista.
Grean wrote:Pa to o vasim duelima sa Slobodom govori o mesarskoj ligi gdje kozes na silu unistiti fudbal.
To je napravljeno i u tom derbiju, jedini nacin na koji ste mogli izvuci nesto. Btw i tad je zavrseno sa vise od 40 faulova, vasih.
Sreća pa vi niste dokazani mesari.
Ma vala doleko smo mi od tog naziva. Ima utakmica gdje smo tukli, ima utakmica gdje smo udarali kao što su radili npr. igrači Travnika, ali mesari... Ne, daleko smo od toga, realno.
Da bi došao do ovog naziva moraš na svakoj utakmici udarati protivnika što mi ne radimo i moraš zaredati par godina udaranja.
Grean wrote:Pa to o vasim duelima sa Slobodom govori o mesarskoj ligi gdje kozes na silu unistiti fudbal.
Sreća pa vi niste dokazani mesari.
Ma vala doleko smo mi od tog naziva. Ima utakmica gdje smo tukli, ima utakmica gdje smo udarali kao što su radili npr. igrači Travnika, ali mesari... Ne, daleko smo od toga, realno.
Da bi došao do ovog naziva moraš na svakoj utakmici udarati protivnika što mi ne radimo i moraš zaredati par godina udaranja.
Znam sve, nego je bezveze da se nama prišiva grubost kada se na kraju razlikujemo u nekoliko kartona.
Logovan wrote:
To nema veze sa tom glasačkom populacijom znaš da se ovdje kažnjava uplitanje poliTike u sport , optimizam je nešto što moraš imat da ne dobiješ pehizam , ko neki što su se večeras zarazili u neznanju .
Pa sad krive Drine bi da ravnaju
Vanila napadaj mene .....nemoj njih ....večeras su osjetljivi nisu ga ba onesvijestili , nije čovjek jeo dobro sam pao sam se ubio .
Logovan wrote:
Zar niste nedavno onesvijestili Sloginog golmana?
Kao prvo, taj jedan udarac ne znači ništa. Ne kažem da ne udaramo nikada, nego da nismo mesari. Ovdje postoji razlika.
A kao drugo, udarac je pao nakon šuta Velkoskog, možda se čak udarac i desio nakon što je lopta ušla u mrežu.
I kao treće, u onom slučaju apsolutno nije bilo nikakve namjere. Onaj naš ošutao, njihov golman naletio i desilo se šta se desilo.